Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 05/04/2017 by MagicF’Ariel!

5 Απριλίου 2017 08:37
Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 05/04/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μαγικά εξαφανίστηκα εχθές, κάθε μέρα δεν είναι το ίδιο, τι να κάνουμε, έχουμε και εμείς τα σκοτάδια μας..

Θα παραλογιστώ λιγάκι, έτσι για να ξεφύγουμε κάπως, γιατί τα ίδια και τα ίδια, τα βαριόμαστε. Έτσι δεν είναι;;;

Ε λοιπόν, εσύ που διαβάζεις και ξανά διαβάζεις εκείνο το άρθρο, να ξέρεις πως «Ένας ερωτευμένος Ταύρος» .. δε το βάζει εύκολα κάτω. Θα επιμείνει μέχρι να απολαύσει τον έρωτά του.. Θα περάσουν 10 χρόνια; Παραπάνω; Μπορεί να χρειαστεί και μια αιωνιότητα, ακόμα και οι επόμενες ζωές. Ο έρωτας, ο δυνατός, ο μοναδικός και αξεπέραστος, δεν επισκέπτεται τη καρδιά μας κάθε μέρα. Άρα χρυσό μου, πάρε το απόφαση, πως ακόμα και υπό μορφή φαντάσματος, θα εμφανίζομαι για να σου θυμίζω πως υπάρχω.. σε θέλω.. σε περιμένω.. είπαμε.. «Ένας ερωτευμένος Ταύρος»!!!

Αχ κοπελιά σε λυπάμαι. Ερωτεύτηκες Σκορπιό;;;; Την έκανες από πρώτο χέρι. Ξέρω-ξέρω, είναι κούκλος, γοητευτικός, σαγηνευτικός, το βλέμμα του είναι διαπεραστικό και φλογερό. Μπορεί να είναι και μπρουτάλ. Βάναυσες καταστάσεις, που όμως βγάζουν τόση γλύκα.. Πω πω πω.. σε καταλαβαίνω απόλυτα. Μαζί σου! Μεταξύ μας τώρα, παίζει να είναι και αγριόφατσα και αρχιλαμόγιο. Τον ξέρεις καλά; Πού είναι τώρα;;; χαχαχα…

Παράξενα πράγματα που συμβαίνουν στο κόσμο..

φιλάκια...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Deal: Πήρε τα ρίσκα του και κατατρόπωσε τον τραπεζίτη! (video)


Κριός
Μια πολύ όμορφη μέρα σας ξημέρωσε, ξεκλέψτε χρόνο, για να συναντήσετε τους φίλους σας κάπου έξω, να ντυθείτε ωραία, να βγείτε να ξεσκάσετε. Δεν έχει σημασία αν είναι Τετάρτη, κάντε την ανατροπή και θα το απολαύσετε να είστε σίγουροι για αυτό.

Ταύρος
Ζόρικη η μέρα σας, γιατί ξαφνικά θα σας ζητήσουν το ένα και το άλλο, οι δικοί σας οι άνθρωποι και μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Ξέρετε πως πρέπει να βοηθήσετε ότι και να γίνει. Πάρτε βαθιές ανάσες, γιατί θα ακούσετε διάφορα και θα ανεβάσετε πίεση κανονικά!

Δίδυμος
Πολύ επικοινωνιακή η μέρα σας, θα ακούσετε διάφορα, θα πείτε άλλα τόσα, πάντως μια άκρη θα τη βγάλετε. Ως συνήθως οι απόψεις σας μια είναι έτσι και μια γιουβέτσι, αλλά πάντα έχετε τον τρόπο να τις στηρίζετε. Ως γνωστών θα τρελάνετε μερικές ψυχές γιατί έχετε τα κέφια σας!

Καρκίνος
Μια ζωή την έχουμε γιατί να μη τη γλεντήσουμε. Σωστά; Πόσο πια θα είστε μες στη μιζέρια; Καλά βαστάτε, γιατί δε νομίζω να είστε τέτοια άτομα. Σήμερα λοιπόν, θα κάνετε ότι σας αρέσει. Μια βόλτα στην αγορά θα σας ανανεώσει στα σίγουρα που σημαίνει πως έξοδα. Πολλά έξοδα!

Λέων
Μια χαρά και δυο τρομάρες. Κεφάτοι, αισιόδοξοι, με ένα χαμόγελο να, θα ξεκινήσετε την ημέρα σας και ότι προκύψει. Δε ξέρω πως γίνεται αυτό. Μπορεί να κάνατε και τρελό σεξ ψες βράδυ. Νιώθετε πως βρίσκεστε στο σωστό το δρόμο. Ναι, για πρώτη φορά παίζει να είναι και έτσι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τροχαίο στον Κηφισό στο ύψος των ΚΤΕΛ! Απίστευτο μπάχαλο στους δρόμους - Δείτε τι συμβαίνει

Παρθένος
Το μυαλό σας τριγυρίζει συνέχεια στα ίδια και τα ίδια. Είστε δυσαρεστημένοι από τη παρούσα τη κατάσταση, έχετε εκνευριστεί πολύ, νιώθετε πως σας κοροϊδεύουν κατά κάποιο τρόπο και ενώ θέλετε να το εκφράσετε όλο αυτό, το κρατάτε μέσα σας. Το μπουμ φοβάμαι πότε θα γίνει..

Ζυγός
Ντυθείτε ωραία από το πρωί, γιατί δε ξέρετε το πού θα βρεθείτε αργότερα. Το ένα ποτάκι, είναι σίγουρα το μπαρ ολόκληρο, συνεπώς, μη κάνετε όνειρα για να κοιμηθείτε νωρίς. Δέχεστε προσκλήσεις για έξω, είστε αγαπητοί και όλως τυχαίως φλερτάρετε με το σύμπαν κανονικά!

Σκορπιός
Να περιμένετε να σας εκνευρίσουν σήμερα στη δουλειά και να ξεχάσετε τους όμορφους τους τρόπους σας. Μια το ένα και μια το άλλο, πόσο να αντέξετε! Βαθιές ανάσες και πάλι βαθιές ανάσες. Στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα, για αυτό να κοιτάξετε το συμφέρον σας!

Τοξότης
Πολύ ζόρικη η ημέρα σας, όπου βρεθείτε θα τσακωθείτε. Μα κάτι έχει η αύρα σας, το σύμπαν επίσης, δε σας πάει με τίποτα ένα πράγμα. Προτείνω να μείνετε στο σπιτάκι σας αν μπορείτε, κάντε τους άρρωστους, δεν είναι καλή μέρα για επαφές και πολλά σούρτα-φέρτα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H νυχτερινή ζωή της Κίνας: Μπήκαμε μέσα στα κακόφημα μπαρ! (photos)

Αιγόκερως
Πάλι θα προσπαθήσετε να προγραμματίσετε τα έξοδά σας, να κάνετε κουμάντο σωστό, να δείτε πώς θα βγει ο μήνας τώρα που είναι ακόμα αρχή. Αν είστε μόνοι μια χαρά. Αν έχετε και παρέα, βλέπω να βασανίζεστε γιατί οι γνώμες διίστανται! Κρύψτε τα λεφτά σας σε άλλο μέρος! Κάπου στο άγνωστο!

Υδροχόος
Πολύ καλή ημέρα για να συναντήσετε ανθρώπους που αγαπάτε και εκτιμάτε πολύ. Πολλές φορές κουβέντα στη κουβέντα, αντλείτε στοιχεία που όλο και κάπου θα σας χρησιμεύσουν. Έρχονται οι πληροφορίες από μόνες τους. Νιώθετε πολύ όμορφα με τον εαυτό σας.

Ιχθύς
Σήμερα παίζει να σας ζαλίσουν. Να έρθουν όλοι πάνω από το κεφάλι σας και να ακούσετε το ένα μετά το άλλο. Βάλτε μια τάξη και κάντε πάσα αλλού το μπαλάκι. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του. Εσείς έχετε άλλα βάσανα, λίγη ηρεμία δε βλάπτει, πού και πού..

magicfariel.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share