Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια & η Αφροδίτη στο Σκορπιό! by MagicF’Ariel..

12 Νοεμβρίου 2017 20:41
Τα Ζώδια & η Αφροδίτη στο Σκορπιό! by MagicF’Ariel..

07/11 – 01/12/2017
Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Υπήρχε περίπτωση να μην αναφερθώ η Ταυρίνα σε αυτό το αστρολογικό το γεγονός; Δεν υπήρχε! Πραγματικά έχω κατά γοητευτεί, από το σύμπαν, από τα τεχνάσματά του. Μια που έγινε η συνάντηση της Αφροδίτης με το Σκορπιό και μια που πήραν φωτιά τα κορμιά! Φοβερό;;;

Μεταφορικά ή κυριολεκτικά, σημασία έχει πως αρκετές ψυχές εκεί έξω, ένιωσαν έτσι μια φλόγα μέσα στη καρδιά, μια φούντωση, ένα ξάναμμα, έτσι πολύ ξαφνικά! Εντάξει μπορεί να μην είναι απόλυτα ερωτικό, να βοηθά σε θέματα καριέρας επίσης, όμως το όνειρο είναι όνειρο. Άλλο το δικό μου. Άλλο το δικό σου! Πιάνουμε το συναίσθημα και προχωράμε!

Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι οι πρωταγωνιστές των ημερών. Όμως και τα λοιπά ζώδια, δε κακοπερνούν. Πολύ super αστρολογική επιρροή, κρύβει πάθος και συναίσθημα. Κάτι μυστήριο..!
Λέτε να το ανακαλύψουμε.. ;;;

φιλάκια..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στο Star! Η ιστορική αλλαγή που μας άφησε "άφωνους"!

Κριός
Η Αφροδίτη από το Σκορπιό, σας κάνει ολίγον τσιγκούνηδες! Θέλετε, δε θέλετε, θα σταματήσετε τις σπατάλες, θα κόψετε τα περιττά και θα μαζευτείτε γενικώς! Εντάξει δεν είπαμε να μη πάτε ένα κομμωτήριο, αλλά καλό είναι να παραμείνετε ικανοποιημένοι και ευτυχισμένοι με όσα έχετε! Υπομονή, λοιπόν, άλλωστε πλησιάζουν Χριστούγεννα, θα ξεσαλώσετε τότε! Ερωτικά, σας στέλνει αδιάβαστους, μπορεί να φέρει και έναν πειρασμό σας πόδια σας και να ξετρελαθείτε! Είστε γοητευτικοί και σέξι, ξαναμμένοι πολύ και το πάθος ρέει άφθονο στις φλέβες σας! Ωραίο όλο αυτό αν είστε ελεύθεροι, αν όμως υπάρχει σύντροφος, έχουμε πρόβλημα, σωστά; Μπαίνετε λοιπόν σε σκέψεις, απιστίας, όμως μπορεί και όχι. Μήπως να ανακαλύψετε πρώτα, τι εννοεί ο ποιητής και μετά να δράσετε αναλόγως; Φρόνιμα λέω!

Ταύρος
Η Αφροδίτη από το Σκορπιό, σας μαγεύει να το ξέρετε αυτό! Ερωτική η επιρροή, θα νιώσετε πολύ μυστήρια όμορφα και αυτό θα δείξει προς τα έξω και φαντάζομαι πως θα κάψετε φωτιές. Νέες γνωριμίες προκύπτουν, στο χέρι σας είναι, να απαρνηθείτε το σπιτάκι σας, να προτιμήσετε τις βόλτες με τους φίλους, γιατί ποτέ δε ξέρετε από πού θα σας έρθει το κελεπούρι. Η αλήθεια είναι πως μετά από τόση μοναξιά, τελειώνει και το έτος σιγά-σιγά, θα επιλέξετε τη συντροφικότητα με μεγάλη χαρά και θα ξεμπλοκάρει το θέμα σχέση. Που σημαίνει πως μπορεί ακόμα να μπείτε σε διαδικασίες συγκατοίκησης, ή ακόμα και γάμου! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, το διάστημα αυτό, θα απολαύσετε το φλερτ, το σεξ, θα γίνετε κάπως ατακτούληδες προκειμένου να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Ξεπερνάτε τα ταμπού και μπαίνετε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι του έρωτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - αποκλειστικό: Παραμένει ή όχι ο Μάνος Πίντζης! Η απάντηση μ' ένα κλικ!

Δίδυμος
Χρυσά μου, η Αφροδίτη από το Σκορπιό, εννοείται πως δεν είναι ερωτική για τη δική σας τη περίπτωση. Αντιθέτως έχει να κάνει με επαγγελματικά θέματα και υγείας. Τη περίοδο αυτή λοιπόν, καλό είναι να ρίξετε όλο σας το βάρος στη δουλειά, να γίνετε δημιουργικοί, επικοινωνιακοί και αξιαγάπητοι στους άλλους. Να βάλετε εκείνο το λιθαράκι που λέγαμε, να οργανωθείτε καλύτερα, να αποδείξετε την αξία σας, για να έρθουν καλύτερες ημέρες. Εκείνη η προαγωγή ή εκείνη η αύξηση των εσόδων σας. Στο χέρι σας, αρκεί να μη σας πιάσουν οι τεμπελιές.. Το παράξενο είναι πως θα σταματήσετε να χαλάτε το χρήμα ασύστολα, θα υπολογίζετε το κάθε τι, που σημαίνει πως θα ξαφνιάσετε αρκετό κόσμο, ιδιαίτερα το σύντροφό σας αν υπάρχει, ή την οικογένειά σας. Δε σας έχουν συνηθίσει σπάγκους! Η επίσκεψη σε ένα ψυχολόγο δε θα ήταν και άσχημη ιδέα..!

Καρκίνος
Η Αφροδίτη στο Σκορπιό σας αναστατώνει ευχάριστα! Καταρχήν τα βρίσκετε με τον εαυτό σας και νιώθετε πιο σίγουροι από ποτέ, κυρίως σε θέματα ερωτικά! Το διάστημα αυτό κάνετε την ανατροπή! Ξεπερνάτε τον εαυτό σας και μπαίνετε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι. Η μια περίπτωση είναι πως κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να βελτιωθεί η σχέση σας, να αγαπήσετε με το ταίρι σας και να αφήσετε πίσω όλα τα κακά! Ωραίο το σενάριο αυτό. Βέβαια, αν νιώθετε παραμελημένοι, να ξέρετε πως υπάρχει το ενδεχόμενο ένα αθώο φλερτ, να γίνει ολίγον ένοχο, ανεξάρτητα αν δε σας ταιριάζουν τέτοιες καταστάσεις. Το ζητούμενο είναι να νιώσετε επιθυμητοί και σέξι. Ανανεώνεστε όπως και να έχει. Όσο για τους ελεύθερους και ωραίους, δε το συζητώ! Νέα γνωριμία προκύπτει, αρκεί να κουνήσετε το δαχτυλάκι σας. Υπάρχει προοπτική να ζήσετε κάτι το ανεπανάληπτο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας από τον Άντα Λεούση!

Λέων
Καιρός να γίνετε καλά παιδιά. Όχι πως δεν είστε, αλλά ακόμα καλύτερα! Η Αφροδίτη από το Σκορπιό σας κάνει δημιουργικούς και σπιτόγατους! Αποφασίζετε να κάνετε μερεμέτια, να φτιάξετε οτιδήποτε έχει χαλάσει, να αλλάξετε τη διακόσμηση, να μπείτε σε χειμερινό mood! Βλέπω να ξεπαραδιάζεστε, γιατί όλα αυτά θέλουν και το χέρι στη τσέπη, αλλά προκειμένου να φτιάξετε τη φωλίτσα σας δε σας νοιάζει και τόσο. Αφού ολοκληρώσετε το έργο σας, φροντίστε να καλέσετε κόσμο, φίλους και γνωστούς, μερικά σουαρέ δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν! Αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στη οικογένειά σας, στο σύντροφό σας, στους δικούς σας τους ανθρώπους. Να σας απολαύσει και λίγο ο καναπές, γιατί πολύ ασυμμάζευτοι ήσασταν. Επενδύστε στο σπίτι σας και ας γίνετε σπάταλοι. Δε πειράζει..

Παρθένος
Σας μεταμορφώνει η Αφροδίτη από το Σκορπιό σε πιο ανέμελα πλάσματα! Ένα ταξίδι να το επιλέξετε και περισσότερα αν θέλετε, μπορεί να είναι για αναψυχή, μπορεί όμως κα επαγγελματικά, το θέμα είναι πως εκεί που θα πηγαίνετε και θα έρχεστε, παίζει να προκύψει μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία! Ο έρωτας σας τη φυλά, γιατί συνεχώς του ξεγλιστράτε, να το προσμένετε το κουλό και μετά ήρθε η ευτυχία! Βγαίνετε από το καβούκι σας ως δια μαγείας και το διάστημα αυτό, θα προτιμήσετε παρέες που έχουν να σας μάθουν πολλά προκειμένου να βελτιωθείτε ως άνθρωποι. Θα επιλέξετε τη γιόγκα; Θα γίνετε νυχτοπούλια και θα ξεκινήσετε τις τσάρκες; Σίγουρα θα διασκεδάσετε με τη ψυχή σας, σε μέρη που σας εκφράζουν απόλυτα! Bon Voyage!

Ζυγός
Γλυκά μου πλασματάκια, η Αφροδίτη από το Σκορπιό, διώχνει μακριά τους έρωτες, τις αγάπες και τα λουλούδια και φέρνει οικονομικές σκοτούρες. Σοβαρεύει το ύφος σας και ξαφνικά υπολογίζετε το κάθε τι! Καλά τσιγκούνηδες δε θα γίνετε ποτέ, όμως πού και πού μαζεύεστε έτσι επειδή! Κλείνεστε στο σπίτι και ρίχνεστε με τα μούτρα στη δουλειά. Ξεχνάτε για λίγο τα ποτά και τα ξενύχτια, γιατί χειμωνιάζει κιόλας, ποιος τρέχει τώρα μες στα άγρια μεσάνυχτα; Καλό είναι να ασχοληθείτε σοβαρά με τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, να οργανώσετε και να τακτοποιήσετε οτιδήποτε έχετε ρίξει κάτω από το χαλί καιρό τώρα! Θέλετε να μαζέψετε χρήματα, ή για ένα μεγάλο ταξίδι, ή για μια αγορά. Καμία σας κίνηση άλλωστε δεν είναι τυχαία. Προλαβαίνετε, δε προλαβαίνετε..!

Σκορπιός
Φτου φτου μη σας ματιάσω, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, το λέω μέρες τώρα, είναι ότι πιο όμορφο θα μπορούσε να συμβεί! Εσείς, οι σκοτεινοί τύποι, ξαφνικά λάμπετε ολόκληροι, από χαρά και ευτυχία και γίνεστε γοητευτικοί και σαγηνευτικοί. Μπορεί να μη σας έχει πιάσει όλους εκεί έξω η επιρροή αυτή, όμως μέσα σε ένα μήνα, δε ξέρετε το τι μπορεί να συμβεί! Το θέμα είναι πως το διάστημα αυτό, διώχνετε μακριά την αρνητική ενέργεια, συναναστρέφεστε με θετικό και αισιόδοξο κόσμο, αποζητάτε αλλαγές που θα σας ανανεώσουν σε όλα τα επίπεδα! Εννοείται πως κάθε σκέψη που κάνετε, πρέπει να γίνετε πραγματικότητα, προκειμένου να είστε ικανοποιημένοι και ήρεμοι. Αν έχετε καλή συμπεριφορά και ζητάτε γλυκά χάρες, θα σας τις κάνουν. Αν είστε αυταρχικοί και μπόσικοι.. δε νομίζω.. Όσο για τον έρωτα; Απογειώνεστε! Ζείτε το όνειρο! Επιτέλους!

Τοξότης
Να ένα ωραίο διάστημα για να χαλαρώσετε και να σας δει το σπιτάκι σας. Η Αφροδίτη από το Σκορπιό, σας μαγεύει κατά ένα μυστήριο τρόπο. Σας δίνει εντολή να μείνετε λίγο μόνοι, να αναπολήσετε τις περιπέτειες που ζήσατε και να προετοιμαστείτε για τις νέες που έρχονται! Όλο και κάπου παίζει ένας έρωτας στο έργο αυτό, μόνο που θα φροντίσετε να τον απολαύσετε για πάρτη σας, δίχως να πάρει χαμπάρι κανείς. Φουντώνει ένα παλιό φλερτ; Θυμάστε μια παλιά σας αγάπη; Ή αφιερώνεστε εξολοκλήρου στο σύντροφό σας; Οι νέες γνωριμίες δεν είναι ότι καλύτερο, για αυτό θα κινηθείτε σε γνώριμα μέρη. Από την άλλη αν κάτι πρέπει να τελειώσει, θα βρείτε τη δύναμη και το κουράγιο να πείτε ένα ηρωικό αντίο! Διώχνετε μακριά ανθρώπους που δε σας γεμίζουν!

Αιγόκερως
Έφτασε ο καιρός να φορέσετε τα όμορφα τα ρουχαλάκια σας και να βγείτε έξω, να σας δουν, να σας θαυμάσουν! Η Αφροδίτη από το Σκορπιό, φέρνει προτάσεις από φίλους και γνωστούς, σας ξεσηκώνουν για βόλτες και σουαρέ και εσείς ξαφνικά στους πέντε δρόμους. Μπορεί να κάνετε περισσότερα έξοδα, όμως δε πειράζει, το θέμα είναι να φτιάξει το ψυχολογικό, σωστά; Νέες γνωριμίες προκύπτουν, χρήσιμες, γοητευτικές, παράξενες, που τραβούν τη προσοχή σας και σα να βρίσκετε το νόημα της ζωής ξανά! Πολλά φλερτ προκύπτουν μέσα από κοινές παρέες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε ποιος σας κάνει αυτό το κλικ και να δράσετε αναλόγως. Η δημιουργικότητά σας στα ύψη, σας θαυμάζουν να το ξέρετε αυτό!

Υδροχόος
Αγαπητοί μου νομίζω έφτασε ο καιρός που και «τα καλύτερα» βρήκαν το δρόμο τους! Η Αφροδίτη από το Σκορπιό σας απογειώνει κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Βρίσκετε τον τρόπο να συναναστραφείτε με πολύ καλό κόσμο, να μιλήσετε για τις ιδέες σας, να εντυπωσιάσετε ακόμα και τους πιο δύσκολους παίχτες! Δημόσιες σχέσεις, θα τις κάνετε με μεγάλη άνεση τις μέρες αυτές και όλο και θα πετύχετε έναν ζόρικο στόχο! Καθόλου ερωτική περίοδος, αφού η προσοχή σας είναι στραμμένη στη δουλειά. Οι φιλοδοξίες σας σε πρώτο πλάνο και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η καριέρα σας και η άνοδος φυσικά! Ανοίγουν οι πόρτες διάπλατα και με πολύ μαγικό τρόπο. Απολαύστε τη κάθε στιγμή! Βέβαια, μήπως μερικοί είστε έτοιμοι για γάμο;;;

Ιχθύς
Φτιάξτε βαλίτσα γιατί η διάθεσή σας θα είναι ταξιδιάρικη τις μέρες αυτές! Όλο και κάπου θα πάτε, με τρένο; με αεροπλάνο; με καράβι; Η Αφροδίτη από το Σκορπιό, σας ξεσηκώνει για ένα ταξιδάκι, μια περιπέτεια, κάτι το διαφορετικό. Με αυτόν τον τρόπο θα φτιάξει η ψυχολογία σας και κάπως έτσι μπορεί να συναντήσετε και τον έρωτα της ζωής σας. Κάτι μαγικό πρόκειται να συμβεί, σε ανύποπτο χρόνο φυσικά! Από την άλλη μια ευκαιρία επαγγελματική μπορεί να φλερτάρει από μπροστά σας, που να χρειαστεί να ανοίξετε βιβλίο για να έρθει ένα καλύτερο αύριο. Περίοδος ευχάριστων αλλαγών, ικανοποιείτε μικρές σας επιθυμίες και διώχνετε μακριά κάθε αρνητική σκέψη. Ηρεμείτε!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share