Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ετήσιες προβλέψεις αριθμολογίας 2018, με βάση το ονοματεπώνυμο σας!

25 Νοεμβρίου 2017 17:14
Ετήσιες προβλέψεις αριθμολογίας 2018, με βάση το ονοματεπώνυμο σας!

Διαβάστε εδώ τις ετήσιες προβλέψεις αριθμολογίας 2018, με βάση το ονοματεπώνυμο σας.

Τα ονόματα δεν είναι απλώς λέξεις που προφέρονται, αλλά κρύβουν μέσα τους ένα ενεργειακό φορτίο, μια συγκεκριμένη δόνηση θα μπορούσε να πει κανείς. Δείτε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις για τα Ζώδια 2018!

Αυτός ο “κραδασμός” είναι ιδιαίτερος για τον καθένα μας, όπως ξεχωριστό είναι και το όνομα του.

Με την βοήθεια τις Aριθμολογίας μπορούμε να «αποσυμβολίσουμε» και να ερμηνεύσουμε την δυναμική κάθε ονόματος και να συλλέξουμε πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του ατόμου που φέρει το όνομα αυτό.

Aυτό γίνεται με τον υπολογισμό του Ονομαστικού αριθμού που προκύπτει από το πλήρες ονοματεπώνυμο του ατόμου.

Πως μπορούμε να το κάνουμε αυτό;

Γράφουμε αναλυτικά και με κεφαλαία γράμματα το πλήρες ονοματεπώνυμο μας, όπως αυτό εμφανίζεται στο πιστοποιητικό γεννήσεως κι όχι με κάποιο χαϊδευτικό ή υποκοριστικό κλπ.

Κάνοντας μια απλή πρόσθεση των αριθμών που προέκυψαν από την αντιστοίχιση, μετατρέπουμε το άθροισμα μας σε μονοψήφιο αριθμό.

Αυτός ο αριθμός ονομάζεται αριθμός Προσωπικότητας ή Ονομαστικός αριθμός

Ας δούμε ένα παράδειγμα. Έστω ότι έχουμε το όνομα:

Α Ρ Ι Σ Τ Ο Τ Ε Λ Η Σ Ω Ν Α Σ Η Σ

1 9 1 1 2 6 2 5 3 8 1 8 5 1 1 8 1

Αθροίζοντας έχουμε : 1+9+1+1+2+6+2+5+3+8+1+8+5+1+1+8+1=63

Μετατρέπουμε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό, δηλαδή στο παράδειγμα μας:6+3=9

Άρα ο Ονομαστικός αριθμός για το όνομα του παραδείγματος μας, είναι ο αριθμός:9

Κάνοντας τώρα τους δικούς μας υπολογισμούς βρίσκουμε τον αριθμό που μας αντιστοιχεί και με βάση αυτόν τον αριθμό ας δούμε τι αναμένεται για καθένα από μας μέσα στο 2018.

Αριθμολογία 2018

ΑΡΙΘΜΟΣ 1

Το 2018 πρέπει να δείξετε υπομονή γιατί πολλές φορές θα χρειαστεί να υποχωρήσετε μπροστά σε καταστάσεις που κρίνονται απαιτητικές ή και πιεστικές μέσα στην καθημερινότητα σας. Να θυμάστε ότι η υπομονή είναι μια αρετή που σας επιτρέπει να πάρετε τον απαραίτητο χρόνο για να εξετάσετε όλες τις πλευρές ενός ζητήματος.

Το έτος αυτό θα κατανοήσετε ότι η παράδοση – το να αφεθείτε στην Ροή- είναι προϋπόθεση για την μελλοντική σας εξέλιξη .

Μερικές φορές υπάρχει μια Ανώτερη Αιτία για τα γεγονότα, ένας Υψηλότερος Σκοπός που κινείται πάνω από το μικρό μας Εγώ, και φέτος, αυτό θα το διαπιστώσετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος στον εφιάλτη: Πλέον θα σας ενημερώνει το Facebook αν...

Το 2018 θα αναγκαστείτε να δείτε τα πράγματα μέσα από μια διαφορετική οπτική από ό, τι μέχρι τώρα συνηθίζατε. Αυτό μπορεί να ακούγεται κάπως ανησυχητικό αλλά τελικά θα αποδειχθεί αρκετά ωφέλιμο για την ψυχική σας υγεία και πρόοδο.

Παρακολουθήστε προσεκτικά την εναλλαγή των γεγονότων, τις πιθανές ανατροπές και με την αναμονή –παρατήρηση θα ξέρετε πότε ακριβώς είναι η ώρα να δράσετε.

Δείτε τι απαιτείται για να συγχρονίσετε τις πνευματικές και ψυχικές σας ανάγκες με την ‘’πεζή’’ καθημερινότητα. Αν εμπιστευθείτε την Ροή θα εκπλαγείτε από το πόσο εύκολα τα πράγματα θα αρχίζουν να κινούνται.

ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Η μετουσίωση και η ανανέωση είναι το κύριο ζήτημα του 2018 για σας. Θα βιώσετε αλλαγές που θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε ως κάτι φυσικό και όχι σαν κάτι που πρέπει να αποφύγετε ή να το φοβηθείτε.

Αυτό είναι ένα έτος που θα πρέπει να κατανοήσετε τη σημασία της απομάκρυνσης καταστάσεων από την ζωής σας που δεν είναι πλέον χρήσιμες ή σας κρατούν πίσω, από το μέλλον που προσπαθείτε να δημιουργήσετε.

Νέες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν και για να τις εκμεταλλευτείτε, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε ότι έχει συσσωρευτεί από το παρελθόν.

Πρέπει να καταλάβετε ότι προχωράτε μπροστά και ότι το 2018 η εμμονή ή ο συμβιβασμός με νοσηρές καταστάσεις θα σταματήσει την εσωτερική σας ανάπτυξη.

Κατά τη διάρκεια του έτους, θα είστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε ψυχολογικό επίπεδο όμως εσείς προχωρήστε άφοβα και μην διστάσετε να κάνετε τις αλλαγές που απαιτούνται.

ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Το 2018 το θέμα που θα σας απασχολήσει πολύ είναι η εσωτερική σας ισορροπία και η προσπάθεια που θα κάνετε για να την αποκτήσετε. Έχει έρθει η ώρα να αποτοξινωθείτε από νοσηρές καταστάσεις ή πρόσωπα και να βρείτε την ψυχοσωματική σας αρμονία.

Μερικές φορές αυτό θα είναι δύσκολο, αλλά η πειθαρχία και ο αυτοέλεγχος που θα δείξετε καθ’όλη την διάρκεια του έτους θα σας διδάξουν, ΠΩΣ να συνδυάσετε τα αντίθετα στοιχεία του χαρακτήρα σας ώστε να δημιουργήσετε ένα όμορφο σύνολο.

Το μάθημα που πρέπει να κατανοήσετε το 2018 είναι ότι πρέπει να βρείτε την χρυσή τομή και με αυτό τον τρόπο να αποφύγετε συγκρούσεις. Για να πραγματοποιηθεί αυτό είναι πολύ πιθανό ν’ αναγκαστείτε να κάνετε κάποιους αναγκαίους συμβιβασμούς.

Αυτό το έτος, σας δίνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε το παρόν σας με νέους και καινοτόμους τρόπους σκέψης.

Μην βιάζεστε να δράσετε, με λίγα λόγια σπεύστε βραδέως γιατί το 2018 πρέπει περιμένετε για να εξελιχθεί οποιαδήποτε κατάσταση σας προβληματίζει και μόνον όταν θα έχετε ολοκληρωμένη εικόνα, τότε θα πρέπει να ενεργήσετε.

Να αξιολογείτε σωστά κάθε σημάδι που σας προτρέπει να μην κάνετε απολύτως καμία κίνηση κι απλά να περιμένετε τις εξελίξεις.

ΑΡΙΘΜΟΣ 4

Η ένταση και η ιδεοληπτική συμπεριφορά είναι αυτά που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε το 2018.

Κατά τη διάρκεια του έτους, θα ανησυχείτε περισσότερο για τα πρακτικά και υλιστικά θέματα της ζωής σας από οποιαδήποτε άλλου είδους θεωρητικά ζητήματα.

Το 2018, τίποτα δεν θα είναι ταμπού. Προσοχή θα χρειαστεί να δείξετε στις σχέσεις που φέτος θα βασίζονται πολύ στο σεξ και λιγότερο σε συναισθήματα. Θα πρέπει να αποφύγετε να επαναλάβετε συμπεριφορές του παρελθόντος και να έλξετε συντρόφους, που εν τέλει σας κάνουν να αισθανόσαστε εγκλωβισμένοι.
Αυτές οι λάθος επιλογές σας θα σας γεμίζουν αρνητικά συναισθήματα όπως θυμό, οργή, μίσος και σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις θα σας κάνουν να αντιδράτε με βίαιο τρόπο. Προσοχή λοιπόν.

Φυσικά είναι περιττό να τονίσουμε ότι αν στον δρόμο σας, συναντήσετε οτιδήποτε μπορεί να σας κολλήσει, σε έναν εθιστικό τρόπο συμπεριφοράς, θα πρέπει να δείξετε αυτοσυγκράτηση.

Το 2018 θα σας διδάξει ένα πολύ κρίσιμο μάθημα για την εξέλιξη σας: Kάθε προσκόλληση στην οποία εμμένετε είναι μία φυλακή που δημιουργείτε με το μυαλό σας.

Η αίσθηση ότι τα χέρια σας είναι δεμένα κι ότι δε μπορείτε να κάνετε κάτι για ν’ απελευθερωθείτε από αυτά που σας καταπιέζουν είναι ψευδής και μάλλον είναι μια υπεκφυγή από το να προσπαθήσετε ειλικρινά.

ΑΡΙΘΜΟΣ 5

Το 2018 είναι ένα έτος που θα πρέπει όπως μπορείτε να κρατήσετε τον κόσμο σας δομημένο και σταθερό, σε μια χρονιά που θα βλέπετε όλα να αλλάζουν γύρω σας ούτως ή άλλως.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My Style Rocks: Ξεφτίλισε δημοσίως την Ιωάννα Τούνη η Σοφία Λεοντίτση! Η ανάρτηση που προκάλεσε εντυπώσεις…

Θα έχετε πολλές φορές την αίσθηση ότι η ζωή σας μοιάζει με το . . γεφύρι της Άρτας που όσο και αν εσείς το χτίζετε αυτό γκρεμίζεται και εσείς ξεκινάτε πάλι από την αρχή. Αλλά μην ανησυχείτε.

Ότι μέσα στο 2018 ‘’γκρεμιστεί’’ να έχετε κατά νου ότι έπρεπε να καταστραφεί, για λόγους που στο μέλλον θα αποδειχθούν σωστοί και αυτό είναι το έτος που θα έχετε τη δύναμη και το σθένος για να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε κατάσταση.

Να θυμάστε ότι τίποτα δεν διαρκεί για πάντα, ανεξάρτητα από το πόσο μόνιμο μπορεί να φαίνεται επιφανειακά.

Στα ερωτικά, παρόλο που μπορεί έχετε κάποιον σύντροφο, μπορεί να αισθάνεστε μόνοι στη σχέση, ίσως γιατί η συναισθηματική κάλυψη που περιμένατε, είναι ανύπαρκτη.

Αν είστε αδέσμευτοι, αλλά ενδιαφερόσαστε για κάποιο πρόσωπο (πριν επενδύσετε ερωτικά) εξετάστε προσεκτικά αν το συγκεκριμένο άτομο είναι συναισθηματικά διαθέσιμο γιατί προβλέπεται ότι θα υπάρχει κάποια εμπλοκή.

Το 2018 σας προτρέπει να επιτρέψετε στην αλλαγή να συμβεί όταν αυτό είναι απαραίτητο και σας δίνει την ώθηση που πρέπει για να διασχίσετε το ποτάμι των εξελίξεων του έτους.

ΑΡΙΘΜΟΣ 6

Το 2018 θα είναι ένα ευνοϊκό έτος για εσάς, το οποίο θα λειτουργήσει με έναν εξαιρετικά διορθωτικό τρόπο, επουλώνοντας πληγές του παρελθόντος αλλά και φέρνοντας ευκαιρίες αναδιαμόρφωσης.

Τομείς στους οποίους είχατε αδικηθεί ή που σας είχαν φερθεί πολύ σκληρά, το 2018 αυτά τα τραύματα, θα επουλωθούν και οι καταστάσεις θα πάρουν μία ανοδική πορεία.

Πρόσωπα ή καταστάσεις από το παρελθόν που συντέλεσαν σε μία αρνητική συνθήκη για εσάς αυτή τη φορά θα λειτουργήσουν υπέρ σας, επιχειρώντας να διορθώσουν τη ζημιά που προκλήθηκε.

Κάποιο αιφνίδιο ταξίδι που θα προκύψει στα μέσα του έτους θα είναι πολύ σημαντικό για θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Γενικότερα είναι καλό να πείτε ναι σε αυτές τις ξαφνικές προκλήσεις που ζητούν από σας μετακίνηση γιατί από ότι φαίνεται θα ωφεληθείτε σημαντικά.

Σε ότι αφορά τα ερωτικά σας ζητήματα ένα πρόσωπο από το παρελθόν, το οποίο σας προκάλεσε πολύ μεγάλη συναισθηματική κατάπτωση αναμένεται να έρθει στη ζωή σας, έχοντας συνειδητοποιήσει την κατάσταση και έχοντας αποδεχτεί το δικό του μερίδιο ευθύνης.

Από ότι φαίνεται αυτό το σμίξιμο είναι σημαντικό ειδικά για αυτή τη χρονική περίοδο. Ακόμα και αν εσείς αποφασίσετε ότι δεν επιθυμείτε επανασύνδεση, η επαφή αυτή θα σας δώσει την αίσθηση της ολοκλήρωσης αυτού του καταστροφικού κύκλου για εσάς.

Το σημαντικό που πρέπει να επιδιώξετε είναι να επιτρέψετε στην άλλη πλευρά να εκφράσει τα συναισθήματα και τα θέλω της και εσείς με τη σειρά σας να εκφράσετε τα δικά σας.

ΑΡΙΘΜΟΣ 7

Μυστήριο, μυστικά και μερικές φορές ακόμη και σύγχυση θα κυριαρχήσουν πιθανώς το 2018 στην ζωή σας.

Θα είστε διατεθειμένοι να δείτε την σκοτεινή σας πλευρά και να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας. Αυτή η προθυμία για ουσιαστική ενδοσκόπηση θα σας δώσει δύναμη.

Ο ψυχικός κόσμος και κρυφό μέρος της προσωπικότητας θα είναι κάτι που θα βρίσκετε γοητευτικό στους άλλους και αντίστοιχα η εσωτερική-κρυμμένη σας πλευρά θα προσελκύει τους άλλους προς σε εσάς.

Οι φίλοι και οι συνεργάτες σας μπορεί να έχουν την αίσθηση ότι δεν τους αποκαλύπτετε τα πάντα. Αυτό είναι φυσικό και συμβατό με το γενικότερο κλίμα του έτους για σας.

Το 2018 τονίζει πολύ την διαισθητική και διορατική πλευρά του εαυτού σας. Κάποιοι από σας μπορεί να δείξετε έντονο ενδιαφέρον για τις απόκρυφες και ψυχικές τέχνες.

Δείτε ακόμη: Άστρα Weekend! Αναλυτικές ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο!

Ο κίνδυνος που διατρέχετε το 2018 είναι πως αν δεν είσαστε προσεκτικοί και ρεαλιστές σε ότι σχεδιάζετε, οι πιθανότητες θα παραμείνουν πιθανότητες, τα όνειρα δε θα γίνουν ποτέ πραγματικότητα.

Μπορεί να έχετε όνειρα, αλλά αυτά από μόνα τους δεν είναι αρκετά. Θα χρειαστεί αυτοπειθαρχία και ικανότητα να ξεχωρίζετε το δυνατό από το ανέφικτο, για να έχετε θετικά αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος με το 19χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη: Ποια πολυεθνική κρύβεται από πίσω;

ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Το 2018 η ενέργειά σας θα είναι ανεβασμένη και αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο. Η εικόνα που θα δίνετε στους άλλους θα είναι ενός ατόμου ισχυρού και αποφασισμένου και ως αποτέλεσμα αυτού, οι άλλοι θα εντυπωσιαστούν με την αύρα που θα εκπέμπετε.

Στα επαγγελματικά, το 2018 μπορεί να φέρει στο προσκήνιο διαπραγματεύσεις και συμμαχίες προκειμένου να επιτευχθεί ολοκληρωτικά ένας στόχος. Η χρονιά σας δίνει εμμονή με την επιτυχία.

Φέτος θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να λυγίσει κανείς τη ισχυρή βούληση σας και η αισιόδοξη διάθεσή σας μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε ένα σκοτεινό τοπίο εάν αισθανθείτε ότι κάποιος προσπαθεί να σας ελέγξει, να σας πιέσει.

Τα τελευταία δύο χρόνια πολλοί από σας κουραστήκατε σημαντικά από την αναμονή ή την απραξία και τώρα αποφασίζετε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Από τις αρχές του χρόνου κιόλας θα κάνετε τις πρώτες εκείνες ενέργειες, προκειμένου να κινηθείτε προς κάποιο στόχο.

Πετάξτε από πάνω σας κάθε δισταγμό και αβεβαιότητα και χαράξτε το μονοπάτι που θα σας οδηγήσει εκεί που θέλετε να φτάσετε.

Το 2018 θα παρατηρήσετε μια δυνατή αρσενική επιρροή στη ζωή σας, ίσως του πατέρα σας ή μιας πατρικής φιγούρας ανεξάρτητα αν είστε άνδρας ή γυναίκα. Δώστε μεγάλη προσοχή σε αυτό το πρόσωπο και ακούστε προσεχτικά αυτά που έχει να σας πει.

Εάν στα πλάνα σας είναι η δημιουργία οικογένειας ή ενός παιδιού μπορείτε να προχωρήσετε άφοβα φέτος.

ΑΡΙΘΜΟΣ 9

Το 2018 η έννοια της ανανέωσης είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσάς κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς.

Θα διαπιστώσετε ότι οι μεταβαλλόμενοι κύκλοι της ζωής κρύβουν μέσα τους ομορφιά και δύναμη και αυτό θα σας δώσει έμπνευση και αφορμή δημιουργίας. Η ακεραιότητα και η απλή αλήθεια των πράξεων σας, είναι αρετές που θα επισημανθούν κατά τη διάρκεια αυτού του έτους.

Κάνετε το καλύτερο που μπορείτε για να καλλιεργήσετε ότι πιο θετικό και φωτεινό έχετε μέσα σας. Βοηθήστε τους άλλους να βρουν τις δικές τους πηγές ανανέωσης και έτσι θα βοηθήσετε και εσάς τους ίδιους. Το μήνυμα που σας δίνει το 2018 είναι πως θα πρέπει να περιμένετε.

Το στοιχείο της αναμονής είναι απαραίτητο όταν επενδύσετε σε κάποια ενέργεια και θέλετε να δείτε τα αποτελέσματα των ενεργειών που θα κάνετε. Σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα του πότε θα αποδώσει ολοκληρωτικά η επένδυση θα υπάρχει η αίσθηση της ικανοποίησης.

Αυτό που πρέπει να αποφύγετε είναι το αίσθημα του εκνευρισμού ή ακόμα και της απογοήτευσης που μπορεί προκαλέσει η καθυστέρηση των αποτελεσμάτων των προσπαθειών σας.

Σε ερωτικό επίπεδο όσοι είστε αδέσμευτοι θα βιώσετε μια σχέση εντελώς διαφορετική από ότι ξέρατε έως τώρα, θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία και έντονο πάθος όμως επειδή αυτή η κατάσταση θα μοιάζει με ρίσκο. δεν θα υπάρχει ασφάλεια.

Αυτή η ιστορία μοιάζει με σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες κι αν δεν το.. έχετε όπως λέμε..μην το ρισκάρετε. Το 2018 αποτελεί για σας ένα έτος αφύπνισης και αναμόρφωσης.

Πηγή: e-zwdia.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share