Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κρόνος στον Αιγόκερω για το 2018: Πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια...

9 Ιανουαρίου 2018 17:25
Κρόνος στον Αιγόκερω για το 2018: Πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια...

Ο Κρόνος περνά στον Αιγόκερω στις 20/12 και θα μας επηρεάσει από αυτή τη θέση για περίπου 2,5-3 χρόνια έως 16/12/2020, όπου θα μεταβεί στον Υδροχόο. Μέσα στο 2018 θα διανύσει τις μοίρες του 1ου δεκαημέρου θα κινηθεί με φαινομενικά ανάδρομη πορεία απο 19/4/2018 και θα γυρίσει σε ορθή πορεία στις 7/9/2018.

Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο κυβέρνησης του Κρόνου και αυτό σημαίνει πως εκεί ο Κρόνος θα είναι ισχυρός , θα μπορεί να εκφράσει όλα του τα χαρακτηριστικά με άνεση και θα δούμε πολύ έντονες τις επιρροές του από αυτή την θέση ισχύος . Η επιμονή, η εργατικότητα, η υπευθυνότητα και η αντοχή στις δυσκολίες, η ευσυνειδησία είναι κάποια από τα κύρια χαρακτηριστικά που συμβολίζει. Στον Αιγόκερω θέλει κανόνες , θέλει μέτρο και τάξη στα πράγματα, θέλει δομή και πλαίσιο.

Γίνεται αυστηρός και αμείλικτος δάσκαλος, ένας εξουσιαστής κυριολεκτικά των καταστάσεων που έρχεται να διαλύσει οτιδήποτε δεν λειτουργεί με σύνεση, οτιδήποτε δεν είναι ξεκάθαρο και δεν στηρίζεται σε ένα λειτουργικό στόχο. Μπορεί όμως να φέρει στην επιφάνεια και όλες τις φοβίες και τα άγχη μας ώστε να τα αναγνωρίσουμε και να τα ξεπεράσουμε!

Μέσα από αυτή την διέλευση καλούμαστε να γίνουμε πιο οργανωτικοί πιο μεθοδικοί στις ιδέες και στις πράξεις μας, πιο σοβαροί και ξεκάθαροι στη ζωή μας ,ιδιαίτερα σε όποιον τομέα της ζωής επηρεάζεται ο καθένας, καλούμαστε να υιοθετήσουμε μια πειθαρχημένη συμπεριφορά στη ζωή μας στη διαχείριση των θεμάτων που επηρεάζει η διέλευση του. Ο Κρόνος δεν τιμωρεί τα καλά έργα μας , ξεκαθαρίζει ότι είναι επιζήμιο και άχρηστο στη ζωή μας , είτε είναι πρόσωπα , είτε καταστάσεις , είτε και δικές μας συμπεριφορές και στάσεις ζωής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Η καυτή τραγουδίστρια που θα κλέψει τις εντυπώσεις στο παιχνίδι!

Σημαντικές όψεις του Κρόνου για το 2018

Η Αφροδίτη εξάγωνο Κρόνος στις 16 /2/2018, είναι μια σταθεροποιητική επιρροή που τείνει να φέρει εναρμόνιση σε συναισθηματικές σχέσεις και οικονομικά για Καρκίνους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες.

Ο Ερμής εξάγωνο Κρόνος στις 25/2/2018 θα ευνοήσει σε μια βαθιά ικανότητα σκέψης και μια εναρμόνιση στην σκέψη και τον τρόπο διαχείρισης θεμάτων που φέρουν ένα μυστικό χαρακτήρα στο τρίγωνο των ζωδίων του νερού και στους Αιγόκερους.

Η Αφροδίτη τετράγωνο Κρόνος στις 13/3/2018 προκαλεί εντάσεις, καθυστερήσεις, προβλήματα, εμπόδια , θλίψη και απογοητεύσεις σε Κριούς –Ζυγούς –Καρκίνους –Αιγόκερους κοντά στην 8η μοίρα. Προσοχή σε βιαστικές αποφάσεις και επιπόλαιες κινήσεις.

Ο Ήλιος τετράγωνο Κρόνος στις 29/3 θέλει προσοχή και σοβαρότητα. Είναι μια δύσκολη θέση που εμπεριέχει κάποια θλίψη και ένα έντονο περιορισμό στον ατομικό χαρακτήρα δυσκολεύοντας αρκετά Κριούς –Ζυγούς- Καρκίνους -Αιγόκερους. Ταυτόχρονα θα σχηματίσει και ένα τετράγωνο με Ερμή κοντράροντας ιδέες και πράξεις .Είναι μια όψη που προκαλεί εμπόδια και καθυστερήσεις

Ο Άρης σύνοδος Κρόνος στις 2/4/2018, αποτελεί μια πολύ δυναμική σύνοδος που μπορεί να επιτύχει σε φιλοδοξίες των παρορμητικών ζωδίων αλλά ταυτόχρονα απαιτεί μεγάλη προσοχή καθώς είναι μια σύνοδος των δύο δυσμενών πλανητών και προκαλεί ανταγωνιστικές συμπεριφορές και τάσεις για ατυχήματα.

Ο Κρόνος 19/4/2018 μπαίνει σε στάση για ανάδρομη κίνηση, φέρνει ανατροπές, κόντρες και εντάσεις ,διαφωνίες λειτουργώντας σε μικροσκόπιο όλα όσα προέκυψαν κατά την ορθή πορεία του απαιτώντας αναθεώρηση και επανέλεγχο

Η Αφροδίτη από τον καρκίνο σε αντίθεση με Κρόνο από Αιγόκερο στις 26/5/2018 έρχεται για να δοκιμάσει ξανά Αιγόκερους, Καρκίνους, Ζυγούς και Κριούς, φέρνοντας μεγάλη απογοήτευση και θλίψη με ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση και οικονομικές δυσκολίες.

Η Αφροδίτη σε αρμονική όψη με τον Κρόνο στις 14/7/2018 ευνοεί ζώδια της Γής και νερού , Ταύρους -Παρθένους -Αιγόκερους, Καρκίνους- Σκορπιούς και Ιχθύες.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό τετράγωνο Κρόνος στις 10/8/2018, βάζει επιπλέον μια δοκιμασία σε Κριούς ,Ζυγούς ,Καρκίνους ,Αιγόκερους, ιδιαίτερα σε μη επιλυμένα παρελθοντικά θέματα τα οποία έχει επαναφέρει ο ανάδρομος Κρόνος για να επανεξεταστούν.

Ο Ήλιος από το Ζυγό τετράγωνο Κρόνος στις 25/9/2018, είναι μια δύσκολη θέση για την προσωπική έκφραση των παρορμητικών και με τον Ήλιο στον Ζυγό τίθενται ζητήματα δικαιοσύνης και αρμονίας σχέσεων σε Αιγόκερους, Καρκίνους, Ζυγούς και Κριούς.

Η Αφροδίτη ανάδρομη από το Σκορπιό σε εξάγωνο με Κρόνο στις 24/10/2018, τείνει να σταθεροποιήσει σχέσεις φέροντας στην επιφάνεια παρελθοντικά θέματα για να τα επιλύσει οριστικά, επηρεάζονται Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Ιχθύες. Το Εξάγωνο που θα σχηματίσει ξανά στις 16/12/2018, όταν η Αφροδίτη θα βρίσκεται πλέον σε ορθή τροχιά, βοηθά για να βρεθούν οι λύσεις για τα ζητήματα που είχαν επανεμφανιστεί προς επίλυση. Επηρεάζονται ιδιαίτερα Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ιχθύες ,Αιγόκεροι.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερο για το 2018 επηρεάζει έντονα τα παρορμητικά ζώδια Κριούς ,Ζυγούς, Καρκίνους, Αιγόκερους, του 1ου δεκαημέρου αλλά και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στον Αιγόκερο.

Οι Κριοί του 1ου δεκαημέρου θα έχουν πολλές πιέσεις , ότι έχει φθαρεί και διαβρωθεί πρέπει να το αφήσουν πίσω , είτε πρόκειται για συμπεριφορές είτε για καταστάσεις είτε για πρόσωπα τα οποία δεν έχουν να προσφέρουν πλέον στην εξέλιξη τους. Προσοχή ιδιαίτερα σε άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος εάν αντιμετωπίζουν θέματα υγείας.

Οι Ταύροι θα ευνοηθούν στα οικονομικά τους, θα έχουν την δυνατότητα να θέσουν πιο σταθερές βάσεις σε σπουδές και σε επαγγελματικής σταδιοδρομίας θέματα. Θα πρέπει έχουν πιο αυστηρή και μετρημένη αντιμετώπιση στα θέματα σπουδών και γνώσης. Πιο πρακτική ανάλυση ιδεών και προσωπικών πιστεύω για την προσωπική σας εξέλιξη.

Οι Δίδυμοι θα επηρεαστούν στην οικονομική τους διαχείριση σχετικά με χρήματα που μοιράζονται με άλλους ,είτε σε επενδύσεις που έχουν να εξετάσουν. Οι πολύ προσωπικές και βαθιές ερωτικές σχέσεις θα περάσουν υπό εξέταση.

Οι Καρκίνοι του 1ου δεκαημέρου θα έχουν θέματα ξεκαθαρίσματος σχέσεων και μοιραίες σχέσεις στη ζωή τους που απαιτούν σοβαρή διαχείριση των καταστάσεων, πιέσεις μέσα στο γάμο τους , είτε σε σοβαρές συνεργασίες θα δοκιμαστούν. Εάν ο Ήλιος σχηματίζει ευνοϊκές όψεις στο γενέθλιο χάρτη τους θα ευνοηθούν στον τομέα των σχέσεων και την επισημοποίησης μιας σημαντικής σχέσης ή της επίτευξη μιας συνεργασίας. Σε δυσαρμονικές όψεις μπορεί να επιφέρει και ένα χωρισμό σε μια σχέση που δεν λειτουργεί σωστά. Ότι αξίζει θα σταθεροποιηθεί και ότι δεν αξίζει θα γκρεμιστεί με αυτή τη διέλευση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Η μητέρα μου ήταν...": Σοκάρει ο μεγάλος γιος της 44χρονης στην τραγωδία του Μεσολογγίου!

Ο Λέοντες θα έχουν και τις εκλείψεις επιπλέον, όπου θα δώσουν έμφαση με πιέσεις στην καθημερινότητα τους, παραπάνω ευθύνες και δουλειά. Θα πρέπει να ασχοληθούν με το σώμα τους , τη διατροφή και τη φροντίδα του.Περιορισμός εξαρτήσεων που δεν ωφελούν το σώμα και την Υγεία.

Οι Παρθένοι ευνοούνται από την νέα θέση του Κρόνου για το 2018 οι γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο . Ωριμάζουν και γίνονται πιο επιλεκτικοί σε σχέσεις και στα ερωτικά τους. Μπορεί να έχουν αυξημένες ευθύνες εάν έχουν παιδιά μπορεί να έχουν αρκετές απαιτήσεις και υποχρεώσεις.

Οι Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου θα βάλουν νέες βάσεις σε οικογενειακό περιβάλλον , έχουν τη δυνατότητα να σταθεροποιήσουν το χώρο κατοικίας τους πιθανόν και με κάποια αγορά κατοικίας. Ξεκαθαρίσματα πιθανό σε θέματα ακίνητης πατρικής περιουσίας . Προσωπική αναζήτηση για τις ρίζες και την προέλευση τους, πολλές υποχρεώσεις στο οικογενειακό περιβάλλον, είτε μια ευθύνη απέναντι στους γονείς που ίσως χρειάζεται να προσφέρεις χρόνο.

Οι Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου θα επηρεαστούν σε θέματα ταξιδιών και επικοινωνίας σε θέματα σπουδών. Ίσως κάποιες ευκαιρίες επαγγελματικές που απαιτούν μετακινήσεις και ταξίδια. Ωριμάζει ο τρόπος σκέψης ξεκαθάρισμα αντιλήψεων και δομή και οργάνωση της γνώσης. Η πρόκληση να αποκτήσουν διαφορετικό τρόπο αντίληψης και θεώρησης των πραγμάτων.

Οι Τοξότες θα έχουν τον Κρόνο στον τομέα οικονομικών και επηρεάζει τη σταθεροποίηση στο εισόδημα τους και την προσωπική αυτοεκτίμηση και αξία σας. Θα πρέπει να αποκτήσουν μια σοβαρή αντιμετώπιση των οικονομικών τους απολαβών και μια ευλαβική διαχείριση αυτών. Σταθερές βάσεις σε υλικές και ηθικές αξίες στη ζωή τους. Οι προσωπικές αλλαγές που έζησαν τους ωρίμασαν και τώρα καλούνται με σοβαρότητα να πάνε στο επόμενο στάδιο της προσωπικής σταθεροποίησης.

Οι Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου θα έχουν παραπάνω ευθύνες και δεσμεύσεις ανταγωνιστικό περιβάλλον πολλές υποχρεώσεις και λίγος ελεύθερος χρόνος για να χαλαρώσουν. Εάν ο Ήλιος σχηματίζει ευνοϊκές όψεις στο γενέθλιο χάρτη τους θα ευνοηθούν και θα έχουν ευκαιρίες εξέλιξης, ενώ προσοχή σε θέματα Υγείας εάν ο Ήλιος σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις στο γενέθλιο χάρτη. Εντάσεις και ανταγωνισμοί αλλά και ξεκαθάρισμα σχέσεων.

Οι Υδροχόοι προετοιμάζουν τη ζωή τους σε πιο εσωτερικά ξεκαθαρίσματα , καθώς ο Κρόνος ακουμπά το πιο βαθύ εσωτερικό κομμάτι της ζωής τους.Η πρόκληση για τους Υδροχόους είναι να κάνουν μια εσωτερική κάθαρση και ανασυγκρότηση βάζοντας τάξη στον εσωτερικό τους κόσμο, προκειμένου να νιώσουν πιο ολοκληρωμένοι

Οι Ιχθύες επηρεάζονται σε φιλίες και έρωτες τους οποίους περνούν από το μικροσκόπιο και γίνονται πιο επιλεκτικοί στις επιλογές τους , ζητούν πιο σοβαρές σχέσεις και κρατούν κοντά τους ανθρώπους με ουσία και πιο κοντά στις δικές τους αξίες. Αποκτούν πιο ώριμη στάση και τρόπο διεκδίκησης στην οργάνωση και επιτυχία των στόχων τους.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share