Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (16/11) από την Άντα Λεούση!

16 Νοεμβρίου 2017 10:38
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (16/11) από την Άντα Λεούση!

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου από την Άντα Λεούση...

ΚΡΙΟΣ: Ακούστε τη διαίσθησή σας και θα ξέρετε πώς να ενεργήσετε στις διαθέσεις του συντρόφου σας. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι ώστε να δείξετε υπομονή και αυτοσυγκράτηση.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν δεν μπορείτε να δώσετε απαντήσεις σε αυτά που σας ρωτούν, η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση. Εάν στα άμεσα σχέδιά δεν είναι να τακτοποιηθείτε περιστασιακά, κάντε ένα σωστό οικονομικό προϋπολογισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ανταπόκριση που θα έχετε από το σύντροφό σας θα είναι ανάλογη των προσδοκιών σας. Ανταποδώστε το άνοιγμα της ψυχής του, με τρυφερότητα και αγάπη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: The Voice: H αδιανόητη ομοιότητα παίκτη με τον Jon Snow! Έμειναν άφωνοι οι κριτές (video)ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσέχετε τις συνεργασίες σας και φροντίστε τα πάντα να είναι καθαρά. Βρείτε τρόπους να επεκτείνετε την εργασία σας και μην αφήσετε τα πάντα στην τύχη.

ΛΕΩΝ: Οι προσπάθειές σας θα δημιουργήσουν καλύτερες οικονομικές υποδομές. Φροντίστε άμεσα εργασιακά θέματα που έχουν αναβληθεί εδώ και καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κατευθύνετε προσεκτικά τους στόχους σας σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Εκφράστε τον ψυχικό σας δυναμισμό σε άτομα που μπορούν να σας βάλουν σε μια διαδικασία θετικών σκέψεων!

ΖΥΓΟΣ: Θα γίνει επανεκκίνηση σε κάτι που προϋπήρχε, αλλά θα υπερισχύει ο πόθος που θα εξελιχθεί σε πάθος. Τα μικροπροβλήματα του επαγγελματικού τομέα, θα αφορούν ασαφείς όρους σε συμβόλαια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην παίζετε με τα νεύρα του συντρόφου σας γιατί θα πρέπει να δεχτείτε και τις συνέπειες. Η συναισθηματική φόρτιση πιθανώς να εκδηλωθεί με εσωστρέφεια και ευθιξία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στο Μαρκόπουλο: Δεν έχουν ξεχάσει την μικρή Μαρίνα: Τα σπαρακτικά μηνύματα στον κοινό τάφο με την μητέρα της! Αποκλειστικές φωτογραφίεςΤΟΞΟΤΗΣ: Αντισταθείτε στις παρεμβάσεις τρίτων που μόνο αναστάτωση σας φέρνουν. Προβληματιστείτε σε πρακτικά θέματα που μπορείτε να έχετε κάτω από τον έλεγχό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αλλάξτε τον τρόπο που σκέφτεστε και ενεργείτε για να έχετε όφελος στην πορεία. Μη σπαταλήσετε χρόνο και χρήμα σε πράγματα που ξέρετε ότι δεν έχουν αξία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Να είστε έτοιμοι να δουλέψετε πολύ σκληρά και να αναπτύξετε σωστά κριτήρια. Τσεκάρετε τις πληροφορίες που έχετε συλλέξει από άτομα του εργασιακού περιβάλλοντος.

ΙΧΘΥΣ: Αποφύγετε συνεργασίες με ισχυρογνώμονες ανθρώπους, γιατί θα υπάρξουν καθυστερήσεις. Πρέπει να θυμάστε πως η τόλμη είναι αρετή αλλά η βιασύνη ελάττωμα.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share