Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 12/09/2017 by MagicF’Ariel!

12 Σεπτεμβρίου 2017 09:12
Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 12/09/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αναρωτιέμαι τι να σας γράψω, να εστιάσω στο αστρολογικό ή να σας πω μια ιστοριούλα;

Θα παίξω μπάλα και στα δυο! Η Αφροδίτη που βρίσκεται ακόμα στα Λιοντάρια, έχει πάρει τα πάνω της και μοιράζει έρωτες, πάθη και ονειροπαρμένες σκέψεις..

Μπορεί ακόμα και οι πιο ψυχροί της παρέας, να έχετε νιώσει έτσι μια φλόγα μέσα στη καρδιά για ένα πρόσωπο, είτε είναι νέο, είτε ολίγον παλιό. Πειράζει; Δε πειράζει..

Το θέμα είναι ποιος θα κάνει τη κίνηση και τι αποτέλεσμα θα υπάρξει..

Και πάμε στην ιστοριούλα.. Θα αλλάξω ύφος.. Έτσι για να μπω στο πετσί του ρόλου..

Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί σου.. Σε σκέφτομαι! Θέλω να σε δω.. Να συναντήσω τα μάτια σου.. Να νιώσω την αύρα σου.. Να μυρίσω το άρωμά σου.. τον αέρα σου.. Μου λείπεις! Εσύ όμως τι ξέρεις από αυτά; Πού να μάθεις τα νέα τα δικά μου, όταν κάθε μου σκέψη, κάθε μου επιθυμία, είναι προσωπική; Φοβάμαι, γιατί η απόρριψη πληγώνει, όπως και η αδιαφορία, όμως ωραία δε θα ήταν να σου έγραφα ένα γράμμα ερωτικό; Να σου έστελνα ένα μήνυμα;

Το μήνυμα διαβάστηκε! Ο παραλήπτης.. όμως δεν αντέδρασε. Δε νοιάστηκε. Απλά επιβεβαιώθηκε.. Χαμογέλασε με μια απίστευτη ικανοποίηση, το εγώ του τράφηκε για τα καλά.. και μετά; Delete!

Να κάνω ότι λέει η καρδιά μου; Πόσες φορές; Ας κάνει ότι λέει η δική του η καρδιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret: 5+1 λόγοι που αποδεικνύουν ότι είναι το χειρότερο ριάλιτι όλων των εποχών!

Σιγή Ιχθύος..

Ένας έρωτας μόλις χάθηκε..

Και ο επιμένων.. ή νικά.. ή χτυπά το κεφάλι του στο τοίχο..

Ωραία η εμπειρία, έτσι;;;

φιλάκια..


Κριός
Ερωτικές οι ανησυχίες σας, μπερδεμένα τα πράγματα, επιθυμείτε τόσα και τόσα αλλά χρόνος δεν υπάρχει! Μα και εσείς, ειλικρινά αναρωτιέμαι, όταν έρχεται το ΣΚ τι κάνετε; Οι σκέψεις σας αμέτρητες, θέλετε να καταφέρετε και τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, αλλά και να συναντήσετε το μαναράκι απόψε, έτσι λίγο διαφορετικά. Το θέμα είναι, το συναίσθημα που νιώθετε να αφορά το σύντροφό σας επίσης. Βάλτε μια σειρά και μη βιάζεστε! Ένα λάθος καραδοκεί και αγωνιά να σας εκθέσει.. Το νου σας!

Ταύρος
Τις μέρες αυτές πληρώνετε τους λογαριασμούς που τρέχουν στη κυριολεξία και το πορτοφόλι αδειάζει επικίνδυνα. Ναι μεν θέλετε όλα να είναι τακτοποιημένα, να όμως που ο μήνας δε βγαίνει και αυτό από μόνο του σας προκαλεί απίστευτη ανασφάλεια. Αν σας ζητήσουν τη γνώμη σας, να τη πείτε, αλλά αφήστε κάποιον άλλον να πάρει την απόφαση, όχι τίποτα άλλο, είστε σκληροί, απόλυτοι και πεισματάρηδες και αυτό φυσικά δεν αρέσει σε όλους.. Βαθιές ανάσες και βόλτα το τετράγωνο!

Δίδυμος
Ιδανική ημέρα για να προετοιμάσετε το έδαφος. Η διάθεσή σας έχει αλλάξει προς το καλύτερο και ξέρετε πολύ καλά με ποιον πρέπει να επικοινωνήσετε, ποιον πρέπει να συναντήσετε προκειμένου να ξεμπλοκάρουν οι υποθέσεις σας και να μάθετε τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Καλές δημόσιες σχέσεις λοιπόν, με το χαμόγελο στα χείλη, διώξτε μακριά τις αρνητικές τις σκέψεις και ζητήστε για να λάβετε. Μπορεί σήμερα να μην έρθει η απάντηση, αλλά τουλάχιστον το προσπαθήσατε!

Καρκίνος
Ανεξάρτητα του τι συμβαίνει γύρω σας, εσείς έχετε μια επαναστατική διάθεση, φτιάχνετε βαλιτσούλα και δρόμο. Θα είναι επαγγελματικό το ταξίδι; Αναψυχής; Μήπως έχετε και τάσεις φυγής; Τα θέματα που έχετε να αντιμετωπίσετε είναι πάρα πολλά και κάποιο πρόσωπο έχει όλη τη καλή τη διάθεση για να σας βοηθήσει. Βάλτε προτεραιότητες, ξεκινήστε να κλείνετε καμιά τρύπα και όλα θα πάνε μια χαρά. Χρήματα έρχονται για να πάρετε μια ανάσα. Μη λέτε σε κανέναν τίποτα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καρκίνος: Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του πιο ευαίσθητου ζωδίου!

Λέων
Λογικά διανύετε μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της ζωής σας. Και για να μη γίνομαι και υπερβολική, εντάξει τα αισθηματικά σας τα θέματα βρίσκονται σε καλό δρόμο, αρκεί να αφιερώνετε χρόνο στη προσωπική σας τη ζωή. Τα φιλαράκια σας έχουν παίξει πολύ σημαντικό ρόλο, νέες γνωριμίες έχουν ήδη προκύψει, είτε είστε ελεύθεροι, είτε δεσμευμένοι, εκμεταλλευτείτε καταλλήλως τη θετική αύρα της Θεάς Αφροδίτης! Αν χρειάζεστε βοήθεια σε ένα θέμα, μη διστάσετε να τη ζητήσετε!

Παρθένος
Πάρτε βαθιές ανάσες γιατί ζόρικη η μέρα σας πολύ! Τι να πω, ανοίξατε το στοματάκι σας, ρίξατε τις βόμβες σας και περιμένετε να σας συμπαθήσουν κιόλας; Έχω την εντύπωση πως σας θάβουν πίσω από τη πλάτη σας, γιατί δίχως να το ψάξετε, κάψατε μερικές γούνες, έτσι επειδή! Εμπόδια προκύπτουν, είτε από τους συνεργάτες σας, είτε από τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε, δεν υπάρχει καμία ελπίδα για να προχωρήσετε παραπέρα. Αφήστε η μέρα να φύγει όσο πιο ήρεμα γίνεται και μη ζορίζετε τις καταστάσεις!

Ζυγός
Και εκεί που είστε αμέριμνοι και κανονίζετε τσάρκες με τα φιλαράκια σας, εκεί θα βρεθούν στο δρόμο σας, διάφορα πρόσωπα δικά σας και θα σας τα ψάλουν, επειδή είστε συνέχεια έξω, δεν ασχολείστε με τις υποχρεώσεις του σπιτιού, δε βοηθάτε πουθενά! Έναν εκνευρισμό θα τον νιώσετε, όμως πάλι θα πιάσετε το δισάκι σας και δρόμο. Αποφύγετε να κάνετε παρέα με αρνητικούς ανθρώπους γιατί δεν έχετε ανάγκη άλλο σκοτάδι. Ένα καβγαδάκι δε το γλυτώνετε, γιατί είναι στο πρόγραμμα για σήμερα!

Σκορπιός
Τις μέρες αυτές θα σας θυμηθούν όλοι και θα αποζητήσουν τη παρέα σας. Σας έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση και θα σας το δείξουν με κάθε τρόπο. Παίζει σήμερα να πάτε για ψώνια, να ανανεώσετε έτσι λιγάκι τη γκαρνταρόμπα σας. Με μέτρο γιατί ο μήνας έχει ακόμα και μετά θα γκρινιάζετε και ποιος σας ακούει. Έχετε ανάγκη από ένα άλλο look, γιατί οι βόλτες και τα σουαρέ σας θέλουν όμορφους, λαμπερούς και περιποιημένους. Προετοιμαστείτε καταλλήλως γιατί ο σκοπός είναι να εντυπωσιάσετε με τη παρουσία σας τα πλήθη!

Τοξότης
Ιδανική ημέρα για να ερωτοτροπήσετε είτε με το σύντροφό σας, είτε με το μαναράκι που σας έχει πάρει τα μυαλά. Να είστε ήρεμοι, συζητήσιμοι και προσιτοί, γιατί δε βρίσκω το λόγο ακόμα και στον έρωτα να είστε στη τσίτα. Σκέφτεστε πολλά και διάφορα, κάτι έχει αλλάξει μέσα σας και είστε έτοιμοι να ρίξετε μια ευχάριστη βόμβα! Αφήστε τις δουλειές, δε τελειώνουν ποτέ αυτές και κλείστε εκείνο το ραντεβού, έτσι για να ζήσετε μερικές ρομαντικές καταστάσεις, να νιώσετε και λίγο άνθρωποι!

Αιγόκερως
Έχετε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά γιατί η αλήθεια είναι πως μόνο αυτό ξέρετε να κάνετε με το καλύτερο τον τρόπο. Σήμερα βέβαια, μπορεί να προκύψουν διάφορα κουλά και να πρέπει να είστε ψύχραιμοι, λογικοί και συζητήσιμοι, γιατί παίζει να παρεξηγηθείτε και να σας τα ψάλουν κιόλας. Το σύμπαν λέει πως λεφτά θα πάρετε τις μέρες αυτές, για αυτό, ή ζητήσετε να σας επιστρέψουν εκείνα τα δανεικά, ή παίξτε κανά τυχερό παιχνίδι, αλλά με μέτρο έτσι..;;;; Άλλωστε ο τζόγος είναι ένα από τα χαρίσματά σας.. Το κάκιστο!

Υδροχόος
Μια από τις καλύτερες μέρες τις εβδομάδας. Νιώθετε πολύ ωραία με τον εαυτό σας, είστε σίγουροι για αυτά που θέλετε να κάνετε και ντου από παντού! Ο έρωτας έχω την εντύπωση πως σας χτύπησε με το βέλος του, δε σας ρώτησε και πολύ καλά έκανε! Οι ευαισθησίες σας στα κόκκινα, μπορεί να μεταμορφωθείτε σε ρομαντικά και ονειροπαρμένα πλασματάκια, το ζητούμενο είναι να φροντίσετε να το ζήσετε όλο αυτό στη πραγματικότητα και όχι μέσα στο μυαλό! Μια νέα γνωριμία προκύπτει; Ένα πρόσωπο από το παρελθόν; Κάτι σας έχει σκανδαλίσει απίστευτα πολύ και βλέπω να τη κάνετε τη ζημιά!

Ιχθύς
Ημέρα κατάλληλη για δημόσιες σχέσεις. Μη βαριέστε, ντυθείτε όμορφα από το πρωί, γιατί δε ξέρετε πού μπορεί να καταλήξετε και με ποιον. Χρειάζεστε μια ανανέωση και σε φιλικό πλαίσιο και σε επαγγελματικό. Όσο νιώθετε αισιόδοξοι, χαρωποί και δυνατοί, άλλο τόσο καλό είναι να συναναστραφείτε με τα άτομα εκείνα που θα σας κάνουν να αισθανθείτε ακόμα πιο όμορφα και θα σας δώσουν αυτά που αποζητάτε καιρό τώρα. Εντάξει μη φορέσετε τη πούλια και τον αυγερινό.. αρέσετε ακόμα και με φόρμες.. !

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share