Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα Ζώδια & οι Έρωτες των ημερών by MagicF’Ariel!

15 Ιανουαρίου 2018 13:55
Τα Ζώδια & οι Έρωτες των ημερών by MagicF’Ariel!

16/01 – 22/01/2018
Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τα μαντάτα του σύμπαντος είναι σχετικά χαρωπά, ρομαντικά και άκρως ερωτικά! Από τη μια η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Υδροχόου στις 18 από την άλλη ο Δίας με το Πλούτωνα, κάνουν μια μυστική και πολύ συμφέρουσα συμφωνία μεταξύ τους, το ρεζουμέ, είναι πως απογειωνόμαστε από love, love, love, εδώ κάτω στη γη!

Εντάξει είπαμε πιστεύουμε στα θαύματα, όμως τίποτα δεν έρχεται και τόσο εύκολα. Όλο και κάποιος θα πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα, ή τέλος πάντων να κουνήσει το δαχτυλάκι του, γιατί αλλιώς δουλειά δε γίνεται!

Ιδανικές ημέρες, για βόλτες και μικρά ταξιδάκια που θα ανανεώσουν τους δεσμευμένους και όχι μόνο. Όσο κρύο και αν έχει, να θυμάστε πως είναι καιρός για δυο, συνεπώς επιλέξτε τη συντροφικότητα, τις αγκαλιές και τα χάδια και ρίξτε τον εγωισμό στα τάρταρα, μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα..

Αχ βρε Θεά Αφροδίτη.. ειλικρινά απορώ.. στο ζώδιο του Υδροχόου τι σκοπεύεις να κάνεις; Θα του λιώσεις τους πάγους από τη καρδιά ή θα του δώσεις μια έτσι επειδή ανήκει στα αιώνια κακά παιδιά;

Αγαπήστε γιατί χανόμαστε!

φιλάκια..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη προσοχή: Γιατί όλοι οι άνεργοι πρέπει να μεταβείτε τις επόμενες μέρες στον πλησιέστερο ΟΑΕΔ;

Κριός
Αν και η νέα εβδομάδα σε βρίσκει ζορισμένη και αγχωμένη για επαγγελματικά ζητήματα, οι φίλοι σου ή ο σύντροφός σου, βρίσκουν τον τρόπο να σε ξεσηκώσουν για βόλτες από εδώ και εκεί. Ιδανικές μέρες για να ερωτοτροπήσεις και να φλερτάρεις με το σύμπαν όλο είναι στις 19 και 20! Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο και αποδέξου τις προκλήσεις! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, βελτιώνει την ερωτική σου διάθεση, σε ξεσηκώνει για περιπέτειες..! Ίσως να ακούσεις ερωτόλογα, κράτα μικρό καλάθι!

Ταύρος
Διχασμένες οι μέρες σου συναισθηματικά. Από τη μια νιώθεις τη μοναξιά και την απόρριψη σε όλο τους το μεγαλείο και από την άλλη ανοίγουν οι ουρανοί και όλα φτιάχνουν! Απέφυγε τα μουτράκια στο σύντροφό σου, προτίμησε έναν ωραίο διάλογο και φτιάξε ρομαντικές στιγμές στις 20 και 21! Όπως και να έχει μην αφήσεις να σε πάρει από κάτω, ξεπέρασε ότι έχει τελειώσει και δώσε μια ευκαιρία ακόμα στον εαυτό σου, για να έρθουν εκείνες οι καλύτερες ημέρες. Από τις 16 μέχρι και τις 20, το σύμπαν είναι τέτοιο, που θες, δε θες, θα λάβεις το ενδιαφέρον ενός προσώπου και θα ανταποδώσεις γλυκά!

Δίδυμος
Η πιο ερωτική εβδομάδα του Γενάρη! Μια που πατάει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου και μια που ανεβαίνει το ερωτικό σου το θερμόμετρο στα ύψη! Δίνεις ιδιαίτερη σημασία στο σύντροφό σου και καλύπτεις ένα μεγάλο κενό. Μέρες αγαπησιάρικες και άκρως ρομαντικές! Ευχάριστες, μυστήριες εκπλήξεις να προσμένεις στις 18, μπορεί να συναντήσεις και το σύντροφο της ζωής σου! Για αυτό προτίμησε τις βόλτες, τις συναναστροφές με τον κόσμο και ξέχασε για λίγο το σπιτάκι σου. Στις 20 απόλαυσε στιγμές συντροφικότητας, ότι και αν σημαίνει αυτό!

Καρκίνος
Ρομαντικές πολύ οι μέρες σου, γλυκαίνεις και εκφράζεσαι με μεγαλύτερη άνεση! Οργάνωσε ένα μικρό ταξιδάκι για εσένα και το σύντροφό σου και εξαφανιστείτε! Αν έχεις τη δυνατότητα από τις 18 μέχρι και τις 21, το σύμπαν σου δίνει όλα τα φόντα για να περάσεις πολύ όμορφα! Και ξαφνικά εκεί που νιώθεις μια μοναξιά και στεναχώρια, ένα τηλεφώνημα, ένα μήνυμα, μια γλυκιά ενόχληση από μια ύπαρξη θα σε αναστατώσει γλυκά. Ένα πρόσωπο από τα παλιά επιστρέφει στη ζωή σου και δε θα φύγει αν δε ζήσετε έναν έρωτα μεγάλο!

Λέων
Με ηρεμία και ψυχική γαλήνη, αφοσιώνεσαι στο σύντροφό σου τις μέρες αυτές και έχεις την όρεξη για να κάνεις εκείνες τις ατελείωτες τις συζητήσεις, τις μελιστάλαχτες. Ιδανικές μέρες για αυτό είναι στις 18 και 19. Κάνε το κόπο να κατανοήσεις τις ανάγκες του και δε θα χάσεις! Από την άλλη μια νέα ύπαρξη μπαίνει στη ζωή σου και επιμένει, αφού έχει τόσα συναισθήματα να σου δώσει, δίχως εσύ να χρειαστεί να παλέψεις για κάτι. Τα κακά πάει πέρασαν, έφτασε η εποχή να ανοίξεις τα φτερά σου ξανά και να δώσεις την ευκαιρία στο σύμπαν να σε αγαπήσει έτσι όπως σου αξίζει.

Παρθένος
Μυστήριες οι μέρες που ακολουθούν. Κάνεις βουτιά στη καχυποψία, φαντάζεσαι πολλά και διάφορα και αντί να κάνεις μια νορμάλ συζήτηση με το σύντροφό σου, παραλογίζεσαι και ξεπερνάς τα όρια! Κάνε μια προσπάθεια στις 20 και 21 να αγαπήσετε ξανά! Εσύ που κάνεις παρέα με τη μοναξιά σου, να ξέρεις πως ένα πρόσωπο, άκρως γοητευτικό, με περιεχόμενο επίσης, ίσως και πολύ ταξιδεμένο, να σε πλησιάσει, να σε φλερτάρει και να σε απογειώσει στο λεπτό! Κράτα μικρό καλάθι μη γκρεμοτσακιστείς, έτσι ξαφνικά! Σε όλες τις περιπτώσεις μη μιλάς για τη προσωπική σου τη ζωή, γιατί κάποιος δε σε συμπαθεί και τόσο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 12 ακραία πράγματα που δεν τα κάνει ένας άνδρας μόνο αν είναι τρελά ερωτευμένος! Ειδικά το 8ο το πράττει εξαιρετικά σπάνια!

Ζυγός
Μέρες φοβερές και τρομερές έρχονται, μιας που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Υδροχόου, με διάθεση άκρως ερωτική και έντονα σεξουαλική! Βρίσκεις χρόνο να αφιερωθείς και να αφοσιωθείς στο σύντροφό σου που ως δια μαγείας εξαφανίζονται τα βάσανα και οι κακές οι στιγμές και εμφανίζονται οι πεταλουδίτσες και τα ροζ τα συννεφάκια. Μια ελεύθερη σχέση προκύπτει, απελευθερωτική επίσης, αφού ο σκοπός είναι να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου και όσο κρατήσει. Βγαίνεις έξω, φλερτάρεις έντονα, χαμογελάς, αλλά ο στόχος είναι να σαγηνεύσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Σκορπιός
Και ξαφνικά βρίσκεις τη διάθεση να πιάσεις το ταίρι σου αγκαζέ και να πας ένα μικρό ταξιδάκι, έτσι για να αναθερμάνεις τη σχέση σου. Μεταμορφώνεσαι σε ένα απίστευτα τρυφερό πλάσμα και προτιμάς τις ατελείωτες συζητήσεις, που σε κάνουν να χαμογελάς και να νιώθεις εκείνη τη ζεστασιά! Από τις 17 και μετά μια ψυχή σε ξεσηκώνει, μια νέα γνωριμία σε συναρπάζει και έχω την εντύπωση πως ο έρωτας σου χτυπά τη πόρτα δυνατά! Μιλάμε για γνωριμία με απίστευτη εγκεφαλική επαφή και τρελή χημεία. Προτίμησε τις βόλτες στις 20 και 21, κάνε σα μικρό παιδί. Χρειάζεται και αυτό πού και πού!

Τοξότης
Χαρωπό το σύμπαν, μικρό παιδί εσύ! Αποπλανείς το σύντροφό σου, κλείνεις ακόμα και εισιτήρια για ένα μέρος που δε θα μπορέσει να σας ανακαλύψει κανείς! Βρίσκεις τον τρόπο και ανανεώνεις τη σχέση σου, είσαι εκφραστική, επικοινωνιακή και ζαβολιάρα. Αυτό προκαλεί μεγάλη έκπληξη στο ταίρι σου και σου το ανταποδίδει με το πιο όμορφο τρόπο! Αν σου αρέσει ένα πρόσωπο πολύ, θα έχεις την ευκαιρία να το γοητέψεις με τη παρουσία σου, τη προσωπικότητά σου και την εξυπνάδα σου! Βάλε στόχο εσύ, ντύσου ωραία και παίξε το παιχνίδι του έρωτα!

Αιγόκερως
Η αλήθεια είναι πως δεν έχεις και τόση ερωτική διάθεση, πόσο πια, αφού το σύμπαν φρόντισε και για σένα λίγο πιο πριν. Δεν είναι σωστό όμως από το πολύ συναίσθημα να επιστρέψεις στο καθόλου, για αυτό να είσαι πρόθυμη να ακούσεις τα παραπονάκια που έχει ο σύντροφός σου τις μέρες αυτές. Βάζεις φρένο στις χαρωπές, ανάλαφρες γνωριμίες, γιατί μια νέα ύπαρξη παρουσιάζεται, μυστήρια πολύ, που θα σε κάνει να θυμηθείς το ρόλο ενός κατάσκοπου. Για βόλτες και ρομαντικά ραντεβουδάκια προτίμησε τις 20 και 21. Ιδανικές μέρες για να γίνεις άκρως εκφραστική..

Υδροχόος
Ζόρικες οι μέρες αυτές, μπορεί η Αφροδίτη να μπαίνει στο ζώδιό σου, όμως η διάθεσή σου μόνο ερωτική δεν είναι. Αυτό ισχύει βέβαια στη περίπτωση που υπάρχει σύντροφος στη ζωή σου. Εντάσεις προκύπτουν για οικονομικά ζητήματα και φτάνεις στα άκρα επειδή πρέπει να έχεις πάντα δίκιο. Απρόβλεπτη η κατάσταση πολύ! Αν όμως σου αρέσει μια ψυχή, όσο δύσκολη και αν είναι η περίπτωση, βρίσκεις τον τρόπο να έρθεις σε επαφή, να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, να ζήσεις στιγμές έντονου πάθους! Από τις 18 και μετά είσαι ακαταμάχητη!

Ιχθύς
Με όμορφη και άκρως ρομαντική διάθεση ξεκινά η εβδομάδα σου! Παίρνεις αγκαζέ το ταίρι σου και βολτάρεις από εδώ και εκεί, γιατί πόσο πια θα σας φάει η κλεισούρα και το σπίτι. Μπορεί ακόμα να κανονίσετε και ένα μυστήριο ραντεβού μεταξύ σας, έτσι για να ανάψουν τα αίματα. Δοκίμασε κάτι νέο! Αν είσαι μόνη, επιστρέφεις σε έναν έρωτα από τα παλιά. Κάτι που τελείωσε απότομα, μπορεί να ξεκινήσει πολύ ξαφνικά. Ανεξάρτητα από αυτό, φρόντισε στις 20 και 21, να βγεις έξω, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και ότι προκύψει!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share