Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για το υπόλοιπο του καλοκαιριού από τον Κώστα Λεφάκη! Ποια θα έχουν άκρως ερωτικό Αύγουστο;

22 Ιουλίου 2017 12:02
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για το υπόλοιπο του καλοκαιριού από τον Κώστα Λεφάκη! Ποια θα έχουν άκρως ερωτικό Αύγουστο;

Μήνας δοκιμασιών θα είναι ο Αύγουστος του 2017 για τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, με τις δυο εκλείψεις - τη σεληνιακή στις 7 Αυγούστου και την ηλιακή στις 21 Αυγούστου – να φέρνουν γεγονότα, αλλαγές και αιφνίδια περιστατικά. Ωστόσο, όπως είχε πει ο γνωστός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης ο Αύγουστος:

«Θα χτυπήσει τη ζωή των Λεόντων και των Υδροχόων. Όχι για να τους καταστρέψει. Το σύμπαν δεν έχει κακή πρόθεση.

Αλλά για να τους αναγκάσει να αλλάξουν ρότα, να κάνουν αναθεωρήσεις, οι οποίες δεν θα είναι εύκολες εκείνη τη στιγμή γιατί τραυματίζεται το εγώ τους, αλλά αν τις αποφασίσουν και αν γίνουν πιο ελαστικοί και τις αποδεχθούν, θα αποδειχθεί δυο μήνες μετά ότι είναι για το συμφέρον τους. Οι αλλαγές έχουν να κάνουν με τις σχέσεις τους, προσωπικές και κοινωνικές».

Ο Κώστας Λεφάκης με τις προβλέψεις του για τον Αύγουστο, τόσο σε πολιτικό – κοινωνικό επίπεδο, όσο και για κάθε ζώδιο. Όπως αναφέρει:

«Ο Άρης βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ήλιο στον Λέοντα και έχουμε το φαινόμενο δύο εκλείψεων. Η πρώτη είναι σεληνιακή, στις 7 Αυγούστου, στον άξονα Υδροχόου Λέοντα με άμεση συμμετοχή του Άρη που την κάνει πιο εκρηκτική και πιο μοιραία και η δεύτερη είναι ηλιακή (total) στην 29η μοίρα του Λέοντα που κι εκεί συμμετέχει με απόλυτη σύνοδο ο Άρης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερό: Ανακατεύει και τηγανίζει 3 υλικά που υπάρχουν σε κάθε ψυγείο! Όταν αναποδογυρίσει το πιάτο θα μείνετε άφωνοι!

Αυτή η επαναλαμβανόμενη σύνοδος, θεωρώ ότι είναι το πιο εντυπωσιακό και δύσκολο αστρολογικό φαινόμενο και ένας οιωνός που θα φέρει γεγονότα, αλλαγές, αιφνίδια περιστατικά και θα υποχρεώσει πολλούς ανθρώπους να αναπροσαρμόσουν τη θέση τους και να αλλάξουν τις συνθήκες ζωής τους. Επηρεάζει αρχηγούς κρατών και δεν ευνοεί κανέναν.

Το φαινόμενο των εκλείψεων με τη σύνοδο του Άρη και τη συμμετοχή του σε αυτές, μας λέει ότι η αντιμετώπιση των συνεπειών της ευάλωτης παγκόσμιας οικονομίας στα θέματα επιβίωσης της ανθρωπότητας δεν θα καταστεί εφικτή. Οι εκλείψεις δείχνουν τη διασκόρπιση της ενέργειας, οξύνουν τα προβλήματα, διαταράσσουν τις σχέσεις κρατών, αυξάνουν την εγκληματικότητα, τη θνησιμότητα και τα ατυχήματα και, πάνω από όλα, τροφοδοτούν αρνητικές συμπεριφορές, τρομοκρατικές εκδηλώσεις και μοιραίες δοκιμασίες. Θα επηρεαστεί ο ανθρώπινος ψυχισμός, θα μειωθεί η δημιουργικότητα και θα εκτεθούν σε κινδύνους νευραλγικοί τομείς ανθρώπων, κοινωνιών, κρατών και εταιριών.

Οι επικυρίαρχοι θα συνεχίσουν την επιβολή των επιδιώξεών τους, δηλαδή της εκμετάλλευσης των εθνικών πόρων και της διασφάλισης των διαδρόμων μεταφορών προς όφελος των σχεδίων τους. Το αρνητικό της περίπτωσης είναι ότι θα προκύψουν ευκαιριακές συμμαχίες οι οποίες στηρίζονται σε καταπιεστικά καθεστώτα, προς τους λαούς που κυβερνούν και επιθετικά προς τους γείτονές τους, χάρη στους υπέρμετρους εξοπλισμούς τους από τους επικυρίαρχους.

Σε σχέση με τις υπόλοιπες πλανητικές θέσεις, η επιρροή αυτών των εκλείψεων , δείχνει την αύξηση αντιδράσεων, αλλά και εξεγέρσεων κάποιων λαών κατά των εγκάθετων ηγεσιών τους, τη χρήση της θρησκείας σαν όπλο για την απόκτηση πολιτικής ισχύος και την ανεξέλεγκτη διασπορά καταστροφικών όπλων που διαμορφώνει επικίνδυνες συνθήκες για την ασφάλεια της ίδιας της ανθρωπότητας. Οι εκλείψεις αυτές προοιωνίζουν απολυταρχικές αλλαγές που θα φέρει η επόμενη χρονιά και βάζουν σε κίνδυνο τη βιωσιμότητα ανθρώπων που δεν έχουν τις προϋποθέσεις να επιβιώσουν οικονομικά, επαγγελματικά και κοινωνικά.

Η δυσαρμονία που σχηματίζει επίσης το φαινόμενο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς κάνει πιο περίπλοκο το δίκτυο της συνωμοσίας που κυριαρχεί σε όλον τον πλανήτη, φέρνει απρόβλεπτα επεισόδια σε κάθε εκδήλωση προθέσεων και σε κάθε προγραμματισμένη ενέργεια.

Σαν απόρροια του φαινομένου, η ανθρώπινη καθημερινότητα φαίνεται ότι θα αναστατωθεί, θα επικρατήσει σχετική αναρχία, θα υπάρξουν εκδηλώσεις των απροκάλυπτων προθέσεων και θα δημιουργηθούν αιφνιδιασμοί, οι οποίοι θα επηρεάσουν τους πλέον αισιόδοξους και άρα απροετοίμαστους.

Το φαινόμενο λοιπόν απαιτεί προσοχή, διορατικότητα, διπλωματία και ελιγμούς για να μπορέσουν οι προθέσεις και οι επιθυμίες να αγκιστρωθούν αποτελεσματικά στην ροή της πραγματικότητας.»

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τον Αύγουστο του 2017


Γενική Πρόβλεψη Αυγούστου 2017 για τον Κριό

Κάποιες από τις ευαίσθητες σχέσεις σας, κοινωνικές ή φιλικές χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή αυτό τον Αύγουστο. Το προσωπικό σας περιβάλλον φαίνεται ότι απαιτεί διαφορετική εκτίμηση εκ μέρους σας, καθώς η έκλειψη της Σελήνης στον Υδροχόο στις 7, ενεργοποιεί ένα κύκλο εξελίξεων και εκκαθαρίσεων. Προσέξτε μόνο να έχετε σωστά επιχειρήματα με σωστούς αποδέκτες. Η επόμενη έκλειψη που είναι ηλιακή στις 21, επηρεάζει τους στόχους σας, αναγκάζοντάς σας να λοξοδρομήσετε, να αποφύγετε εμπόδια και να επανασχεδιάσετε την τακτική σας. Επίσης σας ζητά να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις, να μην είστε απερίσκεπτοι στις ασχολίες σας και να μην θέτετε σε κίνδυνο τα κεκτημένα σας. Υπολογίστε ότι τα απρόοπτα θα συμβούν και προνοήστε για αντίθετα αποτελέσματα στις επιδιώξεις σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κονδυλώματα στο αιδοίο: Κορίτσια αν έχετε αυτά τα συμπτώματα τρέξτε αμέσως στον γιατρό!

Πώς θα επηρεάσει τον Κριό τα αστρολογικά φαινόμενα του Αυγούστου 2017

Με ψυχραιμία και επαγρύπνηση

Ελαττώστε ταχύτητα στις προσδοκίες σας και φροντίστε να είστε από την ασφαλή πλευρά των γεγονότων. Αποφύγετε τα εκφράσετε γνώμη για θέματα που δεν σας αφορούν, ή σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε. Κάντε μια ενδοσκόπηση στις επιθυμίες σας, δείτε τι αξίζει να προσπαθήσετε και τι όχι και καταστρώστε τα σχέδιά σας. Ο αυθορμητισμός και η παρόρμηση δεν είναι καλοί σύμβουλοι στα επαγγελματικά σας, ενώ στα αισθηματικά σας θα έχετε ευκαιρίες για περιπέτειες οι ελεύθεροι. Αυτό το οποίο δεν μπορείτε να διαχειριστείτε είναι η υπομονή και ο σκόπιμα δεύτερος ρόλος εκεί όπου επικρατεί ένταση. Σύντομα θα επανέλθουν όλα σε κανονική μορφή και θα καταλάβετε την αξία όσων σας συμβούλευσαν σωστά.


Γενική Πρόβλεψη Αυγούστου 2017 για τον Ταύρο

Οι πιο φιλόδοξοι από εσάς και όσοι έχετε προτεραιότητα την εργασία, φροντίστε να μην παραμελήσετε θέματα που σχετίζονται με την πρόοδο και την εξέλιξή σας. Ακόμα και αν είστε σε διακοπές, ο μήνας αυτός με τις δύο εκλείψεις απαιτεί επαγρύπνηση και προσοχή. Η έκλειψη της Σελήνης στις 7, θα προκαλέσει έκτακτα γεγονότα και αναστάτωση στον κύκλο εργασιών σας και θα επηρεάσει το πρόγραμμά σας. Φροντίστε να έχετε στην ατζέντα σας τα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης που χρειάζεστε. Η έκλειψη του Ήλιου στις 21 επηρεάζει τις κρυφές ερωτικές σας σχέσεις, τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε την περιουσία σας, αλλά και μεταβάλλει το πρόγραμμα και τις προτεραιότητές σας. Δώστε σημασία στα σημάδια των καιρών, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και μην παρασύρεστε από κάποιες επιθυμίες που δεν μπορούν τώρα να πραγματοποιηθούν.


Πώς θα επηρεάσει τον Ταύρο τα αστρολογικά φαινόμενα του Αυγούστου 2017

Τακτοποιήστε τα του οίκου σας!

Τα προσωπικά και οικογενειακά σας θέματα χρειάζονται προσοχή καθώς φαίνεται πως ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση σε αυτούς τους τομείς. Αν προλάβετε τα γεγονότα και αν ανταποκριθείτε στις προκλήσεις τη στιγμή που πρέπει, τότε, εκτός του εκνευρισμού, δεν θα υπάρξουν παράπλευρες απώλειες. Δείτε τα θέματα της υγείας σας, ιδιαίτερα εκείνα για να οποία δεν είστε ενήμεροι και προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές. Ο ψυχισμός σας χρειάζεται τόνωση και πρέπει να ξεφύγετε από κάθε περιβάλλον που σας δημιουργεί αγωνίες και άγχος. Κάποιοι δικοί σας δεν συμμερίζονται ούτε τις απόψεις, ούτε τις ενέργειές σας, επομένως, αν υπολογίζετε σε υποστήριξη, θα την έχετε μόνο με ανταλλάγματα.


Γενική Πρόβλεψη Αυγούστου 2017 για τον Δίδυμο

O μήνας θα σας δώσει ευκαιρίες να εκφραστείτε και να επικοινωνήσετε με ανθρώπους ειδικούς και ενδιαφέροντες. Οι εκλείψεις όμως καραδοκούν και συνιστούν προσοχή στις συνέπειες των λόγων σας. Μπορεί να πιστέψετε ότι είστε ελεύθεροι να εκφραστείτε και να συνεννοηθείτε, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος των παρερμηνειών και των παρεξηγήσεων, ιδιαίτερα με την σεληνιακή έκλειψη στις 7 του μήνα. Εμπιστευτείτε μόνο τον εαυτό σας και όποια πληροφορία έχετε διασταυρώσει και διαπιστώσει πως ισχύει. Η έκλειψη του Ήλιου στις 21 φέρνει μεταβολές σε συσχετισμούς δυνάμεων, εγείρει αντιπαλότητες σε θέματα πρακτικά και οικονομικά και φέρνει εμπόδια σε μια επισημοποίηση σχέσης ή στον γάμο. Επίσης οξύνει τις σχέσεις με συγγενείς και φίλους και μάλιστα για ασήμαντες αφορμές.

Πώς θα επηρεάσει τον Κριό τα αστρολογικά φαινόμενα του Αυγούστου 2017

Έχετε καταλάβει από καιρό ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, αλλά είστε αγκυλωμένοι σε συνήθειες που δεν μπορείτε να αποχωριστείτε. Είστε επίσης αναγκασμένοι να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας τα οποία φαίνεται να είναι ευάλωτα απέναντι στις συνέπειες του φαινομένου. Είναι αλήθεια πως δεν μπορείτε τώρα να κάνετε ριζικές αλλαγές, αλλά μπορείτε να διαφημίσετε τις ικανότητες και τις ιδιότητές σας σε κατάλληλο περιβάλλον. Η επιμονή σας σε θέματα που θεωρείτε σημαντικά και η συνεχής υπενθύμιση των θέσεών σας θα σας βοηθήσει να είστε η πρώτη επιλογή όταν έρθει η ώρα της δράσης. Μεθοδεύστε τις ενέργειές σας και προετοιμαστείτε για ουσιαστικότερες εξελίξεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προέβλεψε τον φονικό σεισμό στην Κω ο Άγιος Παΐσιος: Οι προφητείες του για τις καταστροφές που έχουν γίνει και γι αυτές που έρχονται!


Γενική Πρόβλεψη Αυγούστου 2017 για τον Καρκίνο

Μπορεί ο Αύγουστος να θεωρείται μήνας διακοπών, στην περίπτωσή σας όμως είναι ικανός να σας δημιουργήσει θέματα που σας αναγκάζουν να έχετε στραμμένη την προσοχή σας στην εργασία, στη διαχείριση των οικονομικών σας και στην ενίσχυση των επιχειρημάτων σας απέναντι σε κάποια αντιδικία. Η έκλειψη της Σελήνης στις 7 επηρεάζει την κρίση σας, δημιουργεί έκτακτες ανάγκες σε θέματα που αφορούν στις ιδιαίτερες σχέσεις σας και σας αναγκάζει σε μερικά βήματα οπισθοχώρησης από τις επιδιώξεις σας. Η έκλειψη του Ήλιου στις 21 θα επηρεάσει την ερωτική σας διάθεση, θα σας οδηγήσει στην υπερβολή και θα σας βάλει σε σκέψεις όσον αφορά την καθημερινότητά σας. Μην επιχειρήσετε τώρα τις αλλαγές που έχετε σκεφτεί και μην δημιουργείτε με την συμπεριφορά σας, ανασφάλεια στους γύρω σας!
Πώς θα επηρεάσει τον Καρκίνο τα αστρολογικά φαινόμενα του Αυγούστου 2017

Βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις!
Οι άλλοι δεν πρέπει να είναι το βαρόμετρο ούτε της διάθεσης, ούτε της δράσης σας. Το φαινόμενο επηρεάζει τις σχέσεις σας με το περιβάλλον της εργασίας, ή των σκοπιμοτήτων σας, αλλά σας αφήνει περιθώρια μετακινήσεων και επαφών για οικονομικούς λόγους. Ξέρετε καλύτερα το κόστος της συναισθηματικής σας προσφοράς και τώρα θα πρέπει να περιορίσετε την αλόγιστη χρήση αυτής σας της ιδιότητας. Ο μήνας των διακοπών σας φέρνει την κατάλληλη στιγμή στο προσκήνιο, μην παραξενευτείτε όμως αν διαπιστώσετε, ότι οι εντυπώσεις που πήρατε ήταν λανθασμένες. Υπάρχει δηλαδή κίνδυνος να παίξετε άθελά σας το ρόλο του θεατή και του ακροατή μιας πρώτης και τελευταίας παράστασης των άλλων.


Γενική Πρόβλεψη Αυγούστου 2017 για τον Λέοντα

Εσείς και οι άλλοι θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος των επεισοδίων του μήνα αυτού. Είστε οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων λόγω των εκλείψεων που συμβαίνουν στον άξονά σας με τον Υδροχόο. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να λειτουργείτε με σύνεση, να αντιδράτε ουσιαστικά και όχι ολοκληρωτικά και να περιβάλλετε την περιοχή δράσης σας με ασφάλεια. Η έκλειψη της Σελήνης στις 7 σας προϊδεάζει για τα όρια που επικρατούν στις συναναστροφές σας, δοκιμάζει την υπομονή σας στα πρακτικά θέματα και δημιουργεί ανάγκες για κάποια έξοδα. Η έκλειψη του Ήλιου στις 21 στο ζώδιό σας, ανατρέπει κάποια δεδομένα, απομακρύνει ανθρώπους από το οπτικό σας πεδίο και σας αναγκάζει σε αναθεωρήσεις μικρού βεληνεκούς.

Πώς θα επηρεάσει τον Λέοντα τα αστρολογικά φαινόμενα του Αυγούστου 2017

Ρευστές καταστάσεις!

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, σκεφτείτε ότι όλα είναι παροδικά και αποφύγετε τις αντιθέσεις και τις αντιπαραθέσεις. Το φαινόμενο σας θέλει ευάλωτους και πολλές φορές στοχεύει στον τομέα της ασφάλειάς σας, είτε πρακτικά, είτε συναισθηματικά. Είναι η εποχή που θα αναθεωρήσετε σχέσεις, φροντίστε όμως να είστε ουσιαστικοί για να κρίνετε σωστά τις καταστάσεις και τις αποφάσεις σας. Είναι πιθανόν να καταρρεύσει μια οικονομική σας συμφωνία, αλλά σε βάθος χρόνου θα αποδειχτεί ότι σας ωφέλησε καθώς έθρεψε τον εγωισμό σας και έστρεψε το ενδιαφέρον σας σε άλλες πιο αποδοτικές ενέργειες και συνεργασίες. Αισθηματικά βρίσκεστε λίγο πριν το κόκκινο και θα πρέπει να κατεβάσετε τη θερμοκρασία του κινητήρα σας για να αποφύγετε την ακινητοποίηση στη μέση του πουθενά!


Γενική Πρόβλεψη Αυγούστου 2017 για τον Παρθένο

Ο μήνας των εκλείψεων επηρεάζει τον τρόπο και το αντικείμενο της εργασίας σας, είτε βρίσκεστε στη θέση σας είτε στον τόπο των διακοπών σας. Φροντίστε να είστε προετοιμασμένοι για κάποια ενδεχόμενα σκοπιμοτήτων, για κάποιες ανατροπές που θα λειτουργήσουν διαδοχικά και κάποιες ειδήσεις που θα σας αναστατώσουν. Η έκλειψη της Σελήνης στις 7 ρίχνει προειδοποιητικές βολές στις σχέσεις σας, φέρνει στην επιφάνεια το ανικανοποίητο και σας αναγκάζει να καταφύγετε σε κάποιους ανθρώπους του παρελθόντος. Η έκλειψη του Ήλιου στις 21 σας εμποδίζει να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας, απομακρύνει μια προοπτική εσόδων που είχατε υπολογίσει για να καλύψετε κυρίως οικογενειακές σας υποχρεώσεις.

Πώς θα επηρεάσει τον Παρθένο τα αστρολογικά φαινόμενα του Αυγούστου 2017


Συνετοί και συγκροτημένοι!

Αποφύγετε να πειραματιστείτε με τους άλλους γύρω σας και μην εκδηλώνετε την άποψή σας. Οι σχέσεις σας επηρεάζονται από το φαινόμενο του μήνα και θα πρέπει να δώσετε πολλά περιθώρια στον περίγυρό σας να λειτουργήσει όπως καταλαβαίνει. Αποστασιοποιηθείτε από τις συνέπειες μιας συμπεριφοράς που σας ενοχλεί και αφήστε τα γεγονότα να σας υποδείξουν την κατεύθυνση που σας εξυπηρετεί. Είναι αλήθεια ότι κάποιοι αισθάνονται καταπιεσμένοι από την προσήλωσή σας στην τάξη και έχουν αναπτύξει άμυνες απέναντί σας. Το καταλαβαίνετε και σας ενοχλεί, αλλά πρέπει να κάνετε κι εσείς παραχωρήσεις, να καταλάβετε την οπτική τους και να χαμογελάσετε. Το χαμόγελό σας είναι η μεγαλύτερη αμοιβή για εκείνους που σας αγαπούν και θα πρέπει να το χρησιμοποιείτε συχνότερα, αντί να ανησυχείτε πάντα, τόσο πολύ!


Γενική Πρόβλεψη Αυγούστου 2017 για τον Ζυγό

Ο Αύγουστος είναι μήνας ειδικής προσοχής ιδιαίτερα για τους πιο ευαίσθητους και πιο εκτιθέμενους από εσάς. Έχετε διανύσει μεγάλη απόσταση όσον αφορά στην αποκατάσταση κάποιων ισορροπιών στην προσωπική και οικογενειακή σας ζωή, αλλά έχετε βασιστεί κυρίως στο καλό σενάριο. Η έκλειψη της Σελήνης στις 7, αναδύει όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που δεν είχατε λάβει υπόψη στην οικογενειακή και στην αισθηματική σας ζωή. Έχετε περιθώρια επιδιορθώσεων αλλά πρέπει να ακούσετε και τη γνώμη των άλλων. Η έκλειψη του Ήλιου στις 21, σας απομακρύνει από ένα σύμμαχο, ένα συνεργάτη ή κάποιον με τον οποίον μοιραζόσασταν κάποιο σχέδιο για το μέλλον στα επαγγελματικά σας. Είναι καλό να μείνετε για λίγο σε μέρος που σας ξεκουράζει και να αφήσετε τα γεγονότα να ολοκληρώσουν τον κύκλο και τη σημασία τους.

Πώς θα επηρεάσουν τον Ζυγό τα αστρολογικά φαινόμενα του Αυγούστου 2017

Προφυλάξτε τον ψυχισμό σας!

Το φαινόμενο φαίνεται να επηρεάζει τον ψυχισμό σας, να αναμοχλεύει τα αισθήματά σας για αγαπημένο ή αγαπημένα πρόσωπα και να αισθάνεστε αδικημένοι όσον αφορά σε μια αντίστοιχη κατάσταση του παρελθόντος. Όταν εσείς δηλαδή, παραμερίσατε τις επιθυμίες σας για να στηρίξετε τους άλλους. Επειδή όμως όλα είναι δανεικά και επιστρέφονται διορθωμένα, φροντίστε να μην ενοχλείστε τόσο από μια αδικία. Κρατηθείτε ακέραιοι, αλλάξτε γρήγορα προσανατολισμό και απολαύστε τις μικρές χαρές του μήνα αποφεύγοντας τις υπερβολές. Έχετε άλλους λόγους να είστε χαρούμενοι, κοινωνικοί και ευχάριστοι. Όσο μεγαλύτερη σημασία δίνετε στα κακώς κείμενα, τόσο μεγαλύτερη ψυχική προσπάθεια απαιτείται να καταβάλετε για να ισορροπήσετε. Και η ισορροπία για εσάς είναι το άπαν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φονικός σεισμός στην Κω: Η επόμενη μέρα, οι τεράστιες ζημιές και η μεγάλη αγωνία για το λιμάνι!


Γενική Πρόβλεψη Αυγούστου 2017 για τον Σκορπιό

Φροντίστε να τακτοποιήσετε θέματα που έχετε καταπιέσει πολύ καιρό μέσα σας και αφορούν στις σχέσεις που έχετε, στον τρόπο με τον οποίο υποστηρίζετε τις υποθέσεις σας και στα χρήματα τα οποία περιμένετε από δανειακές εκκρεμότητες ή καθυστερημένες αμοιβές σας. Όσο ήρεμος και αν φαίνεται ο μήνας στην επιφάνειά του, τόσο ταραγμένος είναι αν αποφασίσετε να κάνετε τακτοποιήσεις και εκκαθαρίσεις. Η έκλειψη της Σελήνης στις 7 θέλει προσεκτικές προσεγγίσεις σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα με συγγενείς, πελατειακές σχέσεις και ανθρώπους που έχουν τη δύναμη να σας στηρίξουν και να σας ανοίξουν κάποιες κλειστές πόρτες. Η έκλειψη του Ήλιου στις 21 επηρεάζει οικογενειακές καταστάσεις, σχέσεις με τους γονείς αλλά και ανθρώπους που θα σας ζητήσουν για κάποιο λόγο τη βοήθειά σας. Φανείτε σταθεροί στις αποφάσεις σας και μην σταματάτε να υπερασπίζεστε τον εαυτό και τις επιθυμίες σας.


Πώς θα επηρεάσουν τον Σκορπιό τα αστρολογικά φαινόμενα του Αυγούστου 2017

Ιεραρχήστε τις ανάγκες σας!

Το φαινόμενο σας επηρεάζει και θετικά και αρνητικά. Θετικά γιατί μπορείτε να λειτουργήσετε μυστικά και να ανακαλύψετε τις ζωτικές για εσάς διεξόδους στα θέματα που σας απασχολούν και αρνητικά όσον αφορά στις άμεσες επιδιώξεις σας. Φαίνεται λοιπόν πως είναι όλα θέμα συντονισμού και ιεράρχησης των αναγκών. Θα είστε περισσότερο ασφαλείς αν ακολουθήσετε τους κανόνες και αν περάσετε λίγο καιρό προσγειωμένοι και με διάθεση αφοσίωσης στο όποιο καθήκον σας. Μην κάνετε συγκρίσεις με τη δυνατότητα επιλογών που έχουν κάποιοι άλλοι και μην αφήνετε κάποια πράγματα στην τύχη, ιδιαίτερα αν εξαρτάται από την εξέλιξή τους η οικονομική σας κατάσταση. Η οικογένεια, οι επιλογές για το μέλλον, οι σχέσεις σας με κάποιο ειδικό άτομο καθώς και κάποιες συμφωνίες σας, χρειάζονται ψυχραιμία, περισσότερη επεξεργασία και αισιοδοξία.


Γενική Πρόβλεψη Αυγούστου 2017 για τον Τοξότη

Ο μήνας αυτός δοκιμάζει τα οικονομικά σας αλλά ταυτόχρονα σας προτρέπει σε ένα μεγάλο ταξίδι, είτε προγραμματισμένα είτε ξαφνικά. Αποφασίζετε πολύ γρήγορα να αλλάξετε περιβάλλον, να αφήσετε πίσω σας θέματα που σας προβλημάτισαν ενώ καθυστερεί η επίλυσή τους και επιλέγετε να απομακρυνθείτε από εστίες έντασης οι οποίες δημιουργήθηκαν και καλλιεργήθηκαν από τρίτους. Η έκλειψη της Σελήνης στις 7 θα δοκιμάσει τα αισθήματά σας για τον σύντροφό σας, θα ξεκαθαρίσει σχετικά το τοπίο στη σχέση και στις επιδιώξεις σας και θα σας δείξει τι πρέπει να περιμένετε και τι όχι. Η ηλιακή έκλειψη στις 21 θα φέρει στα όριά του ένα οικονομικό ζήτημα, από την άλλη πλευρά όμως θα φροντίσει ώστε να αναπληρωθούν κάποιες απώλειες, είτε σε έμψυχο υλικό είτε σε πρακτικά ζητήματα για τα οποία είχατε προβληματιστεί σημαντικά στο παρελθόν.

Πώς θα επηρεάσει τον Τοξότη τα αστρολογικά φαινόμενα του Αυγούστου 2017

Με κίνητρο την περιέργεια!

Φαίνεται πως η διάθεσή σας για περιπέτεια βρίσκει ανταπόκριση στο φαινόμενο του μήνα, το οποίο μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με μια δύσκολη καθημερινότητα, όσον αφορά στην προσπάθειά σας να αντιμετωπίσετε ένα έκτακτο γεγονός, μια κατάσταση που σας περιορίζει ή ένα θέμα που μόνο εσείς μπορείτε να διαχειριστείτε. Όσο όμως κι αν αλλάζει το πρόγραμμα, δεν πτοείστε γιατί αυτήν την περίοδο διανύετε τη φάση της περιέργειας, της εσωτερικής εξέλιξης και της, κατά κάποιο τρόπο, αφ υψηλού αντιμετώπισης όλων των άλλων. Ξέροντας ότι είναι δύσκολος μήνας ο Αύγουστος έτσι κι αλλιώς και έχοντας υπόψη σας ότι οι δυσκολίες είναι αδύνατες για τον Τοξότη, απομακρύνεστε από τις αρνητικές συνέπειες του φόβου, επενδύοντας στην ελπίδα και στην νοητική και ψυχική ολοκλήρωση!


Γενική Πρόβλεψη Αυγούστου 2017 για τον Αιγόκερω

Προσοχή στις υποσχέσεις, στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε και στον τρόπο με τον οποίο αφήνεστε στη σαγήνη των άλλων. Η ανάγκη σας για αλλαγές στο περιβάλλον, στην αισθηματική σας ζωή και στην φυσική σας κατάσταση σας οδηγούν σε μονοπάτια που δεν γνωρίζετε και πολλές φορές, οι άγνωστοι δρόμοι, κρύβουν και δοκιμασίες. Η έκλειψη της Σελήνης στις 7 σας αφαιρεί ενέργεια, σας οδηγεί σε ήρεμες, ελεγχόμενες διακοπές και σας αναγκάζει να προσαρμοστείτε για άλλη μια φορά στις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας. Η ηλιακή έκλειψη στις 21 δοκιμάζει τις συνεργασίες σας, τον κοινωνικό περίγυρο και φέρνει στην επιφάνεια κάποια μυστικά που θα επηρεάσουν αρνητικά τον αλτρουισμό σας. Μην βάζετε όλα τα αβγά στο ίδιο καλάθι και μην ασχολείστε με ότι έχει δεν έχει πια ούτε σημασία, ούτε αξία.

Πώς θα επηρεάσει τον Αιγόκερω τα αστρολογικά φαινόμενα του Αυγούστου 2017

Φροντίστε να κρίνετε σωστά!

Ακολουθήστε το ένστικτό σας το οποίο λειτουργεί αλάθητα και θα είστε οι λιγότερο εκτιθέμενοι στην επίδραση του φαινομένου. Αργήσατε λίγο να καταλάβετε ότι δεν είστε αδικημένοι, ούτε άτυχοι, απλά βιαστήκατε να κάνετε αναπροσαρμογές, τόσο στο σκεπτικό σας όσο και στις ενέργειές σας. Ο μήνας θα σας φέρει ευκαιρίες, κάποιες ουσιαστικές και κάποιες επιπόλαιες και μη αποδοτικές. Εδώ χρειάζεστε ψυχραιμία για να αποφασίσετε με σωστά κριτήρια, καθώς δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να κερδίσετε το μέλλον. Πάντως δεν χωρούν όλα στο ίδιο καλάθι και θα πρέπει να αποφασίσετε τι θα αποχωριστείτε ολοκληρωτικά. Όσο βάρος απορρίψετε, τόσο πιο ανάλαφροι θα προχωρήσετε σε αυτό που πρέπει να γίνει!


Γενική Πρόβλεψη Αυγούστου 2017 για τον Υδροχόο

Σαν άμεσοι αποδέκτες των εκλείψεων του μήνα, αφού συμβαίνουν στον άξονα Υδροχόου- Λέοντα, έχετε κάθε λόγο να είστε επιφυλακτικοί, μετρημένοι και διορατικοί. Τα φαινόμενα κάθε είδους προβλέπονται είτε έντονα, είτε με ιδιαίτερη σημασία που θα αποδειχτεί όμως στην πορεία. Η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας στις 7, προκαλεί σωματική και ψυχική αναστάτωση, έξαρση του ανικανοποίητου και εξάρτηση από μια απατηλή εικόνα του εαυτού σας ή κάποιου άλλου αγαπημένου σας προσώπου. Η ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα στις 21 δοκιμάζει τις αντοχές του γάμου ή της σχέσης σας, δημιουργεί εντάσεις και αιτίες παρεξηγήσεων, ενώ σας αφαιρεί επιχειρήματα, λόγω κάποιας υπόσχεσης ή κάποιων λεπτών ισορροπιών που δεν θέλετε να διαταράξετε.

Πώς θα επηρεάσουν τον Υδροχόο τα αστρολογικά φαινόμενα του Αυγούστου 2017

Αναπροσαρμογή πορείας!

Το φαινόμενο είναι ικανό να σας παραπλανήσει και να πάρετε αποφάσεις που στηρίζονται σε πολύ ορισμένα κριτήρια, που εξυπηρετούν μέρος μόνο των αναγκών σας. Αρνείστε πεισματικά να δείτε που κάνετε λάθος και αρνείστε να παραδεχτείτε ότι πρέπει να αλλάξετε πορεία για τον στόχο που επιδιώκετε. Το φαινόμενο κρύβει από το οπτικό σας πεδίο την πραγματικότητα, γεγονός που, σε συνδυασμό με τη δική σας αγαπημένη θεωρία του όλα είναι για καλό, σας εγκλωβίζει σε ένα λαβύρινθο συναισθημάτων, προσωπικού ανικανοποίητου και πρακτικών αναγκών και σας οδηγεί σε μια εξέγερση εναντίον των φυσιολογικών σας αδυναμιών. Κάτι τέτοιο είναι ικανό να επηρεάσει την υγεία σας και να ανησυχήσει εκείνους που σας αγαπούν.


Γενική Πρόβλεψη Αυγούστου 2017 για τον Ιχθύ

Γενικότερα φιλοσοφικά ερωτήματα εγείρονται αυτόν τον μήνα για εσάς και η καλή σας διάθεση και ηρεμία θα εξαρτηθούν από τις ευφάνταστες απαντήσεις που θα δώσετε. Είναι πιθανόν, λόγω των εκλείψεων να αισθανθείτε την ανάγκη ανανέωσης όλης της γκάμας των σχέσεων αλλά και των ασχολιών σας. Η σχέση σας όμως με την πραγματικότητα δεν θα σας επιτρέψει να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Η έκλειψη της Σελήνης στις 7, φέρνει στην επιφάνεια κρίση συνειδήσεως, αναπαράγει λάθη του παρελθόντος και φόβο για το μέλλον. Η ηλιακή έκλειψη στις 21 επηρεάζει την υγεία, σας κάνει απρόσεκτους στις ασχολίες σας και φέρνει στο προσκήνιο ανθρώπους με τους οποίους σας χωρίζουν διαφορές. Μείνετε σε ήρεμα νερά και μην προκαλείτε άσκοπα την τύχη σας.

Πώς θα επηρεάσουν τον Ιχθύ τα αστρολογικά φαινόμενα του Αυγούστου 2017


Η ασφάλεια σε πρώτο πλάνο!

Επηρεάζεστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με την πρακτική σας ασφάλεια πρωτίστως και κατά δεύτερο λόγο με τον τρόπο με τον οποίο υποστηρίζετε την συναισθηματική σας πληρότητα. Και στις δυο περιπτώσεις θα αναζητήσετε την ασφαλή οδό, θα προσπαθήσετε να κόψετε δρόμο και να αποφύγετε συμπληγάδες, αλλά εξετάστε μήπως όλα αυτά δυναμώνουν στη φαντασία σας και σας εμποδίζουν να είστε απλοί και ευθείς σε ότι αναζητάτε. Όσο απομακρύνεστε από τις δικλείδες ασφαλείας σας κυνηγώντας πειρασμούς, μην αγνοείτε τα σημεία των καιρών και μην προσπαθείτε να κάνετε τώρα τη διαφορά και να επιτύχετε αιφνιδιασμούς. Το πιθανότερο είναι να αδικήσετε τον ίδιο σας τον εαυτό και να του στερήσετε δυνάμεις που θα του χρειαστούν στο άμεσο μέλλον.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share