Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Παρθένος: 8 + 1 μυστικά για να κατακτήσετε ένα από τα πιο παρεξηγημένα ζώδια!

31 Αυγούστου 2017 20:40
Παρθένος: 8 + 1 μυστικά για να κατακτήσετε ένα από τα πιο παρεξηγημένα ζώδια!

8+1 μυστικά για να ανακαλύψεις την ψυχή ενός Παρθένου


- "Τι ζώδιο είσαι;"
- "Παρθένος"
- "Αα.. Οκ.. Μόλις θυμήθηκα πως έχω μια δουλειά. Θα τα πούμε, αν είναι..."

Και δεν θα "είναι" σχεδόν ποτέ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Καυτή» έρευνα: Ποιοι είναι πιο... τολμηροί στο κρεβάτι;

Αν όχι τα πιο παρεξηγημένα άτομα του ζωδιακού κύκλου, σίγουρα οι Παρθένοι είναι μέσα στην πρώτη τριάδα των παρεξηγημένων. Και αυτό είναι άλλη μία αδικία της ζωής!

Παρθένος και φροντίδα είναι σχεδόν λέξεις ταυτόσημες. Παρθένος και πατώ στη γη είναι συνθήκη αδιαμφισβήτητη. Παρθένος και χάνομαι στη λεπτομέρεια είναι η αχίλλειος πτέρνα αυτού του κατά τα άλλα προσγειωμένου, λογικού, έντιμου, ευφυέστατου, ειλικρινούς, αγαπησιάρικου ζωδίου.

Αν ζητά κανείς έναν δοτικό άνθρωπο, ένα ερωτικό ηφαίστειο που ξυπνά μοναδικά και πιστά, κάποιον που ζει για να κάνει αυτούς που αγαπά ευτυχισμένους, εκείνον που δεν θα τον κοροϊδέψει ποτέ, και φίλο και εραστή μαζί, και μάνα και αδερφή και αγάπη εσύ, τότε... ναι, υπάρχουν μερικά μυστικά που μπορεί να ακολουθήσει για να κερδίσει έναν γλυκό Παρθένο.

1. Δώσε χρόνο και χώρο να γνωρίσει το μυαλό σου. Από κει αρχίζουν όλα άλλωστε για τον άνθρωπο Παρθένο. Εξυπνάδα, ευστροφία, χιούμορ, γνώσεις. Και όλα αυτά χωρίς έπαρση και επίδειξη!

2. Μείνε άκρως ειλικρινής μαζί του! Μπορεί να συγχωρέσει τα πάντα σχεδόν, αλλά όχι το ψέμα και την υποτίμηση του μυαλού του. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, απλά χαιρέτησε και φύγε νωρίς!

3. Κάνε τον να νιώσει σιγουριά και ασφάλεια. Αυτό ίσως είναι και το βασικότερο κλειδί ώστε να ανοίξει το παράθυρο να μπει, δροσιά να μπει του Μάη! Έδωσες ασφάλεια; Έχεις ζωή χαρισάμενη! Δεν κοστίζει, αξίζει!

4. Απάλυνε τις μικροανασφάλειές του (όταν σου επιτρέψει να τις δεις) και ενίσχυσε την μικρή αυτοπεποίθηση που έχει. Κυνηγά το τέλειο για τον εαυτό του και εκεί χάνει λίγο την ουσία, γιατί τέλειο δεν υπάρχει... Δεν του φτάνει όμως που αγγίζει την τελειότητα, πρέπει και να την έχει κιόλας!

5. Εξασφάλισε την είσοδό σου στο μυαλό του, με το να έχεις ευπρεπή συμπεριφορά, καθαρό προφίλ - και ανφάς - υπευθυνότητα λόγων και πράξεων, φερεγγυότητα και μερικές ανάγκες βέβαια ώστε να μπορεί να σου προσφέρει όσα περισσότερα μπορεί. Γιατί αν δεν προσφέρει, τι νόημα έχει η ζωή;

6. Απόφυγε ντιρέκτ χτυπήματα σεξουαλικού ενδιαφέροντος, γιατί θα τρομάξει -αφού πρώτα σε κριτικάρει εσωτερικά - και θα χάσεις την εμπειρία ενός ηφαιστειακού εραστή με πολλές τολμηρές φαντασιώσεις που εύκολα μπορεί να τις βάλει σε πράξη, αν έχεις κερδίσει την εμπιστοσύνη του και τον έχεις κάνει να αισθανθεί ασφαλής.

7. Αγνόησε όσο μπορείς την ‘’ελαφριά τάση’’ που έχει να τοποθετεί πράγματα ή/και θέματα, μέσα σε ένα πλαίσιο οριοθετημένο, πειθαρχημένο και μερικώς ψυχαναγκαστικό. Και στην τελική δηλαδή, πόσο κακό είναι πια να είναι όλα σε μια τάξη βρε αδερφέ;

8. Επίτρεψέ του να φροντίζει σχεδόν τα πάντα για σένα. Εσύ μπορεί και να μην ξέρεις να τα κάνεις σωστά... Μάθε όμως! Γιατί ναι μεν δεν θα σου λείψει τίποτα, αλλά ένα ενοχικό θα σου το περάσει που δεν βοηθάς. Εκτός και αν προσφερθείς να βοηθήσεις, οπότε θα μπει σε εφαρμογή η παροιμία "ο λόγος σου με χόρτασε και το ψωμί σου φάτο", και έτσι ούτε γάτα ούτε ζημιά, γιατί και πάλι εσύ θα βγεις κερδισμένος και εκείνος ευτυχισμένος που θα έχει την χαρά να σε φροντίσει και να τα κάνει όλα ...τέλεια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μήπως να το ξανασκεφτείς; Αυτό είναι το επάγγελμα με τα περισσότερα λεφτά για το 2017!

8 +1. Ξέρει πολύ καλά να μένει μόνος. Είναι ανεξάρτητος, αυτόνομος και αυτάρκης. Οπότε θα πρέπει να είσαι κάτι πολύ καλό για να μπορέσεις να απορυθμίσεις αυτές τις εξαιρετικές λειτουργίες του και να σου δώσει όλο τον χώρο του μυαλού και της καρδιάς του.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share