Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Οι πλανήτες το ευνοούν: Αυτό είναι το ζώδιο του μήνα Απριλίου, by MagicF’Ariel!

6 Απριλίου 2017 09:39
Οι πλανήτες το ευνοούν: Αυτό είναι το ζώδιο του μήνα Απριλίου, by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα στα Κριαράκια της παρέας. Το ξέρω άργησα μερικές ημέρες, όμως δεν υπήρχε περίπτωση να σας ξεχάσω!

Καταρχήν σας ζηλεύω, γιατί η επίσκεψη της Αφροδίτης φαντάζει αιώνια. Μπορεί να βρίσκεται ανάδρομη, αλλά τι σημασία έχει; Μπορεί από τις 03/04 να γύρισε πίσω στους Ιχθύες, όμως να τη προσμένετε ξανά προς τα τέλη του μήνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σφοδρή κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες! Ποιες περιοχές θα "χτυπήσει";

Μετά όλα θα πάρουν το δρόμο τους.. Αλλά μέχρι τότε, έχω την εντύπωση πως θα ζήσετε τα απίστευτα! Θα είστε τυχεροί μες στην ατυχία σας, γιατί το ψυχολογικό καλά κρατεί. Μια είστε μια χαρά, μια όμως σας φταίνε όλα. Θα πρέπει να τα πείτε με τον εαυτό σας, έξω από τα δόντια, ακόμα και με το σύντροφό σας, ότι σας ενοχλεί και σας βασανίζει, γιατί πόσο πια θα κρατάτε μέσα σας τα συναισθήματα που νιώθετε. Θα πρέπει βέβαια να είστε προσεχτικοί στις λέξεις που χρησιμοποιείτε και ο τόνος σας να είναι πιο γλυκός.
Και επειδή γνωρίζετε από αντιδράσεις, ας υπάρχει σοβαρός λόγος που θα μπείτε σε οποιαδήποτε διαδικασία.

Το ευχάριστο είναι πως θα υπάρξουν πολλές φορές που θα νιώσετε όμορφα με τον εαυτό σας, εκείνη την ικανοποίηση, πως έχετε πετύχει τους στόχους σας, καιρός για ξεκούραση και μικρές απολαύσεις. Οι βόλτες είναι η αγαπημένη σας συνήθεια, μακριά από το σπίτι και τίποτα άλλο στο κόσμο όλον.



Επίσης αναγνωρίζονται οι κόποι σας στη δουλειά, κάποιος θα πει μια καλή κουβέντα για εσάς και θα σας βοηθήσει πολύ. Μπορεί να εμφανιστεί σα κομήτης ή φάντασμα, πάντως τη διώχνετε την ανασφάλεια μακριά.

Ερωτικά τώρα, μόνο με έναν Υδροχόο, μπορείτε να κάνετε χωριό της μέρες του Απρίλη. Φευγάτος χαρακτήρας αυτός, φευγάτες και οι ορέξεις σας, μπορεί κάπου στη μέση να ζήσετε έναν έρωτα όλο τρέλα. Βρίσκετε τη κατανόηση που αποζητάτε, αφού όρια δεν υπάρχουν, μόνο όρεξη για ζωή και περιπέτειες. Με τα λοιπά τα ζώδια βλέπω πολλές γκρίνιες, λόγια και παρατράγουδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πιο όμορφη κοπέλα που πέρασε ποτέ από το Deal μάγεψε τον τραπεζίτη! Κατάφερε όμως να τον κερδίσει; (video)

Και επειδή ο Απρίλης είναι ένας μήνας σχετικά απρόβλεπτος για εσάς, μπορεί να κάνετε την ανατροπή κυρίως σε ερωτικό επίπεδο και να αλλάξετε σελίδα οριστικά. Δηλαδή σε μια μακροχρόνια σχέση, ή θα υπάρξει μέλλον, ή το τέλος της. Ξεσηκώνεστε για κάτι το διαφορετικό. Γίνεστε ασυγκράτητοι. Και το λέτε, ή τώρα ή ποτέ!

Θολωμένο το τοπίο, φαντάζεστε διάφορα και αυτό δεν είναι καλό. Εσείς ποτέ δεν αφήνετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από αγάπες και λουλούδια και μεταξωτές κορδέλες. Είδατε τι κάνει η Αφροδίτη στους Ιχθύες;;; Φτιάχνει ποτάμια και ρομαντζάδες..

Από 01/04 – 18/04 να περιμένετε εντάσεις, παρεξηγήσεις, μπερδέματα και πολλά απρόβλεπτα.

Από τις 19/04 – 30/04 φτιάχνουν πολύ οι μέρες σας, βρίσκετε τον εαυτό σας και ξέρετε προς τα πού βαδίζετε.

η επιλογή είναι πάντοτε δική σας..

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share