Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για τη νέα εβδομάδα (03 - 09/04)!

2 Απριλίου 2017 12:17
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για τη νέα εβδομάδα (03 - 09/04)!

Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας!

ΚΡΙΟΣ

Η ανάγκη να παραμείνεις προσηλωμένος/η στις προτεραιότητες σου είναι ακόμα μεγαλύτερη τη νέα εβδομάδα αφού υπάρχει η πιθανότητα να κάνεις μία λάθος κίνηση αν παρασυρθείς από το πάθος της στιγμής. Η καθημερινότητα σου και οι απαιτήσεις της μπορούν να καταναλώσουν ένα μεγάλο τμήμα της ημέρας σου αφού μπορεί να αυξάνεται ο όγκος της δουλειάς αλλά ταυτόχρονα να βλέπεις και αποτέλεσμα όσο συνεχίζεις να ασχολείσαι με αυτά που καλείσαι να φέρεις εις πέρας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα προσπαθήσει να βάλει φρένο στη ζωή σου και να σε αναγκάσει να προχωρήσεις σε μία ενδοσκόπηση με στόχο να κατανοήσεις κατά πόσο είσαι ικανοποιημένος/η από τις επιλογές των τελευταίων μηνών ή αν επέλεξες κάποιες καταστάσεις καθαρά για λόγους συμβιβασμού. Η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο σου στο τέλος της εβδομάδας θα σε βάλει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις κάποιες σκέψεις που έκανες τον τελευταίο καιρό με στόχο να εξετάσεις ακόμα βαθύτερα τα κίνητρα σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος: Πέθανε κορυφαίος συγγραφέας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο τομέας των επαγγελματικών σου είναι αυτός που φαίνεται να επηρεάζεται έντονα τη νέα εβδομάδα, αφού υπάρχουν καθυστερήσεις ή αναβολές που σε θυμώνουν ή σε βολεύουν, ανάλογα με το στρατόπεδο στο οποίο βρίσκεσαι. Μπορεί να θελήσεις να καθυστερήσεις μία απόφαση που είχες λάβει πριν από κάποιο χρονικό διάστημα, προσπαθώντας να αναλογιστείς αν δειλιάζεις ή αν υπάρχει ενδεχόμενο να έχεις λανθασμένους υπολογισμούς με αποτέλεσμα να πρέπει να εξετάσεις την όλη κατάσταση από την αρχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να εντείνει τον προβληματισμό σου απέναντι σε καταστάσεις για τις οποίες δεν μπορείς να διατηρήσεις τον έλεγχο, κάτι που σε εκνευρίζει αλλά ταυτόχρονα μπορεί και να σε χαλαρώνει αφού αντιλαμβάνεσαι πως δεν έχεις το τιμόνι στα χέρια σου. Η συμμετοχή σου μέσα σε μεγάλες ομάδες και σχήματα, η επαφή σου με κόσμο και με ανθρώπους που φαίνεται να αναζητούν τα ίδια με αυτά που ψάχνεις, είναι στοιχεία που δείχνουν πως συμμετέχεις σε συλλογικές προσπάθειες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το θρίλερ στον αέρα πάνω από το Άργος με τέσσερις νεκρούς! Έκρηξη βόμβας μέσα στο αεροπλάνο

ΛΕΩΝ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να παίζει περίεργα παιχνίδια με τη συμμετοχή σου σε σχέσεις ή συνεργασίες οι οποίες έχουν επιρροή και στη δημόσια εικόνα σου. Είναι προφανές πως βρίσκεσαι σε μία περίοδο κατά την οποία εκτίθεσαι και αυτό σημαίνει πως δεν μπορείς να κρυφτείς, πως δεν έχεις την ευκαιρία να δράσεις στο παρασκήνιο ή να αποφύγεις τις ευθύνες και υποχρεώσεις που σου αναλογούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να αντιληφθείς πως δεν μπορείς να επισπεύσεις καταστάσεις στις οποίες η άλλη πλευρά αδυνατεί να λάβει αποφάσεις, όσο και αν θεωρείς πως μπορείς να πιέσεις, να επηρεάσεις, να φωνάξεις ή να τρομοκρατήσεις. Αν απέναντι σου βρίσκεται ένα άτομο που αλλάζει γνώμη, που καθυστερεί ή βρίσκεται σε έντονο δίλημμα, που αδυνατεί να αποφασίσει με αποτέλεσμα να κάνει πισωγυρίσματα, τότε προσπάθησε να κατανοήσεις πως αυτό συμβαίνει επειδή οι εξελίξεις των τελευταίων μηνών ήταν καταιγιστικές και απαιτείται χρόνος ώστε να χωνευτούν τα νέα δεδομένα.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με τις αντοχές σου σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο, με στόχο να τεστάρεις κατά πόσο μπορείς να αντέξεις μία πραγματικότητα που μπορεί να έχει αρχίσει να σε ξεπερνά. Αν αισθάνεσαι κόπωση και νιώθεις πως βρίσκεσαι στο στάδιο της κατάρρευσης, τότε καλύτερα να αποφύγεις τις μεγάλες δηλώσεις και υποσχέσεις προς άτομα που θεωρούν πως μιλάς σοβαρά, γιατί είναι εξαιρετικά πιθανό να εκτεθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η περίοδος της αναθεώρησης έχει μάλλον φτάσει από αυτή την εβδομάδα αφού θα βρεθείς μπροστά σε ανθρώπους και καταστάσεις που αποφάσισαν να αλλάξουν την υπάρχουσα γνώμη τους ή που σκέφτηκαν να τραβήξουν χειρόφρενο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η καθυστέρηση στον επαγγελματικό τομέα ή η απαίτηση να περάσεις χρόνο στο σπίτι σου είναι στοιχεία που θα σε εκνευρίσουν τη νέα εβδομάδα. Αν υπάρχει ανάγκη να μπεις σε μία ρουτίνα επειδή δεν είναι κάποιοι άλλοι έτοιμοι ώστε να υποστηρίξουν τις ιδέες και διαθέσεις σου, τότε θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να υπομείνεις αυτά που καλείσαι να φέρεις εις πέρας και να αντέξεις μία κατάσταση που θεωρείς πως σε αδικεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος στον εφιάλτη: 15 αποτελεσματικοί τρόποι για να έχετε έναν σωστό και καλό ύπνο το βράδυ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σου προσφέρει την ευκαιρία να κερδίσεις χρόνο σε καταστάσεις στις οποίες δε θέλεις να βιαστείς και να εκτεθείς, σε περιστάσεις που δεν είσαι βέβαιος/η κατά πόσο μπορείς να διαχειριστείς τις προκλήσεις που αντιμετωπίζεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να εντείνει τις δυσκολίες που υπάρχουν στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, τις εντάσεις που είναι πιθανό να έχουν αρχίσει να γεννιούνται τον τελευταίο καιρό. Η αδυναμία σου να ενταχθείς σε ένα περιβάλλον που φαίνεται να σε πιέζει, που προσπαθεί να επιβάλει κανόνες τους οποίους όμως δεν είσαι σε θέση να διαχιεριστείς και αποδεχτείς, αρχίζει να δημιουργεί εσωτερική ένταση και αυτό βγαίνει και προς τα έξω πλέον.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με το Χείρωνα στο ζώδιο σου τη νέα εβδομάδα θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με εσωτερικές σου ανησυχίες οι οποίες όμως βρίσκουν τον τρόπο να εκφραστούν πάνω στην εικόνα σου, χωρίς να μπορείς να τις κρύψεις από τους γύρω σου.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share