Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας (18-24/12) από την Άντα Λεούση! Φουρτούνες για αυτά τα 4 ζώδια!

17 Δεκεμβρίου 2017 12:35
Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας (18-24/12) από την Άντα Λεούση! Φουρτούνες για αυτά τα 4 ζώδια!

Διάβασε τις προβλέψεις του ζωδίου σου για την εβδομάδα 18 έως 24 Δεκεμβρίου 2017 από την Άντα Λεούση...

ΚΡΙΟΣ: Στις 22 με τον Ερμή σε ορθή πορεία στον Τοξότη, οι ευκαιρίες για να διορθώσετε κάποια λάθη σας θα υπάρχουν, γι’ αυτό μην πτοείστε από τις αντιξοότητες που θα υπάρχουν. Αλλάζει το σκηνικό στην προσωπική σας ζωή και δίνει τέλος στη μοναξιά. Αφεθείτε σε καινούριες γνωριμίες και ανακαλύψτε το πρόσωπο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας. Θα έρθουν αρκετά απρόοπτα και ανατροπές στον εργασιακό σας χώρο. Κρατώντας την ψυχραιμία σας θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι δυσκολίες στις συνεργασίες σας θα είναι εμφανείς και οι επαφές με τους συνεργάτες σας δε θα είναι τόσο στρωτές. Κρατήστε μια σταθερή συμπεριφορά, γιατί οι εναλλαγές της ψυχολογίας σας, θα σας απομακρύνουν από τα αγαπημένα πρόσωπα, ενώ θα καταφέρετε να χάσετε καινούριες ευκαιρίες γνωριμίας που θα είχαν αίσιο τέλος. Εάν στην πορεία έχετε διαπράξει κάποια λάθη, ξεκινήστε τις προσπάθειές σας να τα διορθώσετε, μια και το αποτέλεσμα θα είναι επιτυχές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: "Η Ειρήνη είναι έτοιμη να..."! Ραγδαίες εξελίξεις με το 19χρονο μοντέλο στις φυλακές του Χονγκ Κονκ!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρίσκεστε σε φάση που κάνετε άδικες συγκρίσεις του τώρα με το παρελθόν και σας σπρώχνουν σε λάθος συμπεράσματα. Να έχετε υπόψη, πως όταν κλείνετε ένα κεφάλαιο και ανοίγετε ένα άλλο, δε γίνεται να λειτουργείτε με τα κριτήρια του παρελθόντος. Πρέπει να μάθετε να ακούτε και τους άλλους και να μην αποφασίζετε μόνοι σας για θέματα που αφορούν άλλους. Δεν μπορείτε να ξέρετε εσείς ποιο είναι το σωστό και δίκαιο για αυτούς, όταν δεν έχετε καν ακούσει τι έχουν να σας πουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν διατηρήσετε μια καλή ψυχολογική διάθεση, θα βοηθηθείτε να κινηθείτε ευέλικτα στις συζητήσεις και τις επαφές με τους συνεργάτες σας. Όσο περιορισμένος και αν θα είναι ο ελεύθερος σας χρόνος, πρέπει να φροντίσετε να τον μοιράσετε ισόποσα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Όσο θα ασχοληθείτε με τον επαγγελματικό και τον οικονομικό θέματα, άλλο τόσο και ίσως παραπάνω θα πρέπει να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Καλό θα είναι πριν ανακοινώσετε τα νέα σας σχέδια, να κάνετε μια μεγάλη συζήτηση με τον εαυτό σας και να μετρήσετε τα υπέρ και τα κατά.

ΛΕΩΝ: Μην κρατήσετε απωθημένα, αλλά ανακαλύψτε τα άτομα που σας τα δημιούργησαν και προβείτε σε συζητήσεις μαζί τους, διατηρώντας χαμηλούς τόνους. Οργανωθείτε καλύτερα σε επαγγελματικό επίπεδο γιατί τα προβλήματα που έχετε, δημιουργούνται από τη δική σας έλλειψη αυτοπεποίθησης, τάξης, οργάνωσης και όχι από τρίτους. Μπορεί αυτή η εκδοχή να σας βολεύει, αλλά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και πρέπει επιτέλους να πάψετε να ζείτε σε ουτοπίες, αν θέλετε από αυτή τη μάχη να βγείτε νικητές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν προκύψει κάποια μετακίνηση ή ταξιδάκι που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τη συνήθεια της καθημερινότητας, τολμήστε το και διασκεδάστε. Οι συνθήκες θα είναι τέλειες, ακόμα και αν θα πρέπει να συνδυαστεί με κάποια επαγγελματική σας υπόθεση. Θα υπάρχει άνοδος στον οικονομικό σας τομέα γι’ αυτό προσπαθήστε να κάνετε έναν σωστό προϋπολογισμό, αλλά και να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε τα χρήματα και το όφελος. Μη γίνετε σκλάβοι των εξόδων σας, σπαταλώντας εισοδήματά σε πράγματα που δεν έχουν αξία.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε στην άκρη για λίγο τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και να ασχοληθείτε με άλλα ουσιαστικά πράγματα στη ζωή σας, όπως οι σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Δείτε ποιες είναι οι καταστάσεις που σας περιορίζουν, σας αγχώνουν ή σας καταπιέζουν και εξαλείψτε τις, γιατί εσείς θα κληθείτε να δώσετε άμεσες λύσεις και οριστικές, χωρίς να χρονοτριβείτε άλλο, αλλά ούτε και να τα αναβάλετε για αργότερα. Πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγετε ριψοκίνδυνες καταστάσεις και κινδύνους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε πρωταγωνιστής από το "Υπαστυνόμος Ρεξ" από ανακοπή καρδιάς και δεν το γνώριζε κανείς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναστείλετε κάποια από τα σχέδια που είχατε μέχρι τώρα γιατί επείγει να ασχοληθείτε στο πως θα δραστηριοποιήσετε την κοινωνική σας ζωή, μια που οι επαφές και οι καινούριες γνωριμίες, θα σας κρατήσουν όρθιους μέχρι να ανακάμψετε και να βγείτε από τη δύσκολη θέση που βρίσκεστε. Όσο δύσκολο και αν σας είναι, διοχετεύστε αλλού τον εκνευρισμό σας και μην κάνετε χρήση της υπομονής των άλλων, γιατί ήδη έχετε εξαντλήσει τα όριά τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με τη Νέα Σελήνη στις 18 στο ζώδιό σας, εστιάστε την προσοχή σας στο πως θα δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις και τις βάσεις που θα σας επιτρέψουν να ανακάμψετε οικονομικά, χωρίς να χάνεστε μέσα σε έναν κυκεώνα σκέψεων. Προσπαθήστε να μην αναλάβετε άλλες ευθύνες ή υποχρεώσεις και καταστρώστε το πρόγραμμα που σας εξυπηρετεί. Θα έχετε βοήθεια και αρκετές ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε ασάφειες και παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σας που δημιουργήθηκαν κατά την ανάδρομη πορεία του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις 20 που ο Κρόνος περνάει στο ζώδιό σας, βάλτε το μυαλό σας να συνεργαστεί με τη λογική, για να έχετε καλά αποτελέσματα, μια που τις δυνατότητες για να ανταπεξέλθετε τις διαθέτετε. Απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που τα θεωρείτε ενοχλητικά, για να μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις σε ότι σας απασχολεί, έχοντας μια πιο καθαρή εικόνα. Μπορεί να μπείτε σε σκέψεις για το μέλλον σας αλλά το όμορφο κλίμα στη συναισθηματική σας ζωή θα συνεχίζει ακμαίο, χαρίζοντας σας όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας ή με ένα νέο πρόσωπο εσείς οι αδέσμευτοι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι πολύ πιθανόν μια που θα είστε απασχολημένοι με τα οικονομικά σας θέματα, να μπερδευτείτε και να βάλετε σε δοκιμασία τις σχέσεις σας, με σκοπό να δείτε ποιες είναι οι αντοχές τους. Ίσως νιώσετε ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο καθώς κάποιες αλλαγές δείχνουν αναπόφευκτες και να αναζητήσετε μια μεγαλύτερη εξασφάλιση και σταθερότητα, όπου εσείς θα θέτετε τους όρους. Μια κατάσταση που δε σας καλύπτει πια, δεν είστε υποχρεωμένοι να τη δέχεστε, ενώ αν έχετε μια συμπαθητική σχέση που μπορεί να βελτιωθεί αποφύγετε να τη βάλετε σε κίνδυνο.

ΙΧΘΥΣ: Εάν έχετε αντιρρήσεις μπορείτε να τις εκφράσετε με ευγένεια χωρίς να πανικοβάλλεστε ότι θα διαταραχθούν οι συνεργασίες σας. Πείτε τέλος στις αδιαθεσίες σας που νιώθατε τον τελευταίο καιρό και εκτονώστε την ενέργεια και την ευεξία που θα νιώθετε σε πράγματα που θα σας ευχαριστούν. Τα οικονομικά προβλήματα που σας ταλανίζουν τόσο καιρό, θα εξακολουθούν να σας ταλαιπωρούν, αφού θέματα που θα αφορούν εφορίες, δάνεια και κληρονομικά θα έρθουν στο προσκήνιο, αλλά αφού δεν μπορείτε να τα παραμερίσετε δεν υπάρχει λόγος να αφήνετε την ψυχολογία σας να καταρρεύσει.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share