Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις του Ιουνίου από τον Κώστα Λεφάκη!

24 Μαΐου 2017 15:11
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις του Ιουνίου από τον Κώστα Λεφάκη!

Ο Δίας γυρίζει ορθόδρομος στο Ζυγό στις 10 του μήνα και αυτό αποτελεί μεγάλη ανακούφιση για εσάς τους Κριούς. Όσοι όμως είχατε προετοιμαστεί για ρήξεις, καλό θα είναι να αναθεωρήσετε και να χαλαρώσετε την εσωτερική σας ένταση.

Οι καταστάσεις επανέρχονται σιγά-σιγά στους κανονικούς τους ρυθμούς, με αποτέλεσμα να ευνοείστε περισσότερο από ήπια και διπλωματική συμπεριφορά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον ξεφτίλισε: Η κίνηση της Μελάνια που έκανε... "ρόμπα" τον Τραμπ δημοσίως! (Video)

Στον τομέα των αισθηματικών σας ακολουθήστε το ένστικτό σας και μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα από κάποιες άτυχες συνεννοήσεις, ή κάποιες αντιθέσεις που φαίνεται να επηρεάζουν τον ψυχισμό σας.

Ο Ιούνιος δεν σας βοηθά να βγάλετε σαφή συμπεράσματα όσον αφορά στις επαγγελματικές σας εξελίξεις και αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να αντιδράσετε σαρωτικά, εκεί που οι άλλοι δεν δίνουν τόσο μεγάλη σημασία στην λεπτομέρεια!

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας γυρίζει ορθόδρομος στο Ζυγό στις 10 του μήνα και αυτό αποτελεί μεγάλη ανακούφιση για εσάς τους Κριούς. Όσοι όμως είχατε προετοιμαστεί για ρήξεις, καλό θα είναι να αναθεωρήσετε και να χαλαρώσετε την εσωτερική σας ένταση.

Οι καταστάσεις επανέρχονται σιγά-σιγά στους κανονικούς τους ρυθμούς, με αποτέλεσμα να ευνοείστε περισσότερο από ήπια και διπλωματική συμπεριφορά.

Στον τομέα των αισθηματικών σας ακολουθήστε το ένστικτό σας και μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα από κάποιες άτυχες συνεννοήσεις, ή κάποιες αντιθέσεις που φαίνεται να επηρεάζουν τον ψυχισμό σας.

Ο Ιούνιος δεν σας βοηθά να βγάλετε σαφή συμπεράσματα όσον αφορά στις επαγγελματικές σας εξελίξεις και αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να αντιδράσετε σαρωτικά, εκεί που οι άλλοι δεν δίνουν τόσο μεγάλη σημασία στην λεπτομέρεια!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη αυτό τον Ιούνιο θα κινείται στο ζώδιό σας και πολλά πράγματα φαίνεται να αλλάζουν αυτό το μήνα στην καθημερινότητά σας, στις επιλογές σας και στις εξελίξεις στους βασικούς τομείς της ζωής σας.

Είναι ο μήνας που ενισχύει την φιλαρέσκειά σας, την αυτοπεποίθηση και τις φιλοδοξίες σας . Αν ιεραρχήσετε σωστά τις ανάγκες σας, αν δώσετε ώθηση στο συμφέρον σας και αν μείνετε σταθερές στις προσπάθειες που αφορούν στην βελτίωση του βιοτικού σας επιπέδου, τότε πολλά θα αλλάξουν προς το καλύτερο ή θα φανερώσουν την θετική τους προοπτική.

Φροντίστε να προστατευτείτε από κόλακες, να αγνοήσετε παραινέσεις που σας φαίνονται σκόπιμες και γενικά, να μην παρεκκλίνετε από τις σταθερές που σας χαρακτηρίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αλλιώς το είχατε φανταστεί και αλλιώς το θέμα σας προκύπτει. Ευτυχώς όμως αυτό το «αλλιώς» είναι ευνοϊκό και αφορά στις επαγγελματικές εξελίξεις και στον τρόπο με τον οποίο λειτουργείτε σε αυτό το περιβάλλον.

Ο Ερμής στο ζώδιό σας, από τις 7 έως τις 27 φροντίζει ώστε να κάνετε τις σωστές επιλογές, να αποφύγετε κακοτοπιές και να συνεννοηθείτε καλύτερα και αποδοτικότερα με τους πελάτες και τους συνεργάτες σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον ξεφτίλισε: Η κίνηση της Μελάνια που έκανε... "ρόμπα" τον Τραμπ δημοσίως! (Video)

Οι ιδέες σας βρίσκουν θετική ανταπόκριση όπως και υποστήριξη, ενώ μπορεί να ξαφνιάσουν και εσάς την ίδια από την πρωτοτυπία και την ευστοχία τους. Αποφύγετε την υπερβολή και μην επαινείτε υπερβολικά τον εαυτό σας για την όποια επιτυχία σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό τον Ιούνιο αγαπητοί μου Καρκίνοι, καλείστε να υπερασπιστείτε τις επιλογές και τις επιθυμίες σας. Τις περισσότερες φορές θα έχετε επιτυχία, αλλά δεν θα αποφύγετε την ένταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δώστε βάση: Μην αγαπήσετε ποτέ αυτό το ζώδιο!


Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σας και σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω με αποτέλεσμα να αναστατώνει την καθημερινότητά σας, να περιπλέκει τις σχέσεις σας και να δημιουργεί έκτακτες οικονομικές ανάγκες. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι όταν το συμφέρον σας το επιβάλει και μην αντιδράτε υπερβολικά σε μικρές προκλήσεις.

Η καλή οργάνωση, η πιστή εφαρμογή ενός προγράμματος και η μη παρέκκλιση από κάποια φαρμακευτική αγωγή, κρίνονται απαραίτητες προϋποθέσεις για να έχετε ασφαλή τα νώτα σας και να μην αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε κάποιο απρόοπτο εξ αιτίας της αμέλειάς σας!

ΛΕΩΝ

Μπορεί να αντιλαμβάνεστε το σωστό και το πρέπον, αλλά δεν σας επιτρέπουν αυτό το μήνα οι συνθήκες να το εφαρμόσετε σε καίριους τομείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δώστε βάση: Αυτό το ζώδιο είναι το ιδανικό για... καταστάσεις Survivor!

Ο Ιούνιος είναι ο μήνας που σας επιβάλλει να κάνετε υπομονή και να οργανώσετε καλύτερα τις θέσεις και τις δράσεις σας. Είναι η καλύτερη τακτική για να κρατήσετε τα κεκτημένα σας, να αποφύγετε άκαρπες αντιπαραθέσεις και να διαφυλάξετε τα οικονομικά σας, τα οποία βρίσκονται σε οριακό σημείο.

Στα αισθηματικά να είστε προετοιμασμένοι για δυσκολίες και ανεξήγητα που δεν οφείλονται σε άτυχες επιλογές αλλά σε ένα φιλτράρισμα της σχέσης σας που σύντομα θα σας οδηγήσει σε σωστές και κατάλληλες αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείτε τώρα να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σχετίζονται με την οικονομική και επαγγελματική σας ασφάλεια. Είστε περισσότερο ευνοημένοι από άλλες εποχές αλλά χρειάζεται να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητά σας.

Οι αντιθέσεις στο προσωπικό και φιλικό σας περιβάλλον σας οδηγούν σε ένα είδος αποστασιοποίησης από τις κοινωνικές σας συναναστροφές, χωρίς όμως να είστε υποχρεωμένη να δώσετε κάποιες εξηγήσεις.

Αισθηματικά μπορείτε να αποφασίσετε την επισημοποίηση της σχέσης σας, να προχωρήσετε σε συμβίωση ή ακόμα και σε γάμο.

Προσοχή χρειάζονται οι πρακτικές σας συμφωνίες, οι διαπραγματεύσεις μιας αγοραπωλησίας και ο τρόπος με τον οποίο προβάλλετε τις αξιώσεις σας στην εργασία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό το ζώδιο κάνει το πιο καυτό "κρεβάτι" και αυτό είναι το πιο ξενέρωτο!

ΖΥΓΟΣ

Ο Δίας γυρίζει ορθόδρομος στο ζώδιό σας στις 10 του μήνα, γεγονός που σας ανακουφίζει και σας καθησυχάζει από φόβους σχετικά με τις επιλογές σας, το ρόλο σας στη ζωή των αγαπημένων σας και τον τρόπο με τον οποίο διεκδικείτε το δίκαιό σας.

Οι αντιθέσεις στο προσωπικό σας περιβάλλον εξακολουθούν να υφίστανται και ο τρόπος με τον οποίο καταφέρνετε να συμβιβάσετε τα ασυμβίβαστα αυξάνει τη δημοτικότητά σας αλλά και τις ευθύνες σας απέναντι σε τρίτους.

Οι μητέρες θα κληθείτε να υπερασπιστείτε τα πεπραγμένα των παιδιών σας, έστω και αν δεν είστε απολύτως σύμφωνες με αυτά.

Το καθήκον προηγείται της επιθυμίας και αυτός ο μήνας θεωρείται ιδανικός για να κλείσετε οριστικά κάποιες εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλύψτε τις ευαισθησίες σας και μην παραχωρείτε τα δικαιώματά σας στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή. Φροντίστε να είστε βέβαιοι για τις επιλογές σας και αν όχι, επιλέξτε το δρόμο με το λιγότερο ρίσκο.

Το παρελθόν θα βρεθεί για άλλη μια φορά στο δρόμο σας και θα έχετε μια ευκαιρία να τακτοποιήσετε οριστικά τις εκκρεμότητες που σας ακολουθούν και σας ταλαιπωρούν.

Μια επαγγελματική πρόταση καθυστερεί και η αναμονή σας εκνευρίζει. Φανείτε δημιουργική, εκφράστε τα ταλέντα σας με τον τρόπο που εξυπηρετεί τα συμφέροντά σας και δημιουργήστε τις προϋποθέσεις εκείνες που θα διευκολύνουν τις πρακτικές σας αποφάσεις.

Οικονομικά φαίνεται η πιθανότητα μιας ρήξης και μιας αντιπαράθεσης με εκείνους με τους οποίους έχετε κοινές διεκδικήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διαχείριση των πρακτικών και οικονομικών σας θεμάτων θα έρθει στο προσκήνιο και πρέπει να λειτουργήσετε με γνώμονα το συμφέρον σας, σε πιο ευρείς ορίζοντες.

Κάποιες κινήσεις τακτικής θα αποδώσουν καρπούς στο μέλλον, αλλά πρέπει να γίνουν τώρα. Μην αγνοείτε την καλή προετοιμασία των αντιπάλων σας στην εργασία και μην βάζετε την τύχη σας να δουλεύει υπερωρίες.

Αισθηματικά έχετε επιτυχίες οι ελεύθερoι, ή διακρίνετε πιο καθαρά το στόχο σας. Ένα ταξίδι είναι στα ενδεχόμενα του μήνα. Αν πραγματοποιηθεί, υπάρχει σοβαρή ένδειξη ότι μπορεί να γίνει τόπος εργασίας ή διαμονής, για περισσότερο χρόνο από όσο είχατε σκεφτεί.

Η οικογένεια, ή ο γάμος θα σας απασχολήσουν και θα σας δημιουργήσουν κάποιο σχετικό άγχος ως προς τις εξελίξεις κάποιων γεγονότων και κάποιων αντιθέσεων που επικρατούν σε αυτόν τον τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προχωρήστε συστηματικά και αποφασιστικά σε όλους τους τομείς ενδιαφέροντος αυτόν τον μήνα. Αν κινηθείτε διπλωματικά, ουσιαστικά, προγραμματισμένα και μεθοδικά, θα μπορέσετε να βρεθείτε σε πλεονεκτική θέση όσον αφορά στα πρακτικά σας ζητήματα, αλλά και με μεγάλο ηθικό προβάδισμα, όσον αφορά εσάς την ίδια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα το λατρέψετε: Αυτό το ζώδιο δίνει τα πιο καυτά φιλιά!

Με αυτό το ατού λοιπόν, οργανώστε το χρόνο σας, τις επαφές σας, τον ενδυματολογικό σας κώδικα, τις κοινωνικές σας εξόδους αλλά και τις σκοπιμότητές σας.

Αισθηματικά προβλέπεται να υπάρξουν κάποιοι θετικοί αιφνιδιασμοί, στους οποίους μπορείτε, πρώτα να ανταποκριθείτε θετικά και μετά να σκεφτείτε το πώς και γιατί συνέβησαν όλα, όπως συνέβησαν!

Έτσι κι αλλιώς η αυτοκυριαρχία είναι ένα δικό σας προσόν, το οποίο μπορείτε, αν το χρειαστείτε να το θέσετε σε εφαρμογή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εναλλαγή της καθημερινότητας και της διάθεσής σας είναι το περιβάλλον στο οποίο θα εξελιχθεί ο μήνας για τις περισσότερες από εσάς.

Αφήστε τα γεγονότα να διαδραματίσουν το ρόλο τους και μην αμφιβάλλετε για την θετική έκβαση των υποθέσεων που σας απασχολούν. Κάποιοι από εσάς θα αποκτήσετε απόγονο, ή θα προσφέρετε κοινωνική εργασία σε παιδικά ιδρύματα.

Οι νεότεροι από εσάς θα απολαύσετε το ενδιαφέρον κάποιου δυνητικού συντρόφου, το οποίο όμως, δεν έχει απεριόριστη διάρκεια, αν δεν το ενθαρρύνετε. Περισσότερο τυχεροί προβλέπεται να είναι οι πιο αποφασιστικοί από εσάς, ενώ, όσοι αναβάλλετε την δραστηριοποίησή σας, μπορεί να υποστείτε κάποιες συνέπειες, εξ αιτίας αυτής σας ακριβώς της αναβλητικότητας!

ΙΧΘΥΣ

Ο μήνας χωρίζεται σε δυο περιόδους για εσάς. Το πρώτο μισό είναι η περίοδος που πρέπει να δραστηριοποιηθείτε, να τρέξετε περισσότερο για τις υποθέσεις τις δικές σας αλλά και των άλλων και η περίοδος που πρέπει να αποδείξετε την αξία σας, τόσο στους άλλους, όσο και σε εσάς την ίδια.

Το δεύτερο μισό του μήνα είναι πιο αποδοτικό και πιο ουσιαστικό για εσάς, καθώς φαίνεται πως οι προηγούμενες προσπάθειές σας αποδίδουν, καθώς τα οικονομικά σας παρουσιάζουν σημάδια βελτίωσης και καθώς τα αισθηματικά σας εξελίσσονται σύμφωνα με το θετικό σενάριο.

Οι επαγγελματικές σχέσεις μόνο, χρειάζονται περισσότερη προσοχή εκ μέρους σας, ενώ δεν ευνοούνται τόσο κάποιες συνεργασίες ή κοινές δράσεις.

Στην εργασία ή στην κοινωνική σας ζωή, φροντίστε να διαθέτετε κάποιες δικλείδες ασφαλείας!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share