Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Αναστάτωση, ρήξη σχέσεων και αύξηση ατυχημάτων φέρει η νέα εβδομάδα (21-27/08)! Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

21 Αυγούστου 2017 08:39
Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Αναστάτωση, ρήξη σχέσεων και αύξηση ατυχημάτων φέρει η νέα εβδομάδα (21-27/08)! Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου, αύριο Δευτέρα στις 21, συμπίπτει με μια ολική έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου του Λέοντα.

Το φαινόμενο αυτό θα επηρεάσει όλους τους ανθρώπους προκαλώντας αναστατώσεις, εκρηκτικά γεγονότα, αύξηση ατυχημάτων, σύγκρουση συμφερόντων και ρήξη σχέσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός: Αλλάζει ο καιρός! Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές!

Κριός

Η έκλειψη του Ήλιου σηματοδοτεί μια αναπόφευκτη δοκιμασία. Πραγματοποιείται στο μετάιχμιο δύο ζωδίων, επηρεάζοντας τόσο τη δημιουργικότητά σας, όσο και τις συνθήκες εργασίας. Βέβαια υπάρχουν δικλείδες ασφάλειας, τόσο από τον ίδιο σας τον εαυτό, όσο και από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Σας σώζει η καλή όψη του Άρη με τον Κρόνο, κάνοντας τις συνέπειες αυτού του φαινομένου προειδοποιητικές και όχι καταστροφικές. Υπερασπίστε τις σχέσεις αγάπης και αποφύγετε επικρίσεις και αυθαιρεσίες.

Ταύρος

Για σας το φαινόμενο της έκλειψης θα σχετιστεί με ένα δυσάρεστο γεγονός το οποίο θα εκδηλωθεί στο στενό σας περιβάλλον. Προνοήστε για την ασφάλεια του σπιτιού σας και του οικογενειακού χώρου. Αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με τους δικούς σας ανθρώπους και μην πιέζετε καταστάσεις. Αντίθετα, γίνετε περισσότερο ευέλικτοι και διαλλακτικοί. Μην εκτίθεστε σε κινδύνους διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share