Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα Ζώδια των ημερών by MagicF’Ariel!

12 Ιανουαρίου 2018 09:39
Τα Ζώδια των ημερών by MagicF’Ariel!

09/01 – 15/01/2018
Καλησπέρα ξωτικά μου..! Επιμένει το σύμπαν πως οι μέρες που ακολουθούν είναι άκρως ερωτικές!!! Η Αφροδίτη παίζει χαρωπά με τους πλανήτες και δημιουργεί ένα πολύ ρομαντικό και τρυφερό σκηνικό για όλες τις ψυχές. (εκτός από εμένα φυσικά.. χαχα).

Απρόοπτες συναντήσεις, απρόβλεπτα φλερτ, φιλίες που γίνονται σχέση. Όσοι νιώσετε εκείνο το καρδιοχτύπι, φροντίστε να το εκφράσετε ελεύθερα και ότι προκύψει. Τα ερωτικά καβγαδάκια δε θα λείψουν, αλλά το πάθος που ακολουθεί στη πορεία ανεξέλεγκτο και ανεπανάληπτο! Απολαύστε το!

Αν και δε θέλω να σας χαλάσω το όνειρο, το ΣΚ που έρχεται 13/01 – 14/01, θα είναι κάπως επεισοδιακό! Η Αφροδίτη με τον Ουρανό, μια κοντρίτσα θα την έχουν συνεπώς, απρόβλεπτη η συμπεριφορά μας, τα συναισθήματά μας θα είναι έντονα, ακραία επίσης, μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε και να αλλάξουν τα δεδομένα από τη μια στιγμή στην άλλη!!!

Με λίγα λόγια τι θα πάθει το κάθε ζώδιο το ΣΚ αυτό.. άντε να αποκαλύψω το μυστικό..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Τι βρήκε ο ιατροδικαστής στον λάρυγγα της 44χρονης που ρίχνει "φως" στην υπόθεση;

Κριός – Ξεφεύγετε συναισθηματικά εντελώς!
Ταύρος – Δε βλέπετε μπροστά σας!
Δίδυμος – Απογοητεύεστε ερωτικά!
Καρκίνος – Ξεσπάτε, γίνεστε αγρίμι!
Λέων – Λειτουργείτε συμφεροντολογικά!
Παρθένος – Ξεπερνάτε τις αναστολές σας!
Ζυγός – Γίνεστε ερωτικά παράλογοι!
Σκορπιός – Μια προδοσία σας πληγώνει!
Τοξότης – Ερωτικά ψεματάκια σας εξαγριώνουν!
Αιγόκερως – Ένα μαντάτο σας αλλάζει!
Υδροχόος – Νιώθετε τη μοναξιά σε όλο της το μεγαλείο!
Ιχθύς – Πιο τσιγκούνηδες από ποτέ..!

Δε χρειάζεται να γίνω πιο σαφής.. Το πιάνετε το νόημα..;;;

φιλάκια..


Κριός
Ο έρωτας σου χτυπά τη πόρτα και σε ξεμυαλίζει για τα καλά. Έχεις, δεν έχεις χρόνο, υπάρχει ένα πρόσωπο που σε αναστατώνει ευχάριστα, σε φλερτάρει και αποζητά τις στιγμές σου. Ότι κάνεις μέχρι τις 12. Μετά προκύπτουν ερωτικές εντάσεις. Πρόσεχε πώς αντιδράς!
Επαγγελματικά: Ορεξάτη και δυνατή έχεις τη θέληση να τακτοποιήσεις αρκετές από τις εκκρεμότητες που έχεις. Ιδανική περίοδος για να συζητήσεις τα θέματά σου και να τα λύσεις.

Ταύρος
Μαγικές οι μέρες σου σε ερωτικό επίπεδο. Σε φλερτάρουν, επιδιώκουν τη συντροφιά σου, είσαι λαμπερή και μες στη γλύκα. Μέχρι τις 9 παίρνεις μεγάλη χαρά, είτε από το ταίρι σου, είτε από μια άγνωστη ύπαρξη. Εμπόδια σε αναστατώνουν, ψυχραιμία. Απέφυγε τις εντάσεις!
Επαγγελματικά: Ότι κάνεις στις 9 και 10, γιατί μετά θολώνουν οι σκέψεις σου και ίσως να μη μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις που έχεις. Μετά τις 12 όλα φτιάχνουν.

Δίδυμος
Τις μέρες αυτές αν έχεις δανειστεί λεφτά από φίλους και γνωστούς, θα πρέπει να τα επιστρέψεις. Αυτό σε ζορίζει αρκετά και θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις λογικά, προκειμένου να κρατήσεις τις ισορροπίες. Μια έκπληξη σε περιμένει στις 13 και 14. Να είσαι ψύχραιμη. Μη τσακώνεσαι με τους φίλους σου!
Επαγγελματικά: Ζητάς να σε στηρίξουν οικονομικά, όμως δεν ανταποκρίνονται στο αίτημά σου. Πρόσεχε τις κινήσεις σου από τις 13 μέχρι και τις 15. Κάνε υπομονή, έρχεται βοήθεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζένη Χειλουδάκη: Νεκροφιλία, αιμομιξία, κοκαΐνη! Κατηγορεί δημοσίως επωνύμους και βγάζει τα άπλυτα τους στην φόρα!

Καρκίνος
Ιδανικές ημέρες για να τις αφιερώσεις στο σύντροφό σου. Βρίσκεις ανταπόκριση στο ερωτικό σου το κάλεσμα, περνάς όμορφες στιγμές. Χαλάει το κλίμα από τις 11 και μετά, αφού προκύπτουν απρόβλεπτες καταστάσεις που σε στρεσάρουν πολύ. Πρόσεχε τι λες! Ξεκίνα γυμναστήριο! Επαγγελματικά: Καλό θα ήταν να πάρεις μια άδεια. Πολλές οι δραστηριότητες που έχεις, όμως πρέπει να τα βάλεις κάτω, να οργανωθείς καλύτερα και να ασχοληθείς με τα πιο σημαντικά.

Λέων
Κάποιες αλλαγές σκέφτεσαι να κάνεις στο σπίτι σου και κανείς δε συμφωνεί με αυτό. Εντάσεις και λόγια πικρόχολα προκύπτουν μέχρι και τις 11. Προσπάθησε με λογικά επιχειρήματα να πείσεις και όχι με αγριοφωνάρες. Το στρες σε ρίχνει στο κρεβάτι στις 13 και 14. Σκέψου μια μετακόμιση! Επαγγελματικά: Από τις 12 και μετά βρίσκεσαι σε δίλημμα ποιον δρόμο να διαλέξεις. Μένεις εκεί που είσαι ή ρισκάρεις για κάτι καλύτερο; Μελέτησε προσεχτικά το κάθε σου βήμα.

Παρθένος
Ο έρωτας έχει μπει πολύ δυναμικά μέσα στη ζωή σου και ζεις στιγμές ανεπανάληπτες! Επιτέλους βρίσκεις το χρόνο να ασχοληθείς με το σύντροφό σου, να βελτιώσεις τη σχέση σου και ίσως μέχρι τις 12 να δεις και το θέμα του γάμου! Πάρε τις αποφάσεις σου!
Επαγγελματικά: Οικονομικά θέματα σε στρεσάρουν και σου αλλάζουν τα πλάνα. Βάλε νέους στόχους για τη χρονιά αυτή αλλά φρόντισε να έχεις το χρόνο για να ασχοληθείς έτσι όπως πρέπει.

Ζυγός
Πολύ απαιτητική γίνεσαι τις μέρες αυτές, ζητάς από τους άλλους να σου προσφέρουν περισσότερα από όσα μπορούν. Ερωτικά καβγαδάκια προκύπτουν για θέματα οικονομικά. Μη φτάνεις στα άκρα στις 13 και 14, μπορεί να βρεθείς μόνη, έτσι ξαφνικά! Πρόσεχε τα λόγια σου!
Επαγγελματικά: Μέρες γεμάτες από εντάσεις και υπερβολή. Η έλλειψη συγκέντρωσης είναι η αιτία να κάνεις λαθάκια που θα σε εκνευρίσουν ακόμα πιο πολύ. Πάρε μια άδεια καλύτερα!

Σκορπιός
Μια νέα γνωριμία προκύπτει πολύ ξαφνικά και κάπως έτσι γίνεσαι πιο γλυκιά και μπαίνεις στο παιχνίδι του έρωτα με το πιο ρομαντικό τρόπο. Είσαι πολύ λαμπερή και άκρως γοητευτική, τραβάς τα βλέμματα επάνω σου. Μέχρι και τις 12 ότι απολαύσεις! Πρότεινε λύσεις όπου χρειάζεται! Επαγγελματικά: Μια απογοήτευση σε περιμένει από έναν δικό σου άνθρωπο. Εντάσεις προκύπτουν από τις 12 μέχρι και τις 14. Αλλαγές σε αναστατώνουν. Πρόσεχε το πώς αντιδράς!

Τοξότης
Οικονομικά θέματα σε αναστατώνουν πολύ. Αναστατώνεσαι από τη κάκιστη διαχείριση του συντρόφου σου, ξεσπάς με έναν πολύ παράξενο τρόπο. Ζήτησε καλύτερα βοήθεια παρά από μόνη σου να προσπαθήσεις να λύσεις το οποιοδήποτε πρόβλημα. Ξεκίνα το βάδισμα, κάνει καλό! Επαγγελματικά: Από τις 11 και μετά λεφτά λαμβάνεις από διάφορες μεριές προκειμένου να κλείσεις μερικές τρύπες. Απέφυγε τις εντάσεις στις 13 και 14 και εστίασε εκεί που πρέπει.

Αιγόκερως
Ο έρωτας επιμένει, θέλει να μπει στη ζωή σου, θες, δε θες! Μια νέα γνωριμία; Κάποιος που ήδη γνωρίζεις; Μέχρι και τις 12 θα έχεις μάθει τι τρέχει. Από την άλλη οι μέρες αυτές είναι ιδανικές για να αγαπήσεις ξανά με το σύντροφό σου. Εκφράσου ελεύθερα!
Επαγγελματικά: Κάτι μαθαίνεις στις 11 και αναστατώνεσαι πολύ. Προφανώς αλλάζουν τα δεδομένα και εσύ πρέπει να προσαρμοστείς σε κάτι που μπορεί να σου αρέσει, μπορεί και όχι.

Υδροχόος
Υπάρχουν διάφορα που σε ενοχλούν και αντί να εκφράσεις τη δυσαρέσκειά σου, προτιμάς να τα κρατάς μέσα σου. Ερωτικές οι ανησυχίες σου, μπερδεμένα τα συναισθήματά σου. Σου ανταποδίδουν την αδιαφορία στις 13 και 14 και τραβάς μεγάλη σύγχυση! Να είσαι ειλικρινής!
Επαγγελματικά: Οτιδήποτε κάνεις φρόντισε να μη το μάθει κανείς. Πρώτα θα είσαι έτοιμη και μετά οι αποκαλύψεις. Σε στηρίζουν σε κάθε σου βήμα, όμως κράτα χαμηλό προφίλ. Μην εκτίθεσαι!

Ιχθύς
Λαμπερή και γοητευτική τις μέρες αυτές, σου δίνουν τη σημασία που αποζητάς και ικανοποιείς κατά πολύ το εγώ σου. Εκπτώσεις ξεκινούν και το μυαλό σου είναι στο shopping therapy. Με μέτρο κυρίως στις 13 και 14, μη ξεμείνεις εντελώς. Δείξε αυτοσυγκράτηση. Αγάπησε τους φίλους σου! Επαγγελματικά: Παίζεις ομαδικά τις μέρες αυτές και επικοινωνείς σε βάθος. Ναι μεν σε θαυμάζουν, όμως αυτό δε σημαίνει πως θα σου κάνουν όλα τα χατίρια. Μια νέα δουλειά σε ενθουσιάζει.

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share