Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σπάνια ροζ πανσέληνος στον ζυγό! Ετοιμαστείτε για μια τεράστια αλλαγή στις 11 Απριλίου 2017!

11 Απριλίου 2017 10:43
Σπάνια ροζ πανσέληνος στον ζυγό! Ετοιμαστείτε για μια τεράστια αλλαγή στις 11 Απριλίου 2017!

Έχετε το νου σας για μια σπάνια πανσέληνο τη νύχτα της 11ης Απριλίου. Αυτό το μοναδικό ροζ φεγγάρι στο Ζυγό, θα προκαλέσει μια κοσμική αλλαγή στην ενέργεια, αν το δεχτείτε. Αν βρίσκεστε έξω την Τρίτη κοιτάζοντας τον ουρανό, δεν θα δείτε στην πραγματικότητα ένα ροζ φεγγάρι. Το όνομα του φεγγαριού προέρχεται από ροζ αγριολούλουδα ονομάζεται που ονομάζονται Φλοξ.

Είναι μερικά από τα πρώτα λουλούδια που ανθίζουν αυτό το διάστημα κάθε άνοιξη. Το ροζ φεγγάρι παραπέμπει στις αλλαγές της φύσης που συμβαίνουν αυτό το χρονικό διάστημα του έτους. Αν επιτρέψετε στον εαυτό σας να αισθανθεί την ενέργεια του φεγγαριού, μπορείτε να δείτε παρόμοιες αλλαγές στη ζωή σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλεος: Το απίστευτο λάθος στην επιγραφή της UNESCO στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων!

Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να περιμένουμε από το σπάνιο ροζ φεγγάρι της Τρίτης στο Ζυγό:

1. Κορύφωση Ενέργειας
Το φεγγάρι ροζ θα προκαλέσει μια αυξημένη ενέργεια γύρω σας. Είναι στο χέρι σας να επιλέξετε τον τρόπο που θα διοχετεύσετε την ενέργεια. Μπορείτε να επιτρέψετε να γίνει μια αρνητική πηγή, ή μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε τη ζωή σας και τον εαυτό σας. Καλωσορίζοντας την ενεργειακή αλλαγή με μια θετική στάση, θα ακολουθήσουν θετικά πράγματα.

2. Ισχυρότερη Διαίσθηση
Εάν έχετε ένα προαίσθημα τις επόμενες ημέρες, μην το αγνοήσετε. Το ροζ φεγγάρι θα ενισχύσει το αίσθημα της διαίσθησή σας. Θα νιώσετε πιο κοντά στον εσώτερο εαυτό σας, συμπεριλαμβανομένων τα θέλω σας, τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις προθέσεις σας. Ακούστε το ένστικτό σας και ακολουθήστε το προαίσθημά σας.

3. Ξύπνημα
Το φεγγάρι ροζ θα επιφέρει ένα κύμα επίγνωση συνείδησης. Εάν ανοιχτείτε σε αυτό, θα οδηγήσει σε ουσιαστική ανακάλυψη του εαυτού σας. Επικεντρωθείτε στον εαυτό σας. Βρείτε την ισορροπία στη ζωή σας. Αυτό το νέο ξύπνημα θα σας βοηθήσει να δείτε το μέλλον με μεγαλύτερη σαφήνεια και θα σας επιτρέψει να δείτε ποια πορεία πρέπει να ακολουθήσετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη προσοχή: Οι συσκευές που φουσκώνουν τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος!

4. Στενότερες Σχέσεις
Ο Άρης της επικοινωνίας θα πρέπει να ενισχυθεί κατά τις ημέρες μετά την πανσέληνο. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια για να βρεθείτε με φίλους, μέλη της οικογένειας και τους αγαπημένους. Βρείτε το χρόνο για βρεθείτε με ανθρώπους που δεν έχετε δει για καιρό και συνδεθείτε ξανά. Οι κοινωνικές δεξιότητες σας θα βελτιωθούν μετά το ροζ φεγγάρι, και θα ποθείτε στενότερες σχέσεις με τους αγαπημένους σας.

5. Μια νέα περιπέτεια
Οι πανσέληνοι σχετίζονται με την αναγέννηση και τα νέα ξεκινήματα. Αν υπάρχει κάτι που θέλετε να δοκιμάσετε αλλά ποτέ δεν είχατε την ευκαιρία να το κάνετε, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Θα μπορούσε να είναι ένα νέο χόμπι, εκμάθηση μιας νέας γλώσσας ή η έναρξη ενός νέου προγράμματος γυμναστικής. Ό,τι και αν είναι, αφοσιωθείτε σε αυτό. Σταματήστε τις δικαιολογίες. Μην αφήνετε κανέναν να σας εμποδίσει να ανανεωθείτε και να δοκιμάσετε κάτι νέο.


 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share