Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για τη νέα εβδομάδα (29/05 - 04/06)!

28 Μαΐου 2017 12:13
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για τη νέα εβδομάδα (29/05 - 04/06)!

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για τη νέα εβδομάδα στο Athensmagazine.gr!

Κριός
Διάθεση: Μπορεί οι άλλοι αυτό το διάστημα να μην ανταποκρίνονται με τον τρόπο που εσείς θέλετε, αλλά ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του όρια.
Έρωτας: Υπάρχει ένταση στα προσωπικά σας, εκνευρισμός και δυσφορία. Αποφύγετε τις βιασύνες, γιατί σίγουρα δεν θα σας βγουν σε καλό.
Επαγγελματικά: Για να πετύχετε αυτά που θέλετε χρειάζεστε οπωσδήποτε σύμμαχους. Μη βιαστείτε να δώσετε απάντηση στις προτάσεις που σας γίνονται και κυρίως φροντίστε να έχετε εναλλακτική λύση.
28/5: Καλό θα ήταν σήμερα να έχετε ρεπό και να είστε απλά ο άλλος σας εαυτός.

Ταύρος
Διάθεση: Σημαντικό ρόλο αυτή τη στιγμή στη ζωή σας παίζουν οι λεπτομέρειες, αναλύεται τα πάντα με τη λογική. Όμως, ως γνωστόν, στη ζωή δεν αναλύονται όλα με τη λογική και μόνο.
Έρωτας: Με λίγη δική σας προσπάθεια μπορεί τα ερωτικά σας να έχουν θαυμάσια εξέλιξη αυτό το διάστημα.
Επαγγελματικά: Σας είναι αναγκαία αυτή τη στιγμή η βοήθεια των συνεργατών σας για να μπορέσετε να ξεπεράσετε τον σκόπελο που έχετε μπροστά σας.
2/6: Από σήμερα θα καταλάβετε γιατί τα ράσα δεν κάνουν τον παπά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκλειστικό: Tο πρώτο ατομικό αγώνισμα που μπορεί να δούμε ακόμα και σήμερα! (video)

Δίδυμοι
Διάθεση: Καινούρια βάρη ήρθαν να προστεθούν στο ήδη βεβαρημένο πρόγραμμά σας, ενώ είστε ακόμη κουρασμένοι.
Έρωτας: Το μέλλον σάς επιφυλάσσει πολύ ενδιαφέρουσες εμπειρίες, από εσάς όμως θα εξαρτηθεί η ευτυχία σας.
Επαγγελματικά: Πορευθείτε με μέτρο και σύνεση. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για τα περιουσιακά σας στοιχεία.
30/5: Ό,τι σας επιφυλάσσει η μοίρα θα σας το δώσει απόψε, καθώς η βράδια θα είναι μαγική κι εσείς με το ραβδάκι σας θα μετράτε τ’ άστρα.

Καρκίνος
Διάθεση: Αναμοχλεύετε παλιές και οδυνηρές υποθέσεις και δεν είναι σίγουρο ότι μπορείτε να τις αντέξετε αυτό το διάστημα.
Έρωτας: Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν ήρεμα και να πάρουν από μόνα τους τη θέση που πρέπει. Η λογική εξέταση των πραγμάτων δεν θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα.
Επαγγελματικά: Το οικονομικό σας μέλλον σάς γεμίζει άγχος, γιατί όταν έπρεπε να φροντίσετε τα οικονομικά σας νομίζατε ότι πάντα θα είναι η εποχή με τις παχιές αγελάδες.
3/6: Το παιχνίδι στην καριέρα ξεκινάει χοντρά και σας αβαντζάρει.

Λέων
Διάθεση: Άκαρπες θα αποβούν όλες οι προσπάθειές σας να επικοινωνήσετε και να προσεγγίσετε τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν αυτό το διάστημα.
Έρωτας: Μια ανάλαφρη και δροσερή σχέση, κατάλληλη για την εποχή. Αρκεστείτε σε αυτό και μην ψάχνετε συνέχεια.
Επαγγελματικά: Είναι ευνοϊκή εποχή για τα οικονομικά δεδομένα όσων έχουν ως αποκλειστική ασχολία τα ταξίδια και τις δημόσιες σχέσεις.
29/5: Μια νέα εποχή ξεκινά, μια εποχή που θα σας δώσει πολλά και σημαντικά γεγονότα, τα οποία θα αξιοποιήσετε όπως πρέπει.

Παρθένος
Διάθεση: Προσπαθήστε να δείτε την καλή πλευρά των γεγονότων που θα σας συμβούν αυτό το διάστημα, γιατί οι παρεξηγήσεις δημιουργούν αντιπαραθέσεις.
Έρωτας: Προσεγγίστε τον σύντροφό σας συζητώντας με ειλικρίνεια τις διαφορές σας αυτό το διάστημα.
Επαγγελματικά: Τα οικονομικά σας είναι μια μόνιμη εστία άγχους και πίεσης. Δουλεύετε σκληρά, αλλά δεν είστε καθόλου ικανοποιημένοι.
31/5: Το συμφέρον σας είναι να πάτε με τα νερά των άλλων, έστω κι αν δεν καταλαβαίνετε τι ζητούν από σας ακόμη.

Ζυγός
Διάθεση: Οι προτάσεις που σας γίνονται διαδέχονται η μια την άλλη και η διάθεσή σας είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Έρωτας: Πολλοί από εσάς ενδιαφέρεστε ακόμα για καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν. Άλλοι από εσάς είστε δυσαρεστημένοι από τη σχέση σας κι έτσι γίνεστε πιεστικοί απέναντι σε αυτούς που αγαπάτε.
Επαγγελματικά: Δεν είναι κατάλληλη η εποχή για επενδύσεις, γιατί είναι πολύ αμφίβολη η απόδοσή τους.
1/6: Μη γίνεστε σαν αυτούς που δεν αντέχετε. Μίζεροι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκάλυψη βόμβα: Σκάνδαλο με τον ΣΚΑΙ που προωθεί τους Διάσημους έναντι των Μαχητών! Η παραδοχή παίκτη που ανατρέπει όσα γνωρίζαμε

Σκορπιός
Διάθεση: Για να είστε πραγματικά ευτυχισμένοι θα πρέπει να ανοίξετε νέους ορίζοντες στη ζωή σας. Δεν θα πρέπει να παρεκκλίνετε των στόχων σας και να αφήνετε τις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες.
Έρωτας: Ο σύντροφός σας περνάει μια υπαρξιακή κρίση κι εσείς δεν είστε καθόλου πρόθυμοι να τον ανεχθείτε. Γιατί θα πρέπει αυτός να σας ανέχεται πάντα;
Επαγγελματικά: Είστε σε δύσκολη οικονομική θέση και μόνο η διαλλακτικότητα και η διαπραγματευτική σας ικανότητα είναι σε θέση να σας βγάλουν από το αδιέξοδο.
28/5: Η αρχή μιας εξερεύνησης με αίσια κατάληξη.

Τοξότης
Διάθεση: Έχετε όλα τα πλεονεκτήματα για να διαπραγματευθείτε όλα όσα σας ενδιαφέρουν, κανένας δεν σας σταθεί εμπόδιο.
Έρωτας: Ήρθε η ώρα να γευθείτε χαρά, ένταση και ευτυχία, όμως, όλα αυτά διαρκούν μόνο όσο το μυαλό σας βρίσκεται στο κεφάλι σας.
Επαγγελματικά: Μειώστε όσο μπορείτε τα τρέχοντα έξοδα για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις μέρες που έρχονται.
29/5: Όση κούραση κι αν νιώθετε ήρθε η στιγμή να τα ξεχάσετε όλα. Είναι η ώρα που θα ηρεμήσετε για να ξεκινήσετε με νέες δυνάμεις.

Αιγόκερως
Διάθεση: Τουλάχιστον, τα μαύρα σύννεφα από τον ορίζοντα έχουν αρχίσει να υποχωρούν. Κάποιες παροδικές εντάσεις, που ίσως έχετε στο άμεσο μέλλον, δεν θα σας επηρεάσουν καθόλου.
Έρωτας: Ανοιχθείτε απέναντι σε ανθρώπους που σας περιβάλουν με στοργή και συντροφικότητα, ίσως δεν είναι ο μεγάλος έρωτας, αλλά είναι μια ζεστή σχέση κάτι που σας έχει λείψει εδώ και καιρό.
Επαγγελματικά: Μην είστε υπερβολικά απαιτητικοί, διαπραγματευθείτε με σύνεση τις οικονομικές σας συμφωνίες.
2/6: Η αρχή μιας εμπειρίας ανεπανάληπτης. Η επιτυχία την είδε μαζί σας.

Υδροχόος
Διάθεση: Μην υποκύψετε σε πειρασμούς που μπορούν να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Αυτή η περίοδος μπορεί να είναι η πιο επιτυχημένη περίοδος της ζωής σας.
Έρωτας: Ξεπεράστε τον άκρατο συναισθηματισμό σας και συνειδητοποιήστε ότι δεν πρέπει να είστε τόσο πολύ αυθόρμητοι.
Επαγγελματικά: Πρέπει να καταλάβετε ότι σήμερα δεν γίνονται θαύματα, μην τα θέλετε όλα σε χρόνο μηδέν, γίνετε πιο ευέλικτοι.
31/5: Η αρμονία ξαναγυρίζει στη ζωή σας. Όλα φαίνονται ήσυχα, τουλάχιστον για σήμερα.

Ιχθείς
Διάθεση: Είστε αρκετά κουρασμένοι από τις αναποδιές που σας έτυχαν και τα βλέπετε όλα μαύρα. Σύντομα, όμως, τα χρώματα θα αρχίσουν να γίνονται πιο χαρούμενα.
Έρωτας: Έφθασε η εποχή να ανταμειφθεί η υπομονή και η καλοσύνη σας.
Επαγγελματικά: Παλιές οικονομικές σας εκκρεμότητες έρχονται όλες μαζί και σας πιέζουν ασφυκτικά, με αποτέλεσμα να καταρρακώσουν το ηθικό σας.
3/6: Σήμερα είναι η μεγάλη σας ευκαιρία να τους… τυλίξετε όλους σε μια κόλα χαρτί και να μην πάρουν χαμπάρι τι έγινε.

Πηγή: http://like.philenews.com

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share