Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου από την Άντα Λεούση!

9 Δεκεμβρίου 2017 10:42
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου από την Άντα Λεούση!

Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Δεκεμβρίου από την Άντα Λεούση...

ΚΡΙΟΣ: Ξέρετε πως να βρείτε διέξοδο σε συναισθηματικά μπλοκαρίσματα σας. Με αυτή τη γνώριμη τακτική που έχετε, ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας και νιώστε ελκυστικοί στους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορείτε να ξεπεράσετε την αποξένωση που ίσως υπάρχει μεταξύ σας αν προχωρήσετε σε εξομολογήσεις των βαθύτερών σας προσωπικών συναισθημάτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι σκέψεις σας στα ερωτικά ζητήματα δεν είναι καθόλου επιφανειακές. Δημιουργήστε μια υποτιθέμενη ανανέωση στη σχέση σας θέτοντας τη συνύπαρξη με το σύντροφο σας σε νέες βάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη! Το στιγμιότυπο που «καίει» τον Γιώργο Λιάνο! Τον τσακώσαμε να φιλάει παθιασμένα την…



ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν δεν επικεντρωθείτε σε συναινετικές λύσεις, η ανατροπή της λεπτής ισορροπίας είναι πολύ κοντά. Δείξτε διαλλακτικότητα και λιγότερο κριτική συμπεριφορά.

ΛΕΩΝ: Οι εντάσεις θα επεκταθούν και στον επαγγελματικό χώρο με τους συνεργάτες σας. Εκμεταλλευτείτε τη γοητεία και τη λάμψη σας, για να βρείτε αρωγούς στους αγώνες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ένα σημείο που πρέπει να προσέξετε είναι η υπερβολή, αν θέλετε να περάσει ένα δίκαιο αίτημά σας. Εγωιστικοί χειρισμοί και χωρίς ευελιξία, θα σας γυρίσει μπούμερανγκ και να υποστείτε συνέπειες.

ΖΥΓΟΣ: Μην αφήσετε τις επιθυμίες σας να σας οδηγήσουν σε όρια που θα δώσουν λαβή για σχόλια στους άλλους. Όλα χρειάζονται μέτρο και αν δεν μπορείτε να το τηρήσετε, είναι καλύτερο να απομονωθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Περιορίστε στο ελάχιστο την καταναλωτική σας μανία και μην παρασυρθείτε σε μεγάλες αγορές. Νιώθετε έτοιμοι ψυχικά να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που υπάρχουν στον οικογενειακό χώρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My Style Rocks - ανατροπή: Η αποχώρηση, τα καρφιά και τα κλάματα της παίκτριας! Ποια είναι εκτός ριάλιτι;



ΤΟΞΟΤΗΣ: Διατηρήστε χαμηλούς τόνους και αποβάλλετε κάθε είδους επιθετικότητα για το καλό σας. Εάν περνάτε κρίση στη σχέση σας, προτιμήστε να τα λύσετε μεταξύ σας, χωρίς να αναμίξετε άλλα άτομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας κάνουν να νιώσετε κάπως κουρασμένοι. Η διάθεσή σας θα κρατηθεί ακμαία, καθώς τα σχέδιά σας θα προχωρούν για την υλοποίησή τους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έντονη δραστηριότητα θα υπάρχει ακόμα και στην κοινωνική σας ζωή. Κάντε τις αλλαγές που επιθυμείτε για να νιώσετε πιο όμορφα και να καλυτερέψετε την ψυχολογία σας.

ΙΧΘΥΣ: Βγείτε με φίλους και αποδεχθείτε προσκλήσεις που θα σας φέρουν καινούριες γνωριμίες. Αποτραβηχτείτε αν δεν σας είναι εύκολο να σιωπήσετε και περάστε τη μέρα με το σύντροφό σας.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share