Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια & ο Άρης στο Σκορπιό 09/12/2017 by MagicF’Ariel!

9 Δεκεμβρίου 2017 15:48
Τα Ζώδια & ο Άρης στο Σκορπιό 09/12/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σάββατο σήμερα, τι ωραία, τι καλά! Ευχάριστο το μαντάτο για τα περισσότερα ζώδια, η επίσκεψη του Άρη στο Σκορπιό! Τούτη τη φορά, παρά την ένταση που θα υπάρχει, η δουλειά θα γίνει πιο όμορφα και το αποτέλεσμα παίζει να είναι εκπληκτικό!

Εντάξει, δε λέω πως ο δρόμος θα είναι στρωμένος από ροδοπέταλα, αλλά το ζητούμενο είναι το τι θέλει ο καθένας για τον εαυτό του και πόσο είναι πρόθυμος να το κυνηγήσει. Οι θυσίες είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα. Όλο αυτό θα διαρκέσει περίπου δυο μήνες!

Και εμένα μου αρέσουν τα δύσκολα και είμαι και πεισματάρα και θα επιμείνω μέχρι η καρδιά μου να μου πει σταμάτα! Όταν εκείνη δώσει εντολή, τότε και εγώ θα πω εκείνο το τέρμα. Είμαι συναισθηματική προσωπικότητα, η τετράγωνη λογική είναι για τους ξινούς.. χαχα! Νιώσε, ζήσε, πέσε, σηκώσου και προχώρα.. Αμέτρητα τα συναισθήματα. Γλυκόξινα.. Εμπειρίες..

Κεφάκια πρωί-πρωί το ξωτικό.. γίνομαι και λίγο καυστική, μη μου θυμώσετε.. όλα παίζουν και τίποτα!

φιλάκια...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Έχασα το παιδί μου στην Μάνδρα!» – Το πένθος που δεν έμαθε κανείς!

Κριός
Και ξαφνικά το μυαλό σας τρέχει συνέχεια σε οικονομικά ζητήματα. Τι θα λάβετε, τι έχετε να πληρώσετε, αν θα πρέπει να συνεργαστείτε με το σύντροφό σας ή την οικογένειά σας και να σου έσκασε μύτη και το άγχος Σαββατιάτικο! Αν ξεπεράσετε αυτές τις σκέψεις και χαλαρώσετε, τότε υπάρχει ελπίδα να περάσετε ένα ερωτικό ΣΚ! Αν επιμείνετε στο να χαλιέστε με τα βρωμό λεφτά… τότε μη παραξενευτείτε από τις εντάσεις που θα προκύψουν! Ο Άρης όμως από το ζώδιο του Σκορπιού σας κάνει πολύ ερωτικούς, για αυτό να ντύνεστε σέξι για να ακούσετε και κανένα κοπλιμάν! Έντονες οι μέρες που ακολουθούν.. και μυστήριες πολύ!

Ταύρος
Μια υπερένταση θα τη νιώθετε όχι μόνο σήμερα, αλλά όλες τις μέρες που θα έρθουν, γιατί είναι το σύμπαν τέτοιο που θέλει να σας έχει στη τσίτα και ας είναι από ψυχολογικής άποψης! Το θέμα είναι πως οι επιθυμίες σας αφορούν μόνο εσάς και δεν υπάρχει άνθρωπος που θα δείξει κατανόηση ή που θα προσπαθήσει να σας ικανοποιήσει, για αυτό μη ζητήσετε από κανέναν τίποτα! Ασχοληθείτε με τη πάρτη σας και αποφύγετε τα πολλά τα λόγια! Ο Άρης από το Σκορπιό όμως σας κρύβει μια ευχάριστη έκπληξη! Έναν σύντομο έρωτα μέσα στα Χριστούγεννα. Να μην έχετε και παράπονο, οι αναμνήσεις είναι που μετρούν πάνω από όλα!

Δίδυμος
Χρυσά μου δε ξέρω τι κάνετε τα βράδια, πάντως καλό είναι να κόψετε και τη μάσα και το ποτό! Ο οργανισμός σας τα έχει παίξει εντελώς, αφού αρκετοί από εσάς το έχετε πάει σερί από το καλοκαίρι. Βέβαια, μπορεί να έχετε εξαντληθεί από τις αμέτρητες υποχρεώσεις που έχετε. Των άκρων ως συνήθως ή στη τσίτα όλα ή η απόλυτη νιρβάνα. Κάτι στο ενδιάμεσο δεν υπάρχει;;; Αν και Σάββατο μπορεί να υπάρξει μια επαγγελματική ευκαιρία, κάτι να ακούσετε και να ξεσηκωθείτε. Ας έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές! Να ξέρετε πως ο Άρης από το Σκορπιό θα τραβήξει όλη την ενέργεια που έχετε και αν δε προσέξετε θα τη βγάλετε στο κρεβάτι Χριστουγεννιάτικο!

Καρκίνος
Καλέ συγκλονίζομαι που θα σας γράψω τα παρακάτω, πάντως το σύμπαν αποφάσισε να σας κάνει ερωτικούς και πολύ παθιάρηδες. Που σημαίνει πως είναι καιρός να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας, ξέρετε τι εννοώ, το συρτάρι εκείνο, το πολύ ιδιαίτερο. Μη σας βρει το μαναράκι με το βρακί του παππού και της γιαγιάς. Εστιάζετε λοιπόν στον ερωτικό το τομέα, αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας και ποιοτικό μάλιστα. Από την άλλη το ρίχνετε στη δουλειά και αποκτάτε θαυμαστές. Ο Άρης από το Σκορπιό, αποφάσισε να σας αλλάξει τη διάθεση, να ξυπνήσετε από τον ύπνο το βαθύ και να εστιάσετε στον ερωτικό σας το σύντροφο! Να ανανεωθεί η σχέση σας βρε πουλάκια μου!

Λέων
Πάρτε βαθιές ανάσες, γιατί από εδώ και πέρα θα έχει εντάσεις και πολύ γερές μάλιστα! Βλέπετε διάφορα που σας ενοχλούν κυρίως στο σπίτι σας και τρελαίνεστε κανονικά! Κατανοείτε κατά βάθος τη ρίζα του προβλήματος, ότι και αν σημαίνει αυτό και τούτη τη φορά δε θα αφήσετε να σας χαλάσουν τη φάση. Θα πλακωθείτε είναι σίγουρο αυτό και με άγαρμπο τρόπο μάλιστα, αλλά κάτι που πρέπει να λυθεί, θα λυθεί άμεσα και δίχως πολλά-πολλά! Σήμερα θα δείτε το πρώτο σημάδι! Ο Άρης από το Σκορπιό σας βάζει στο πνεύμα των Χριστουγέννων και θέλετε να κάνετε τραπέζια, γλέντια και καημούς! Τη λάντζα ποιος θα τη κάνει;;;

Παρθένος
Από νωρίς το πρωί έχετε δουλειές με φούντες! Έχετε φτιάξει ένα πλάνο τρελό και φοβερό και ξαφνικά θα διαπιστώσετε πως είναι τόσα πολλά αυτά που έχετε να κάνετε, που θα σας πιάσει το στομάχι και ένα απίστευτο άγχος και πάει το χάνουμε το κορμί.. Καλό είναι να βάλετε προτεραιότητες και αν κάτι μπορεί να μείνει στην απέξω, ας μείνει. Ξεπεράστε τη ψυχασθένεια της λεπτομέρειας προκειμένου να στρώσουν οι δουλειές σας. Και μετά βάζετε τη μαγική σας τη τελεία! Ο Άρης από το Σκορπιό, μπορεί να σας βάλει μέσα σε ένα αεροπλάνο, τη τελευταία τη στιγμή και να βρεθείτε οπουδήποτε! Αψυχολόγητοι και απρόβλεπτοι πολύ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση - σοκ στην showbiz: Άγρια δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της βρέθηκε η...

Ζυγός
Χρυσά μου εσείς που γουστάρετε τη μεγάλη τη ζωή, ετοιμαστείτε να βάλετε το χέρι βαθιά μέσα στη τσέπη, γιατί κάποιος πρέπει να πληρώσει το λογαριασμό. Εντάξει το ξέρουμε πως ζείτε για την εμπειρία αλλά μερικές φορές καλό είναι να χαμηλώνετε το πήχη, προκειμένου να γίνονται τα πράγματα σωστά. Πού μυαλό εσείς όμως;;; Το ευχάριστο είναι πως θα λάβετε κάποια χρήματα, ξεχασμένα κιόλας και αντί να τα βάλετε στην άκρη, θα τα τσακίσετε και αυτά. Αυτό δεν είναι shopping therapy, είναι κάτι πολύ ανώτερο..! Ούτε λέξη δεν υπάρχει..! Συμμαζευτείτε αν μπορείτε..! Και για να ξέρετε ο Άρης από το Σκορπιό σας κάνει σπάταλους πολύ και ξαφνικά θέλετε να αγοράσετε το σύμπαν όλο! Άψιλοι με το νέο έτος! Το νου σας..

Σκορπιός
Το καταλάβατε πιστεύω το μαντάτο. Ο Άρης στο ζώδιό σας! Φοβερό! Παίρνετε πολύ τα επάνω σας και κανείς και τίποτα δε μπορεί να σας σταματήσει. Μπορεί να είστε μέσα στα νεύρα και οι άνθρωποι να φοβούνται να σας μιλήσουν, όμως εσείς έχετε βάλει στόχο και πρέπει να τον πετύχετε! Τελειώνει και η χρονιά, με τις καλύτερες προδιαγραφές, τι άλλο θέλετε;; Κοιτάξτε λίγο πίσω, αξέχαστα τα γεγονότα των τελευταίων ετών. Πού βρίσκεστε σήμερα; Μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε; Θα ζαλιστούμε τη βλέπω τη δουλειά! Όμως θα σας ανταμείψει τις ημέρες των Χριστουγέννων! Προβλέπονται άκρως ερωτικές!

Τοξότης
Δεν είστε και στα πολύ καλύτερά σας, αρκετοί έχετε πέσει τέζα στο κρεβάτι, ή προβλέπεται κάτι τέτοιο. Είναι αστρολογικό το γεγονός, δε ξεφεύγετε με τίποτα. Φροντίστε να προστατέψετε τον εαυτό σας, από κρυολογήματα ή διάφορες ασθένειες. Και αν είναι να συμβεί το μοιραίο, καλή ανάρρωση! Χρειάζεστε ξεκούραση και σωματική και εγκεφαλική. Και αντί αυτού, θα φαντάζεστε διάφορα από εδώ και πέρα, θα μαθαίνετε και άλλα τόσα και ξαφνικά σε έξαλλη κατάσταση σας βρίσκω. Ο Άρης από το Σκορπιό σας τα κάνει μαντάρα! Σας απομονώνει, σας κάνει μοναχικούς και σε όλες τις περιπτώσεις θα προτιμήσετε το σπιτάκι σας!

Αιγόκερως
Φτιάξτε τα ρουχαλάκια σας, να είναι έτοιμα, μοσχομυριστά, γιατί από εδώ και πέρα θα τα φορέσετε όλα! Οι προτάσεις για βόλτες, για από εδώ και από εκεί θα πέφτουν βροχή, Σάββατο σήμερα, πιο ιδανική μέρα, δεν υπάρχει και εσείς θα έχετε το ασυμμάζευτο! Μπορεί ακόμα να ξεκινήσετε και ένα νέο χόμπι που θα σας δώσει απίστευτη θετική ενέργεια. Κίνηση να υπάρχει, γιατί πολύ του γραφείου είστε και θα σαπίσετε σε καμιά καρέκλα.. χαχα! Όμορφοι και λαμπεροί γοητεύετε τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε και γίνεστε πολύ συμπαθής! Βρε τι σας κάνει ο Άρης από το Σκορπιό.. σας ξεσπιτώνει και σας αναστατώνει. Η έκπληξη; Τα Χριστούγεννα!

Υδροχόος
Ωχ..αχ και βάχ! Δε θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά, αλλά την αλήθεια μου θα τη πω και ας μη σας αρέσει και τόσο! Στη τσίτα ως συνήθως, για επαγγελματικά ζητήματα, ή θα γίνει με τον τρόπο σας, ή καθόλου! Μια επαναστατική διάθεση σας πιάνει, δε θέλετε να επεμβαίνουν στις υποθέσεις σας και η λέξη συνεργασία ναι μεν σας αρέσει, μόνο όμως όταν είστε εσείς οι αρχηγοί! Και κάπως έτσι μπορεί να ξεσπάσει ένας «πόλεμος» και να τα ρημάξετε όλα! Σας ταρακουνά εν ολίγοις ο Άρης από το Σκορπιό, σας ξυπνά και σας δείχνει το μονοπάτι. Εκείνο, το the one and only! Τι θα γίνει θα τις πάρετε τις αποφάσεις σας ή θα κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας;;; Για να δούμε!

Ιχθύς
Επιτέλους φτιάχνει η διάθεσή σας και παίρνετε πολύ τα πάνω σας! Μπαίνετε νομίζω σε Χριστουγεννιάτικο mood, αλλά όχι από θέμα ξεκούρασης! Γεροί και δυνατοί, κάθε μέρα θα νιώθετε πιο ωραία με τον εαυτό σας και οι ιδέες για το τι θα πρέπει να κάνετε θα πέφτουν βροχή! Το τέλειο βέβαια είναι πως θα καταφέρετε να ασχοληθείτε με τα πάντα όλα και να φτιάξετε πολύ το ψυχολογικό. Βλέπετε ο Άρης από το Σκορπιό σας κάνει πολύ δημιουργικούς, και ο αέρας της αλλαγής και της ανανέωσης ήδη βρίσκεται μέσα στο σπίτι σας! Για να σας δω να ανασαίνετε! Βάλτε τώρα και τη μουσική που σας αρέσει. Στιγμές ευτυχίας το λέω αυτό..!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share