Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Ήλιος και Ερμής σε τετράφωνο με Πλούτωνα: Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας από την Άση Μπήλιου!

9 Οκτωβρίου 2017 09:12
Ζώδια: Ήλιος και Ερμής σε τετράφωνο με Πλούτωνα: Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας από την Άση Μπήλιου!

Νέα εβδομάδα ξεκινά και η Άση Μπήλιου προειδοποιεί.

Η κορυφαία αστρολόγος μας δίνει τις προβλέψεις της για την εβδομάδα 09-15/10 και εφιστά την προσοχή της σε συγκεκριμένα ζώδια.

Καλή εβδομάδα! Ξεκινάει με ένταση και κόντρες με τον Ήλιο και τον Ερμή σε τετράγωνο με Πλούτωνα. Στα δύσκολα των πρώτων δυο ημερών η διπλωματία μπορεί να τα κάνει όλα πιο εύκολα! Αποφύγετε σημαντικές οικονομικές δοσοληψίες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Τι συζητούν οι πελάτες των οίκων ανοχής, όταν δεν τους βλέπεις;

Τετάρτη- Πέμπτη είναι κάπως καλύτερες μέρες μολονότι θα έχουμε την τάση να βλέπουμε το ποτήρι μισοάδειο με την κυκλοθυμική Σελήνη στον Καρκίνο. Το ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακο είναι όμως από τα καλύτερα του Οκτωβρίου και ότι πρέπει για εξόδους, φλερτ, καλή παρέα και διασκέδαση!

Καλή εβδομάδα! Ξεκινάει με ένταση και κόντρες με τον Ήλιο και τον Ερμή σε τετράγωνο με Πλούτωνα. Στα δύσκολα των πρώτων δυο ημερών η διπλωματία μπορεί να τα κάνει όλα πιο εύκολα! Αποφύγετε σημαντικές οικονομικές δοσοληψίες! Τετάρτη- Πέμπτη είναι κάπως καλύτερες μέρες μολονότι θα έχουμε την τάση να βλέπουμε το ποτήρι μισοάδειο με την κυκλοθυμική Σελήνη στον Καρκίνο. Το ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακο είναι όμως από τα καλύτερα του Οκτωβρίου και ότι πρέπει για εξόδους, φλερτ, καλή παρέα και διασκέδαση! Λεπτομέρειες και προβλέψεις για κάθε ζώδιο αύριο το πρωί @starkoukou @starchanneltv με τους υπέροχους @katerinakaravatou @krateroskatsoulis ! Καλό βράδυ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Asi Biliou (@asibiliou) στις

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share