Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 13 Ιουλίου;

13 Ιουλίου 2017 07:15
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 13 Ιουλίου;

Το πρώτο συστατικό της επιτυχίας ενός στόχου, είναι να τον… ονειρευτείς! Με κάθε λεπτομέρεια, με κάθε προσωπική σου πινελιά, που θα του δώσει τα δικά σου χρώματα και θα εκπληρώσει κάθε βαθύτερη ανάγκη σου! Αυτήν τη δυνατότητα σου δίνει η σημερινή ημέρα, με την Σελήνη να διανύει το ζώδιο των Ιχθύων και να σε προτρέπει να ανυψωθείς σε υψηλότερες συχνότητες… Εκεί που κάθε όνειρό σου υπάρχει ήδη… και εσύ δεν έχεις παρά να το φέρεις στην πραγματικότητά σου…

Η Σελήνη στους Ιχθείς και οι αστρολογικές όψεις της

Μην ξεχνάς πως κάθε μεγάλο επίτευγμα, κάθε τι που έχει εξελιχθεί στη ζωή σου, ξεκίνησε από ένα όνειρο… μια βαθιά σου επιθυμία που τριγύριζε μέσα στο μυαλό σου κάθε βράδυ και τελικά κατάφερες να την υλοποιήσεις.

Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με την Αφροδίτη στις 12:28 μ.μ. δημιουργεί επιθυμία για ομορφιά, έτσι που σε βοηθά να δεις τον κόσμο γύρω σου από μια άλλη οπτική, πιο συναισθηματική, που σου επιτρέπει να ανταλλάσσεις το συναίσθημά σου με τους γύρω σου. Και αυτός είναι ένας λόγος, που μπορεί να δημιουργήσει αρμονία στην καθημερινότητά σου και στον περίγυρό σου. Επίσης, οι ώρες αυτές είναι κατάλληλες για να ασχοληθείς και με θέματα ομορφιάς, προσφέροντας στον εαυτό σου την πολυτέλεια της φροντίδας και της απόλαυσης.

Στις 9:27 μμ. η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σού προσφέρει ένα ταξίδι στο… όνειρο! Τώρα μπορείς να χαλαρώσεις και να χρησιμοποιήσεις το όφελος του διαλογισμού, για να ομορφύνεις την ψυχή σου, να την γλυκάνεις, να την μαλακώσεις και κυρίως να της δώσεις την τροφή που χρειάζεται, για να έχει ισορροπία και αρμονία.

Αλλιώς, αν παραμείνεις στα εγκόσμια και τις προσδοκίες που γεννώνται τις ώρες αυτές, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να απογοητευτείς, και αυτό να βγει και στη συμπεριφορά σου, διαταράσσοντας την ηρεμία των βραδινών ωρών. Αξιοποίησε λοιπόν κατάλληλα την ενέργεια της όψης για να δημιουργήσεις… Κάνε το πρώτο σου βήμα, αυτό που θα σε φέρει πιο κοντά σε ό,τι εσύ έχεις επιλέξει!

ΥΓ. Βασική προϋπόθεση είναι να το πιστεύεις… Μην το ξεχνάς!

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη στους Ιχθείς

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, είστε εσείς που εισπράττετε τη θετική ενέργεια της σημερινής ημέρας, έτσι που σας επιτρέπει να εκφράσετε με μεγαλύτερη ευκολία όλα όσα νοιώθετε, δημιουργώντας μια καλή ροή στις σχέσεις σας και στην καθημερινότητά σας, αλλά κυρίως μέσα σας. Ωφεληθείτε από μια εσωτερική αναζήτηση και ανακαλύψτε το όφελος που σας προσφέρει ο διαλογισμός και η προσευχή, για να ανοίξετε τη ροή των εξελίξεων στη ζωή σας! Δείτε τώρα τις προβλέψεις για το ζώδιό σας στην τηλεοπτική εκπομπή μας.

Πηγή: my-astro.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share