Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (30/01) από την Άντα Λεούση!

30 Ιανουαρίου 2018 08:50
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (30/01) από την Άντα Λεούση!

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 30 Ιανουαρίου από την Άντα Λεούση...

ΚΡΙΟΣ: Έρχονται καινούριες ανάγκες και υποχρεώσεις στο προσκήνιο, αλλάζοντας πολλά στην καθημερινότητά σας τόσο στον εργασιακό χώρο, όσο και στον προσωπικό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες και θα κληθείτε να ανταποκριθείτε άμεσα σε πρόσωπα και καταστάσεις που θα δοκιμάζουν ακόμα και τα νεύρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μετριάστε τον αυθορμητισμό σας και μην προβείτε σε απερισκεψίες που θα σας οδηγήσουν στα άκρα και θα χαλάσουν συνεργασίες χρόνων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κολλητή της Ειρήνης Λαγούδη "σπάει" την σιωπή της! Το άγνωστος ταξίδι στην Γαλλία και το μεγάλο όνειρο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείτε να αναζητήσετε κάτι που θα σας επιτρέψει να μοιραστείτε με τα οικεία σας πρόσωπα τις βαθύτερες αλήθειες ή τις ανησυχίες σας.

ΛΕΩΝ: Για να σας καταλάβουν και να σας προσεγγίσουν από την πλευρά τους πρέπει να αρχίσετε να ανοίγεστε περισσότερο και να μη λειτουργείτε μονόπλευρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να ξεκουραστείτε και να φροντίσετε τον οργανισμό σας, πριν αρχίσετε να αισθάνεστε ότι σας εγκαταλείπουν οι δυνάμεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Κάποιες επαγγελματικές κινήσεις που έχετε κατά νου και τις θεωρείται παρακινδυνευμένες, θα διαπιστώσετε ότι τελικά δεν είναι τόσο επικίνδυνες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όσο ζείτε σε μια κατάσταση μπερδέματος ή ακαταστασίας στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις δε θα ξέρετε μέχρι που μπορείτε να προχωρήσετε ή να οπισθοχωρήσετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Οι τσ*ντες, τα υπονοούμενα της Σπυροπούλου, τα καρφιά της στην Δαλάκα και τα ψέμματα που τελείωσαν! Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο; (video)

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα χρειαστεί στη συνέχεια μεγάλη αντοχή σε όλα τα επίπεδα, γι’ αυτό αποφύγετε υπερβολές και καταχρήσεις που δε θα σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να αναγεννηθείτε σε προσωπικό επίπεδο. Αλλάξτε το στυλ και την εμφάνισή σας, τολμώντας κάτι πιο μοντέρνο χωρίς ωστόσο να υποπέσετε σε υπερβολές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκμεταλλευτείτε σωστά τις οικονομικές σας διεκδικήσεις και αποφύγετε βιασύνες που θα σας οδηγήσουν σε παρερμηνείες και παρεξηγήσεις.

ΙΧΘΥΣ: Σκεφτείτε σοβαρά το μέλλον των εργασιακών σας θεμάτων και δείτε ποια σημεία είναι αυτά που πρέπει να αλλάξετε και ποια αυτά που πρέπει να διορθώσετε.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share