Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις για το τριήμερο! Τί μας... περιμένει με βάση τα άστρα;

24 Απριλίου 2015
ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις για το τριήμερο! Τί μας... περιμένει με βάση τα άστρα;

ΚΡΙΟΣ

Ευχάριστα μηνύματα, προσκλήσεις και συναντήσεις φέρνουν οι μέρες, κυρίως σ’ εσάς του 3ου δεκαήμερου. Η τύχη σε όλους τους τομείς θα εξακολουθεί να συντροφεύει τη ζωή των γεννημένων στις 3/4ου. Η εβδομάδα είναι αποδοτική και στη διάρκειά της όλοι μπορείτε να κάνετε βήματα προόδου. Εξαίρεση αποτελούν οι γεννημένοι 7/4ου, που διανύουν ένα διάστημα ανατροπών. Ο Ερμής, που την Παρασκευή περνά στους Δίδυμους, θα δώσει για ένα μεγάλο διάστημα ευελιξία και πειστικότητα στο λόγο, καθώς και εύνοια στις επαγγελματικές συμφωνίες και τις μετακινήσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι θετικές όψεις της εβδομάδας και η παρουσία του Ηλιου, του Αρη και του Ερμή στο ζώδιό σας σάς χαρίζουν ένα δημιουργικό και αποδοτικό εφταήμερο. Εσείς των τελευταίων ημερών έχετε να περιμένετε ένα ευχάριστο συναισθηματικό μήνυμα και μπορείτε τις μέρες αυτές να βάλετε μπροστά ένα σημαντικό σχέδιο, είτε προσωπικό είτε επαγγελματικό. Το πέρασμα που κάνει ο Ερμής από την Παρασκευή στους Διδύμους θα σας επιτρέψει να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας και η δίμηνη παρουσία του εκεί σας δίνει μια περίοδο οικονομικής σταθερότητας που θα σας διώξει το άγχος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινά θετικά για τους περισσοτέρους. Διανύεται ένα διάστημα ενδοσκόπησης και απολογισμού όπως κάθε χρόνο ένα μήνα πριν από τα γενέθλιά σας και από την Παρασκευή, που ο Ερμής περνάει στο δικό σας ζώδιο, θα νιώσετε την ανάγκη να σταματήσετε τη μέχρι χθες παρασκηνιακή σας δράση και να μοιραστείτε με ανθρώπους που τους θεωρείτε οικογένεια σκέψεις, σχέδια και ανησυχίες σας. Οι γεννημένοι 25/5ου εξακολουθούν να πιέζονται από προβλήματα που χρειάζονται ρεαλιστική επίλυση, ενώ οι 9 έως 15/6ου σταδιακά έχουν να περιμένουν ευχάριστα συναισθηματικά μηνύματα και επιβεβαίωση αυτή την εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης: ΖΩΔΙΑ και ΣΕΞ: Πώς είναι στο κρεβάτι και με ποια ταιριάζουν;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ηρεμη προμηνύεται η εβδομάδα, με εσάς να ασχολείστε με τα οικονομικά σας στο ξεκίνημά της. Οι γεννημένοι 1/7ου βρίσκεστε σε μια περίοδο έμπνευσης που θα μπορούσε να αποφέρει οικονομικές απολαβές αλλά και αναγνώριση. Το πέρασμα του Ερμή στους Δίδυμους θα σας δημιουργήσει έντονη την ανάγκη να κινηθείτε παρασκηνιακά σε ό,τι αφορά επαγγελματικά θέματα. Προσοχή θέλουν οι πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου που δείχνουν να μην είναι καλές για όσους βρίσκονται σε κίνηση. Οι γεννημένοι 8, 9, 10/7ου θα πρέπει να προσέχουν παντού και τα πάντα.

ΛΕΩΝ

Τη χαλαρή για όλους αυτή εβδομάδα εξακολουθούν να παραμένουν πιο τυχεροί απ’ όλους οι γεννημένοι 6/8ου, που οτιδήποτε επιχειρούν εύκολα θα έχει θετική έκβαση, ενώ οι 26/7ου ανταμείβονται από τους κόπους μιας προσπάθειάς τους. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι οι καλύτερες ημέρες να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, ενώ προσοχή θέλουν τα λόγια σας τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις που θα σας ρίξουν ψυχολογικά. Το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους θα ενισχύσει στις συναναστροφές σας με ανθρώπους κοινών ενδιαφερόντων του φιλικού και κοινωνικού σας χώρου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το πέρασμα του κυβερνήτη σας Ερμή στους Διδύμους από την Παρασκευή θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τα φιλόδοξα της ζωής σας σχέδια και να καθιερώσετε τις ιδέες και τα θέλω σας στους άλλους. Οι έξυπνες και πρακτικές ιδέες σας θα βρουν πρόσφορο έδαφος να ευοδωθούν και σε αυτό θα βοηθήσει μια σημαντική σχέση ή συνεργασία σας, μιας και η εβδομάδα δεν έχει αρνητικές όψεις. Οι καλύτερες ημέρες να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας είναι η Τρίτη και η Τετάρτη για όλους, εκτός των γεννημένων 27/8ου, που εξακολουθούν να πιέζονται από κάποιο πρόβλημα που απαιτεί ρεαλιστική αντιμετώπιση.

Δείτε ακόμη: ΖΩΔΙΑ και χαρακτήρας: Ποια είναι τα καλύτερα στοιχεία των αντρών του ζωδιακού;

ΖΥΓΟΣ

Η Δευτέρα σάς γεννά την ανάγκη να δείτε φίλους και να αφιερώσετε πιο πολύ χρόνο κοντά σε όσους σας χαλαρώνουν. Την Τρίτη και την Τετάρτη θα είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας και τις σκέψεις σας, ενώ από Πέμπτη βράδυ θα αρχίσετε να ασχολείστε με τα πρακτικά ζητήματα που περιμένουν. Το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους από την Παρασκευή θα κάνει πιο επιθετικό το λόγο σας, κάτι που θα πρέπει να προσέξετε αρχικά οι γεννημένοι από 23 έως 26/9ου. Οι γεννημένοι από 11 έως 18/10ου έχουν να περιμένουν ευχάριστα μηνύματα, συναντήσεις, γνωριμίες ή θετικές απαντήσεις σε ένα τους αίτημα, ενώ οι 9, 10, 11/10ου θα πρέπει να προσέχουν παντού και τα πάντα γιατί υπάρχει τάση να γίνουν κάποιες ανατροπές αυτό τον καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την ήρεμη από πλευράς όψεων και από γεγονότα εβδομάδα, υπάρχουν οι πιο ευνοημένοι γεννημένοι 2/11ου, που η γόνιμη φαντασία και η έμπνευσή τους βοηθά σε ό,τι και αν κάνουν. Το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους από την Παρασκευή σάς βοηθά να βάλετε σε τάξη κληρονομικά ζητήματα ή να μεθοδεύσετε οικονομικές σας διεκδικήσεις. Τρίτη, Τετάρτη θα έχετε διάθεση να δείτε φίλους και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε αυτούς. Παρασκευή και Σάββατο θα είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας, όμως η Κυριακή δείχνει να σας δίνει αιτίες που θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους θα φέρει τον ήρεμο διάλογο στις διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες σας και θα σας κάνει πιο συνεργάσιμους και ευέλικτους. Οι γεννημένοι 26/11ου είναι πιεσμένοι από ευθύνες που τους έχουν ανατεθεί, ενώ οι 5/12ου έχουν την τύχη με το μέρος τους σε ό,τι και αν κάνουν, μα και την πιθανότητα να δεχθούν μια αξιόλογη πρόταση που αξίζει. όπως όλα δείχνουν. να την αποδεχθείτε. Ιδανική για όλους η Δευτέρα, Τρίτη με Πέμπτη τα επαγγελματικο-οικονομικά μπορούν να μπουν σε τάξη, την Παρασκευή και το Σάββατο θα θελήσετε να δείτε φίλους, ενώ η Κυριακή προσφέρεται για ξεκούραση.

Διαβάστε επίσης: ΖΩΔΙΑ και ΕΚΔΙΚΗΣΗ: Ποια είναι τα πιο εκδικητικά ζώδια που δεν θα σε αφήσουν σε... χλωρό κλαρί;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεκινά μια ακόμα καλή εβδομάδα για εσάς, καθώς πολλοί είστε εσείς που θα πάρετε χαρές από άτομα της καρδιάς σας και τις κινήσεις που θα κάνουν προς εσάς. Τρίτη και Τετάρτη εύκολα θα βρίσκετε λύσεις και για δικά σας θέματα, ενώ βράδυ Παρασκευής και Σάββατο μην αμελήσετε κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Την Κυριακή θα περάσετε όμορφα με παρέα φίλων. Το πέρασμα που θα κάνει την Παρασκευή στο χώρο των Διδύμων ο Ερμής, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με το χώρο της υγείας και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή και το χώρο στη δουλειά σας. Οι γεννημένοι από 29/12ου έως 3/1ου έχουν να περιμένουν κάποιο συναισθηματικό μήνυμα, ενώ οι 6/1ου θα πρέπει να προσέχουν παντού και τα πάντα αυτό τον καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα στο ξεκίνημά της σας βρίσκει σε καλή διάθεση, πιο συνεργάσιμους και ευέλικτους στα αιτήματα των συντρόφων ή των συνεργατών σας. Οι μέρες αυτές δίνουν συναισθηματικά κέρδη στους γεννημένους 7 έως 14/2ου, χαρές από τα παιδιά σας, αναθέρμανση σχέσεων ή και μια νέα γνωριμία σε όσους είναι μόνοι και τους ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Από την Παρασκευή και μετά, ευχάριστα συναισθηματικά μηνύματα επιφυλάσσει η εβδομάδα και το πέρασμα του Ερμή συους Διδύμους για τους γεννημένους τις τέσσερις πρώτες ημέρες του ζωδίου.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι γεννημένοι 28/2ου θα έχουν δημιουργική έμπνευση σε οτιδήποτε κάνουν, ενώ οι 22/2ου αντιμετωπίζουν πιέσεις και από τις απαιτήσεις που υπάρχουν πιθανότατα στον εργασιακό τους χώρο. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι οι μέρες που πρέπει να δείξετε ομαδικό πνεύμα και το καλό σας πρόσωπο σε ό,τι αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Την εβδομάδα αυτή τη χαρακτηρίζει το, από την Παρασκευή και για πολύ καιρό, πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους που θα ενισχύσει το διάλογο σε ό,τι αφορά οικογενειακές υποθέσεις και θα σας κάνει πιο συνεργάσιμους κι ευέλικτους στα αιτήματα της οικογένειάς σας αλλά και θα σας δώσει ένα στήριγμα από τον οικογενειακό σας χώρο σε ένα σας επαγγελματικό σχέδιο. Την Κυριακή θα υπάρξει λόγος να κάνει χαρούμενους εσάς του Φεβρουαρίου.

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη: Αυτά κρύβουν οι γυναίκες στην ΤΣΑΝΤΑ τους ανάλογα με το ΖΩΔΙΟ τους!


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΣΤΡΑ & ΖΩΔΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share