Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Ζώδια: Το Ερωτικό Φινάλε του Σεπτέμβρη, by MagicF’Ariel..

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κυριακή σήμερα, μια όμορφη, καλοκαιρινή ημέρα του Σεπτέμβρη.

17 Σεπτεμβρίου 2017 14:14
Ζώδια: Το Ερωτικό Φινάλε του Σεπτέμβρη, by MagicF’Ariel..

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κυριακή σήμερα, μια όμορφη, καλοκαιρινή ημέρα του Σεπτέμβρη. Όμως σιγά-σιγά, φτάνει και αυτός στο τέλος του και η Αφροδίτη με τον Ουρανό, έχουν κέφια και τις μέρες αυτές, πρόκειται να συμβούν πολύ ευχάριστα γεγονότα, σε ερωτικό επίπεδο, στους Κριούς, στους Διδύμους, στα Λιοντάρια, στους Ζυγούς, τους Τοξότες και τους Υδροχόους! Η φωτιά και ο αέρας, έχουν τη τιμητική τους.

Το παρελθόν μπλέκει γλυκά με το παρόν και φτιάχνουν ένα μέλλον πολύ μυστήριο. Μπορεί να υπάρξουν απρόβλεπτες συναντήσεις, ξαφνικά μηνύματα, κάποιος να αποκαλύψει τον έρωτά του. Το φλερτ έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και το σύμπαν φέρνει ακόμα και νέες γνωριμίες, για όσους έφτασε ο καιρός να αλλάξουν σελίδα.

Μεταξύ μας τώρα κάτι που έχει τελειώσει, σπάνια ξεκινά από την αρχή, αφού οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Κάτι που μας ενοχλούσε τότε, θα μας ενοχλήσει ξανά, μόλις οι αστερόσκονες του ενθουσιασμού σβήσουν..
Βέβαια υπάρχει και εκείνη η περίπτωση του ανεκπλήρωτου, του έρωτα που δε συνέβη ποτέ. Τότε, αλλάζουν τα δεδομένα. Έφτασε ο καιρός μήπως κάτι να πραγματοποιηθεί;; Δοκιμάστε το!

Προσοχή στις 30/09 η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας, θολώνουν πολύ το ερωτικό τοπίο και μας κάνουν να φανταζόμαστε, κάστρα, ιππότες, λευκά άλογα, έρωτες μεγάλους και τρανούς! Από τη μια μπορεί να είναι γλυκό το όνειρο, από την άλλη η πραγματικότητα εντελώς διαφορετική. Ας κρατήσουμε τα μπόσικα.. δε χρειάζεται να γκρεμοτσακιστούμε!

φιλάκια..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί είναι οι 5 τρόποι που θα τον κάνουν να σε ερωτευτεί!


Κριός
Μπορεί ο Σεπτέμβρης, να ξεκίνησε με τις καλύτερες τις προϋποθέσεις, αλλά όσο οι μέρες περνούν το σκηνικό αλλάζει. Γίνεται πιο μυστήριο, ίσως και πιο επικίνδυνο για τους ατακτούληδες της παρέας. Οι σκέψεις σας γίνονται πιο σκοτεινές, γίνεστε κάπως απόμακροι και κρατάτε αρκετά πράγματα για τον εαυτό σας. Και εντάξει αν είναι ψυχολογικό το θέμα, αν όμως έχετε κάνει κάποια ζαβολιά, τότε να προσέχετε, γιατί μπορεί να σας πιάσουν. Να έχετε το νου σας λοιπόν, στο κινητό, τα social media, γιατί ακόμα και ένα μηνυματάκι, μπορεί να σας εκθέσει ανεπανόρθωτα!
30/09*Μη μπλέκετε ερωτικά με άτομα μέσα από το χώρο της εργασίας σας. Ας είναι ο πειρασμός μεγάλος, εσείς καλό είναι να προφυλαχτείτε για να μην εκτεθείτε.


Ταύρος
Έφτασε ο καιρός να αφήσετε πίσω κάθε αρνητική σκέψη, να ξεπεράσετε τα δυσάρεστα και να βελτιώσετε τη σχέση σας αν υπάρχει. Σε αρκετές περιπτώσεις θα προτιμήσετε το διάλογο και το καλό το σεξ. Γιατί όσο να είναι ο Σεπτέμβρης ανεβάζει τη λίμπιντό σας κάθε χρόνο. Από την άλλη η Αφροδίτη και το σύμπαν, φέρνουν ένα νέο έρωτα στη ζωή σας, κάτι πολύ ιδιαίτερο. Καλό είναι να κρατήσετε μικρό καλάθι, να μη φαντάζεστε τον ιππότη πάνω στο λευκό το άλογο, να είστε συγκρατημένοι, γιατί και τρομάζουν τέτοιες συμπεριφορές και απογοητεύουν συγχρόνως.. 30/09*Ένα φλερτ από ένα οικείο πρόσωπο σας γοητεύει πολύ. Όμως μπορεί εσείς να παρεξηγήσετε τις προθέσεις του. Ας είστε επιφυλακτικοί λοιπόν.

Δίδυμος
Το κλίμα δεν είναι και τόσο ερωτικό, όμως αυτό που επιδιώκετε είναι την ηρεμία και τη γαλήνη, είτε βρίσκεστε σε σχέση, είτε όχι. Το ευχάριστο είναι πως τα λόγια σας έχουν πλέον μια λογική και γοητεύουν κιόλας μερικές ψυχές. Συνεπώς βρίσκετε τον τρόπο να επικοινωνήσετε με το σύντροφό σας, να λύσετε τις όποιες διαφορές και να αποκατασταθεί η βλάβη που λέμε.. Οι ελεύθεροι και ωραίοι προτιμήστε τις βόλτες, καλό είναι να σας δουν, να σας θαυμάσουν, γιατί όλο και κάποια γνωριμία προκύπτει. Σε όλες τις περιπτώσεις, μη μιλάτε για τη προσωπική σας τη ζωή, γιατί μπορεί κάποιος να ζηλέψει και να σας προκαλέσει φουρτούνες, άνευ λόγου και αιτίας!
30/09*Μια απογοήτευση τη νιώθετε προς το τέλος του μήνα, αφού άλλα περιμένετε από ένα δικό σας άνθρωπο και άλλο προκύπτουν. Κρατήστε μικρό καλάθι!

Καρκίνος
Διαπιστώνετε με μεγάλη έκπληξη, πως για τα κακά που σας έχουν βρει, φταίνε άτομα από το περιβάλλον σας. Βάζουν λόγια; Ανακατεύονται πέρα του φυσιολογικού; Μαθαίνετε την αλήθεια; Μήπως να τους κλείνατε τη πόρτα μια και έξω;;; Εσείς έχετε όλη τη καλή τη διάθεση, για να επικοινωνήσετε σε βάθος, για να βάλετε χρώμα στην ερωτική σας τη ζωή, για να βελτιώσετε τη σχέση σας. Δε ξέρω ο σύντροφό σας σε τι φάση είναι.. Το φινάλε του Σεπτέμβρη μπορεί να είναι και επεισοδιακό. Δηλαδή έχετε, δεν έχετε σχέση, θα πρέπει να σβήσετε τη φλόγα που καίει μέσα σας, με κάθε τρόπο.. Ουπς.. μυρίζομαι απιστία!
30/09*Είστε κάπως στο κόσμο σας, πλάθετε ένα ονειρικό τοπίο στις σχέσεις σας και τα βλέπετε πολύ ροζ. Καλό είναι αν νιώθετε ωραία, αλλά μη μπλέκετε και τους άλλους σε αυτό.

Λέων
Το κυνήγι του θησαυρού! Έτσι ξεκίνησε ο Σεπτέμβρης, κάπως έτσι και τελειώνει. Λογικά πρέπει να διανύετε μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της ζωής σας, όχι μόνο επειδή η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας, αλλά είναι ακόμα και καλοκαιράκι, έχετε απελευθερωθεί από ένα μυστήριο παρελθόν, το γλεντάτε το θέμα γενικώς. Το οικονομικό ως συνήθως σας ξενερώνει, συνεπώς κάθε τέλος του μήνα, αγχώνεστε για πολλά και διάφορα. Και επειδή πάντα τη βρίσκετε την άκρη, θα νιώσετε ακόμα πιο Λιοντάρια, που σημαίνει πως γίνεστε λαμπεροί, γοητευτικοί και ακαταμάχητοι!
30/09*Μη δίνεστε παραπάνω από όσο πρέπει. Κρατήστε και κάτι για τον εαυτό σας.

Παρθένος
Η αλήθεια είναι πως η μοναξιά σας κάνει παρέα καιρό τώρα, είτε βρίσκεστε σε σχέση, είτε όχι. Τίποτα δε σας αρέσει, δε σας γεμίζει, νιώθετε μια μελαγχολία απίστευτη. Υπομονή, μόλις μαζευτούν οι πλανήτες επάνω σας, μόλις γίνει και Νέα Σελήνη στις 20, θα αλλάξει η διάθεσή σας, θα γίνετε πιο επικοινωνιακοί και ίσως και πιο χαμογελαστοί. Στο χέρι σας είναι να αλλάξουν τα πράγματα, μόνοι σας δημιουργείτε καταστάσεις, σας θυμίζω πως η ζωή είναι μικρή, για να μιζεριάζετε έτσι. Το φινάλε είναι μυστήριο. Φαντάζεστε διάφορα και ή ζείτε το θέατρο του παραλόγου, ή λέτε τέρμα ως εδώ και αλλάζετε σελίδα.
30/09*Απογοητεύεστε ερωτικά από ένα πρόσωπο που νομίζετε πως έχετε μέλλον. Αφήστε να αλλάξει ο μήνας, να φύγουν τα σύννεφα από το μυαλό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΕΘ: Πανικός με την εμφάνιση του Σάκη Ρουβά - Εκτυλίχθηκαν σκηνές τρέλας! (video)

Ζυγός
Πόσο σας ταιριάζει ο Σεπτέμβρης. Είναι ένας ρομαντικός μήνας, που σας γλυκαίνει και σας μεταμορφώνει σε πολύ όμορφα πλασματάκια. Ο σκοπός είναι να βελτιώσετε τη σχέση σας, να διώξετε μακριά τις ανασφάλειές σας και αυτό θα συμβεί μόνο αν ανοίξετε το στοματάκι σας και εκφραστείτε ελεύθερα. Και μόνοι αν είστε, αν σας ενδιαφέρει ένα πρόσωπο, φροντίστε να το μάθει με κάθε τρόπο. Δείξτε το, το φλερτ είναι ο πιο όμορφος τρόπος. Παίζει πολύ να βρείτε ανταπόκριση, εξαρτάται μάλιστα από το μέγεθος της επιθυμίας σας. Ένα ταξιδάκι είναι ότι πρέπει για να κάνετε το πιο ρομαντικό φινάλε.
30/09*Αποφύγετε να μπλέξετε ερωτικά με ένα πρόσωπο από το χώρο της εργασίας σας. Μπορεί να χαλάσει μια καλή ομάδα, από ένα ανούσιο φλερτ.

Σκορπιός
Πικάντικο το φινάλε του Σεπτέμβρη, μιας που πλέον είστε αποφασισμένοι για όλα. Τι σημαίνει αυτό; Είτε έχετε σχέση, είτε όχι, θα τα βάλετε κάτω, θα τα πείτε με τον εαυτό σας πρώτα και μετά θα κινηθείτε αναλόγως. Το να είστε με έναν άνθρωπο δίχως να είστε ικανοποιημένοι, δεν έχει κάποια σημασία, συνεπώς, ή βελτιώνεται η κατάσταση, ή λέτε ένα αντίο και τέλος. Το να ενδιαφέρεστε για μια ψυχή και να μην ανταποκρίνεται, ναι μεν δυσάρεστο, όμως ποιος ο λόγος να προσμένετε ένα τρένο που ποτέ δε θα έρθει; Σε όλες τις περιπτώσεις, προτιμήστε τα ξεκάθαρα τα λόγια. Το νου σας γιατί οι αδυναμίες είναι πάντα αδυναμίες και παρασέρνουν.. και ξανά μανά από την αρχή..!
30/09*Το καλύτερο σας το κρατά για το τέλος. Μπορεί να ζήσετε στιγμές, φανταστικές και ονειρεμένες σε ερωτικό και σεξουαλικό επίπεδο. Απολαύστε το!

Τοξότης
Αγαπητοί μου σοβαρεύεστε ως δια μαγείας! Τι εννοεί ο ποιητής; Πως αρκετοί μέχρι να φύγει ο Σεπτέμβρης θα πέσετε σε σκέψεις πολύ βαθιές, τύπου μήπως πρέπει να παντρευτείτε; Μήπως να κάνετε την αρχή με μια συγκατοίκηση; Μη το πολύ ζαλίζετε το θέμα, αν νιώσετε έτσι, πάρτε το ρίσκο και ότι βγει. Εννοείται πως δε λέτε σε κανέναν τίποτα, κάνετε ότι λέει η καρδιά σας, γιατί ποιος ακούει τώρα το μακρύ και το κοντό του καθενός; Μη τα αφήσετε για το τέλος, να αυτές είναι οι ιδανικές ημέρες. Όσοι βρίσκεστε σε σχέση, εκτιμάτε περισσότερο το σύντροφό σας..
30/09*Όταν δε νιώθετε όμορφα, να αποφεύγετε τις επαφές με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Φαντάζεστε διάφορα και παρασύρεστε από απατηλές σκέψεις.

Αιγόκερως
Πιο ήρεμοι και πιο κατασταλαγμένοι, τα βρίσκετε πρώτα με τον εαυτό σας και μετά με όλους τους άλλους. Τα εμπόδια ευτυχώς φεύγουν, γνωρίζετε πολύ καλά το τι σας αρέσει και τι όχι. Ως δια μαγείας θα φύγουν τα μαύρα τα σύννεφα από το ερωτικό τοπίο της ζωής σας και είτε βελτιώνεται η σχέση σας, είτε βρίσκετε έναν άνθρωπο πολύ ξεχωριστό. Στο χέρι σας είναι να διώξετε μακριά κάθε αρνητική σκέψη.. Μόνο τότε θα δείτε κάποιο φως. Το φινάλε είναι κάπως επεισοδιακό, αφού σκαλίζετε καταστάσεις και ψάχνεστε για το κουλό.. Μήπως να κάνατε τη πάπια;;;
30/09*Ζείτε ρομαντικές στιγμές άνευ προηγουμένου με ένα πρόσωπο πολύ διαφορετικό. Μια νέα γνωριμία επίσης σας παίρνει τα μυαλά. Όχι δεν είναι ο ιππότης.. το νου σας..

Υδροχόος
Γλυκά μου πλασματάκια, το νιώθετε πως το σύμπαν σας έχει μαγέψει κανονικά, δεν είστε ο εαυτό σας μέρες τώρα και ένα καρδιοχτύπι είναι τόσο έντονο, για κάποια ψυχή, που όσο και αν το διώχνετε μακριά, αυτό δε φεύγει με τίποτα. Όλα θέλουν το χρόνο τους και το υποσυνείδητο κάνει καλή δουλειά, don’t worry! Μέσα στα μέλια σας βρίσκω, είτε πραγματικά σε τούτη τη ζωή, είτε φανταστικά σε ένα άλλο κόσμο. Θα τα πείτε πολύ με τον εαυτό σας, γιατί πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις σας. Θέλετε σχέση σωστή και όμορφη; Θέλετε την ελευθερία σας; Μήπως επιθυμείτε ένα πρόσωπο και δυσκολεύεστε να το προσεγγίσετε; Καιρός για γάμο.. perhaps! Για να σας δω.. 30/09*Αγαπάτε μέσα από καρδιά ή από συμφέρον; Μη μπερδεύετε το ένα με το άλλο. Οι αγνές προθέσεις φέρνουν την αγάπη. Το συμφέρον τη διώχνει. Διαλέξτε και πάρτε.

Ιχθύς
Και πάω στο ψητό στις ελεύθερες τις ψυχές, που νομίζω ο Σεπτέμβρης μπορεί να τελειώσει με το πιο όμορφο τρόπο. Μια γνωριμία να προκύψει, μέσα από το χώρο της δουλειάς, ή από το γυμναστήριο, κάπου τέλος πάντων που συχνάζετε και να ξυπνήσει όλο σας το είναι. Να σας κυριεύσει η αύρα του, για τόσο πολύ λέμε. Αυτό όλο μπορεί να είναι σαρκικό, να είναι αχαλίνωτο, κάτι πολύ παθιάρικο, όχι όμως πως θα έχει διάρκεια. Σε κάθε περίπτωση όμως αν προκύψει επιβάλλεται να το απολαύσετε. Οι δεσμευμένοι τα βάζετε κάτω και διώχνετε μακριά ότι βλάπτει τη σχέση σας.
30/09*Μια απογοήτευση σας ρίχνει στα πατώματα από ένα πρόσωπο που θεωρείτε δικό σας. Ένα όχι δε σας αρέσει και τόσο και ξαφνιάζεστε πολύ.

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share