Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια & η Πανσέληνος στον Ταύρο by MagicF’Ariel!

5 Νοεμβρίου 2017 14:30
Τα Ζώδια & η Πανσέληνος στον Ταύρο by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τα κατάφερα μπορώ να πω, να γράψω για αυτό το Φεγγάρι που τόσο το ερωτεύτηκα, έτσι επειδή ήταν όμορφο και λαμπερό, μοναχικό, εκεί ψηλά στο κρύο ουρανό! Το πρώτο χειμωνιάτικο ΣΚ, τα τζάκια πήρανε μπροστά, μύρισε ο τόπος, πόσο μου αρέσει!

Ρομαντικά τα βλέπουμε τα πράγματα αφού ο Ποσειδώνας έχει ρίξει το πέπλο του, κάτι θέλει να μας κρύψει, μη μάθουμε όλη την αλήθεια, μη δούμε εκείνη τη λεπτομέρεια που θα φέρει το φως!

Να όμως που η Αφροδίτη και ο Ουρανός, του βάζουν τρικλοποδιές και συμβαίνουν εκείνα τα απρόβλεπτα κυρίως σε ερωτικό επίπεδο! Συνεπώς το βρίσκω μες στο πάθος το σύμπαν, μπορεί να ζήσουμε στιγμές πολύ μοναδικές, όταν δε το περιμένουμε.

Πανσέληνος στο Ταύρο, στις 4/11 πάει πέρασε, αλλά έχουμε πει κρατάει η μαγική επιρροή της, τουλάχιστον τρεις μέρες πριν και τρεις μετά, οπότε ποτέ δε ξέρετε τι καλό μπορεί να μας φέρει.. κάποιους τους πιάνει γλυκά, κάποιους όχι και τόσο, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να παρατήσουμε τα όπλα.. ανεξαρτήτου ζωδίου..!

φιλάκια..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νοmads: Χαμός στο σημερινό επεισόδιο! - Ο νέος παίκτης και η οικειοθελής αποχώρηση του Πίντζη! Δείτε τις πρώτες εικόνες από το αγώνισμα

Κριός
Κατά πάσα πιθανότητα μέσα στο ΣΚ να σας κατσαδιάσουν για θέματα οικονομικά. Μπορεί τον καιρό αυτό να έχουν πέσει πολλά έξοδα μαζί, όμως κι εσείς δεν κάνετε την καλύτερη διαχείριση και η Πανσέληνος από το ζώδιο του Ταύρου, έχει σκοπό να αποκαλύψει αλήθειες που πονούν κι εκνευρίζουν. Το διάστημα αυτό αποκτάτε πάλι υφάκι, γίνεστε ανταγωνιστικοί κι ακολουθείτε την καρδιά σας. Ποτέ δεν είναι αργά για να τα βάλετε κάτω και να ξεκινήσετε από την αρχή, έχοντας στόχο ένα καλύτερο αύριο. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες και μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά!

Ταύρος
Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, στρέφει την προσοχή σας σε προσωπικά θέματα. Δίνετε σημασία σε συγκεκριμένες σχέσεις και παίρνετε σημαντικές αποφάσεις για το ποιοι θα μείνουν μέσα στη ζωή σας και ποιοι όχι. Ναι μεν ο Ποσειδώνας τις ημέρες αυτές σας κάνει ρομαντικούς πολύ, η αλήθεια όμως είναι ότι σας πιάνουν συγχρόνως κι εκείνα τα παράξενα τα συναισθήματα, γίνεστε ένας κακός σκοτεινός Ταύρος. Μέσα στο ΣΚ χάνετε ακόμα και τον ύπνο σας, αφού μαγικές ενέργειες δε σας αφήνουν να ηρεμήσετε! Στο χέρι σας είναι να αλλάξει το σκηνικό. Αντιμετωπίστε το παρελθόν σας.

Δίδυμοι
Η αλήθεια είναι πως μια ένταση τη νιώθετε μέρες τώρα, όπως έχουμε πει, τρεις πριν και τρεις μετά και να ξέρετε ότι το Φεγγάρι αυτό, με το φως του, σας φανερώνει το ποιοι είναι οι αληθινοί σας φίλοι και ποιοι σας σκάβουν το λάκκο. Κι ενώ σας προκαλούν, ως δια μαγείας, θα αποκτήσετε Ταυρίσια υπομονή και θα αποφύγετε τους καβγάδες. Απρόβλεπτα γεγονότα σας αναστατώνουν το ΣΚ αυτό και αλλάζετε ρότα! Ξεπερνάτε τον εαυτό σας με σκοπό να βελτιώσετε τον τρόπο που ζείτε. Τα μαντάτα τρέχουν και σας βοηθούν στο να κάνετε τις καλύτερες επιλογές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Είδα τον δολοφόνο να την κατακρεουργεί! Πρόκειται για..." - Μαρτυρία - σοκ για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη!

Καρκίνος
Η Πανσέληνος στο Ταύρο, σας κάνει πολύ ρομαντικούς, ευαίσθητους, τρυφερούς και ιδιαίτερα κοινωνικούς. Είτε είστε ελεύθεροι, είτε δεσμευμένοι θα φροντίσετε να περάστε όμορφες στιγμές. Μια διάθεση μυστήρια θα την έχετε, όλα θα σας αρέσουν και τίποτα. Το χαμόγελο, σας σώνει πάντα από τις δύσκολες στιγμές οπότε κι απαιτητικοί να είστε θα το κάνετε με τον πιο γλυκό τρόπο. Γίνεστε ιδιαίτερα αγαπητοί στους φίλους σας και οι σχέσεις σας βελτιώνονται. Την περίοδο αυτή μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια και να σας την προσφέρουν απλόχερα. Όμως μέχρι να τελειώσει το ΣΚ αυτό, φροντίστε να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα. Δείξτε τις προθέσεις σας..!

Λέων
Το Φεγγάρι αυτό βγάζει στην επιφάνεια θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένειά σας, με ένα παρελθόν που θέλετε οπωσδήποτε να ξεπεράσετε και με τη δουλειά σας. Θα πρέπει να μοιράσετε το χρόνο σας σωστά, να δείξετε τον καλύτερό σας εαυτό σε όλες τις περιπτώσεις και να ξεπεράσετε συμπεριφορές που πάντα προκαλούσαν εντάσεις. Έντονα τα συναισθήματά σας μέσα στο ΣΚ, σκέφτεστε να κάνετε την ανατροπή, είστε όμως σίγουροι για αυτό; Είναι μια καλή περίοδος να αναδείξετε τις ικανότητές σας και να βρεθείτε σε μια καλύτερη θέση, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο.

Παρθένος
Σας φτιάχνει πολύ τη διάθεση η Πανσέληνος στο Ταύρο, σας ξεσηκώνει για ένα ταξίδι, είτε συνοδεύεστε είτε όχι. Κάτι όμορφο συμβαίνει στην ερωτική σας ζωή αυτή την περίοδο, τα βρίσκετε με τον εαυτό σας και βελτιώνονται οι σχέσεις σας με φίλους και γνωστούς. Προτιμήστε να είστε συνεργάσιμοι, να δείχνετε κατανόηση και να παίζετε ομαδικά. Χρήματα λαμβάνετε πολύ ξαφνικά και κάνετε αισιόδοξες σκέψεις. Αυτό μπορεί να συμβεί μέσα στο ΣΚ αυτό, ή να φτάσει κάτι σας αυτιά σας, ένα μαντάτο χαρμόσυνο! Κάτι μαθαίνετε που σας βοηθά να ξεπεράσετε διάφορα εμπόδια.

Ζυγός
Ερωτικές οι ανησυχίες σας με την Πανσέληνο στον Ταύρο. Και οικονομικές συγχρόνως. Τι, δε σας βγαίνουν τα κουκιά; Αλλιώς τα υπολογίζατε και αλλιώς έχουν έρθει; Απρόβλεπτα συνειδητοποιείτε την αλήθεια και ταράζεστε, κυρίως μέσα σε αυτό το ΣΚ! Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να συζητήσετε τα θέματά σας με το σύντροφό σας, με τα φιλαράκια σας, προκειμένου να νιώσετε καλύτερα και να δείτε πως για όλα υπάρχουν λύσεις! Θέματα συμβίωσης θα σας βασανίσουν, πρώτα θα τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που έχετε και μετά θα μονιάσετε. Μαθαίνετε πράγματα και θάματα! Κρατήστε ουδέτερη στάση!

Σκορπιός
Το Φεγγάρι αυτό σας έχει μαγέψει μέρες τώρα και θα κρατήσει για λίγες ακόμα. Εννοείται πως σας επηρεάζει άμεσα, μια ένταση τη νιώθετε, το μυαλό σας κάνει χιλιάδες σκέψεις, σε αναμμένα κάρβουνα κάθεστε και γουστάρετε! Το ΣΚ αυτό αποφύγετε τις παρεξηγήσεις και τις εντάσεις, προτιμήστε να αράξετε στο σπιτάκι σας, με σκοπό να κοιμηθείτε περισσότερο. Ο Ποσειδώνας σας κάνει ρομαντικούς πολύ, διώχνετε τις αρνητικές τις σκέψεις μακριά και περνάτε όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας ή με μία νέα γνωριμία. Ξεπεράστε την καχυποψία σας.

Τοξότης
Η Πανσέληνος στον Ταύρο φέρνει μια αναστάτωση στο περιβάλλον σας. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και τις μέρες αυτές θα δείτε ποιοι θα σταθούν δίπλα σας και θα σας βοηθήσουν και ποιοι θα σας γυρίσουν την πλάτη. Οι περιπέτειες σας συναρπάζουν, προτιμήστε όμως μέσα στο ΣΚ αυτό να ξεκουραστείτε και να επικοινωνήσετε με εκείνους που τα ενδιαφέροντά σας είναι κοινά και σας συναρπάζουν. Από τη μία θα έχετε ένα μυστήριο ύφος και πολύ απόμακρο κι από την άλλη θα είστε φιλικοί και ιδιαίτερα γοητευτικοί. Να ντύνεστε καλά, ένα κρυολόγημα σας περιτριγυρίζει.

Αιγόκερως
Πολύ ρομαντικούς κι ερωτιάρηδες σας κάνει το Φεγγάρι αυτό και ξαφνικά το φλερτ έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας. Νέες γνωριμίες προκύπτουν ακόμα και μια ύπαρξη μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, οπότε μια αναστάτωση θα τη νιώσετε από το πουθενά. Το ΣΚ αυτό είναι ιδανικό για να περάσετε όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας ή παρέα με τους φίλους σας. Ακολουθήστε την καρδιά σας και δεν θα χάσετε. Έντονα τα συναισθήματά σας, γίνεστε υπερβολικοί ως συνήθως, ζείτε το σήμερα και το απολαμβάνετε με όλο σας το «είναι».

Υδροχόος
Η Πανσέληνος στον Ταύρο σίγουρα σας έχει δημιουργήσει μια ένταση μέρες τώρα, το μυαλό σας είναι σε οικογενειακά θέματα που πρέπει να τα αντιμετωπίσετε άμεσα, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο, να μονιάσετε και να βρείτε κι εσείς την ηρεμία σας. Είναι καλές μέρες για όμορφες συζητήσεις, για να πείτε ένα «συγνώμη», για να ξεπεράσετε τις κακές στιγμές. Το σύμπαν σας επιφυλάσσει μια απρόβλεπτη ερωτική έκπληξη. Κάτι μυστήριο συμβαίνει στην καρδιά σας, ξεσηκώνεστε και παρασύρεστε απρόβλεπτα. Μετά από τρεις μέρες θα μπορέσετε να δείτε με πιο καθαρό μάτι τι είναι αληθινό και τι ψεύτικο. Προς το παρόν απολαύστε το κάθε τι.

Ιχθύς
Φαντάζομαι πως ένα shopping therapy θα το κάνετε μέσα στο ΣΚ, το Φεγγάρι σίγουρα σας παρασύρει σε ανούσια έξοδα, προκειμένου να ικανοποιήσετε τις μικρές σας επιθυμίες. Μουσαφίρηδες να περιμένετε τις μέρες αυτές, συναντάτε ανθρώπους που έχετε καιρό να δείτε κι αναθερμαίνονται οι σχέσεις σας. Προσπαθήστε να περάσετε ένα όμορφο ΣΚ, ρομαντικό επίσης με το σύντροφό σας ή προτιμήστε τις βόλτες με προορισμό μια όμορφη, ζεστή, γλυκιά γωνιά. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε εσείς το λογαριασμό πάνω στη χαρά σας, συγκρατηθείτε, εντυπωσιάστε μόνο με την παρουσία σας. Ξεκουραστείτε γιατί από δω και πέρα θα χρειαστεί να κάνετε πολλές δημόσιες σχέσεις, κυρίως για επαγγελματικούς λόγους.

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share