Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα 17/05/2016 by MagicF’Ariel!

17 Μαΐου 2016
Τα Ζώδια σήμερα 17/05/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Να μιλήσουμε σήμερα για τα μυστικά που υπάρχουν σε αφθονία; Μη μου πείτε πως δεν έχετε από αυτά, θα είναι μεγάλο ψέμα! Διαπιστώνω μετά από τόσα χρόνια, πως ναι μεν όλοι αποζητούμε την αλήθεια, όμως λίγοι κάνουν τη προσπάθεια αυτή! Πιο εύκολο είναι το ψέμα, γιατί έτσι νομίζουμε πως αποφεύγουμε τα χειρότερα! Κούνια που μας κούναγιε! Γιατί το ένα φέρνει το άλλο και ξαφνικά έχουμε πλάσει μια ιστορία, που αρχίζουμε και τη πιστεύουμε και οι ίδιοι στο τέλος!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Και γιατί να έχουμε μυστικά; Γιατί συνέχεια βάζουμε ταμπέλες, φτιάχνουμε νόμους, θέτουμε όρους, μπαίνουμε σε ένα καλούπι και απαιτούμε να μπει και κάποιος άλλος! Ναι ωραίο το μάζεμα, αλλά δεν είναι για όλους, γιατί άλλη προσωπικότητα η δική μου, άλλη η δική σου! Ή συμβαδίζουμε παρέα και ο καθένας με τη τρέλα του, ή έχουμε πρόβλημα! Γιατί να αλλάξω εγώ εσένα ή εσύ εμένα; Όταν γνωριστήκαμε αρέσαμε ο ένας στον άλλον, έτσι απλά!

Συνέχεια πέφτω πάνω σε εκείνο το κείμενο που λέει πως όταν κάτι δε μας αρέσει, φεύγουμε μακριά, λέμε την αλήθεια και ας χάσουμε το σιγουράκι. Κανείς δεν είναι κτήμα κανενός. Πόσο εύκολα γράφεται κάτι τέτοιο και πόσο δύσκολο είναι στη πράξη.. Και κάπως έτσι τα μυστικά πληθαίνουν, όπως και τα απωθημένα και με αυτό το τρόπο ξεκινούν τα μυστήρια..

Μυστικά, παντού μυστικά.. που κάνουν παρέα με τα ψέματα, γιατί ταιριάζουν τόσο πολύ μεταξύ τους..

Ε ψιτ.. εσύ.. πόσο πια;;; Δε κουράστηκες;;;

Κριός
Ότι και να σας πουν σήμερα, να είστε με το χαμόγελο στα χείλη και να λέτε ναι. Όχι υποσχέσεις, αλλά απλά ένα ναι. Στους τρελούς έτσι λένε οι γιατροί, δε φέρνουμε ποτέ αντιρρήσεις! Μέρα χαρωπή, ανάλαφρη, ίσως και λίγο χαζοχαρούμενη, απολαύστε την γιατί ζόρικα τα πράγματα από αύριο. Επιστρέφουν τα μουτράκια..

Ταύρος
Μέρα που θα ακούσετε πάλι ένα κάρο χαζομάρες και θα το απολαύσετε κιόλας, γιατί συμβαίνουν και αυτά! Ότι και να σας πουν, κυρίως στη δουλειά, ακούστε το με προσοχή, δείξτε πως έχετε διάθεση να βοηθήσετε, συνεργαστείτε ομαλά και όλα θα πάνε μια χαρά. Πάρτε δυνάμεις γιατί μέχρι και τις 21 αλλάζει το σκηνικό. Έρχονται μπόρες..!

Δίδυμος
Σήμερα θα ζητήσετε ξεκάθαρες απαντήσεις για θέματα που σας απασχολούν. Προσπαθήσετε με το πλάγιο τον τρόπο σας να μάθετε την αλήθεια, αλλά είναι τόσα τα ερωτηματικά, που δε θα αντέξετε άλλο, θα μπείτε στο ψητό και δε θα φύγετε αν δεν ακούσετε κάτι συγκεκριμένο. Εσείς μια χαρά, οι άλλοι όχι και τόσο..

Καρκίνος
Κάτι θα γίνει σήμερα και θα βγείτε έξω από τα ρούχα σας! Θα ακούσετε τα απίστευτα και θα πρέπει με όμορφο τρόπο να αντιμετωπίσετε τη κατάσταση. Και αν έχετε φταίξει κάπου, καλύτερα να κάνετε τη πάπια, γιατί δε σας παίρνει με τίποτα. Βέβαια, μην είστε και τόσο μέσα στις γλύκες, γιατί πάλι δηλώνετε την ενοχή σας..

Λέων
Μέρα που θα τα βάλετε κάτω και θα τα πείτε με τον εαυτό σας. Κάτι δε σας αρέσει και ξέρετε πολύ καλά πια είναι η αλήθεια. Τούτη τη φορά δε θα ρίξετε στάχτη στα μάτια, θα δείτε τι πραγματικά θέλετε, πια είναι τα εμπόδια και το πώς θα τα αντιμετωπίσετε πιο άμεσα. Μη φοβάστε. Ακολουθήστε τη καρδιά σας.. Ξέρει εκείνη..

Παρθένος
Σήμερα αγαπημένοι μου θα πάτε στα μαγαζιά για ψώνια. Μπορεί κάτι να έχετε βάλει στο μάτι, όμως θα βρεθείτε και με τόσα άλλα πράγματα, πάει το πορτοφόλι βλέπω να αδειάζει. Δε θα σας νοιάξει και τόσο, όσο το να φτιάξετε το ψυχολογικό σας, συνεπώς, να κάνετε ότι σας πει εκείνη η εσωτερική η φωνή.. Ναζιάρικη θα είναι να το ξέρετε..

Ζυγός
Μετά από το πενθήμερο της συμφοράς, σας βλέπω πιο αποφασιστικούς σήμερα και με μια πολύ καλή ιδέα για το τι θα κάνετε από εδώ και πέρα. Ότι σκεφτείτε, να το πείτε με θάρρος και πολύ πάθος και δε θα χάσετε. Κυρίως αν αφορά ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο. Το έχετε πολύ σήμερα, μη το αφήσετε να φύγει!!

Σκορπιός
Φροντίστε σήμερα να είστε ήρεμοι και συνεργάσιμοι, γιατί θα εμφανισθούν διάφοροι μπροστά σας, οι οποίοι δε θα θέλουν και το καλό σας τόσο πολύ. Μπορεί να σας προκαλέσουν για να εκνευριστείτε και να δείξτε το κακό σας το χαρακτήρα. Μη δώσετε ιδιαίτερη σημασία, αντιθέτως παρατηρήστε τους, για να μάθετε το τι σκαρώνουν!

Τοξότης
Μια χαρά η μέρα σας, αν αποφύγετε και τα κουτσομπολιά, θα είναι ακόμα καλύτερη. Μπορεί να συμβούν τα απίστευτα μπροστά σας, εσείς δε θα πρέπει να δώσετε καμία σημασία. Ιδιαίτερα σε θέματα που δε σας αφορούν. Και τη γνώμη να σας ζητήσουν απλά πείτε ένα «Δε ξέρω». Θα σας σώσει από πολλά. Κρατηθείτε τουλάχιστον ως αύριο!

Αιγόκερως
Σήμερα μπορεί να σας πούνε πώς να χειριστείτε διάφορες υποθέσεις και φυσικά να εκνευριστείτε απίστευτα, γιατί εσείς έχετε τον τρόπο σας! Και δε σηκώνετε και μύγα στο σπαθί σας, πω πω.. βλέπω μαύρα σύννεφα παντού.. ή κόκκινους καπνούς! Ότι και αν σας πουν εσείς θα κάνετε το δικό σας και ας γκρινιάζουν.. Πρόβλημά τους!

Υδροχόος
Βρήκατε τις λύσεις, τις έχετε στο τσεπάκι, στο μυαλό, όπου εσείς τις θέλετε και επιτέλους να και μια μέρα που θα σκάσετε ένα τρελό χαμόγελο. Σας έχω πει πόσο όμορφοι είστε όταν χαμογελάτε;;; Λάμπει ο κόσμος όλος! Στο χέρι σας είναι όλα να πάνε καλά, να προχωρήσουν τα σχέδια που έχετε, να κάνετε εκείνο το θαύμα σας..

Ιχθύς
Επιτέλους, θα πάρετε τις αποφάσεις σας, θα τις ανακοινώσετε και πάει και τελείωσε. Μια κατάσταση ή μια σχέση τέλος πάντων που δε σας ταιριάζει, τη διώχνετε μακριά, χρησιμοποιώντας μόνο τη λογική σας. Αρκετά βασανιστήκατε, ταλαιπωρηθήκατε, πόσο πια θα στεναχωριέστε για ανθρώπους που δε σας κάνουν. Άντε πείτε τη κουβέντα.. !

magicfariel

Κλείνουν τα Mikel: Τι συμβαίνει με την αλυσίδα; Δείτε που μπήκε το πρώτο λουκέτο!



Οι πολύ τολμηρές φωτογραφίες της Μίνας Αρναούτη: Η σαμπάνια, η ακριβή ζωή και οι προκλητικές πόζες




Έκτακτο επίδομα 1.000 ευρώ από τον ΟΑΕΔ! Ποιοι το δικαιούνται;




Αποκλειστικές φωτογραφίες: Ο γάμος του πασίγνωστου κούκλου ηθοποιού το περασμένο Σάββατο! "Κρεμάστηκε" και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share