Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 15/01/2018 by MagicF’Ariel!

15 Ιανουαρίου 2018 09:23
Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 15/01/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά!

Μια φοβερή εβδομάδα αστρολογικά, μόλις μας ξεκίνησε, το σύμπαν πραγματικά έχει οργανώσει ένα απίστευτο party, έχει προσκαλέσει ακόμα και το Πλούτωνα! Και το απίστευτο; Είναι χαμογελαστός!

Η αλήθεια είναι πως σήμερα κανείς δε θέλει να φύγει από το σπιτάκι του, είναι πολύ χειμωνιάτικη η μέρα, πού να τρέχουμε τώρα, θα γίνεται και πανικός στους δρόμους, μια κοπάνα είναι ότι πρέπει. Οπότε όποιος μπορεί να λουφάρει, ας το κάνει, από μένα έχετε την ευχή μου, από το αφεντικό δε ξέρω.. χαχα.. πωωωωω τσαγκαροδευτέρα!!!

Υπομονή και τα καλύτερα έρχονται..! Αύριο είναι το party.. ας ελπίσουμε πως θα μεθύσουν οι πλανήτες και θα μας στείλουν μπόλικη μαγική χρυσόσκονη εδώ κάτω.. σε εμάς τους κοινούς θνητούς...

φιλάκια..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη προσοχή: 4 πράγματα που σου συμβαίνουν όταν αυνανίζεσαι συχνά!

Κριός
Με μουτράκια ξεκινά η μέρα σας, αφού οι εντάσεις των ημερών σας έχουν στεναχωρήσει κάπως, μη ξεχνάτε πως εσείς προκαλέσατε διάφορες καταστάσεις, εσείς πρέπει να τις λύσετε κιόλας! Καλά κάνετε και αντιδράτε σε ότι δε σας αρέσει, αλλά καλό είναι να έχετε και πέντε επιχειρήματα στο τσεπάκι, για να βρείτε σίγουρα το δίκιο σας!

Ταύρος
Κάτι πολύ όμορφο ετοιμάζεται να συμβεί στη ζωή σας, το σύμπαν έχει φροντίσει για αυτό! Ανοίγουν οι δρόμοι, στον έρωτα και σε θέματα καριέρας. Μπορεί επιτέλους αυτός ο κάποιος να σας δώσει την ευκαιρία που αποζητάτε καιρό τώρα και να απογειωθείτε από χαρά! Όπως και να έχετε για να πετύχει το γλυκό.. θα χρειαστεί να κοπιάσετε.. Πειράζει;;;

Δίδυμος
Μια μικρή παράκρουση την έχετε πάθει, αφού άδειασε για ακόμα μια φορά το πορτοφόλι σας και προφανώς τα απλήρωτα βολτάρουν ενοχλητικά από μπροστά σας! Ηρεμήστε και κάντε υπομονή, όλο και κάποιο θαύμα θα συμβεί, σε καμία περίπτωση όμως μη ζητήσετε δανεικά από κανέναν! Ή προτιμήστε άτομα που δε γνωρίζουν τις λεπτομέρειες.

Καρκίνος
Φορτισμένοι συναισθηματικά ή νιώθετε τρελά ερωτευμένοι με το σύντροφό σας, ή απίστευτα συγχυσμένοι με αυτά που σας έκανε μέσα στο ΣΚ! Αφήστε τη μέρα να περάσει ήρεμα, εξαφανιστείτε από τα κοινά, κάντε παρέα με τον εαυτό σας και πάρτε βαθιές ανάσες. Όπως και να έχει το βραδάκι, έχει αγκαλίτσες, γλυκόλογα και χαδάκια και ότι έγινε-έγινε..

Λέων
Νέα χρονιά και κάνετε όνειρα τρελά και αλλοπαρμένα. Από τη μια βάζετε στόχους, από την άλλη γκρεμοτσακίζονται τα σχέδια που κάνετε! Μα και εσείς φαντάζεστε διάφορα που δεν έχουν καμία βάση. Σήμερα το ρίχνετε στη δουλειά, προσγειώνεστε στη πραγματικότητα και αν είστε καλά παιδιά και φρόνιμα, μπορεί να σας δοθεί μια ευκαιρία για να διαπρέψετε!

Παρθένος
Ψυχολογικά δεν είστε και στα καλύτερά σας, μπορεί να είδατε και άσχημο όνειρο, πάνε τα κέφια σας τα πάτησε το τρένο! Για να συνέλθετε, γιατί δεν υπάρχει λόγος για να ξεκινήσει η εβδομάδα σας σε φόντο μαύρο! Ένα τηλεφώνημα, μια είδηση, σας ξεσηκώνει, ο έρωτας σας χτυπά τη πόρτα στην αρχή διακριτικά, αλλά στη πορεία μπουκάρει μέσα και σας παίρνει τα μυαλά!

Ζυγός
Μη μου πείτε πως δε θα πάτε στη δουλειά σήμερα; Πως θα κάνετε κοπάνα Δευτεριάτικο;;; Είναι ωραίο το σπιτάκι μες στο καταχείμωνο, να όμως που η μέρα είναι ιδανική για να προχωρήσετε με τις εκκρεμότητες που έχετε και ίσως να βγάλετε και κανά φράγκο παραπάνω. Συνεπώς ή βρίσκεστε σε φάση ζεν και από πίσω το χάος, ή μάχεστε και το κούτελο καθαρό!

Σκορπιός
Οτιδήποτε σας απασχολεί, θα βρείτε τον τρόπο να το φτιάξετε και να γίνει παρελθόν και σα σκέψη και σαν εκκρεμότητα. Λίγο τη συμπεριφορά σας να προσέξετε, μην είστε απόλυτοι. Μέρα που θα ακούσετε πολλά και διάφορα. Δώστε προσοχή ακόμα και στις πιο χαζές λεπτομέρειες, μη βγάλετε άχνα, επεξεργαστείτε τα δεδομένα και τα καλύτερα έρχονται! Αύριο, μεθαύριο..!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεσπούν εναντίον της Αγγελίδης Δαλιάνη: Η πρώτη αντίδραση της ηθοποιού, οι βρισιές και τα σχόλια για το ξύλο του Παπαγιάννη στην Παυλίδου!

Τοξότης
Σας έχει πιάσει μια μανία με το χρήμα. Θέλετε περισσότερα, σας λείπουν, υπάρχουν ανάγκες που πρέπει να καλύψετε, όμως ψάχνεστε και για επενδύσεις μικρές ή μεγάλες, δεν έχει σημασία και πάει νομίζω έχετε πυρετό και το μικρόβιο δε φεύγει με τίποτα! Οι δικοί σας οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν. Αντί να βογκάτε, ζητήστε για να λάβετε!

Αιγόκερως
Φεύγει η Αφροδίτη από το ζώδιό σας, δυο μερούλες έχετε ακόμα προλαβαίνετε να ερωτοτροπήσετε, αλλά εσείς έχετε ήδη ξεκινήσει τη γκρίνια! Μια σας ενοχλεί το ένα, μια το άλλο ξαφνικά δε σας αρέσει ο σύντροφός σας; Δε ταιριάζετε; Να συνέλθετε παρακαλώ, γιατί δε γίνεται από τη μια να είστε μες στη γλύκα και τα σορόπια και από την άλλη να στάζει η γλώσσα σας φαρμάκι.. Για συμμαζευτείτε!

Υδροχόος
Ιδανική ημέρα για να κλειδαμπαρωθείτε μέσα στο σπίτι και να κοιμηθείτε ώρες ατελείωτες. Χρειάζεστε ξεκούραση, καλό φαγητό, ηρεμία και τη μοναξιά σας, για να έρθετε στα ίσα σας. Πεσμένα τα κέφια, κάτι σας έκαναν και νιώσατε δεύτεροι και αυτό και μόνο σας έχει ανεβάσει τη πίεση κανονικά! Σκεφτείτε, ψαχτείτε, βρείτε τον τρόπο να αποδείξετε πως δεν είναι έτσι.

Ιχθύς
Πόσο shopping therapy θα χρειαστεί να κάνετε για να θεραπεύσετε το είναι σας; Το ξέρετε πως έχετε ξεπαραδιαστεί και πάλι κάνατε μια τρύπα στο νερό; Αντί να αγοράζετε το ένα και το άλλο, μήπως να ψάχνατε για κανένα μαναράκι; Γιατί δίχως έρωτα, δουλειά δε γίνεται! Επαγγελματικές επιτυχίες έρχονται ολοταχώς, δημόσιες σχέσεις αναγκαστικά προκύπτουν, τουλάχιστον ντυθείτε ωραία!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share