Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη (08-14/01)!

7 Ιανουαρίου 2018 12:06
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη (08-14/01)!

Η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από πλανητικές συνόδους. Στις 7 έχουμε σύνοδο Άρη-Δία στον Σκορπιό με έμφαση στα οικονομικά, πρακτικά και τις συρράξεις. Στις 9 έχουμε σύνοδο Ήλιου – Αφροδίτης, Ήλιου – Πλούτωνα και Ερμή – Πλούτωνα. Όλα θα λειτουργήσουν νομοτελειακά και κάθε αντίδραση ή αντίθεση στο σύστημα θα εξουδετερωθεί!

Kριός

Η Σελήνη σε τελευταίο τέταρτο, οδηγεί τις αντίπαλες δυνάμεις σε αδυναμία και μπορείτε να προασπιστείτε καλύτερα τα επαγγελματικά και οικονομικά σας συμφέροντα. Αισθηματικά φανείτε δημιουργικοί στην εκδήλωση των προθέσεων και συναισθημάτων σας. Βρείτε χρόνο για κάποιον δικό σας άνθρωπο που έχει ανάγκη τη συμπαράσταση και συμβουλή σας. Μείνετε σταθεροί σε απόψεις και τηρήστε τις υποσχέσεις που έχετε δώσει!

Ταύρος

Στα πρακτικά θέματα η θέση της Σελήνης σε τελευταίο τέταρτο επιβάλει υπομονή καθώς φέρνει κάποιες καθυστερήσεις. Στα προσωπικά και κοινωνικά σας μπορείτε να λειτουργήσετε ελεύθερα, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες αλλά και να διασκεδάσετε. Φροντίστε να απέχετε από διαμάχες, ιδιαίτερα αν αυτές επηρεάζουν το οικονομικό σας συμφέρον. Σε αυτόν τον τομέα κάποιος θα προσπαθήσει να σας παραπλανήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος με την γυναίκα του Σουμάχερ! Τι κάνει ενώ είναι σε κώμα ο άνδρας της εδώ και χρόνια;

Δίδυμοι

Η Σελήνη σε τελευταίο τέταρτο δημιουργεί απρόοπτες καταστάσεις στο περιβάλλον σας γι αυτό φροντίστε να είστε προσεκτικοί σε λόγια και ενέργειες. Μην επεμβαίνετε σε υποθέσεις που δεν σας αφορούν και χαλιναγωγήστε λίγο τον παρορμητισμό σας. Πολλά θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που επιλέγετε να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας αλλά και να προωθήσετε τα συμφέροντα σας.

Καρκίνος

Έχετε κάνει πολλή δουλειά αλλά δεν είναι η κατάλληληεποχή για να την παρουσιάσετε ή να διεκδικήσετε το μερίδιο της επιτυχίας σας. Η Σελήνη σε τελευταίο τέταρτο και σε συνδυασμό με άλλους πλανήτες σε δύσκολες όψεις, φέρνει εκνευρισμό, αντιπαράθεση και οικονομική στενότητα. . Μη φοβάστε, τίποτα δεν είναι καταστροφικό! Κοινωνικά η εβδομάδα παρουσιάζει κινητικότητα και καλό θα είναι να αποδεχτείτε ενδιαφέρουσες προτάσεις και προσκλήσεις.

Λέων

Οι κρυφές σας σκέψεις και επιθυμίες ας παραμείνουν κρυφές για όλη την εβδομάδα καθώς η Σελήνη σε τελευταίο τέταρτο επηρεάζει εσάς και τους γύρω σας! Παρά τις δηλώσεις για το αντίθετο, το περιβάλλον σας δείχνει να μην κατανοεί τις θέσεις σας και να λειτουργεί επικριτικά για τη στάση σας απέναντί του. Μην περάσετε όμως στο αντίθετο άκρο. Φανείτε διπλωμάτες, υπερασπιστείτε τις απόψεις σας, έστω κι αν κάτι τέτοιο απαιτεί να εξηγήσετε δύο και τρεις φορές το ίδιο πράγμα.

Παρθένος

Ιδιαίτερα πολυάσχολη εβδομάδα, συνεπώς πρέπει να φροντίσετε για πολλούς και πολλά. Ιεραρχήστε λοιπόν προτεραιότητες, δώστε σαφείς οδηγίες, επιβλέψτε εξελίξεις και τα πράγματα θα λειτουργήσουν με τον τρόπο που σας εξυπηρετεί και σας καθησυχάζει. Η Σελήνη σε τελευταίο τέταρτο σας υποχρεώνει να βαδίσετε σύμφωνα με τα δεδομένα της στιγμής και να αποφύγετε υποσχέσεις που, εκ των πραγμάτων θα είναι δύσκολο να τηρηθούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θυμάστε τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη; Επέστρεψε στο μπάσκετ δύο χρόνια μετά κυριολεκτικά πιο χοντρός από ποτέ! (photos)

Ζυγός

Πρακτικά θέματα έρχονται στην επιφάνεια και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Η Σελήνη σε τελευταίο τέταρτο στο ζώδιό σας, δημιουργεί δύσκολες όψεις με τον Ήλιο, τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα. Αυτές οι όψεις σας επιφυλάσσουν πολύ τρέξιμο για όλη την εβδομάδα. Βασιστείτε στην νοημοσύνη και διπλωματία σας, προβάλλετε τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας και δείξτε αντοχή στις απαιτήσεις της οικογένειας ή της σχέσης σας.

Σκορπιός

Ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά προβλέπεται η εβδομάδα για σας και όχι απαραίτητα με το ταίρι σας. Η Σελήνη σε τελευταίο τέταρτο δημιουργεί ρευστές καταστάσεις γύρω σας και πολλοί άνθρωποι δείχνουν να σας έχουν ανάγκη. Ένας καλός λόγος δεν σας κοστίζει τίποτα, ενώ εκτιμάται ιδιαίτερα από εκείνους που έχουν χάσει την αυτοπεποίθησή τους. Ένα μικρό θέμα υγείας συγγενούς ή άλλου ανθρώπου μπορεί να σας απασχολήσει έντονα.

Τοξότης

Με κάποιο τρόπο γίνεστε και πάλι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στον Ζυγό, δημιουργεί με τις όψεις που συμμετέχει, πολλά απρόοπτα και πολλά θέματα με εκκρεμότητες. Τα λόγια και οι ενέργειές σας πρέπει να στηρίζουν την εικόνα που έχουν οι άλλοι για σας. Το φαινόμενο επηρεάζει την κρίση αλλά και τη μνήμη σας. Όσοι οδηγείτε ή ασχολείστε με μηχανήματα φροντίστε να είστε προσεκτικοί.

Αιγόκερως

Παραξενεύεστε που κάποιοι άνθρωποι δεν τηρούν τις υποσχέσεις τους και δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους. Η Σελήνη σε τελευταίο τέταρτο στον Ζυγό επιβάλλει να είστε προνοητικοί και περισσότερο προσεκτικοί σε συνεργασίες, οικονομικές δοσοληψίες και δεσμεύσεις που δεν εξασφαλίζονται γραπτώς. Μια είδηση από αγαπημένο πρόσωπο θα σας χαροποιήσει και θα ενεργοποιήσει την αισιοδοξία σας.

Υδροχόος

Υπολογίστε τα υπέρ και τα κατά ενός σχεδίου σας, βελτιώστε τις σχέσεις σας στο περιβάλλον στο οποίο κινείστε, ζητήστε βοήθεια από άτομα που εμπιστεύεστε και προχωρήστε σε ό,τι σχεδιάζετε. Η Σελήνη σε τελευταίο τέταρτο στον Ζυγό, ενώ θα μπορούσε να είναι φιλική με τις επιδιώξεις σας, δεν είναι! Πολλαπλασιάζει τις ασχολίες σας για όλη την εβδομάδα , γι αυτό μη χάνετε πολύτιμο χρόνο ασχολούμενοι με θέματα άνευ σημασίας και ουσίας.

Ιχθύες

Τα στάσιμα νερά δεν ήταν ποτέ κατάλληλα για σας. Ιδιαίτερα αυτήν την εβδομάδα, αρχής γενομένης με την Σελήνη σε τελευταίο τέταρτο στον Ζυγό, μπορείτε να πλησιάσετε ανθρώπους, να ανιχνεύσετε προθέσεις, να ορίσετε την περιφέρεια των δραστηριοτήτων σας και να κάνετε μια κίνηση καλής θέλησης προς το σύντροφό σας. Θα εκπλαγείτε από το θετικό αντίκτυπο των ενεργειών σας!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share