Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έτσι θα κατακτήσεις έναν άνδρα Λέων!

28 Νοεμβρίου 2017 21:06
Έτσι θα κατακτήσεις έναν άνδρα Λέων!

Για να εντυπωσιάσετε ένα Λέοντα, αφήστε να σας εντυπωσιάσει εκείνος, κάτι διόλου απίθανο με την ακτινοβολία που διαθέτει. Όμως πρέπει να σπρώξετε κι εσείς την κατάσταση: παινέψτε τον, κολακέψτε τον, εξυμνήστε τον κι αν δεν σας κοστίζει πολύ – υποκλιθείτε στο πέρασμά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οικογενειακό έγκλημα Νέα Σμύρνης: Δείτε για πρώτη φορά τα προσωπάκια των παιδιών που σκότωσε ο πατέρας

Να θυμάστε, βλέποντάς τον, ότι δεν αντικρύζεται έναν κοινό θνητό, μα ένα βασιλιά. Το περπάτημά του είναι εκπληκτικό, το χαμόγελό του εκτυφλωτικό, η παρουσία του αρκεί από μόνη της να φωτίσει τα πάντα γύρω, ενδεχομένως και τη γη ολόκληρη.

Φυσικά όλα αυτά δεν είναι αλήθεια, αλλά αφού ο ίδιος τα πιστεύει, θα ήταν κουτό να τα αρνηθείτε. Και αντιπαραγωγικός, αν θέλετε να τον τσακώσετε. Ή, μάλλον, να τον αφήσετε να σας τσακώσει εκείνος. Να απολαύσετε την ασύγκριτη τιμή να γίνετε δική του. Βέβαια ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Πρέπει να παραμερίσετε ένα πλήθος αντίζηλες για να κατορθώσετε όχι να τον χαϊδέψετε – απλά να αγγίξετε μια και μοναδική τρίχα της χαίτης του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Λιάγκας: «Ευχαριστώ όλους όσοι μου ευχήθηκαν να πεθάνω και να πάθω καρκίνο»

Η πιο αποτελεσματική κίνηση για να σας προσέξει είναι να ρίξετε τη ζωή σας στα πόδια του, ικετεύοντάς τον να μην την ποδοπατήσει. Κάποιος άλλος θα γελούσε μαζί σας. Ο Λέων ποτέ. Εκείνος μια τέτοια κίνηση θα την πιστέψει. Θα την πάρει σαν φόρο τιμής και ίσως θα σας παραχωρήσει ένα χαμόγελο. Να του χρωστάτε ευγνωμοσύνη. Εσαεί. Αλλά πάνω απ’ όλα να του το πείτε. Θα το πιστέψει κι αυτό. Μπορείτε να του πείτε οποιοδήποτε παραμύθι, φτάνει να τον ευχαριστεί. Μεγαλομανής καθώς είναι, δεν θα αμφισβητήσει το γεγονός ότι η θεία σας κατάγεται από έναν Κινέζο αυτοκράτορα, ο παππούς σας είναι εξάδελφος του Κάιζερ κι εσείς μεγαλώσατε στη Βρετανική Αυλή.

Ο Λέων είναι σπουδαίος στις μπλόφες, γι’ αυτό δέχεται και τις μπλόφες των άλλων: σε ανταπόδοση θέλει μόνο να του επιστρέψετε τη φιλοφρόνηση με το να εκστασιάζεστε μπροστά στο μεγαλείο του. Κάντε το, αλλά πάνω απ’ όλα συμφωνήστε με την πεποίθησή του ότι είναι αθάνατος. Θα τον κατακτήσετε.

Πηγή:Fay's Book

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share