Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για την τελευταία εβδομάδας του 2017!

24 Δεκεμβρίου 2017 14:23
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για την τελευταία εβδομάδας του 2017!

Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 25 έως 31/12/2017.

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα τολμηρή και απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου. Με την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, της Σελήνης στον Κριό και τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα , το μυαλό σου θα είναι στην κατάκτηση. Θα έχεις διάθεση για νέες γνωριμίες, το στυλ και η εμφάνιση σου θα είναι ελκυστική έως και ακαταμάχητη. Ένα όμορφο πρόσωπο θα σου κινήσει το ενδιαφέρον, θα μπεις στη διαδικασία να φλερτάρεις. Το επταήμερο θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού και με ενδεχόμενο νέας σχέσης!

Σε σχέση. Εσύ που έχεις σταθερό ταίρι δίπλα σου προσοχή στα σκαμπανεβάσματα μη τα θεωρήσεις όλα δεδομένα, καλό θα είναι να μην δημιουργήσεις αλλοπρόσαλλες καταστάσεις και εντάσεις. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο σου αντιδραστική θα είναι η στάση σου, πεισματική η συμπεριφορά σου, ίσως να απαιτήσεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και σε αντίθεση με τον Ερμή το νου σου να μην δημιουργήσεις ανούσιους καβγάδες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Ευχάριστα και ευνοϊκά θα είναι τα συμβάντα, θα έχεις στο πλευρό σου την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου. Αυτό σημαίνει πως θα καταφέρεις να τραβήξεις την προσοχή του ατόμου που θα σε εξιτάρει, και ταυτοχρόνως θα υπάρξει εύνοια τύχης για άνοιγμα γνωριμίας μεταξύ σας. Αν επιθυμείς μια σταθερή σχέση, τότε προχώρα χωρίς ενδοιασμούς. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή και του Άρη με τον Ποσειδώνα θα σας βοηθήσουν να προσεγγίσεις και να εκδηλωθείς.

Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό κάπως επαναστατική θα γίνει η διάθεση σου, θα τολμήσεις να διαφοροποιήσεις κάποια δεδομένα της σχέσης σου. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο θα κάνει ελκυστική την στάση σου, θα το φλερτάρεις το ταίρι σου έστω κι αν είστε αρκετό καιρό μαζί, ουσιαστικά θα βρεις τρόπο να ανανεώσεις τα μεταξύ σας αισθήματα. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους προσοχή στις απότομες αλλαγές στη στάση σου, προσπάθησε να κρατήσεις σταθερές τις διαθέσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Αφροδίτης στο Αιγόκερω και λίγο αργότερα με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου, μέσα στην εβδομάδα θα σου δοθεί η ευκαιρία να στρώσεις την προσωπική σου ζωή. Θα συνομιλήσεις με πρόσωπο που στόχο θα έχει να κάνει μαζί σου μια σταθερή σχέση. Θα είναι αποκλειστικά στο χέρι σου η εξέλιξη, όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση σου και τις διαθέσεις σου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με την Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και σε αντίθεση με τον Ερμή θα πρέπει να προσέξεις να μην παρεξηγηθούν τα λόγια σου.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω ηρεμία και σταθερότητα θα υπάρξει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, ωστόσο στην πορεία με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα κάτι θα σε ενθουσιάσει με αποτέλεσμα να γίνουν οι κινήσεις σου απρόβλεπτες και ανατρεπτικές. Με την εμφανίσει της Σελήνης στο ζώδιο σου προσοχή σε πειρασμούς ή προκλήσεις που θα μπορούν να διχάσουν την καρδιά σου ή να σε οδηγήσουν σε απιστία. Αν αγαπάς το ταίρι σου καλό θα είναι να μην βάλεις σε κίνδυνο τη σχέση σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος: Πέθανε ξαφνικά κορυφαίος Έλληνας εκδότης!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Αιγόκερω θα αναζητήσεις στο πλάι σου έναν άνθρωπο σοβαρό και εμπιστεύσιμο. Στόχος σου θα είναι να δημιουργήσεις σοβαρές καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή, βασικό σου μέλημα θα είναι ο σταθερός δεσμός. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωριστείς με πρόσωπο ανάλογο των προτιμήσεων σου. Αρχές της εβδομάδας μέσα σε φιλικό περιβάλλον θα σου συστήσουν ένα αξιόλογο άτομο που θα αξίζει το ενδιαφέρον σου.

Σε σχέση. Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να βάλεις στόχο τη δέσμευση. Θα νιώσεις την ανάγκη να σταθεροποιηθείς, να πατήσεις σε μια γερή βάση που να μπορεί να σου προσφέρει ασφάλεια και ταχτοποιημένο μέλλον. Το ταίρι σου θα εκτιμήσει την συγκαταβατική σου στάση, θα ανταποδώσει την αγάπη που θα του δείξεις, με την Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή θα καταφέρεις να στρώσεις έδαφος για σοβαρές υποσχέσεις. Ο ερχομός της Σελήνες στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να απολαύσεις την ισορροπία και τον αισθησιασμό που θα εκδηλωθεί.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Αιγόκερω θα έχεις γοητεία, ελκυστικότητα, και ανάγκη για ουσιαστική κατάληξη. Θα κυνηγήσεις το σταθερό και το σίγουρο, θα κυνηγήσεις όμως και το πάθος σε συνδυασμό με την ανανέωση. Ο άνθρωπος που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου δεν αποκλείεται να έχει κάπως σοβαρό στυλ, θα πρόκειται για άτομο με προσωπικότητα. Ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο θα σε ενισχύσει με γοητεία, οι προσεγγίσεις σου θα είναι θερμές και θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Αιγόκερω και τον ερχομό της Σελήνης στο Κριό δεν αποκλείεται να αποκτήσεις σοβαρές βλέψεις για τον δεσμό σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο θα νιώσεις την ανάγκη να εξασφαλίσεις δίπλα σου το ταίρι σου, με τη Σελήνης στους Διδύμους οι συνθήκες θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές για συζητήσεις και προτάσεις. Με δημιουργικό αποτέλεσμα θα κλείσει το επταήμερο σου, θα δοθούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου βάσιμες υποσχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Αιγόκερω γοητευτικό θα είναι το στυλ σου, ρομαντική η διάθεση σου. Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα προσιτή θα είναι η στάση σου στα νέα πρόσωπα, ωστόσο ενδεχομένως από αλλού να περιμένεις τη σχέση και από αλλού να σου έρθει. Ναι μεν θα γνωριστείς με ένα καινούργιο πρόσωπο, όμως ένα συγκεκριμένο άτομο που ήδη γνωρίζεις θα πάρει το θάρρος να σε πλησιάσει, προσωπική συνάντηση θα γίνει μεταξύ σας.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω η ώριμη σου στάση δεν θα σε αφήσει να τσακωθείς με το ταίρι σου, η συγκαταβατικότητα και η εμπιστοσύνη που θα υπάρχει θα φέρουν ειρηνικό κλίμα. Πρόσεξε όμως στο κλείσιμο της εβδομάδας το τετράγωνο της Σελήνη με τον Ποσειδώνα και την αντίθεση της με τον Ερμή, ναι μεν έντονη θα είναι η διαίσθηση σου, οξυδερκής η αντίληψη σου, ωστόσο κάποιες υποσυνείδητες φοβίες θα σου δημιουργήσουν άτοπες ανασφάλειες. Θα σου δώσω τη συμβουλή για οτιδήποτε υποψιαστείς πρώτα να αναζητήσεις αποδείξεις.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Σταθερό ταίρι θα αναζητήσεις φίλε μου Ζυγέ. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα εστιάσεις σε χαρακτήρες ανθρώπων που να μπορούν να σου προσφέρουν ασφάλεια και σταθερή αγάπη. Το πρόσωπο που θα κάνει την εμφάνιση του ίσως να σου είναι ήδη γνωστό, θα σου ανοίξει προοπτική για προσωπικές επαφές, θα είσαι σε θέση να πάρεις τη σωστή απόφαση. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή θα σε εφοδιάσει με διορατικότητα, ειλικρίνεια θα υπάρξει στις συζητήσεις που θα γίνουν.

Σε σχέση. Με συναισθηματισμό και ανάγκη για ασφάλεια θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα μιλήσεις σοβαρά στο ταίρι σου, θα αναζητήσεις ηρεμία, θα διοχετεύσεις τον αισθησιασμό και την συγκαταβατικότητα σου. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό και τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα δεν αποκλείεται να αρχίσεις να προγραμματίζεις και να σχεδιάζεις όχι μόνο για το παρόν αλλά και για το μέλλον. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή προσοχή να μην παρερμηνευτούν τα λόγια σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Αιγόκερω και λίγο αργότερα την Σελήνη να καταφθάνει στον Ταύρο ο αισθησιασμός σου θα είναι έντονος, θα σε ωθήσει σε δυναμικές ενέργειες, προσεγγίσεις και προτάσεις. Όμορφη θα είναι παρουσία σου, γοητευτικό το στυλ σου, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή αυθόρμητος θα είναι ο τρόπος ομιλίας σου, θα καταφέρεις να κερδίσεις τα βλέμματα και τις συμπάθειες. Προμηνύεται θερμή συνάντηση, δεν θα λείψουν οι άμεσες εκδηλώσεις.

Σε σχέση. Η Σελήνη στον Κριό και ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα προκαλέσουν εσωτερική αναστάτωση. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στο κλείσιμο της εβδομάδας με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Ερμή. Πρόσεξε να μην δημιουργήσεις αδιέξοδα με τη ζήλεια και την καχυποψία σου, ελλοχεύει κίνδυνος να παρεξηγήσεις τις καταστάσεις, θα πρέπει να αποφύγεις τα βιαστικά συμπεράσματα. Προσπάθησε να μη δημιουργήσεις πρόσφορο έδαφος για εντάσεις και συγκρούσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έφτασε η μεγάλη ώρα: Η κλήρωση για την λοταρία! Μήπως έχεις κερδίσει 1.000 ευρώ και δεν το γνωρίζεις;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Το άνοιγμα για σχέση ενδεχομένως να προκύψει από επανασύνδεση, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, σε ραντεβού θα σε καλέσει ένα πρόσωπο που ήδη το γνωρίζεις, δεν αποκλείεται να πρόκειται για κάποιο πρώην ταίρι σου. Θα σου ανοιχτεί προοπτική σχέσης, ωστόσο προσπάθησε να προστατευτείς από συναισθηματικές παγίδες. Με τη Σελήνη στους Δίδυμους και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ίσως να μην είσαι σε θέση να δώσεις άμεση απάντηση, ζήτα τον χρόνο που χρειάζεσαι.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω θα γνωρίζεις πολύ καλά τι θέλεις από το ταίρι σου και από τη σχέση σου , από πλευρά σου δε θα υπάρχουν λάθη και παρατραβηγμένες εγωιστικές ενέργειες. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή θα σου δημιουργήσει τη διάθεση να συζητήσεις, να αναλύσεις και να εξηγήσεις, θα βρεθεί ο σωστός τρόπος επικοινωνίας ανάμεσα σε εσένα και το αγαπημένο σου ταίρι. Στο τέλειωμα της εβδομάδας με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, προσοχή στις εκτεταμένες ονειροπολήσεις και στα φανταστικά σενάρια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Αλλαγές θα υπάρξουν στις διαθέσεις σου, τώρα θα βάλεις προτεραιότητες, θα αποφύγεις τις επιπόλαιες ή σπασμωδικές κινήσεις. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο σου, πρωταρχικός σου σκοπός και βασική σου επιθυμία θα είναι η σταθερή σχέση. Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να συμπεριφερθείς εκδηλωτικά στο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Σοβαρή θα βρεις την προσωπικότητα του, θα σε προσεγγίσει το με τρόπο ευγενικό, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να προσχωρήσει και να αλλάξεις τα δεδομένα σου.

Σε σχέση. Δεν αποκλείεται μέσα στην τωρινή εβδομάδα να μπεις σε σκέψεις δέσμευσης. Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στο ζώδιο σου θα νιώσεις πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις το μεγάλο βήμα. Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα σε ωθήσει σε τολμηρά βήματα, σου φανερώνω πως ότι κι αν αποφασίσεις δεν πρόκειται να το μετανιώσεις. Ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να εκδηλώσεις με θερμό τρόπο τα αισθήματα σου, το ταίρι σου θα νιώσει εμπιστοσύνη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην αισιοδοξία και στην αυτοπεποίθηση θα είσαι σε ολόκληρη την εβδομάδα. Από την μια η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα κάνει ελκυστικό το παρουσιαστικό σου, από την άλλη η Σελήνη στον Κριό και ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα κάνει τολμηρές τις διαθέσεις σου, θα καταφέρεις να προσελκύσεις δίπλα σου το ενδιαφερόμενο πρόσωπο. Θα σε καλέσουν σε προσωπικό ραντεβού με θερμή και ιδιαιτέρως ευχάριστη κατάληξη. Καταφθάνει ερχομός νέας και σταθερής σχέσης!

Σε σχέση. Για σένα που θέλεις αλλαγές και διαφοροποιήσεις συνιστώ υπομονή και όχι πίεση ή απαιτητικότητα. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό ανήσυχη και ζωηρή θα είναι η στάση σου, επαναστατική η διάθεση σου, προσπάθησε να κρατήσεις τα γκέμια σε ισορροπία. Προσοχή να μην σε κυριεύσει το ανικανοποίητο, με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους ίσως να μην μπορείς να εντοπίσεις τι θέλεις. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Ερμή του νου σου στα λόγια που θα πεις στο ταίρι σου.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, τη Σελήνη στον Κριό, και τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, αν υπάρχει στο στόχαστρο σου εδώ και αρκετό καιρό ένα συγκεκριμένο πρόσωπο τώρα θα βρεις το θάρρος να το πλησιάσεις. Ενισχυμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σου, θα κάνεις το βήμα να δείξεις μια κάπως πιο αποκαλυπτική στάση, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για ουσιαστική κουβέντα. Μέσα στην εβδομάδα ίσως να μην υπάρξουν τελεσίδικες εξελίξεις, θα υπάρξει όμως άνοιγμα για αισιόδοξες επαφές.

Σε σχέση. Ο ερχομός της Αφροδίτης στον Αιγόκερω ήρεμη και σταθερή θα κάνει τη συμπεριφορά σου, ουσιαστικά αυτό που θα θελήσεις είναι να κλείσουν τα τυχόν πεδία ανώριμων συγκρούσεων και όχι να ανοιχτούν νέα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή ισορροπία και συνεννόηση θα φέρει τους διαλόγους με το ταίρι σου. Προς το τέλος της εβδομάδας με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή στις ονειροπολήσεις σου, κράτα προσγειωμένη τη σκέψη σου.

Πηγή: Myastro.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share