Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ζώδια και καθαριότητα: Ποιο είναι το πιο τακτικό;

1 Σεπτεμβρίου 2017 13:31
Ζώδια και καθαριότητα: Ποιο είναι το πιο τακτικό;

Όπως έχουμε ξαναπεί, τα ζώδια μεταξύ τους διαφέρουν σε πολλά πράγματα. Ανάμεσα σε αυτά είναι και ο τρόπος ζωής και η κατάσταση που επικρατεί στον προσωπικό τους χώρο.

Κάποια ζώδια λιποθυμάνε και μόνο στην θέα ενός κόκκου σκόνης και κάποια άλλα νιώθουν πιο άνετα μέσα στην ακαταστασία.

Αν λοιπόν ετοιμάζεστε να συγκατοικήσετε με κάποιο άλλο ζώδιο, διαβάστε στη συνέχεια τι σας περιμένει:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για το Σαββατοκύριακο 2/9 & 3/9! - Για ποιους έρχονται ευχάριστες αλλαγές!

Κριός
Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί με το σπίτι, εκτός κι αν φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο. Τον ενδιαφέρει να υπάρχει μία σχετική τάξη στους χώρους που χρησιμοποιεί, ώστε να βρίσκει εύκολα τα πράγματα του, αλλά αν μπορεί να τα βρει και μέσα στον πανικό, τότε σιγά μην καθαρίσει.

Ταύρος
Πρέπει όλα να είναι καθαρά, τακτικά και στην εντέλεια και ο Ταύρος δεν αστειεύεται καθόλου σ’αυτό. Μάλιστα αν ο χρόνος του είναι περιορισμένος, θα κόψει από τον ύπνο του για να κρατήσει τον χώρο του καθαρό.

Δίδυμοι
Οταν το πάρει απόφαση να τακτοποιήσει θα δώσει τόση σημασία στην λεπτομέρεια που θα το κάνει καλύτερα από όλους. Το πρόβλημα είναι ότι δύσκολα παίρνει τέτοια απόφαση.

Καρκίνος
Παρόλο που ο Καρκίνος θεωρεί το σπίτι το προσωπικό του βασίλειο, δεν υπάρχει περίπτωση να σηκώσει το χέρι του να κάνει την παραμικρή δουλειά μόνος του γιατί απλά.. βαριέται.

Λέων
Είναι ένα από τα πιο τακτικά και καθαρά ζώδια του κύκλου, κυρίως επειδή θέλει όποιος μπαίνει σπίτι του να τον επαινέσει για την τάξη και την κομψότητα που επικρατεί εκεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη! Πέθανε σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός!

Παρθένος
Ο μικροβιοφοβικός Παρθένος είναι αδιαμφισβήτητα το πιο καθαρό και σχολαστικό ζώδιο του κύκλου. Φοβάται τόσο πολύ τις μολύνσεις και τις ανθυγιεινές συνθήκες που θα κάνει το πιο λεπτομερές καθάρισμα στον χώρο και μάλιστα ίσως και περισσότερες φορές την ημέρα.

Ζυγός
Τακτικό και καθαρό ζώδιο, κάνει ακόμα και τις δουλειές του σπιτιού με βάση προγράμματος κι έτσι τα οργανώνει με τέτοιο τρόπο ώστε ο χώρος του να είναι πάντα στην εντέλεια. Το πρόβλημα είναι η αναποφασιστικότητα του, αφού ίσως αρχίσει να μετακινεί τα έπιπλα τριγύρω και να τους αλλάζει θέση κάθε φορά που καθαρίζει.

Σκορπιός
Το σπίτι του Σκορπιού μοιάζει με ενεργό πεδίο βολής κι αυτό γιατί θεωρεί ότι υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα να κάνει μέσα στη μέρα από το να ασχολείται με το σπίτι. Συνήθως βέβαια δεν βρίσκει ποτέ αυτό που ψάχνει μέσα στην ακαταστασία, αλλά αυτό δεν τον πτοεί αρκετά για να καθαρίσει.

Τοξότης
Η παροιμία «ότι δεν βλέπω δεν υπάρχει» έχει γραφτεί για τους Τοξότες. Θέλουν ο χώρος τους να είναι καθαρός και τακτοποιημένος, η μάλλον να φαίνεται έτσι, αφού καθότι ελαφρώς επιπόλαιο ζώδιο, θα στριμώξουν τα πάντα σε ντουλάπες και κουτιά στο πατάρι ή θα κρύψουν τη σκόνη κάτω από το χαλί, προκειμένου να είναι καθαρός ο χώρος που βλέπουν. Από την άλλη, καλύτερα που δεν ασχολούνται περισσότερο με το σπίτι, αφού, καθότι επιρρεπείς σε ατυχήματα, μία απόπειρα για καλή φασίνα θα μπορούσε να τους στείλει στο ΚΑΤ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταγγελία - σοκ στην Εύβοια: Hλικιωμένος παρενόχλησε σεξουαλικά 11χρονο - «Βράζει» η μάνα!

Αιγόκερως
Η τάξη και η οργάνωση στο χώρο αυξάνουν την παραγωγικότητα κι αυτό είναι αρκετό κίνητρο για να είναι το σπίτι του Αιγόκερου στην εντέλεια. Θέλει να βρίσκει τα πράγματα του την στιγμή που τα χρειάζεται και δεν διστάζει να θυσιάσει ακόμα και τον ύπνο του για να το πετύχει.

Υδροχόος
Προς έκπληξη όλων, ο Υδροχόος συγκαταλέγεται επίσης στα τακτικά και καθαρά ζώδια του κύκλου. Βρίσκει πάντα έναν τρόπο να μετατρέπει το καθάρισμα σε δημιουργική απασχόληση και συχνά τον βοηθάει να ξεχνιέται από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, γι” αυτό το λατρεύει.

Ιχθύς
Αδύνατον να μείνει σε χώρο που δεν είναι απόλυτα τακτοποιημένος και καθαρός. Ο Ιχθύς δεν ζει χωρίς την καθαριότητα και η ακαταστασία είναι λόγος να τον κάνει να φύγει τρέχοντας. Είναι από τα πιο τακτικά και πιο γρήγορα ζώδια του κύκλου στη φασίνα.

Πηγή astrology4u

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share