Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024

Τα Astro.. νέα του Νοέμβρη 2017 για το ζώδιο του Υδροχόου by MagicF’Ariel!

13 Νοεμβρίου 2017 08:14
Τα Astro.. νέα του Νοέμβρη 2017 για το ζώδιο του Υδροχόου by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έγραψα για τους Ταύρους, για τους Σκορπιούς, ε να μη γράψω και για τη μεγάλη μου αδυναμία;;; Είπαμε, λατρεύουμε Υδροχόους! Και μπαίνω στο ψαχνό, μη σας ζαλίζω κιόλας..

φιλάκια...

Ο Νοέμβρης είναι ένας μήνας φοβερός και τρομερός για εσάς! Θέματα κυρίως καριέρας σας απασχολούν και γνωρίζετε πολύ καλά, πως όταν κάνετε όμορφες δημόσιες σχέσεις, τότε σας συμπαθούν περισσότερο και σας υποστηρίζουν και με αυτό τον τρόπο, οι επιθυμίες σας πραγματοποιούνται!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην ελληνική αγορά: Πάνω από 5.000 λουκέτα στη νούμερο 1 επιχείρηση της χώρας!

Μέχρι και σήμερα, αυτό που καταφέρατε να κάνετε είναι να ακούσετε τους άλλους. Ανεξάρτητα του αν συμφωνείτε ή όχι, σας ενδιαφέρει να γνωρίζετε το πού κινείται ο καθένας, ιδεολογικά, ψυχολογικά, συναισθηματικά για να επιλέξετε το τι θα κρατήσετε και τι θα διώξετε μακριά! Τα μαντάτα καταφτάνουν, είτε σας αρέσουν, είτε όχι, όμως αν τα αξιοποιήσετε σωστά μπορεί να βγάλετε και λαβράκι.

Από εδώ και πέρα αφού φιλτράρετε τα νέα δεδομένα, ως συνήθως θα πάρετε τις αποφάσεις σας. Για μερικούς θα είναι σκληρές, για κάποιους άλλους όχι και τόσο. Είστε και των άκρων, συνεπώς θα κρατήσετε το καλύτερο, ότι φαντάζει πιο τέλειο και τα λοιπά στο πηγάδι. Και εντάξει αν είναι αντικείμενα, όμως με τις ψυχές καλό είναι να είστε όσο πιο επιεικής γίνεται. Τι έχετε κάνει;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραλύει όλη η Αθήνα από σήμερα: Αναλυτικά όλες οι στάσεις εργασίας στα ΜΜΜ!

Αρκετοί προκειμένου να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, μπορεί να αναπτύξατε μια σχέση με άτομο που κινείται στο χώρο που εργάζεστε. Αυτό να ξέρετε δε θα έχει το αποτέλεσμα που θέλετε, γιατί άλλος ο χρόνος ο προσωπικός και άλλος ο επαγγελματικός. Ναι εσύ τα έχετε διαχωρίσει αυτά, να όμως που κάποιοι άλλοι απλά τους αρέσει να τα μπλέκουν.. Έτσι για τη περιπέτεια και τη γκρίνια. Μια ταραχή θα τη νιώσετε, αν παίζει τέτοια φάση. Όπως επίσης σας πιέζουν και αντιδράτε πολύ παράξενα!

Σε όλες τις περιπτώσεις, εσείς οι φιλόδοξοι της παρέας, αξιοποιήστε το διάστημα αυτό καταλλήλως, γιατί οι ευκαιρίες θα είναι πολλές. Κρατήστε χαμηλό προφίλ και μοιράστε το χρόνο σας σωστά. Κάντε ακόμα ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας, επιλέξτε αισιόδοξους και χαρωπούς ανθρώπους να είναι στο πλάι σας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Τι είδαμε χτες; Άγριος καυγάς Μαυρίδη – Ζώη, η ανακοίνωση του Γρηγόρη για την αποχώρηση της Πηλιάκη και η απόφαση του Πίντζη! Ποια ομάδα πήγε βίλα; (video)

Ερωτικά να λέμε την αλήθεια υπάρχει γκρίνια το διάστημα αυτό. Μπορείτε να τη σώσετε κάπως τη κατάσταση, είτε με ένα ταξιδάκι κάπου μακριά, είτε με το να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας! Θα σας τρελάνω σωστά; Όποιος θέλει βρίσκει χρόνο, όλα τα άλλα είναι απλά δικαιολογίες, για αυτό είτε έχετε καριέρα, είτε όχι, στο χέρι σας είναι ο Νοέμβρης να φύγει δίχως εντάσεις, με όμορφες αναμνήσεις και καλές στιγμές!

Οπότε έχουμε δυο περιπτώσεις, ή κάνετε το πεδίο μάχιμο και σπάνε τα νεύρα σας, ή ως φευγάτοι τύποι, κάνετε την ανατροπή και φτιάχνετε το κλίμα! Εσείς αποφασίζετε!

Τυχερές ημέρες για τα επαγγελματικά σας από τις 22/11 μέχρι και τις 26/11! Κάντε τα μαγικά σας, ξέρετε εσείς..

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share