Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άστρα & οργασμός: Αυτό είναι το κρυφό "χαρτί" κάθε ζωδίου στο κρεβάτι!

6 Μαΐου 2017 18:22
Άστρα & οργασμός: Αυτό είναι το κρυφό

Θέλεις για σύντροφό σου έναν... κύριο στο σαλόνι αλλά sex machine στην κρεβατοκάμαρά σου; Διάβασε τα παρακάτω στοιχεία που δείχνουν ότι, αναλόγως ζωδίου, ένας άνδρας στρώνει χαλί για να τον... γλεντήσεις !!!

Κριός
Καταρχήν, πρόσεξε αν αυτού του άνδρα, του αρέσει να ασκείται. Και στο υποσημειώνω αυτό, γιατί σου μιλώ για περισσότερη αντοχή φίλη μου! Το ότι καταπονεί το σέξι κορμί του σε γυμναστήριο ή τρέξιμο σημαίνει ότι έχει ό, τι χρειάζεται για να «εργαστεί» τόσο σκληρά, όσο είναι απαραίτητο για να γίνει η «δουλειά». Δόγμα του: Ούτε το χιόνι, ούτε η βροχή, ούτε η ζέστη με κράτα μακριά, από την ταχεία ολοκλήρωση του οργασμού σου!

Ταύρος
Ο Ταύρος είναι ένα ον που πειραματίζεται με το φαγητό του. Αν λοιπόν διαθέτει μια ακόρεστη και περιπετειώδη όρεξη, όταν πρόκειται για το δείπνο, μάλλον έχει μια εξίσου ακόρεστη όρεξη, όταν είναι για παιχνιδάκια στο κρεβάτι. Ξέρεις τι λένε: Ο έρωτας περνά από το στομάχι. (Σωστά;)

Δίδυμος
Εάν ο κ. Παρλαπίπας το ζωδιακού ζητήσει τη γνώμη σου και μάλιστα την ακούσει κιόλας, ε τότε μπράβο σου! Αν πραγματικά ο άνθρωπος δώσει σημασία για το πώς νιώθεις και τι σκέφτεσαι, το ενδιαφέρον του θα το μεταφέρει και στην κρεβατοκάμαρα. Και στην κουζίνα. Και στο γραφείο. Και στο ντους. Και στην πίσω αυλή... (Ουφ! Μήπως άρχισε να κάνει ζέστη εδώ μέσα;)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτογραφία - ντοκουμέντο: Ο βιαστής της Δάφνης γυμνός με χειροπέδες στο σπίτι του! (Photo & Video)

Καρκίνος
Πρόσεξέ τον, αν δείχνει σεβασμό απέναντι στις γυναίκες. Σκέψου, έχει ο Καρκίνος σου μια καλή σχέση με τη μαμά του; Αγοράζει δώρα γενεθλίων στις αδελφές του και έχει φίλες που τον λατρεύουν; Γιατί αυτό τον μεταμορφώνει στον τύπο του άνδρα που θα σου προσφέρει πολλαπλούς οργασμούς, με εγγύηση. (Και παίζει να σου φέρει και λουλούδια την επόμενη μέρα).

Λέων
Εάν δεις Λέοντα να μην καυχιέται, κράτα τον! Συνήθως, οι άντρες που λένε απίθανες ερωτικές ιστορίες έξω από το υπνοδωμάτιο, παρουσιάζουν μεγάλες ελλείψεις μέσα σε αυτό. Επίσης, αν δεις να παίρνει περισπούδαστο ύφος για τις παρελθοντικές σεξουαλικές κατακτήσεις του, θυμήσου τι λέει και η παροιμία: «Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι».

Παρθένος
Ξέρεις τώρα. Ο Παρθένος είναι λίγο σφιχτοχέρης στα οικονομικά. Τόσο δα, όσο πατά η γάτα. Εάν όμως αφήνει καλό φιλοδώρημα, τότε την έκανες λαχείο. Οι γενναιόδωροι άνθρωποι, είναι παντού γενναιόδωροι. Αν αυτός ζητά ακόμη και το δεκάλεπτο, μην περιμένεις να δεις χαρά... ναι, ναι στο γνωστό μέρος εκεί κάτω. Με το σταγονόμετρο...

Ζυγός
Πρόσεξε, αν μυρίζει όμορφα. Γιατί το λέω, αυτό; Η όσφρηση είναι ένα σημαντικό στοιχείο της σεξουαλικής έλξης. Οπότε, αν παρουσιάζεις σημάδια εθισμού στο άρωμά του, φαντάσου τι έχει να γίνει όταν βρεθείτε μόνοι σας.

Σκορπιός
Σου φαίνεται κλειστός σαν σφίγγα, άλλα αν πέτυχες εκείνον που του αρέσει να σε αγγίζει πολύ, θα περάσεις φανταστικά. Αν ο τύπος, ψάχνει να βρει και να κρατήσει το χέρι σου, κατά πάσα πιθανότητα είναι ο κατάλληλος για να αγαπήσει το σώμα σου και ιδιαίτερα τα απόκρυφά σου μέρη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Την "γλέντησε" κανονικά! Απίστευτο τρολάρισμα της Ράντου στη Λάουρα Νάργες (Photo)

Τοξότης
Τσέκαρε τον... Μπορεί να χορέψει; Αν έχει ρυθμό στο club, πιθανόν να τον διατηρήσει και στη δική σας ιδιωτική πίστα (το κρεβάτι εννοώ). Bonus πόντους, αν χορεύει με τα παιδιά στους γάμους, μόνο και μόνο επειδή αυτό είναι αξιολάτρευτο.

Αιγόκερως
Τσέκαρε, εάν είχε κάποιες αντιξοότητες και δυσκολίες στη ζωή του. Άνδρες που απλά έχουν πάρα πολύ καλή εμφάνιση ή πολύ συχνά μαζεύουν επαίνους για οποιονδήποτε λόγο, συνήθως εφησυχάζουν. Εσύ, όμως θέλεις έναν αληθινό μάγκα που έχει παλέψει και ξέρει τι είναι να αγωνίζεσαι για κάτι (κάτι = G-spot).

Υδροχόος
Ο τύπος να είναι ευέλικτος. Γιατί για να είναι κάποιος καλός στο κρεβάτι απαιτεί αυτοσχεδιασμό. Είμαι σίγουρη ότι δεν θέλεις ένα ρομπότ που κάνει σεξ μ' έναν συγκεκριμένο τρόπο. Χρειάζεσαι ένα τύπο που να μπορεί να πάει με τη... ροή και να έχει εναλλαγές, μέχρι να πιάσετε και οι δύο τον τέλειο ρυθμό.

Ιχθύς
Σε κοιτάζει; Εννοώ πραγματικά να σε κοιτάζει; Πολύ ώρα; Αν έχεις ένα στομάχι φουσκωμένο από 3 κομμάτια πίτσας και ο Ιχθύς σου, σε κοιτάζει σαν να είσαι μοντέλο με μαγιό στο Sports Illustrated, μάλλον θα μεταφέρει αυτόν τον ενθουσιασμό και στο κρεβάτι.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share