Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 05 Οκτωβρίου;

5 Οκτωβρίου 2017 07:15
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 05 Οκτωβρίου;

Μία καυτή αλλά και έντονη Πανσέληνος πραγματοποιείται σήμερα στο Ζώδιο του φλογερού Κριού!

Οι Παρορμητικοί του 2ου δεκαημέρου, μπορούν τώρα να απολαύσουν καυτές και έντονα συναισθηματικές στιγμές, αρκεί να συγκρατήσουν ξεσπάσματα, εγωισμούς και καυγάδες!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Με την Πανσέληνο που γίνεται σήμερα στο ζώδιο σου οι κινήσεις σου μπορούν να σου λύσουν ένα σωρό από προβλήματα που μπορεί να έχεις μέχρι τώρα. Η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη. Φρόντισε να μην μιλήσεις εκεί που δεν χρειάζεται γιατί θα έρθουν προβλήματα που δεν τα περιμένεις. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να τακτοποιήσεις όλα τα θέματα που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την σχέση σου και έχουν περάσει. Δες το μέλλον με αισιοδοξία και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου ώστε να ισορροπήσουν πολλές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά στην εργασία σου, αλλά καλό θα είναι να μην προσπαθήσεις να κάνεις καμία αλλαγή, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη χωρίς να το καταλάβεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις άλλα οικονομικά ανοίγματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Προσπαθώντας να λύσεις κάποιες καταστάσεις, μπορεί να παρασυρθείς από κάποια άτομα και να βγεις εκτός εαυτού. Φρόντισε να μην το κάνεις γιατί γενικά η ηρεμία του χαρακτήρα σου θα μπορούσε να κερδίσει πολλά. Κάποιο φιλικό σου άτομο που αντιμετωπίζει πρόβλημα θα μπορούσες να του συμπαρασταθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα προσπαθήσεις να καταφέρεις την ισορροπία και να φέρεις την ηρεμία στην σχέση σου. Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου θα πάει αρκετά καλά αρκεί να προγραμματίσεις τα θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Ομαδικές συνεργασίες αλλά και καινούργια σχέδια ευνοούνται. Τα έξοδα συνεχίζονται και υπάρχουν. Καλό θα είναι να προγραμματιστείς περισσότερο και να ψάξεις και για καινούργιες πηγές εσόδων.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Ίσως να έχεις σήμερα την ιδέα να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και να κάνεις άλλα πράγματα που θα σε αποφορτίσουν ψυχικά. Παρόλο που μπορείς να επωφεληθείς από κάτι εσύ θα επιλέξεις αυτό το οποίο θα είναι καλύτερο για εσένα. Η σημερινή ημέρα είναι πολύ καλή για να τακτοποιήσεις πολλές υποθέσεις που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα και είσαι ρομαντικός και τρυφερός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός στον αέρα σε πτήση της Ryanair! Σηκώθηκαν αεροσκάφη της Αεροπορίας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προτάσεις αλλά και οι συνθήκες στην υπάρχουσα εργασία θα είναι αρκετά καλές. Μην πάρεις αποφάσεις αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Έχεις βγει εκτός προγραμματισμού από λάθος κινήσεις που έχουν γίνει στον οικονομικό τομέα στο παρελθόν. Καλό είναι να περιορίσεις τα έξοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Κριό θα σου φέρει πολλές ευκαιρίες. Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να αισθανθείς καλά. Απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή της ημέρας η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα έχεις τέτοια δυναμικότητα που δεν θα μπορεί να σε πιάσει κανένας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αναθεωρήσεις πολλές σκέψεις από αυτές που είχες πριν. Θα έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και θα θέλεις να καλυτερέψεις την σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα νιώθεις ότι πολλά πρόσωπα φταίνε στην εργασία σου. Καλό θα είναι να μην μιλήσεις και να αποφύγεις να κάνεις καινούργια σχέδια. Τα οικονομικά σου θα είναι ισορροπημένα, αρκεί να δείξεις και εσύ την κατάλληλη σύνεση. Απόφυγε να κάνεις υπερβολές και μην παρασυρθείς να κάνεις άσκοπα έξοδα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Κριό σε ευνοεί και είσαι μπροστά στον πειρασμό για να απεμπλακείς από τις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις, απλά φρόντισε να μην στεναχωρηθείς από κάποια γεγονότα που μπορεί να γίνουν. Κάποια οικογενειακά θέματα που παραμένουν ακόμη άλυτα θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις που θα είναι όλοι ικανοποιημένοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα βρεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου στα επαγγελματικά σου, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Προτάσεις – Αλλαγές – Μετακινήσεις ευνοούνται. Στον οικονομικό τομέα πρέπει να περιορίσεις τα έξοδα σου στο ελάχιστο και απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα. Σε συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις καλό θα είναι να τις αποφύγεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό θα μπορέσει να σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του αγαπητέ Παρθένε. Θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να φάνταζαν άλυτα θα έχεις πολύ καλές ιδέες ώστε να μπορέσεις να βάλεις πολλές υποθέσεις σε μια πολύ καλή σειρά. Δικά σου άτομα θα μπορέσουν να σου συμπαρασταθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να προσέξεις γενικότερα τι θα πεις στο ταίρι σου. Είσαι σε ένα συνεχή εκνευρισμό και έχεις και μια άσχημη κριτική σε σχέση με τον σύντροφό σου. Καλό θα είναι να δεις την θετική πλευρά των πραγμάτων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στα επαγγελματικά σου να υλοποιήσεις αυτά που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα αλλά θα μπορούν να πάνε και καλύτερα αν δεν κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα και να αποφύγεις να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Κριό σε ευνοεί και θα σου φέρει σημαντικές αλλαγές που θα είναι αρκετά ευχάριστες για εσένα. Την σημερινή ημέρα μπορείς να κάνεις την αυτογνωσία σου να σκεφτείς καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν επιτρέποντάς σου να λύσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Η συζήτηση με ένα φιλικό σου άτομο θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις τις σκέψεις που έχεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να τα πας πολύ καλά στην σχέση σου αν μερικές φορές συγκρατείς τα νεύρα σου και δεν λες λόγια που μπορεί να στεναχωρούν το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μην αγχώνεσαι γιατί πολύ γρήγορα έρχεται η γνωριμία που περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με την εργασία σου, αλλά πριν απαντήσεις πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Ευνοούνται οι νέες συνεργασίες, αλλά και κάποια ξεκαθαρίσματα που θέλεις να κάνεις. Μπορείς να συζητήσεις για οικονομικά θέματα αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Μην επηρεάζεσαι από κάποιες καταστάσεις που μπορεί να γίνονται δίπλα σου. Μπορείς να χειριστείς τα πάντα με πολύ δεξιοτεχνία και να πετυχαίνεις αυτό που θέλεις. Κάποια προβληματικά θέματα με φιλικά πρόσωπα που έχεις θα γίνουν κάποιες συζητήσεις και θα φέρεις την ισορροπία που θέλεις εσύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις για τις ανησυχίες που έχεις. Μην τα κρατάς όλα μέσα σου γιατί θα το βάλεις σε ερωτηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά και θα κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε μια ισορροπία, για αυτό φρόντισε να μην βγεις εκτός προγραμματισμού. Απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα και αγορές που δεν σου χρειάζονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads : Η στιγμή που ο Γιώργος Μαυρίδης έβαλε τα κλάματα μπροστά στην κάμερα και κατηγόρησε τους συμπαίκτες του ότι… (video)

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Με την Πανσέληνο που γίνεται σήμερα στον Κριό θα έχεις την τάση να κινείσαι ανάλογα με τις καταστάσεις όταν τόσα πολλά διαφορετικά ζητήματα απαιτούν την προσοχή σου. Θα έχεις πολύ δυναμικότητα και η ενεργητικότητα σου θα μπορέσεις να φέρει εις πέρας πολλές υποθέσεις που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό θα είναι αυτή την περίοδο να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στην σχέση σου που σε προβληματίζουν για να νιώσεις καλύτερα. Είσαι σε ένα συνεχή εκνευρισμό και έχεις και μια άσχημη κριτική σε σχέση με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στον χώρο της δουλειάς τώρα αρχίζουν και ξεπερνιούνται και αρχίζεις και νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Κριό θα σε κάνει να σκεφτείς με διαφορετικό τρόπο κάποια πράγματα. Ευτυχώς, αυτά που θα κάνεις σήμερα θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα και θα σου φέρουν μεγάλη ευτυχία. Θα έχεις πολύ καλή διάθεση ώστε να καταπιαστείς με όλα αυτά τα θέματα που είναι σε στασιμότητα μέχρι σήμερα και σε απασχολούν ακόμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητεία σου θα είναι πολύ μεγάλη και θα καταπλήξεις το ταίρι σου. Απόφυγε να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να έχεις στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να τα πας πολύ καλά στην δουλειά σου αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να κάνεις πρόγραμμα για το μέλλον της εργασίας σου. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Πρέπει σε οτιδήποτε συναλλαγή κάνεις να είσαι πολύ προσεκτικός και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Θα μπορούσες να πετύχεις εκπληκτικά πράγματα σήμερα μόλις αποκτήσεις τον έλεγχο των καταστάσεων, γιατί νομίζεις ότι την τελευταία περίοδο σου έχουν ξεφύγει μερικά πράγματα. Μην σε προβληματίζει τίποτε γιατί αυτό που θα βάλεις στο μυαλό σου θα μπορέσεις να το λύσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είναι σε πολύ καλό δρόμο η σχέση σου και θα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της σχέσης. Άφησε τους εγωισμούς εξωτερίκευσε τα αισθήματα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές στην δουλειά σου. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι σε περίοδο που πολλές προτάσεις θα σου γίνουν με συνέπεια να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Θα πρέπει από σήμερα να χαράξεις μια άλλη πορεία στα σχέδιά σου, ώστε να μπορέσεις να τελειώνεις με κάποια θέματα που σε ταλανίζουν τόσο καιρό. Έτσι ,θα μπορέσεις να βάλεις τα πράγματα σε μια καλή σειρά. Απόφυγε να κάνεις απαισιόδοξες σκέψεις γιατί δεν θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις. Κάνε τα σχέδια σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Μπορείς να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που έχεις στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Απόφυγε να αναλάβεις και άλλες υποχρεώσεις γιατί έχεις ήδη αρκετές. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα. Στα οικονομικά σου έχεις πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να τις καλύψεις άμεσα. Απόφυγε να κάνεις έξοδα και αγορές.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share