Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη: Ποια είναι τα δυο ζώδια που επηρεάζονται αρνητικά;

9 Αυγούστου 2017 14:59
Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη: Ποια είναι τα δυο ζώδια που επηρεάζονται αρνητικά;

Ο Ερμής στην Παρθένο και στο δικό του σπίτι, φροντίζει να αλλάξει τον τρόπο που απολαμβάνεις τις διακοπές σου, με αποτέλεσμα να εργάζεσαι (νοερά), ακόμα και όταν ξεκουράζεσαι και όλα να θέλεις να τα βάλεις σε μια τάξη; Έτσι και παρά το πάθος των ημερών ( λόγων εκλείψεων), προσπαθείς να ενεργείς με την λογική, να διατηρείς την ψυχραιμία σου και φυσικά από τώρα θα προγραμματίζεις τις μελλοντικές σου κινήσεις .. Ασχολείσαι βέβαια αρκετά με το σώμα σου, προσπαθείς να αποτοξινωθείς από οποιαδήποτε τοξική συνήθεια και υιοθετείς ένα πιο εναλλακτικό τρόπο ζωής. Θέλεις να διώξεις το «περιττό» από τη ζωή σου.

Η Αφροδίτη ταξιδεύει στον Καρκίνο, στο ζώδιο της Σελήνης και ο έρωτας έχει «ανάγκη» το συναίσθημα και αποζητά την ασφάλεια- προστασία. Πολλές φορές πιάνεις τον εαυτό σου να αναπολεί το παρελθόν, να θέλεις να ξεφυλλίσεις το οικογενειακό άλμπουμ και να αναβιώσεις ξεχασμένα συναισθήματα και ιστορίες που έγραψαν όμως ανεξίτηλα χρώματα στην καρδιά σου. Γλυκιά και τρυφερή η θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο, σε βάζει στην «κουζίνα» να περιποιηθείς την οικογένεια σου και να αποδείξεις έμπρακτα την αγάπη σου .

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα πάθετε πλάκα: Δείτε πώς είναι σήμερα o Φοίβος από την «Νταντά» (Photo)


Στις 10 Αυγούστου 2017, Ο Ερμής, από την Παρθένο και πριν γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος θα συναντήσει την υπερπροστατευτική Αφροδίτη, στην θετική όψη του εξαγώνου και αυτό θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα με τους δικούς σου ανθρώπους, εισπράττοντας βοήθεια, αλλά και αποδοχή. Η συναισθηματική Αφροδίτη, με την επιρροή του Ερμή, θα σταματήσει να ..γκρινιάζει και θα προσπαθήσει να τακτοποιήσει τα του οίκου της, επιστρατεύοντας τη λογική. Καλές μέρες για να βελτιώσεις επαφές, να ασχοληθείς με το σπίτι σου, να περάσεις όμορφα με την οικογένεια σου και να χαλαρώσεις .

Επηρεάζονται κυρίως Καρκίνοι, γεννημένοι 1, 2, 3 Ιουλίου και Παρθένοι, γεννημένοι 2,3,4 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, ευνοούνται και τα υπόλοιπα ζώδια του νερού, Σκορπιοί, Ιχθύες και της γης, Ταύροι , Αιγόκεροι , γεννημένοι τέλος α’ δεκαημέρου και αρχές β’και όσοι/ες έχουν πλανήτες στα αντίστοιχα ζώδια και την μοίρα 10η , 11η ,

Κριός

Το θετικό εξάγωνο Ερμή, Αφροδίτης ευνοεί την καθημερινότητα σου και έχεις την πολυτέλεια να περάσεις όμορφα με τους δικούς σου ανθρώπους. Διάλειμμα από το στρες της δουλειάς.

Ταύρος

Το θετικό εξάγωνο Ερμή, Αφροδίτης δίνει το προβάδισμα σε ερωτικά θέματα, μπορείς να φλερτάρεις και να ζήσεις τρυφερές στιγμές με το ταίρι σου. Ξεφεύγεις από τα προβλήματα.

Δίδυμοι

Το θετικό εξάγωνο Ερμή, Αφροδίτης, διευκολύνει θέματα σπιτιού και βλέπεις οικονομική βοήθεια από τους δικούς σου ανθρώπους. Τακτοποιείς εκκρεμότητες χωρίς να αγχώνεσαι.

Καρκίνος

Το θετικό εξάγωνο Ερμή, Αφροδίτης, ενθαρρύνει δημιουργικά ξεκινήματα αλλά και προσωπικές εκκινήσεις μέσα από μια νέα σχέση. Ψυχολογικά φτιάχνει η διάθεση σου.

Λέων

Το θετικό εξάγωνο Ερμή, Αφροδίτης προσφέρει καλύτερες συνθήκες εργασίας, βελτιώνεται αρκετά η καθημερινότητα σου και είσαι πιο ανέμελος/η. Καιρός να χαλαρώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί! Αυτό το ζώδιο σήμερα θα περάσει μια απαίσια ημέρα…

Παρθένος

Το θετικό εξάγωνο Ερμή, Αφροδίτης ευνοεί φιλικές σχέσεις και εκπλήρωση ονείρων μέσα από προσωπικά εγχειρήματα και ξεμπλοκάρεις. Δημόσιες σχέσεις.

Ζυγός

Το θετικό εξάγωνο Ερμή, Αφροδίτης ευνοεί μια μυστική σου σχέση και ετοιμάζεσαι για το επόμενο βήμα. Επισημοποιείς τα συναισθήματα σου.

Σκορπιός

Το θετικό εξάγωνο Ερμή, Αφροδίτης, χαρίζει ξεγνοιασιά και διακοπές με αγαπημένη παρέα, για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Ξεκουράζεσαι σωματικά.

Τοξότης

Το θετικό εξάγωνο Ερμή, Αφροδίτης, βελτιώνει επαφές με πρόσωπα εξουσίας και δέχεσαι αρκετές προτάσεις. Χρήματα από τρίτους , έρχονται στα χέρια σου.

Αιγόκερως

Το θετικό εξάγωνο Ερμή, Αφροδίτης, σταθεροποιεί συνεργασίες και βελτιώνονται οι επαφές με τους συνεργάτες σου. Θετική ψυχολογία.

Υδροχόος

Το θετικό εξάγωνο Ερμή, Αφροδίτης ομορφαίνει μια στενή, προσωπική σου σχέση και ξεπερνάς τις αναστολές σου. Διαχειρίζεσαι καλύτερα τις ανάγκες σου.

Ιχθύες

Το θετικό εξάγωνο Ερμή, Αφροδίτης απομακρύνει αμφιβολίες-ανησυχίες και ετοιμάζεσαι για ένα νέο ξεκίνημα που αργά αλλά σταθερά θα σε απογειώσει. Προσεχώς..

Πηγή: Youweekly.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share