Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα Ζώδια των ημερών by MagicF’Ariel!

4 Οκτωβρίου 2017 10:04
Τα Ζώδια των ημερών by MagicF’Ariel!

03/10 – 09/10/2017
Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Είναι από εκείνες τις μέρες, που προσμένεις το χαρμόσυνο και σκάει το κουλό το μαντάτο και άντε γεια! Ποια Αφροδίτη; Εδώ ο Άρης δίνει ρέστα, γιατί δε συνηθίζει να κάνει και αλλιώς. Σε όλες τις περιπτώσεις, θέλει να μας μείνει αξέχαστος! Από τη μια μας γεμίζει με δύναμη και αυτοπεποίθηση και από την άλλη δίνει μια και μας ρίχνει στο γκρεμό! Είναι απολαυστικό το πέσιμο, στα μάτια του!

Γεμίζει το Φεγγάρι! Πανσέληνος στο φλογερό ζώδιο του Κριού! Νιώθετε μια ένταση που υπάρχει στον αέρα; Κάτι θέλει να μας πει, αλλά ακόμα δε μπορώ να καταλάβω. Είναι λένε ερωτικό πολύ, έχει σκοπό να μαγέψει αρκετές ψυχές εκεί έξω..

Ναι, απαντώ, σε ένα κόσμο ονειρικά πλασμένο, δίχως προβλήματα και σκοτούρες, κάτι θα μπορούσε να συμβεί.. Έχουμε να ελπίζουμε λοιπόν για τις 5/10 πολλά! Η Αφροδίτη με τον Άρη, έχουν κρυφό ερωτικό ραντεβουδάκι, υπο το φως της Πανσέληνου. Πιο ρομαντικό δε γίνεται. Πιο φλογερό σκηνικό δεν υπάρχει..

Και όχι δε θα ρωτήσω αν θα γίνει κανά θαύμα.. τα έχει καπαρώσει όλα η Alice!

“How long is forever?
Sometimes just one second”

φιλάκια..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Για να μην πεθάνω μου έδιναν... " - Η συγκλονιστική κατάθεση του Μιχάλη Λεμπιδάκη!


Κριός
Σε πιάνουν τάσεις απομόνωσης με τη Πανσέληνο στις 5 στο ζώδιό σου. Από την άλλη είσαι πιο λαμπερή και γοητευτική, σου δίνουν τη προσοχή που αποζητάς. Να αποφεύγεις τα φλερτ στο χώρο της δουλειάς σου. Μοίρασε σωστά το χρόνο σου μέχρι τις 9. Συγκράτησε το παρορμητισμό σου! Επαγγελματικά: Απέφυγε τις εντάσεις με άτομα που είναι πιο πάνω από εσένα. Άκουσε τι έχουν να σου πουν, όμως κράτα τις απόψεις για τον εαυτό σου. Παράξενη μέρα στις 9.

Ταύρος
Το ραντεβού του Άρη με την Αφροδίτη στις 5, σε κάνει ιδιαίτερα ερωτική και πολύ σέξι. Μια ευχάριστη είδηση σε απογειώνει. Μέχρι και τις 8 μπορεί να συμβεί εκείνο το θαύμα που με λαχτάρα προσμένεις τόσο καιρό. Μη τάζεις λαγούς με πετραχήλια! Ένα κρύωμα σε περιτριγυρίζει! Επαγγελματικά: Ακούς εκείνο το μπράβο στις 3, αυτό όμως δε σημαίνει κάτι. Απέφυγε συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα στις 8 και 9. Οι διαφορετικές απόψεις προκαλούν εντάσεις.

Δίδυμος
Η Πανσέληνος στις 5 από τη μια σου φέρνει μαντάτα περίεργα, από την άλλη δεν έχεις λόγο να ανησυχείς, μπορείς να αφιερώσεις χρόνο στους φίλους σου. Ερωτικά καβγαδάκια προκύπτουν στις 7 και 8. Να προσέχεις το τι λες στις 9. Στάζουν φαρμάκι τα λόγια σου! Βελτίωσε τις οικογενειακές σου τις σχέσεις!
Επαγγελματικά: Πολύ τυχερή ημέρα στις 3. Κάνε τις συναντήσεις που πρέπει, γοήτευσε με τη παρουσία σου. Έχεις χρόνο μέχρι και τις 4 για να αποφασίσεις πιο δρόμο θα διαλέξεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - τηλεθέαση: Απίστευτα χαμόγελα στον ΑΝΤ1! Και ακόμα είναι η αρχή...

Καρκίνος
Ερωτικές πολύ οι μέρες σου. Φουντώνει το πάθος στη σχέση σου, ζεις πάλι μεγάλες στιγμές. Μέχρι και τις 7 ότι συμβεί. Από την άλλη πρέπει να βρεις χρόνο για φίλους και συγγενείς. Ξαφνικά η ατζέντα φουλ! Στις 9 προβληματίζεσαι για τη πορεία της σχέσης σου! Μην ακούς τις συμβουλές των άλλων!
Επαγγελματικά: Απέφυγε να κάνεις σχέδια από τις 5 μέχρι τις 7, γιατί η Πανσέληνος έχει στρέψει τη προσοχή σου αλλού και μπορεί να αναλάβεις περισσότερα από όσα μπορείς να διαχειριστείς.

Λέων
Το έχεις πάρει απόφαση να κάνεις μια επένδυση. Θα αγοράσεις αυτοκίνητο; Σπίτι; Είσαι αποφασισμένη, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί. Η Πανσέληνος στις 5 σε κάνει ιδιαίτερα ερωτική και μέχρι τις 8, ζεις όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου. Να είσαι λιγομίλητη!
Επαγγελματικά: Ότι και αν συμβεί στις 9, εσύ κράτα τη ψυχραιμία σου. Η στάση ενός προσώπου σε απογοητεύει πολύ, όμως μπορεί να είναι η κακιά η στιγμή. Μη δίνεις δικαιώματα.

Παρθένος
Η Αφροδίτη στο κρατούσε για έκπληξη! Ένας έρωτας μεγάλος, γεμάτος από πάθος και έντονα συναισθήματα προκύπτει έτσι ξαφνικά. Ο Πλούτωνας στο παιχνίδι, μυρίζομαι κάτι το απαγορευμένο! Μέχρι και τις 6 ότι συμβεί. Πρόσεχε τα λόγια σου μέχρι τις 9, το χαλάς το κλίμα. Μακριά από απαισιόδοξους χαρακτήρες!
Επαγγελματικά: Δείξε ιδιαίτερη προσοχή από τις 7 μέχρι και τις 9. Οι λανθασμένες εκτιμήσεις, κοστίζουν και σε χρόνο και συναισθηματικά. Μελέτησε το κάθε σου βήμα.

Ζυγός
Μια ύπαρξη από το παρελθόν εμφανίζεται και από τις 3 μέχρι και τις 8 ζεις ερωτικές στιγμές, γεμάτες από πόθο και λίγα λέω. Καλό είναι να μη πεις σε κανέναν τίποτα για όλα αυτά. Ένα ταξίδι στις 8 σε γλιτώνει από εντάσεις με δικά σου πρόσωπα. Πρόσεχε πως οδηγείς!
Επαγγελματικά: Από τις 4 μέχρι και τις 7, σε φορτώνουν με αμέτρητες υποχρεώσεις και χάνεις κάπως τη σειρά σου. Προσοχή μέχρι και τις 9, άκρη δε βγάζεις με τίποτα.

Σκορπιός
Φουλ ερωτικές οι μέρες σου μέχρι και τις 5 με τη Πανσέληνο, μαγεύεις και σε μαγεύουν, μπαίνεις στο παιχνίδι δυναμικά. Ένα πρόσωπο που γνωρίζεις το βάζεις για λίγο μέσα στη ζωή σου, περνάς καλά! Κάτι μαθαίνεις στις 8 και αλλάζεις διάθεση. Απέφυγε τα κουτσομπολιά!
Επαγγελματικά: Από τις 5 μέχρι και τις 7, να είσαι υποχωρητική, συνεργάσιμη και με απίστευτη ψυχραιμία. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Μη πιστεύεις ότι ακούς μέχρι και τις 9!

Τοξότης
Η Πανσέληνος στις 5 σε ξεσηκώνει και σε ενθουσιάζει και προσγειώνεσαι ανώμαλα ξαφνικά και αλλάζεις διάθεση στο λεπτό! Πετυχαίνεις αρκετά από αυτά που σου έχουν αναθέσει και νιώθεις όμορφα με τον εαυτό σου. Στις 9 σου χαλούν το όνειρο. Μη λες ότι σκέφτεσαι!
Επαγγελματικά: Το φεγγάρι σε κάνει υπερβολική, συνεπώς απέφυγε τις πολλές τις επαφές από τις 5 μέχρι και τις 9. Προκαλείς εντάσεις με τα λόγια σου. Κάνε πίσω, δεν αξίζει.

Αιγόκερως
Ερωτική πολύ η διάθεσή σου μέχρι και τις 8! Η Αφροδίτη και ο Άρης, σε παρασέρνουν σε κάτι ονειρικό. Να προσέχεις τα λόγια σου μέχρι και τις 9. Ναι μεν, αλλά! Ένα όμορφο γεγονός συμβαίνει και νιώθεις μια απίστευτη ικανοποίηση. Απέφυγε τις συζητήσεις!
Επαγγελματικά: Τυχερές οι μέρες σου, πετυχαίνεις τους στόχους σου, τον έναν μετά τον άλλον και νιώθεις πολύ υπερήφανη. Μπορεί να ακούσεις και εκείνο το μπράβο για τους κόπους σου.

Υδροχόος
Μέρες που θα ασχοληθείς με τα χρήματά σου, κάποιος σε βοηθά και σε στηρίζει στο έργο σου. Η Πανσέληνος στις 5 σε κάνει ευαίσθητη πολύ και αφιερώνεις χρόνο στους δικούς σου τους ανθρώπους. Ένα ταξίδι ακόμα, σε βοηθά να πετύχεις το στόχο σου! Μη κάνεις πίσω!
Επαγγελματικά: Μη κάνεις οικονομικές δοσοληψίες τις μέρες αυτές. Ούτε να κάνεις συζητήσεις για τέτοια θέματα. Καθημερινές εντάσεις μέχρι τις 9 σε αναστατώνουν.

Ιχθύς
Αφιερώνεις χρόνο στο σύντροφό σου μέχρι και τις 7. Σε πιάνουν οι ευαισθησίες σου με το φεγγάρι, νιώθεις πως είναι ωραίο αυτό που έχεις. Σε άλλη περίπτωση σε πιάνει μια ρομαντική διάθεση. Πρόσεχε τι λες μέχρι τις 9, προκαλείς εντάσεις. Απέφυγε το τιμόνι!
Επαγγελματικά: Οι διαφωνίες πολλές στις 8 και 9 κορυφώνεται το πράγμα και να μη σας αρέσει καθόλου ο τρόπος που μερικοί το αντιμετωπίζουν. Μη φτάνεις στα άκρα.

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share