Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (08/12) από την Άντα Λεούση!

8 Δεκεμβρίου 2017 10:08
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (08/12) από την Άντα Λεούση!

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου από την Άντα Λεούση...

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε να παίξετε το θύμα με τα συναισθήματά σας και βελτιώστε τις σχέσεις σας σε κάθε επίπεδο. Ενδέχεται να προκύψουν κέρδη από τις συναλλαγές σας, αλλά πρέπει να προσέξτε καταστάσεις που θα σας αυξήσουν το άγχος.

ΤΑΥΡΟΣ: Δημιουργήστε κάτι αισθητικά όμορφο και δεχθείτε την πολύτιμη βοήθεια ενός συνεργάτη της εμπιστοσύνη σας. Τα εμπόδια και τα έξοδα που θα προκύψουν από τον εργασιακό σας χώρο, θα είναι περισσότερα από αυτά που υπολογίζατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ:Πάρτε επιτέλους την κατάσταση στα χέρια σας για να γίνει η συναισθηματική σας ζωή πιο ποιοτική. Έχει καταντήσει βαρετό και σχεδόν μόνιμη τάση να ψάχνετε αυτό το κάτι που δεν υπάρχει, καθώς κανείς δεν είναι τέλειος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1! Ο παίκτης που θα πάει σίγουρα στον τελικό

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μεταξύ απόρριψης και υποτέλειας, προτιμήστε τις ειλικρινείς συζητήσεις με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Εσείς που είστε ήδη σε μια σχέση έχετε τη δυνατότητα να τη φτάσετε σε ένα ποιοτικότερο επίπεδο.

ΛΕΩΝ: Ξεκινήστε αποδεικνύοντας τόσο στον εαυτό σας όσο και σε αυτούς που τρέφετε ένα ενδιαφέρον ότι δεν είστε μόνο λόγια, αλλά το λέει και η καρδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ωριμάστε και περιορίστε τις πλευρές του παιδιού που έχετε μέσα σας, αφού έτσι κι αλλιώς δεν τις χρειάζεστε αλλά τις χρησιμοποιείτε για να δείχνετε άνετοι.

ΖΥΓΟΣ: Εν μέρει φοβάστε την πιθανότητα μιας ουσιαστικής δέσμευσης, αφού η ανάγκη σας για αποδέσμευση και αυτοπεριορισμούς είναι ισχυρή, αλλά οι μέρες που έρχονται θα είναι καθοριστικές για τις μελλοντικές σας ενέργειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυξήστε την παραγωγικότητά σας και βρείτε λύσεις στα καθημερινά ζητήματα, χωρίς να αναλάβετε και καινούριες υποχρεώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επέστρεψε ξανά ο εφιάλτης για τον Μένιο Φουρθιώτη! Ο «δαίμονας» που τον «τρώει» από το παρελθόν και ο ρόλος του Σαββίδη!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πάρτε εγκαίρως τα μέτρα σας, λαμβάνοντας υπόψη την παρούσα κατάσταση και διώχνοντας κάθε δυσάρεστη σκέψη από το μυαλό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ανταγωνισμοί που θα υπάρχουν θα αναζωπυρώσουν κάποιες κοινωνικές σας σχέσεις, που είχαν ατονήσει τον τελευταίο καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σιγουριά και η εμπιστοσύνη που θα έχετε στον εαυτό σας, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε αρκετά από τα σχέδιά σας. Μην υποτιμήσετε τις δυνατότητές τους και μην αγνοήσετε τα αιτήματά τους.

ΙΧΘΥΣ: Οι διαφωνίες και οι διαφορές θα γεφυρωθούν, παρόλο που οι άλλοι θα συνεχίζουν να έχουν μεγαλύτερη δύναμη επιρροής από εσάς.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share