Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια και Survivor: Αυτοί οι παίκτες για γινόντουσαν ιδανικό ζευγάρι σύμφωνα με τα άστρα!

20 Ιουλίου 2017 12:58
Ζώδια και Survivor: Αυτοί οι παίκτες για γινόντουσαν ιδανικό ζευγάρι σύμφωνα με τα άστρα!

Τα ζώδια παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή μας και είναι πάρα πολλοί εκείνοι που φέρονται και άγονται βάσει τον ζωδιακών προβλέψεων ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι και στην επιλογή των συντρόφων τους!

Το athensmagazine.gr περίπου έναν μήνα μετά την ολοκλήρωση του Survivor, έψαξε και βρήκε, έκανε τους κατάλληλους συνδυασμούς, αναλύσε ζώδια και ημερομηνίες γέννησης και βρήκε τον κατάλληλο εκείνο συνδυασμό που θα έβαζε... φωτιά σε μία πιθανή ερωτική σύμπραξη μέσα στο παιχνίδι.

Και για να μην το καθυστερούμε, μιας και όλοι θέλετε να μάθετε για ποιους δύο παίκτες πρόκειται, που ακόμα και... οι πλανήτες τους θέλουν μαζί, θα σας πούμε ευθείς αμέσως:

Πρόκειται για τον Ντάνο, τον Γιώργο Αγγελόπουλο δηλαδή, και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παγκόσμιο σοκ: Διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο πασίγνωστος πολιτικός!

Από την μία, ο Σκιαθίτης γόης ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερου, ρομαντικός και ενθουσιώδης.

Από την άλλη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου! Αγρίμι εκ φύσεως, με αρκετή δόση ρομαντισμού επίσης όμως και με ένα ταίριασμα μεταξύ τους που... πετάει σπίθες!

Τα άστρα ομολογούν: Αυτό είναι το ζωδιακό ταίριασμα Ντάνου - Ευρυδίκης που θα... βάλει "φωτιές"

Από την ερωτική έλξη Ταύρου με Αιγόκερω προκύπτει μια πρακτική και ευαίσθητη σχέση. Πρόκειται για ζώδια που είναι προσγειωμένα όσον αφορά τις απόψεις τους και τους αρέσει η ποικιλία. Ο Ταύρος αποφεύγει να ρισκάρει όσον αφορά τις συναισθηματικές του σχέσεις και ο Αιγόκερως πράττει το ίδιο όσον αφορά όμως τα χρήματα και την καριέρα. Η καριέρα είναι πολύ σημαντική για τη ζωή ενός Αιγόκερου ο οποίος τοποθετεί ψηλά τον πήχη των επιδιώξεων του. Ο Ταύρος έχει και αυτός υψηλές επιδιώξεις αλλά για την αγάπη, τις σχέσεις και τα υλικά αγαθά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το γνώριζες: Αυτό το ζώδιο είναι οι πιο όμορφοι και γοητευτικοί άνθρωποι στο κόσμο!

Θαυμάζουν από κοινού την αφοσίωση και τη δύναμη ενώ σχεδόν ταυτίζονται στην συντηρητική άποψη που έχουν για τη ζωή (ο Αιγόκερως σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι ο Ταύρος), συνεπώς η σχέση τους μπορεί σύντομα να «μπαγιατέψει». Το πρόβλημα; Στην ουσία διαφέρουν.

Ο Ταύρος θα συνειδητοποιήσει ότι ο Αιγόκερως είναι πολύ συντηρητικός και περιοριστικός, ενώ ο Αιγόκερως από την πλευρά του θα διαπιστώσει ότι ο Ταύρος είναι τεμπέλης και δεν νοιάζεται για καριέρα και κύρος. Αν ο Ταύρος ενθαρρύνει τον Αιγόκερω να μειώσει λίγο ταχύτητα και να εκτιμήσει τους καρπούς των κόπων του και αν ο Αιγόκερως προτρέψει τον Ταύρο να επιτύχει στόχους και να πραγματοποιήσει τα όνειρα του η σχέση τους θα κυλήσει ομαλά, ευτυχισμένα και θα έχει διάρκεια.

Η Αφροδίτη (Έρωτας) κυβερνά τον Ταύρο και ο Κρόνος (Κάρμα) τον Αιγόκερω. Η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει την ζεστή, θηλυκή ενέργεια, ενώ ο Κρόνος την ψυχρή αρσενική. Η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει τις αισθησιακές απολαύσεις, την αισθητική της αγάπης και την ομορφιά της τέχνης. Όλα αυτά τονώνουν τον Ταύρο και ανεβάζουν την εκτίμηση του για την ζωή και την αγάπη. Ο Κρόνος από την άλλη, αντιπροσωπεύει την σκληρή δουλεία και την πειθαρχία προκειμένου να επιτύχει τους στόχους του. Ο Ταύρος θα δείξει στον Αιγόκερω την αξία της ξεκούρασης όποτε αυτό είναι δυνατό και πώς να εκτιμήσει την ομορφιά και την άνεση. Ο Αιγόκερως θα διδάξει στον Ταύρο την πειθαρχία καθώς και να απλώνει το χέρι του σε όποιον το χρειάζεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Εφιάλτης για τον Γιώργο Αγγελόπουλο μετά το Survivor! Έκανε ασφαλιστικά μέτρα για...

Ταύρος και Αιγόκερως είναι ζώδια της Γης. Στο ζευγάρι αυτό αρέσουν τα υλικά αγαθά. Θέλει να έχει και να περιβάλλεται από όμορφα πράγματα – ένα όμορφο σπίτι, μοδάτα ρούχα, ακριβά αμάξια και έργα τέχνης. Από τη στιγμή που και οι δύο δουλεύουν τόσο σκληρά δεν είναι δύσκολο για αυτούς να το επιτύχουν και σχεδόν ποτέ δεν θα διαφωνήσουν για έλλειψη πρακτικότητας και υπερβολική κατάχρηση.

Ο Ταύρος είναι Σταθερό ζώδιο και ο Αιγόκερως Παρορμητικό. Οι Ταύροι δύσκολα αλλάζουν γνώμη όταν αποφασίσουν κάτι. Διακατέχονται από μια ήρεμη, ακλόνητη αποφασιστικότητα.

Και όχι μόνο δεν θεωρούν πως αυτό είναι περιοριστικό και βαρετό αλλά ο Αιγόκερως το βρίσκει παρηγορητικό. Ο Ταύρος είναι σαφώς αφοσιωμένος στη σχέση.

Το ατού αυτής της σχέσης; Η ομοιότητα των αξιών τους και η αφοσίωση τους στους ίδιους στόχους. Και οι δύο απολαμβάνουν την πολυτέλεια και τα ωραία πράγματα, ενώ είναι και επινοητικοί. Τα κοινά τους ενδιαφέροντα τους καθιστούν ένα απόλυτα συμβατό ζευγάρι.

Όπως καταλαβαίνετε, Ντάνος και Ευρυδίκη -όχι μόνο επειδή η τηλεόραση του ΣΚΑΙ μας το έχει επιδείξει- αλλά και επειδή τα ίδια τους τα ζώδια το επιβάλουν, έχουν κάθε δυνατότητα να αποτελέσουν μελλοντικά ένα εξαιρετικό ζευγάρι μεταξύ τους!

Φυσικά, δεν αρκεί να το λένε τα... άστρα και οι πλανήτες, αλλά χρειάζεται να το θέλουν και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές. Το σίγουρο είναι πως, οι πλανήτες συνηγορούν υπέρ των δύο τους και μένει να αποδειχτεί και στην πράξη πως ο ένας... γουστάρει τον άλλο και πρόκειται να εκφράσουν τον έρωτα που -κακά τα ψέματα- όλοι έχουμε αναγνωρίσει ότι υποβόσκει, μέσα από την δήθεν κόντρα μεταξύ του!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share