Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (28/12) από την Άντα Λεούση!

28 Δεκεμβρίου 2017 08:09
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (28/12) από την Άντα Λεούση!

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου από την Άντα Λεούση...

ΚΡΙΟΣ: Βρείτε τον τρόπο να βγείτε κερδισμένοι, παρά τις όποιες διαφωνίες και αν συμβεί μια αναπόφευκτη ρήξη, θα είναι μοιραία γιατί αναγκαστικά κλείνει ο κύκλος της σχέσης με κάποιους ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ: Επικοινωνήστε με τους φίλους σας και εκφράστε τους σκοπούς και τις ιδέες σας. Προωθήστε τα σχέδιά σας, χωρίς εντάσεις και να θυμάστε πως οφείλετε στον εαυτό σας να βρείτε χρόνο για ξεκούραση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συνεργαστείτε με άτομα που μπορείτε να εμπιστευτείτε, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στις σχέσεις σας, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είστε αρκετά ελεύθεροι για να αντέξετε βαθυστόχαστες σκέψεις, υπάρχουν όμως άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντός που δε θέλουν το κακό σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου;

ΛΕΩΝ: Δε φαίνεται να υπάρχει λόγος ανησυχίας αλλά μπορείτε να κάνετε ένα τσεκάπ αν αυτό σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα. Σκεφτείτε ψύχραιμα και μην εντυπωσιάζεστε από άτομα που έχουν ανώτερη θέση από εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια που δεν μπορείτε να αισθανθείτε ασφαλείς με τα οικονομικά σας και δεν είστε έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις, θα τα αφήσετε όλα στην τύχη τους, η οποία όμως σήμερα θα είναι με το μέρος σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι περιορισμοί που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε, για να ξεπεραστούν χρειάζονται πειθαρχία και αυτοπεποίθηση. Αναπτύξτε τις ιδέες σας για να βρείτε τα χρήματα που χρειάζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η μέρα είναι ιδανική για να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας, γι’ αυτό κάντε υπομονή και μην απογοητεύεστε όταν δεν τα καταφέρνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η αναμονή δίνει τη θέση της στην πρωτοβουλία και τώρα θα είστε πιο καλά με τον εαυτό σας παρά ποτέ, ενώ θα πάρετε θέση απέναντι σε σχέσεις που σας προβληματίζουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ηλέκτρα»: Ποιοι είναι το νέο επικίνδυνο καιρικό φαινόμενο που "χτυπάει" εδώ και λίγες ώρες την χώρα μας;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το αποτέλεσμα που θα έχετε, θα σημάνει αναμφίβολα το τέλος των δύσκολων φάσεων για τα οικονομικά σας. Κερδίστε χρόνο βάζοντας σε προτεραιότητα όλες τις σημαντικές συζητήσεις και ενέργειές που πρέπει να κάνετε με το σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην ξεπεράσετε τις δυνάμεις σας, προκαλώντας την αντοχή του νευρικού σας συστήματος, ούτε διασπώντας την προσοχή σας με δευτερεύοντα πράγματα.

ΙΧΘΥΣ: Μην κάνετε άλλα λάθη αν υπάρχει κάτι που δεν μπορείτε να το αλλάξετε, αλλά φροντίστε να προσαρμοστείτε σε αυτό, όσο δύσκολο και αν σας φαίνεται.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share