Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη! Αυτά τα ζώδια θα περάσουν μια αξέχαστη ερωτική εβδομάδα...

Τι περιμένει το κάθε ζώδιο;

18 Σεπτεμβρίου 2017 11:19
Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη! Αυτά τα ζώδια θα περάσουν μια αξέχαστη ερωτική εβδομάδα...

Από τον Κώστα Λεφάκη

Ο Ήλιος σχηματίζει διαδοχικά δύσκολη όψη αρχικά με τον Δία και αμέσως μετά με τον Κρόνο και θέτει πρακτικά εμπόδια σε συναλλαγές και νέα ξεκινήματα. Προσοχή στην επικοινωνία, στη διαχείριση της δύναμης και συγκέντρωση στο στόχο.

Κριός

Κάποιες επαγγελματικές δυσκολίες θα προκύψουν χωρίς προειδοποίηση και χωρίς δικαιολογία. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, αποφύγετε ανοιχτές αντιπαραθέσεις με το επαγγελματικό περιβάλλον και οπλιστείτε με υπομονή και χαμόγελο. Αισθηματικά χρειάζεται κάποια προσπάθεια εκ μέρους σας για να τονώσετε το ηθικό του συντρόφου σας, έστω κι αν τα βήματα που πρέπει να κάνετε θα είναι στα τυφλά.

ΤΙΡ

Φροντίστε να κατανοείτε τις ανάγκες όσων σας αγαπούν.

Ταύρος

Η εβδομάδα φέρνει αντιθέσεις και αντιδράσεις στα αισθηματικά σας, ιδιαίτερα σε όσους από εσάς προσπαθείτε να οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας και όσους έχετε αποφασίσει να ξεκαθαρίσετε υποθέσεις που σας ενοχλούν. Καταλαβαίνετε ότι έχετε δίκιο και αυτό σας πεισμώνει περισσότερο, από την άλλη πλευρά όμως αντιμετωπίζετε κάποιο είδος δυσπιστίας και ανικανοποίητου. Οικονομικά υπάρχει μια μικρή, σταδιακή βελτίωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος στον ελληνικό κινηματογράφο! Πέθανε Έλληνας ηθοποιός...

ΤΙΡ

Σκεφτείτε και δράστε λογικά.

Δίδυμοι

Ερωτικοί, δημιουργικοί, ανήσυχοι οι περισσότεροι από εσάς την εβδομάδα που διανύουμε. Προσέξτε όμως την υπερβολή στη συμπεριφορά, την απερισκεψία στις επιδιώξεις και την αμέριστη αισιοδοξία σε ορισμένα αδιέξοδα της καθημερινότητάς σας. Το σύστημα σας θέλει με το μέρος του, γι’ αυτό φροντίστε να μην κλείνετε τις πόρτες που σας ανοίγει. Οικονομικά οι δυσκολίες απαιτούν άλλου είδους χειρισμούς.

ΤΙΡ

Ανταποκριθείτε σε οποιαδήποτε πρόκληση.

Καρκίνος

Ήρθε η στιγμή να δείξετε σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν στα θέματα που σας δυσκολεύουν και θα βρείτε αμέσως τη λύση που χρειάζεστε. Απαιτείται βέβαια καλύτερη οργάνωση των πρακτικών θεμάτων, τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων και περισσότερη δουλειά σε όλους τους τομείς. Αισθηματικά προβλέπονται μεγάλες και ισχυρές διακυμάνσεις, αλλά μην είστε φοβισμένοι και απαισιόδοξοι!

ΤΙΡ

Επιδιώξτε την ηρεμία.

Λέων

Υπερασπιστείτε τις επιλογές σας, έστω κι αν κάποιες φορές αισθάνεστε απογοητευμένοι και προδομένοι. Η κούραση αντιμετωπίζεται με διαφορετικό πρόγραμμα και δραστηριότητες. Δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητες των συνεργατών σας, φανείτε ακριβείς στις οδηγίες και κρατήστε την εποπτεία όσων συμβαίνουν γύρω σας. Αισθηματικά δεν είναι κατάλληλη εποχή για μεγάλες επιδιώξεις και προσδοκίες, αλλά ευνοούνται συγκεκριμένες και δόκιμες τακτικές.

ΤΙΡ

Μην έχετε εμπιστοσύνη σε όσους σας καθησυχάζουν.

Παρθένος

Αυτό το διάστημα θα σημειώσετε επιτυχίες, έστω και μικρές, που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Υπερασπιστείτε την οικογένεια ή κάποιον αγαπημένο φίλο, υποχωρήστε σε θέματα που δεν είναι ουσιαστικά στα αισθηματικά και απολαύστε μια εβδομάδα όπου τα πράγματα εξελίσσονται, λίγο έως πολύ, όπως τα είχατε σχεδιάσει. Ένα ταξίδι μπορεί να προκύψει στα ξαφνικά.

ΤΙΡ

Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις παραμελημένες ανάγκες σας.

Ζυγός

Καταφέρνετε να ελιχτείτε ανάμεσα σε αντίξοες καταστάσεις και να ισορροπήσετε σε δύσκολες συνθήκες, χάρη στην υποστήριξη δικών σας ανθρώπων ή στην εμπειρία σας. Τα πρακτικά θέματα θα σας απασχολήσουν και θα απορροφήσουν μεγάλο μέρος της ενεργητικότητάς σας. Κοινωνικά κλείνει ένας κύκλος και κάποιοι άνθρωποι θα απομακρυνθούν από κοντά σας, είτε από δική σας επιλογή είτε λόγω συνθηκών!

ΤΙΡ

Αδράξτε τις ευκαιρίες για προσωπική προβολή και τακτοποίηση εκκρεμοτήτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παντρεύεται και η Μαντώ Γαστεράτου! Το μαγευτικό μονόπετρο στην πρεμιέρα της Σκορδά που μας άφησε άφωνους! (video)

Σκορπιός

Πρέπει να διαχωρίσετε την ανάγκη από την επιθυμία. Είστε απόλυτα ικανοί να λειτουργήσετε κάτω από πίεση και ήρθε ο καιρός να το κάνετε για να μη χάσετε κάποια προνόμια που απολαμβάνετε στην εργασία. Αισθηματικά οι ελεύθεροι είναι πολύ πιθανό να βρείτε σύντροφο, ενώ οι υπόλοιποι θα έχετε σοβαρούς προβληματισμούς σχετικά με την πορεία της σχέσης σας. Δείξτε τον καλό σας εαυτό και μην παρασύρεστε από κακούς συμβούλους, ακολουθώντας το αποτυχημένο παράδειγμά τους.

ΤΙΡ

Ακολουθήστε το ένστικτό σας.

Τοξότης

Η εβδομάδα ευνοεί τα αισθηματικά και τα μεγαλεπήβολα σχέδια σε τομείς όπως η επικοινωνία, η προβολή του εαυτού σας και τα ταξίδια. Θεωρείται ένα ενδιάμεσο διάστημα των μεγάλων αλλαγών που θα προκύψουν μέχρι το τέλος της χρονιάς, αλλά και των συνεπειών τους, που θα ακολουθήσουν και θα στηρίξουν τα συμφέροντά σας. Δείξτε μεγαλύτερη υπομονή και λιγότερη περιέργεια για το τι θα επακολουθήσει και μην επεμβαίνετε χωρίς λόγο στις εξελίξεις.

ΤΙΡ

Μην παραμελείτε τις προτεραιότητές σας για χάρη των δικών σας.

Αιγόκερως

Η εργασία έχει μεγάλες απαιτήσεις από εσάς και θα πρέπει να οργανώσετε κατάλληλα το χρόνο και τις δραστηριότητές σας. Κάποιοι θα χρειαστεί να κάνετε μεγαλύτερες θυσίες και ιδιαίτερα όσοι εργάζεστε ως ελεύθεροι επαγγελματίες. Αισθηματικά μην έχετε μεγάλες προσδοκίες και μην εμπιστεύεστε κανέναν άλλον εκτός από το ένστικτό σας!

ΤΙΡ

Φανείτε διπλωμάτες στην εργασία σας.

Υδροχόος

Ένα δύσκολο διάστημα φτάνει στο τέλος του και ανταμείβει όσους δείξατε υπομονή και κατανόηση. Σύντομα θα προκύψουν επαγγελματικές ευκαιρίες, καλύτερη καθημερινότητα και πιο σπουδαίοι στόχοι. Μέχρι τότε αρκεστείτε σε ό,τι σας ικανοποιεί, φροντίστε τους δικούς σας ανθρώπους και έχετε εμπιστοσύνη στις δικές σας δυνάμεις, ψυχικές, νοητικές ή σωματικές.

ΤΙΡ

Δείξτε αποφασιστικότητα στους τομείς που σας απασχολούν.

Ιχθύες

Φανείτε πρακτικοί και διπλωμάτες στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Κάποιες δύσκολες όψεις φέρνουν εμπόδια σε ενέργειες που στοχεύουν σε οικονομικό όφελος ή σε συνέχεια μιας προηγούμενης επιτυχίας. Αισθηματικά, η εβδομάδα είναι απρόβλεπτη, καθώς κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες θα παρεμβληθούν και θα επηρεάσουν τις εξελίξεις. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επιδείξετε ευελιξία και να αποφύγετε τους αιφνιδιασμούς.

ΤΙΡ

Βαδίστε προσεκτικά και επιφυλακτικά στην προσωπική σας ζωή.

Πηγή: peoplegreece.com

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share