Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτά είναι τα αρνητικά χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου!

23 Νοεμβρίου 2017 21:28
Αυτά είναι τα αρνητικά χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου!

Το κάθε ζώδιο έχει τα αρνητικά του και τα θετικά του και αυτό είτε θέλουμε είτε όχι το έχουμε αποδεχτεί. Μήπως έχεις πιάσει τον εαυτό σου να διαβάζεις με ικανοποίηση το πόσο διασκεδαστικοί είναι οι Δίδυμοι και πόσο σέξι είναι οι Σκορπιοί; Ε, εμείς ήρθαμε σήμερα για να σου μιλήσουμε για κάποια όχι-τόσο-κολακευτικά χαρακτηριστικά των ζωδίων. Όχι τίποτα άλλο, έτσι για να δικαιολογήσουμε λίγο παραπάνω τους εαυτούς μας. (Ίσως και για να τα αλλάξουμε λίγο προς το καλύτερο).

Μην ξεχνάς πως μόνο όταν γνωρίζεις κάτι, μπορείς να του επιβληθείς.
Κριός ( 20 Μαρτίου-19 Απριλίου)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Με είχαν δεμένη στο κρεβάτι και…» Ραγίζει καρδιές η κατάθεση ψυχής της Μίνας Αρναούτη για τις δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο! Όσα δεν γνώριζε κανείς ως τώρα… (video)

Πολλές φορές η αλαζονεία, η επιθετικότητα αλλά και η παρορμητικότητα είναι στη φύση σου. Εδώ που τα λέμε ήσουν και το παιδί που έκανε περίπου bulling στο σχολείο. Έλα τώρα που δε θυμάσαι. You can’t be the boss baby.

Ταύρος (19 Απριλίου-20 Μαΐου)

Όχι μόνο θέλεις την πίτα ολόκληρη αλλά θέλεις να τη φας και όλη. Όντας ένα από τα πιο ήρεμα ζώδια πολλές φορές αυτό γυρνάει εναντίον σου. Μη τη γκρίνια δεν πέτυχε κανείς το να φέρει τον άλλο στα νερά του. Καταπολεμείται άραγε αυτή η κτητικότητα;

Δίδυμος (20 Μαΐου-20 Ιουνίου)

Το μυαλό σου έχει μια τάση να ξεφεύγει. Γενικά και αόριστα. Έτσι άθελά σου, οδηγείσαι σε ένα συνεχές άγχος και φυσικά στη γνωστή σου βαρεμάρα. Ένα ακόμη κακό χαρακτηριστικό σου είναι ότι (κρυφά) αγαπάς το κουτσομπολιό; Τελικά με ποιον τα έφτιαξε η Μαρία;

Καρκίνος (20 Ιουνίου-22 Ιουλίου)

Ανήκεις στο πιο συναισθηματικό ζώδιο. Και αυτό το γνωρίζουν ΟΛΟΙ. Αυτός ο συναισθηματισμός σας μπορεί να γίνει πολλές φορές υπερευαισθησία και δυστυχώς οδηγεί και σε αρκετά καταθλιπτικές τάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα: Αυτό είναι το 19χρονο μοντέλο από την Ελλάδα που συνελήφθη με κοκαΐνη – Το βίντεο από την σύλληψη!

Λέων (22 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Αχ αυτή η περηφάνια σου, αχ. Οτιδήποτε και αν μπορούν να κάνουν τα άλλα ζώδια, ένα λιαονταράκι μπορεί να το κάνει καλύτερα. Ο εγωισμός σου είναι τις περισσότερες φορές ο χειρότερος εχθρός σου. Και ναι, ο κόσμος δίνει την προσοχή του και σε άλλα πράγματα πέρα από εσένα.

Παρθένος (22 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Η τελειομανία σε κυνηγάει παντού. Έτσι, γίνεσαι κριτικός με τους γύρω σου και αυτό χωρίς να το καταλαβαίνεις είναι αρκετά κουραστικό. Κουράζεσαι εύκολα και όταν πιστεύεις ότι δε μπορείς να καταφέρεις κάτι, απογοητεύεσαι χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου)

Μπορεί η ισορροπία να είναι σύμμαχός σου αλλά σε χαρακτηρίζουν αρκετά τοξικά γνωρίσματα. Πολλές φορές πιάνεις τον εαυτό σου να παλεύει με την αναποφασιστικότητα, και την κακή διάθεση και φυσικά οι εσωτερικές ανασφάλειες και ο κρυφά χειραγωγικός χαρακτήρας σου χαλάνε την κατά τα άλλα, καλή, εικόνα σου.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)

Όλα ή τίποτα. Γιατί υπάρχει κάτι στο ενδιάμεσο; Αν κάποιος πιστεύεις ότι σου έχει κάνει κακό, τότε δε θα το ξεχάσεις ποτέ. Η εκδικητική αλλά και ζηλιάρα φύση σου δε σε αφήνει να αναπτύξεις πραγματικά υγιείς σχέσεις με τους γύρω σου.

Τοξότης (21 Νοεμβρίου-22 Δεκεμβρίου)

Όλα για εσένα είναι ένα fun. Και φυσικά οι άλλοι στο αναγνωρίζουν. Πολλές φορές, βέβαια, μπορείς να χαρακτηριστείς ως ανώριμος και ανεύθυνος. Γιατί; Γιατί δεν ξέρεις που πρέπει να σταματήσεις.

Αιγόκερος (21 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Είσαι το πιο φιλόδοξο ζώδιο του ζωδιακού. Αλλά αυτό που πολλές φορές αγνοείς είναι πως το να “δουλεύεις υπερωρίες” έχει και τα αρνητικά του. Προσπάθησε να μη μετατρέψεις την αφοσίωση και τη συγκέντρωσή σου σε εμμονή. Δύσκολο ε;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής και νικητής talent show της ελληνικής τηλεόρασης!

Υδροχόος (19 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)

Είναι οκ να είσαι σαρκαστικός και περίεργος αλλά όχι ΠΑΝΤΑ. Μπορεί να μη σε νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι αλλά πολλές φορές καταλήγεις να γίνεσαι εγωιστής και να ξεχνάς τις επιθυμίες των γύρω σου.

Ιχθύς (18 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Η δημιουργική και εφευρετική φύση σου σε κάνει να πετάς στα σύννεφα. Έτσι, πολλές φορές φαίνεται σαν να βρίσκεσαι εκτός τόπου και χρόνου. Καλύτερα τα ψέματα να τα αφήσουμε στην άκρη. Μεγάλωσες.

Πηγή:madame figaro

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share