Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (22/12) από την Άντα Λεούση!

Τι μας περιμένει σήμερα;

22 Δεκεμβρίου 2017 09:04
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (22/12) από την Άντα Λεούση!

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου από την Άντα Λεούση...

ΚΡΙΟΣ: Πείτε αλήθειες και πάρτε πρωτοβουλίες για να λύσετε κάποια θέματα που σας ενοχλούν. Ορισμένες καταστάσεις θα προκαλέσουν ανατροπές στα σχέδια σας αλλά θα σας δυναμώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Η επικοινωνία σας θα είναι αρκετά καλή, για να έχετε επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις. Εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο σας, διασκεδάζοντας με φίλους και μην τον αφήσετε να περάσει ανεκμετάλλευτος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε ότι περνάει από το χέρι σας για να εξομαλύνετε τις οικογενειακές σχέσεις. Φτιάξτε τη διάθεσή σας, ώστε να αισθανθείτε δυνατοί για να αντιμετωπίσετε τα οικογενειακά σας ζητήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: Μαχαίρωσαν τον Νίκο Μαζιώτη μέσα στην φυλακή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κινηθείτε έξυπνα ώστε να ξεπεράσετε εύκολα τα εμπόδια που ίσως προκύψουν στη σχέση σας. Μάλλον δε δίνεται την πρέπουσα σημασία σε κάποιο φόβο που έχει ο σύντροφός σας.

ΛΕΩΝ: Αποδεχθείτε προσκλήσεις από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα. Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις για να πετύχετε άνοδο στον οικονομικό σας τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προτιμήστε να ασχοληθείτε με τα θέματα και τις υποχρεώσεις του σπιτιού σας. Οι συναντήσεις σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο θα είναι αρκετά δύσκολες.

ΖΥΓΟΣ: Μην επιχειρήσετε να ανοίξετε συζητήσεις, γιατί είναι απαραίτητο να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας. Το παρασκήνιο που θα υπάρχει φέρνει πολλά απρόοπτα, οπότε μη δημιουργήσετε εντάσεις και αναταραχές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καινούριες γνωριμίες θα κινήσουν το ενδιαφέρον σας και θα σας κάνουν να νιώσετε πιο δυναμικοί. Είστε έτοιμοι να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να πετύχετε τους στόχους σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη προσοχή: Κλειστοί δρόμοι στην Αττική λόγω χιονόπτωσης!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συνεργαστείτε με ανοιχτά χαρτιά και να είστε σίγουροι πως δε θα βγείτε χαμένοι. Η επαγγελματική σας ζωή θα είναι αρκετά απαιτητική και πιεστική, σε σημείο που να θέλετε να τα αφήσετε όλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε υπομονή και οι αλλαγές που θα γίνουν, έχουν να σας προσφέρουν μόνο καλό. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό και δείξτε στους άλλους τι μπορείτε να πετύχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η κοινωνικότητά σας θα παίξει τον πρώτο ρόλο, ακόμα και αν απλώς θέλετε να φλερτάρετε. Μερικά εμπόδια με αγαπημένα πρόσωπα, θα σας απομακρύνουν προσωρινά από κοντά τους.

ΙΧΘΥΣ: Εκφράστε τις σκέψεις σας, αλλά και κάποιες από τις αποφάσεις σας, για να έρθετε πιο κοντά τους, αλλά και πιο κοντά στους στόχους σας.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share