Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σύνοδος Ήλιου με Ανάδρομο Ερμή 13/12: Επιστροφές προσώπων από το παρελθόν! Αναλυτικές προβλέψεις

Αυτά τα ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο

13 Δεκεμβρίου 2017 08:44
Σύνοδος Ήλιου με Ανάδρομο Ερμή 13/12: Επιστροφές προσώπων από το παρελθόν! Αναλυτικές προβλέψεις

Ο Ήλιος στον ζωηρό Τοξότη συναντά τον Ανάδρομο Ερμή, δίνοντας μας την ευκαιρία να ξαναπροσπαθήσουμε για κάτι που χειριστήκαμε λάθος ή ατυχήσαμε στο παρελθόν, διορθώνοντας λάθη και επιδιώκοντας επαφή με ανθρώπους από τα παλιά!

Στις 13 Δεκέμβρη η Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, αν προσέξουμε τα εκφραστικά μας μέσα και επιστρατεύσουμε την λογική μας, μπορούμε να περιμένουμε θετικά γεγονότα και ευχάριστες συγκυρίες ειδικά με άτομα που μέχρι τώρα είχαν μείνει στο παρελθόν!

Μηνύματα, νέα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις από τα παλιά είναι προ των πυλών!

Ευνοημένοι είναι κυρίως εκείνοι που ανήκουνστα Ζώδια της Γης και του Νερού, αρχών του 3ου δεκαημέρου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια ανάσα: Δείτε αν θα σας καταβληθούν μέχρι την Παρασκευή 900 ευρώ στους λογαριασμούς σας!

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ: Επαφές, μετακινήσεις και μεγάλη δραστηριότητα σε επαφές και μηνύματα θα έχεις, ιδίως με πρόσωπα του παρελθόντος!

ΤΑΥΡΟΣ: Έντονος ερωτισμός και βαθιά συναισθήματα εκφράζονται επικοινωνιακά και πετυχαίνεις ερωτικές επιθυμίες ιδίως με πρόσωπα του παρελθόντος. Κλείνεις οικονομικές εκκρεμότητες!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Πετυχαίνεις πολλά όσον αφορά την συντροφική σου ζωή, ιδίως αν θέλεις κάποια επανασύνδεση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επαγγελματικές ευκαιρίες, επανέρχονται και σου δίνουν την ευκαιρία νατις εκμεταλλευτείς και να βελτιώσεις την απόδοση σου! Διορθώνεις και καλυτερεύεις την εμφάνιση σου!

ΛΕΩΝ: Διασκέδαση, ρομαντισμός, πάθη, φλερτ, ερωτικές επικοινωνίες και ένας παλιός έρωτας που επιστρέφει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οικογενειακά θέματα ξαναβγαίνουν στο προσκήνιο και τα διαχειρίζεσαι επιτέλους όπως πρέπει. Επικοινωνιακή επαφή θα έχεις με ένα άτομο του παρελθόντος.

ΖΥΓΟΣ: Πετυχαίνεις πολλά μέσα από το περιβάλλον σου και διορθώνεις κάποια παλαιά λάθη όπως και σχέσεις με γνωστούς, αδέρφια και γείτονες! Μηνύματα από το παρελθόν, έρχονται!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο οικονομικός αλλά και ο ερωτικός τομέας θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου και θα καταφέρεις να διορθώσεις κάποιες εκκρεμότητες! Ένας έρωτας από το παρελθόν επιστρέφει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Παντρευτήκαμε μόνο για…»: Η αποκάλυψη της Σοφίας Παυλίδου για το διαζύγιο και τον γάμο με τον Φερεντίνο που δεν περιμέναμε!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πετυχαίνεις πολλές επιθυμίες σου, που αφορούν κυρίως το παρελθόν σου! Κάποια επαφή, μήνυμα, τηλεφώνημα, θα αποκαταστήσει κάποιες παρελθοντικές προβληματικές καταστάσεις και σχέσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επικεντρώνεσαι στον εαυτό σου, την σωματική και ψυχική υγεία σου, και πιθανόν να απομονωθείς λίγο από τον έξω κόσμο, αλλά για ανανεωτικούς λόγους. Κάποιες κρυφές συναντήσεις ή επαφές με παρελθόν θα επαναφέρουν το χαμόγελο σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φιλικές επανασυνδέσεις έρχονται αλλά και η εκπλήρωση ενός μεγάλου σου ονείρου, που είχε μείνει στα «μισά». Επικοινωνία με άτομα του παρελθόντος!

ΙΧΘΥΣ: Θα δραστηριοποιηθείς σε θέματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης που είχες χάσει παλαιότερα ευκαιρίες και τώρα μπορείς να τις εκμεταλλευτείς!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share