Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!

8 Αυγούστου 2017 09:53
Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!

Η εβδομάδα φιλοξενεί την πρώτη έκλειψη του μήνα και είναι η έκλειψη της Σελήνης στον Υδροχόο, τη Δευτέρα. Το γεγονός αυτό λειτουργεί ανατρεπτικά στη ροή των γεγονότων, παρεμβάλει τον άγνωστο « χ» στον τομέα των σχέσεων, των συναλλαγών και των προσδοκιών. Επιβάλλεται η προσοχή σε όλους τους τομείς και η μικρή έκθεση σε κινδύνους, τόσο συναισθηματικούς, όσο και πρακτικούς.

Κριός
Επιβάλλεται να είστε περισσότερο προσεκτικοί και λιγότερο επιπόλαιοι στις συναλλαγές σας, στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και σε ότι σχετίζεται με το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας. Εξασφαλίστε όπου μπορείτε έναν ανεφοδιασμό δυνάμεων, κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και μην παρερμηνεύετε τα συναισθήματα των άλλων, όταν για λίγο καιρό δεν είστε εσείς ο πρωταγωνιστής της ζωής τους.Ελαττώστε ταχύτητα αν θέλετε να παραμείνετε ασφαλείς και μάχιμοι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λύθηκε το μυστήριο! Φοράει τελικά η Πάολα εσώρουχο στην πίστα; Ιδού η απόδειξη!


Ταύρος
Οι αντιθέσεις της καθημερινότητας έχουν τη δύναμη να σας ταλαιπωρήσουν και να σας αγανακτήσουν με οτιδήποτε δεν εξελίσσεται με το καλό σας σενάριο. Είναι το διάστημα που θα σας βάλει σε σκέψεις, θα σας φτάσει αρκετές φορές στα όρια της υπομονής σας και θα σας υποδείξει την ανάγκη διαφορετικής αντιμετώπισης ή προσέγγισης των θεμάτων που σας απασχολούν.Ένα οικονομικό πρόβλημα έχει περισσότερες λύσεις από αυτές που φαντάζεστε!


Δίδυμοι
Η έκλειψη της Σελήνης τη Δευτέρα, επηρεάζει τον ψυχισμό σας και σας οδηγεί σε μια κριτική συμπεριφορά απέναντι σε φίλους και συναδέλφους. Αν είστε σε διακοπές φροντίστε να έχετε κοντά σας τις ανέσεις που επιθυμείτε και αποφύγετε αντιπαραθέσεις για ασήμαντη αφορμή, με άτομα που δεν γνωρίζετε. Οικονομικά διανύετε μια κρίσιμη περίοδο για την οποία κάποιος σας κρούει ένα καμπανάκι κινδύνου.Γίνετε εσείς οι ειδήμονες, μελετώντας σε βάθος τις καταστάσεις που σας απασχολούν!


Καρκίνος
Είστε καλύτερα από άλλες φορές και είστε και οι μόνοι που μπορείτε να αντεπεξέλθετε σχετικά εύκολα την περίοδο των εκλείψεων που ξεκινά την Δευτέρα και συνεχίζεται ολόκληρο το μήνα. Εσείς δεν θα βρεθείτε στο στόχαστρο σημαντικών αντιξοοτήτων, θα βρεθούν όμως οι σύμμαχοι, οι συγγενείς και κάποια άτομα της οικογένειας. Για μια φορά, αποδείξτε κι εσείς, ότι μπορείτε να συμπαρασταθείτε στους άλλους!Μην κάνετε νέα ξεκινήματα τώρα!


Λέων
Οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή, καθώς τη Δευτέρα ξεκινά μια δύσκολη περίοδος για εσάς, αφού η έκλειψη της Σελήνης στον Υδροχόο, σας αφορά και σας επηρεάζει άμεσα. Να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία, στις σχέσεις και στη διαχείριση του «εγώ» σας! Είναι μια εβδομάδα γενικότερου συναγερμού και ο καθένας από το περιβάλλον σας ασχολείται αποκλειστικά με τις δικές του υποθέσεις!Αποφύγετε τους άκαρπους ανταγωνισμούς και την επίδειξη δυνάμεων!


Παρθένος
Είναι εύκολο για εσάς να καταφύγετε στο «planB», αν δείτε πως αυτά που συμβαίνουν γύρω σας απαιτούν και διαφορετική αντιμετώπιση. Η έκλειψη της Σελήνης στον Υδροχόο την Δευτέρα, θα σας φέρει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στο προσκήνιο των εξελίξεων, πολλοί θα ζητήσουν τη συμβουλή και τη συμβολή σας, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με εκείνους που δεν έχουν μάθει να ακούν!Φύγετε με λίγους, τους εντελώς απαραίτητους, σε άγνωστο προορισμό!


Ζυγός
Η εβδομάδα της έκλειψης επηρεάζει σημαντικά τον ψυχισμό σας και σας προμηθεύει με αφορμές παρεξηγήσεων και αναστατώσεων. Μην ασχολείστε με ότι δεν σας αφορά! Μην είστε αυστηροί με τον εαυτό σας για την ανεκτικότητά σας! Μην χτυπάτε στου κωφού την πόρτα! Μην βγάζετε εσείς το φίδι από την τρύπα! Με λίγα λόγια, «μην» σε όλα αυτά που σας χαλούν τη διάθεση!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ! Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέρρευσε σε ζωντανή σύνδεση την ώρα που έκανε δηλώσεις


Σκορπιός
Η έκλειψη της Σελήνης τη Δευτέρα στον Υδροχόο, ακονίζει την επινοητικότητά σας σε πρακτικά θέματα, σας βοηθά να βρείτε δικαιολογίες για να είστε περισσότερο αποφασιστικοί στις επιδιώξεις σας και αλλάζει σημαντικά το χάρτη της διαδρομής σας. Ξαφνικές ανάγκες θα προκύψουν και ξαφνικές μπόρες θα ξεσπάσουν στον μέχρι τώρα αίθριο καιρό των αισθηματικών σας!Να θυμάστε πως είστε πιο δυνατοί όταν συγχωρείτε!

Τοξότης
Απομακρύνεται προσωρινά το ενδεχόμενο τακτοποίησης των οικονομικών σας και όσο και αν σας ακουστεί παράδοξο, ευτυχώς! Αυτό σημαίνει ότι ήσασταν έτοιμοι να δεχτείτε έναν συμβιβασμό που δεν ήταν δίκαιος για το άτομό σας. Όμως η καλή σας τύχη έφερε την έκλειψη της Σελήνης στον Υδροχόο, άλλαξε τις προτεραιότητες των αντιπάλων σας και σας οδηγεί σε αγώνα ρεβάνς , που αυτή τη φορά όμως, θα γίνει στην έδρα σας!Αναλάβετε δράση και μην αρκείστε πλέον στο ρόλο του παρατηρητή!


Αιγόκερως
Η έκλειψη της Σελήνης στον Υδροχόο, τη Δευτέρα, σας δίνει τις αφορμές που χρειαζόσασταν για να επέμβετε σε υποθέσεις που σας αφορούν, να αλλάξετε τους όρους κάποιας συμφωνίας και να σκληρύνετε τη στάση σας σχετικά με μια αγοραπωλησία. Στην ουσία σας βοηθά να κερδίσετε χρόνο και να ενεργήσετε με ωριμότερη σκέψη απέναντι σε σημαντικά ζητήματα τα οποία έχουν φτάσει στα όρια της αντοχής και της υπομονής σας!Είστε περισσότερο συγκεντρωτικοί από όσο επιτρέπουν οι συνθήκες της εποχής!

Υδροχόος
Η εβδομάδα σας θέλει ιδιαίτερα προσεκτικούς και προνοητικούς. Η έκλειψη της Σελήνης στο ζώδιό σας την Δευτέρα, σας αναγκάζει να χρησιμοποιήσετε τις ασφαλιστικές σας δικλείδες όσον αφορά στις προσωπικές σας επιλογές, στις επαγγελματικές σας προσδοκίες, αλλά και στη γενικότερη καθημερινότητα. Οι εφικτοί στόχοι θα σας δώσουν την αισιοδοξία που χρειάζεστε για να συνεχίσετε κάθε είδους προσπάθεια για βελτίωση της ζωής σας σε όλους τους τομείς.Αφήστε τα γεγονότα να ολοκληρώσουν το χαρακτήρα τους πριν αναλάβετε δράση ή πριν στεναχωρηθείτε για την έκβασή τους!

Ιχθύες
Η έκλειψη της Σελήνης στον Υδροχόο την Δευτέρα, είναι υπαίτια για τα εμπόδια που συναντάτε στο δρόμο σας και τις αμφιβολίες που σας κυριεύουν όταν χρειάζεται να βγάλετε ένα συμπέρασμα ή να πάρετε μια απόφαση. Κάποιοι φίλοι θα αναλάβουν δράση και θα σας στηρίξουν σε στιγμές που χρειάζεστε έναν καλό λόγο ή μια έμπρακτη, πρακτική συνεισφορά στα οικονομικά σας! Παρά τις αντιξοότητες, φροντίστε να είστε συνεπείς προς τις υποσχέσεις σας!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share