Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (21/12) από την Άντα Λεούση!

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου από την Άντα Λεούση...

21 Δεκεμβρίου 2017 08:36
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (21/12) από την Άντα Λεούση!

ΚΡΙΟΣ: Κάντε μια προσπάθεια να ενισχύσετε την τύχη σας που δε σας έχει εγκαταλείψει. Τακτοποιήστε τις υποθέσεις σας, ειδικά αυτές που θα αφορούν περιουσιακά θέματα, ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε τα οφέλη.

ΤΑΥΡΟΣ: Η πιθανότητα να αδράξετε σημαντικές ευκαιρίες στα σχέδιά σας θα είναι μεγάλη. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες και να έχετε πάντα κατά νου το νόμο της αιτίας και του αποτελέσματος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε περισσότερο χρόνο με το σύντροφό σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: The Voice: Μεγάλη ανατροπή! Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του show! (video)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βοηθήστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να κάνετε αλλαγές σε προσωπικό και επαγγελματικό τομέα. Περνώντας από διάφορα στάδια χωρίς να καθυστερείτε, θα βάλετε τα πράγματα σε τάξη και θα γίνετε πιο δημιουργικοί.

ΛΕΩΝ: Ως δια μαγείας θα ανακαλύψετε τις βαθύτερες αξίες των προβλημάτων σας και θα πάρετε τη μεγάλη απόφαση να τα καταπολεμήσετε από τη ρίζα τους, για να αποκτήσετε την ψυχική σας ηρεμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είχατε επιτυχίες σε αυτά που προσπαθήσατε να διορθώσετε, ενώ οι αποτυχίες που βιώσατε δεν αποδεικνύουν λανθασμένες ενέργειες, αλλά την άγνοια των βαθύτερων αιτιών του εκάστοτε προβλήματος.

ΖΥΓΟΣ: Οι ρυθμοί σας στον εργασιακό τομέα αλλάζουν ταχύτατα και πλέον θα ενεργείτε με περισσότερο νεύρο και με ισχυρότερη θέληση στο να δοκιμάζετε νεωτερισμούς και καινοτομίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξέρετε καλά πως οι οικονομικές σας ανάγκες έχουν αυξηθεί σημαντικά και αυτό θα σας δυσκολέψει στα σχέδιά σας, παρόλο που η οικονομική σας κατάσταση βρίσκεται σε καλά επίπεδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χριστούγεννα στους... κινηματογράφους: Οι 8 νέες ταινίες της εβδομάδας! (videos)

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ανανέωσή σας θα βοηθήσει να προσεγγίσετε πιο εύκολα τους στόχους σας. Τα φιλόδοξα σχέδιά σας θα ευνοούνται σε ικανοποιητικό βαθμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να προχωρήσετε επί της ουσίας και σταδιακά θα οδηγηθείτε σε ανακαλύψεις που θα κατευνάσουν την αλαζονική σας διάθεση, αλλά θα αλλάξουν και την αίσθηση που έχετε για τα πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα δοθούν αρκετές λαβές για σχόλια στον εργασιακό σας χώρο και οι συζητήσεις που θα γίνουν με τους συνεργάτες σας δε θα έχουν την έκβαση που θέλετε.

ΙΧΘΥΣ: Η δυνατότητα να δείτε τις υποθέσεις σας μέσα από μια άλλη οπτική γωνία, θα αλλάξει ακόμα και τις αξίες σας, ενώ θα λάβετε το πράσινο φως για τις κινήσεις που θα σας βγάλουν από τα αδιέξοδα.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share