Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αναλυτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου από την Άση Μπήλιου: Ο Ερμής, η Αφροδίτη και η Πανσέληνος!

3 Σεπτεμβρίου 2017 15:25
Αναλυτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου από την Άση Μπήλιου: Ο Ερμής, η Αφροδίτη και η Πανσέληνος!

Προβλέψεις Σεπτεμβρίου έστω και με λίγη καθυστέρηση…Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στις 5.9, θα χρειαστεί βέβαια κάποιες ημέρες ακόμη για να σταματήσουν οι καθυστερήσεις, οι αναβολές και η ασάφεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δυσκολεύουν τα πράγματα για την Ελεονώρα Μελέτη! - Το «διαζύγιο»… λίγο πριν από τον γάμο! - Την πέταξαν σαν στημένη λεμονόκουπα!

Για πολύ σημαντικά ξεκινήματα (πχ επαγγελματικά) προτιμήστε το διάστημα μετά την νέα σελήνη στις 20.9 μολονότι αν κάτι είναι επείγον το διάστημα μετά τις 8.9 είναι Οκ! Σημειώστε στο ημερολόγιο σας την 15η Σεπτεμβρίου με το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία και την 17η με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, αφού είναι θετικές μέρες για ερωτικές σχέσεις, επαγγελματικές συμφωνίες, εξόδους, κοινωνικές εκδηλώσεις, δημόσιες σχέσεις, οικονομικές συμφωνίες.

Η πανσέληνος στις 6 στους Ιχθύς, δημιουργεί σύγχυση και η μεταβλητή ομάδα ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου κυρίως) πρέπει να είναι πιο προσεκτική κυρίως στην λήψη αποφάσεων. Θα κάνω ξεχωριστό ποστ για την πανσέληνο και τα σημεία που πρέπει να προσέξετε. Την μέρα που γυρίζει ορθός ο Ερμής περνά ο Άρης στην Παρθένο δηλαδή στις 5.9 κάνοντας έντονη την πολυαστρία σ’αυτό το ζώδιο. Δουλειά, υγεία, θέματα της καθημερινότητας θα μας απασχολήσουν περισσότερο όλους και καλό είναι να τα βάλουμε σε μια τάξη και σιγά σιγά αφήνοντας την καλοκαιρινή διάθεση να τακτοποιήσουμε έτσι την καθημερινότητα μας ώστε να έχουμε και ελεύθερο χρόνο για ότι αγαπάμε να κάνουμε και δεν είναι υποχρέωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρησμένα πόδια: Με ποιες παθήσεις συνδέονται; Πρησμένα πόδια: Με ποιες παθήσεις συνδέονται;

Η καταληκτική όψη αντίθεσης Δία- Ουρανού αυτό το μήνα μπορεί να φέρει εντάσεις και δυσκολίες σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά αυτό είναι κάτι που δεν το ελέγχουμε ακριβώς. Η 28η Σεπτεμβρίου είναι η μέρα που ολοκληρώνεται αυτή η όψη. Ας κοιτάξουμε αυτά που ελέγχουμε εμείς οι ίδιοι και ας αξιοποιήσουμε τον Σεπτέμβριο για νέα ξεκινήματα! Θα ακολουθήσει μες την μέρα ποστ με προβλέψεις ανά ζώδιο! Καλό μήνα! Φωτό του υπέροχου μαύρου κύκνου στο Πόρτο Ράφτη!

πηγή: youweekly.gr

Προβλέψεις Σεπτεμβρίου έστω και με λίγη καθυστέρηση…Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στις 5.9, θα χρειαστεί βέβαια κάποιες ημέρες ακόμη για να σταματήσουν οι καθυστερήσεις, οι αναβολές και η ασάφεια. Για πολύ σημαντικά ξεκινήματα (πχ επαγγελματικά) προτιμήστε το διάστημα μετά την νέα σελήνη στις 20.9 μολονότι αν κάτι είναι επείγον το διάστημα μετά τις 8.9 είναι Οκ! Σημειώστε στο ημερολόγιο σας την 15η Σεπτεμβρίου με το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία και την 17η με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, αφού είναι θετικές μέρες για ερωτικές σχέσεις, επαγγελματικές συμφωνίες, εξόδους, κοινωνικές εκδηλώσεις, δημόσιες σχέσεις, οικονομικές συμφωνίες. Η πανσέληνος στις 6 στους Ιχθύς, δημιουργεί σύγχυση και η μεταβλητή ομάδα ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου κυρίως) πρέπει να είναι πιο προσεκτική κυρίως στην λήψη αποφάσεων. Θα κάνω ξεχωριστό ποστ για την πανσέληνο και τα σημεία που πρέπει να προσέξετε. Την μέρα που γυρίζει ορθός ο Ερμής περνά ο Άρης στην Παρθένο δηλαδή στις 5.9 κάνοντας έντονη την πολυαστρία σ’αυτό το ζώδιο. Δουλειά, υγεία, θέματα της καθημερινότητας θα μας απασχολήσουν περισσότερο όλους και καλό είναι να τα βάλουμε σε μια τάξη και σιγά σιγά αφήνοντας την καλοκαιρινή διάθεση να τακτοποιήσουμε έτσι την καθημερινότητα μας ώστε να έχουμε και ελεύθερο χρόνο για ότι αγαπάμε να κάνουμε και δεν είναι υποχρέωση. Η καταληκτική όψη αντίθεσης Δία- Ουρανού αυτό το μήνα μπορεί να φέρει εντάσεις και δυσκολίες σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά αυτό είναι κάτι που δεν το ελέγχουμε ακριβώς. Η 28η Σεπτεμβρίου είναι η μέρα που ολοκληρώνεται αυτή η όψη. Ας κοιτάξουμε αυτά που ελέγχουμε εμείς οι ίδιοι και ας αξιοποιήσουμε τον Σεπτέμβριο για νέα ξεκινήματα! Θα ακολουθήσει μες την μέρα ποστ με προβλέψεις ανά ζώδιο! Καλό μήνα! Φωτό του υπέροχου μαύρου κύκνου στο Πόρτο Ράφτη!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Asi Biliou (@asibiliou) στις

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share