Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (18/01) από την Άντα Λεούση!

18 Ιανουαρίου 2018 10:23
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (18/01) από την Άντα Λεούση!

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου από την Άντα Λεούση...

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε τη δύναμη και την ισχύ σας, αλλά μη σηκώσετε πολύ ψηλά τον πήχη στις προσδοκίες σας, που θα σας οδηγήσει σε σπατάλες.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να συμμαζέψετε και να αναδιοργανώσετε τους τομείς της ζωή σας. Ήρθε η στιγμή και πολύ σύντομα θα πρέπει να προβείτε σε σημαντικές επενδύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η υπομονή και η κατανόηση θα είναι οι καλύτεροι σύμβουλοί σας για τη σχέση σας. Ο χρόνος θα δείξει την εξέλιξη σε θέματα που ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κλάμα" στο Twitter με την... πτώση του Phylax! "Τώρα που έπεσε θα ανεβάσουν τον Μητσοτάκη;"

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι αυξημένες δυνατότητες βελτίωσης του οικονομικού σας τομέα, θα αρχίσουν να διαφαίνονται. Πρέπει να δείξετε υπομονή καθώς θα έχετε να αντιμετωπίσετε παλιές σας υποχρεώσεις.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε τα περιττά έξοδα και διαχειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας. Μη σπαταλήσετε χρόνο και χρήμα σε αγορές που δε θα σας είναι χρήσιμες τώρα ή στο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχετε πολλά να βγάλετε από μέσα σας και θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία. Η σχέση σας αρχίζει να γίνεται καλύτερη και είναι θέμα χρόνου η βελτίωσή της.

ΖΥΓΟΣ: Αν μπορέσετε να πείσετε τους συνεργάτες σας για τις ικανότητες και την εξυπνάδα σας, θα δημιουργήσετε μια σταθερή και πολύτιμη συμμαχία για εσάς, που θα σας φανεί χρήσιμη στο άμεσο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σωστή επιχειρηματολογία και η διαύγεια πνεύματος, θα σας βοηθήσουν να λειάνετε τις αντιθέσεις που έχετε και να σώσετε χρήσιμες συνεργασίες, αλλά και τις προσωπικές σας σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολύ θα θέλατε να ξεχάσετε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που έχετε, αλλά είναι αδύνατο να το καταφέρετε, οπότε καταργήστε την τακτική μπρος- πίσω και καθίστε να βρείτε άμεσες λύσεις.

ΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τα χέρια της ήταν δεμένα με πλαστικές χειροπέδες..." - Αποκάλυψη - βόμβα για την 44χρονη από το Μεσολόγγι που ανατρέπει τα δεδομένα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα εμπόδια που θα συναντήσετε θα απαιτήσουν όλο το δυναμισμό σας για να ανταπεξέλθετε, αλλά παράλληλα θα έχετε και αρκετή βοήθεια από ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή οι απαιτήσεις των άλλων θα είναι κάπως ιδιαίτερες και σύνθετες, θα σας λείπει η λεπτότητα και θα αφθονεί η μαχητικότητα.

ΙΧΘΥΣ: Θεωρήστε δεδομένη την αγάπη και την υποστήριξη που θα κληθούν να σας δώσουν όσοι σας στοιχίζουν. Προσπαθήστε στην κάθε σας κίνηση να σκέφτεστε λογικά και συλλογικά.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share