Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα στις 21/08! Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα ζήσουν επεισοδιακές και δραματικές καταστάσεις σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη!

18 Αυγούστου 2017 09:00
Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα στις 21/08! Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα ζήσουν επεισοδιακές και δραματικές καταστάσεις σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη!

Αφορά τα σταθερά ζώδια (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και η επίδρασή της είναι δραματική και επεισοδιακή.

Οι εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων θα βρεθούν αντιμέτωποι με ξαφνικές αλλαγές στα επαγγελματικά ή στα αισθηματικά τους δρώμενα και θα αναγκαστούν να αναθεωρήσουν ιδέες, ή να αναπροσαρμόσουν την θέση τους.

Γενικότερα πρόκειται για ένα διάστημα δύσκολο και επεισοδιακό του οποίου οι συνέπειες θα έχουν μία ετήσια διάρκεια, ενώ οτιδήποτε χαλάσει ή καταστραφεί δεν διορθώνεται ούτε αποκαθίσταται. Προβλήματα θα παρατηρηθούν στις χώρες της Ευρώπης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 18 Αυγούστου;

Απαιτήσεις και διεκδικήσεις θα πάρουν συγκεκριμένη μορφή, οι συζητήσεις για δάνεια, χρέη και εξοπλισμούς επανέρχονται τώρα στο προσκήνιο. Στην Ελλάδα ο αντίκτυπος των γεγονότων θα επηρεάσει την εσωτερική πολιτική εκτείνοντας τις αντιθέσεις των κομμάτων μεταξύ τους.

Κριός
Οι συνέπειες της πρόσφατης σεληνιακής έκλειψης είναι νωπές και όπως συμβαίνει συνήθως, είναι η επισφράγιση των σωστών επιλογών που ακολουθεί. Ένα πάζλ αφορμών και δραστηριοτήτων, ειδικές συναισθηματικές εξαρτήσεις και επιδιώξεις, μεγάλες προσδοκίες, πρακτικά εμπόδια στις επαφές και στις επαγγελματικές συνεννοήσεις στο αποκορύφωμα του Καλοκαιριού, με εσάς, να προσπαθείτε να στηρίξετε και να στηριχτείτε και να κρατήσετε αλώβητο το συναισθηματικό σας περιβάλλον διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share