Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δώστε βάση: Μην αγαπήσετε ποτέ αυτό το ζώδιο!

7 Μαΐου 2017 17:22
Δώστε βάση: Μην αγαπήσετε ποτέ αυτό το ζώδιο!

Ποια είναι τα κακά κουσούρια κάθε ζωδίου, και με ποιον τρόπο αυτά θα επηρεάσουν την σχέση σας; Αν χρειάζεσαι να μάθεις λίγα περισσότερα πράγματα για το πώς μπορεί να σου την φέρει το κάθε ζώδιο, πάρε μια βαθιά ανάσα και διάβασε παρακάτω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άστρα και καλοκαίρι: Αυτά τα ζώδια θα ερωτευτούν στις διακοπές και αυτά θα... μείνουν στο ράφι!

Κριός
Οι Κριοί θα έχουν μεγάλες απαιτήσεις από εσένα. Είναι άτομα που δεν ακολουθούν κανέναν κανόνα στην ζωή τους, κι αυτό κάνει την κατάσταση ακόμα χειρότερη. Πιστεύουν πως αγγίζουν την τελειότητα, και περιμένουν το ίδιο από εσένα – και είναι έτοιμοι να σε κριτικάρουν πολύ σκληρά αν δεν ανταπεξέλθεις.



Ταύρος
Ο Ταύρος δύσκολα θα σε πληγώσει, αλλά μπορεί να σε κάνει να βαρεθείς μέχρι θανάτου. Είναι το ζώδιο που αγαπάει και δέχεται την ρουτίνα, και σύντομα η σχέση σας θα θυμίζει την μέρα της μαρμότας. Μπορεί να καταλήξεις να νιώθεις πως εσύ είσαι ο κακός της υπόθεσης, απλά και μόνο επειδή ο Ταύρος ή η Ταυρίνα σου θα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με αυτά που ήδη έχουν.

Δίδυμος
Ένας Δίδυμος θα σε διώξει από κοντά του επειδή θα αρχίσεις να νιώθεις πως, μέρα με την μέρα, ο/η σύντροφός σου δεν είναι ο άνθρωπος που γνώρισες. Ή δεν είναι απλά άνθρωπος. Έχουν την μοναδική ικανότητα να αγνοούν εντελώς τα συναισθήματα των άλλων. Από την άλλη πλευρά, οι Δίδυμοι δεν είναι παιδιά για σχέση, και αν τους αναγκάσεις να καταπιέσουν τις ανάγκες τους, είσαι άξιος της μοίρας σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστική αποκάλυψη: Ολόκληρο κύκλωμα πίσω από την εξαφάνιση της 18χρονης Ελένης!

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι μπορούν να καταστρέψουν μια σχέση με την υπερβολή τους. Οτιδήποτε μπορεί να τους αφορά στο ελάχιστο μπορεί να αποτελέσει αιτία για τον καυγά του αιώνα. Και, παρά την ευαίσθητη φύση τους, δεν είναι καθόλου ακίνδυνοι: ένας πληγωμένος Καρκίνος μπορεί να πει τις μεγαλύτερες κακίες/αλήθειες πάνω στην στεναχώρια του.



Λέων
Θυμάσαι αυτά που είπαμε για τους Κριούς πιο πάνω; Πολλαπλασίασέ τα με το δέκα και έχεις το λιοντάρι σου. Η συνεχής τους ανάγκη να είναι πρωταγωνιστές μπορεί να κουράσει αφάνταστα τους συντρόφους τους – όπως και η ατέλειωτη λίστα με άγραφους κανόνες που συνεπάγεται μια σχέση μαζί τους. Σαν σύντροφοι έχουν πολλά να προσφέρουν, αλλά λίγοι είναι αρκετά δυνατοί για να τους αντέξουν.

Παρθένος
Μετά από λίγο καιρό που θα περάσεις με έναν Παρθένο, θα συνειδητοποιήσεις πως αυτό που έχετε δεν είναι σχέση. Είναι δουλειά, και περιμένουν να είσαι ο υπάλληλος του μήνα – αυτοί επιλέγουν τον ρόλο του σκληρού αφεντικού. Περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο που θεωρείται απαιτητικό στις σχέσεις του, ο Παρθένος θα σε κάνει να νιώσεις σαν αντικείμενο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για γέλια ή για κλάματα; Η στιγμή που ξεβρακώνουν κυριολεκτικά οπαδό της ΑΕΚ! Τραγελαφικές φωτογραφίες! (Photos)

Ζυγός
Οι Ζυγοί απαιτούν σεβασμό. Και δεν πρόκειται να το κάνουν όπως οι Λέοντες, ούτε να σε μειώσουν όπως οι Παρθένοι. Θα σε σκοτώσουν με ευγένεια, μέχρι να νιώθεις πως είσαι ο χειρότερος σύντροφος στον κόσμο. Αυτό, βέβαια, έχει ένα μικρό υπέρ: οι Ζυγοί όντως είναι πολύ καλοί στο να κάνουν και να διατηρούν σχέσεις. Γι’ αυτό και θέτουν τον πήχη ψηλά, υπερβολικά ψηλά για τους περισσότερους.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί δεν εμπιστεύονται κανέναν. Ξεκινούν μια σχέση με την πεποίθηση ότι όλα θα καταστραφούν στο τέλος, και θα πληγωθούν για άλλη μια φορά. Και με αυτό τον τρόπο θα καταλήξουν να πληγώνουν κι εσένα, επειδή δεν πρόκειται να σου ανοιχτούν.

Τοξότης
Οι Τοξότες ξέρουν τι θέλουν από την ζωή τους. Αυτό σημαίνει πως, στις σχέσεις τους, ο σύντροφος μένει να τρέχει καταϊδρωμένος κάπου στο παρασκήνιο, προσπαθώντας να ακολουθήσει όλα τα τρελά σχέδια. Το μεγαλύτερο, όμως, πρόβλημα αυτού του ζωδίου είναι ο συνεχής φόβος πως θα χάσει την ελευθερία του. Κι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αρκετές παρεξηγήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρεζιλεύτηκε στο πανελλήνιο: Φάνηκαν τα οπίσθια της Αγγελικής Ηλιάδη στο Star Academy! Φωτογραφία ντοκουμέντο… (Photo)

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι πιστεύουν πως είναι καλύτεροι από τον υπόλοιπο κόσμο. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι, αλλά ο τρόπος που θα φροντίσουν να σου το δείξουν μπορεί να σε ξενερώσει. Μπορούν ειλικρινά να γίνουν οι πιο αρνητικοί άνθρωποι στον πλανήτη, και δύσκολα θα μπορέσει ο σύντροφός τους να τους αλλάξει γνώμη. Δεν μπορούν να διασκεδάσουν και να απολαύσουν τις μικρές χαρές της ζωής. Θα σε κάνουν να νιώσεις πως περνάς δεύτερη εφηβεία – αλλά με την πολύ κακή έννοια.

Υδροχόος
Ένας Υδροχόος θα σε κάνει να αναρωτιέσαι αν η σχέση σας είναι καν υπαρκτή. Δεν μοιάζουν να ενδιαφέρονται αν μια στιγμή απλά σηκωθείς και φύγεις από την ζωή τους, γιατί πάντα θα ασχολούνται με κάτι που (στο μυαλό τους) είναι πιο σημαντικό από την τετριμμένη ιδέα μιας σχέσης. Ο Υδροχόος θα σε πληγώσει επειδή θα σπαταλάς τον χρόνο σου προσπαθώντας να καταλάβεις τι έχει στο κεφάλι του και γιατί είναι ξαφνικά τόσο απόμακρος.



Ιχθείς
Όπως τα ψάρια στην αληθινή ζωή, οι άνθρωποι που μοιράζονται αυτό το ζώδιο ξέρουν να εξαφανίζονται γρήγορα μόλις νιώσουν ότι κάτι τους πιέζει. Το τι ακριβώς είναι αυτό που τους πιέζει δεν είναι κάτι που σε αφορά. Και, γενικότερα, στην σχέση σου με έναν Ιχθύ θα νιώσεις πως πολλά είναι αυτά που δεν σε αφορούν και, στο τέλος, θα αναρωτηθείς αν αυτή η σχέση αξίζει τον κόπο.

Με όλη μας την αγάπη και συμπάθεια στους Καρκίνους, εκ των πραγμάτων στη ζωή τους μπορούν να αποδειχτούν τα πιο σκληρά του ζωδιακού κύκλου και η αλήθεια είναι πως, έχουν την τάση να πληγώνουν τους ανθρώπους περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο. Μάλιστα, σπάνια δένονται πραγματικά στις ανθρώπινες σχέσεις τους, είτε αγαπούν πραγματικά...

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share