Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΖΩΔΙΑ: Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας (11/03)!

11 Μαρτίου 2015
ΖΩΔΙΑ: Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας (11/03)!
Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου.

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Άρης, Ουρανός και Πλούτωνας σήμερα σέρνουν ένα χορό επικίνδυνο, που, αν τους αφήσεις ανεξέλεγκτους, θα μοιάζει πολύ με εκείνον του Ζαλόγγου. Γεγονός είναι ότι δε θα είσαι στα καλύτερά σου, κυρίως στα ερωτικά και το μόνο που σου επιτρέπεται είναι να εξολοθρεύσεις τον έτερο διεκδικητή του αντικείμενου του πόθου σου, αιφνιδιάζοντας και επιβάλλοντας την ανυπέρβλητη παρουσία σου.
Σε σχέση: Η «προϋπηρεσία» σου σε αυτές τις όψεις θα σε βοηθήσει ώστε οι εντάσεις στη σχέση σου να είναι πρόσκαιρες και να μη φτάσουν τα πράγματα στο μη περαιτέρω με το σύντροφό σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια απρόσμενη κι όχι ευχάριστη έκπληξη που σχετίζεται με ένα άτομο που ενδιαφέρεσαι θα σε προσγειώσει ανώμαλα στο έδαφος και πολύ πιθανό να σε στενοχωρήσει αλλά θα είναι και το έναυσμα για να βάλεις ένα οριστικό τέλος στη συγκεκριμένη ιστορία και να κοιτάξεις το μέλλον σου, χωρίς αυτό.
Σε σχέση: Αυτά που δε θα ειπωθούν από το σύντροφό σου θα σε κάνουν να νιώσεις μεγαλύτερο εκνευρισμό από αυτά που θα ακούσεις κι είναι πολύ πιθανό οι εξηγήσεις που θα ζητήσεις να οδηγήσουν σε τσακωμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Βαρετή δε θα μπορούσες ούτε κατά διάνοια να χαρακτηρίσεις τη σημερινή μέρα αφού σου επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις και ευχάριστα ή δυσάρεστα απρόοπτα. Το αν θα ανήκουν στη μια ή την άλλη κατηγορία θα εξαρτηθεί από το πώς θα χειριστείς εσύ μια ερωτική σου κατάσταση γιατί η αδράνεια ή το να το παίξεις αδιάφορος/η ίσως γείρει την πλάστιγγα εναντίον σου.
Σε σχέση: Μια εξέλιξη στα οικονομικά σου δεν είναι αυτή που υπολόγιζες γι' αυτό θα αναγκαστείς να εγκαταλείψεις κάποια σχέδιά σου. Λογικό είναι να στενοχωρηθείς τόσο εσύ όσο κι ο σύντροφός σου που τα περίμενε πως και πως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Αν κρατούσες μια επιφυλακτική στάση απέναντι σε ένα άτομο που σε πολυορκούσες και σου άρεσε πολύ αλλά διαισθητικά κάτι υπήρχε και σε συγκρατούσε, σήμερα θα επιβεβαιωθείς περίτρανα γιατί θα βγουν στην επιφάνεια πράγματα για το χαρακτήρα του που δε θα σου αρέσουν καθόλου. Από την άλλη ο αιφνιδιασμός που θα σου γίνει από ένα άτομο που δεν φανταζόσουν, θα σε αναστατώσει.
Σε σχέση: Το να ξαναπιάσετε ένα θέμα που είναι παλιό και να βγουν και πάλι απωθημένα του ενός ή του άλλου στην επιφάνεια, δεν πρόκειται να οδηγήσει πουθενά. Αυτό που χρειάζεται είναι να τα ξεκαθαρίσετε και να τα λήξετε μια και καλή.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Ενδεχομένως μια ερωτική σου υπόθεση να πάρει άλλη τροπή από αυτή που επιθυμούσες. Είναι πολύ πιθανό όμως τα μυαλά σου να είχαν πάρει αέρα και να ζητούσες τα αδύνατα ή να το έπαιζες υπεράνω και τώρα να σου γυρίσει μπούμερανγκ. Ίσως μπορείς ακόμα να σώσεις την παρτίδα, αν αλλάξεις στάση, αλλά έχε στο νου σου ότι υπάρχει ο κίνδυνος να χάσεις τελείως το πάνω χέρι.
Σε σχέση: Όλα φαίνονται να είναι εναντίον σου σήμερα, από άτομα μέχρι συσκευές, ενώ μια βλάβη είναι πολύ πιθανή. Λογικό είναι λοιπόν να έχεις τα νεύρα σου και με την παραμικρή αφορμή να ξεσπάσεις στο ταίρι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Πάρε βαθιές ανάσες και προετοιμάσου ψυχολογικά για την έντονη μέρα που θα ακολουθήσει. Παρεξηγήσεις άνευ ουσίας, κόντρες με κάποιο φιλικό πρόσωπο, ίσως είναι ορισμένα από αυτά που θα συμβούν σήμερα ενώ δεν αποκλείεται λόγω της παρόρμησης ή της έλλειψης υπομονής που θα έχεις, να δώσεις τα παπούτσια στο χέρι σε ένα πρόσωπο που δε λέει να ξεκαθαρίσει τι θέλει από σένα.
Σε σχέση: Έχεις μαζέψει διάφορα μέσα σου και είναι πιθανό με την παραμικρή αφορμή που θα σου δοθεί σήμερα να σου βγουν αυθόρμητα και να γίνεις αρκετά καυστικός/η και επικριτικός/η στο ταίρι σου.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Αν πιστεύεις ότι δε θα είσαι και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου σήμερα, καλύτερα να αποφύγεις τις πολλές κοινωνικές επαφές και επικοινωνίες για να μη δοκιμαστούν τα νεύρα σου. Το πιο σοφό είναι να κάνεις μια ενδοσκόπηση και πάνω απ' όλα να σκεφτείς κατά πόσο είσαι έτοιμος/η να περάσεις στην επόμενη πίστα με ένα άτομο που σου αρέσει ή να παραμείνεις εκεί που είσαι.
Σε σχέση: Όλα παλεύονται και τα πάντα αλλάζουν, αν έχεις τη διάθεση να προσπαθήσεις και τη δύναμη να πολεμήσεις. Στις σχέσεις υπάρχουν και οι άσχημες στιγμές. Μην ξεγράφεις λοιπό τίποτα αλλά ούτε και να απομακρύνεσαι και να επανέρχεσαι όταν είναι μέλι γάλα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Με το ένα σκέλος της ημέρας τα πας καλά, αυτό με τον Πλούτωνα, με το άλλο όμως, τον Ουρανό, δεν θέλεις να έχεις καμία σχέση αφού δε σου αρέσουν οι εκπλήξεις, εκτός αν τις κάνεις εσύ. Αν λοιπόν περιμένεις μια κίνηση ή μια απάντηση από ένα άτομο που σου αρέσει μάλλον δε θα είναι η επιθυμητή, αλλά αν εσύ κατευθύνεις τα πράγματα τότε θα σου κάτσουν όπως τα θέλεις.
Σε σχέση: Να προσπαθήσεις με νύχια και με δόντια να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην μπεις στη διαδικασία των εξηγήσεων, αν βλέπεις ότι το ταίρι σου δεν ακούει τι του λες, γιατί το έχει πιάσει η κρίση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Αν θέλεις να ξεφορτωθείς ένα άτομο που σου έχει γίνει στενός κορσές είναι η κατάλληλη μέρα, αν όμως περιμένεις μια θετική εξέλιξη από πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα είναι πολύ πιθανό να γειωθείς άσχημα. Γι' αυτό μην έχεις μεγάλες προσδοκίες και προσπάθησε να ρίξεις την ενέργειά σου σε κάποιο άλλο τομέα, προσπερνώντας το σήμερα.
Σε σχέση: Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η για μια κρίση στη σχέση σου σήμερα, ιδιαίτερα αν έχεις υποσχεθεί κάτι στο ταίρι σου που δεν το έχει κάνει. Καλό θα ήταν πάντως να μη βγεις κι από πάνω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Ξαφνικά εμπόδια θα ανακόψουν τη μέχρι τώρα αρχηγική πορεία σου στα ερωτικά σου και ίσως σου δημιουργήσουν ανασφάλειες και δεύτερες σκέψεις για το κατά πόσο είναι σωστές οι τακτικές που ακολουθείς. Γι' αυτό μπορεί να αλλάξεις άρδην και να φρενάρεις τον παρορμητισμό ή την απολυτότητά σου αν διαπιστώσεις ότι, χωρίς να το καταλάβεις, τραβάς ντουγρού στην κατηφόρα τη μεγάλη.
Σε σχέση: Η δικαίωση που αναζητάς στα επαγγελματικά σου δε θα έρθει ίσως γιατί σου λείπει η αυτοεκτίμηση. Θεωρείς ότι κάνεις απλά το καθήκον σου και δεν ακούς ούτε το ταίρι σου που προσπαθεί να σε πείσει να γίνεις λίγο πιο επιδεικτικός/η.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Όσο το παίζεις ελεύθερος/η και ωραίος/η που κανείς και τίποτα δε σε αγγίζει, τόσο πιο εύκολα κινδυνεύεις να πέσεις στην ερωτική παγίδα που σου στήνει ένα άτομο. Κι επειδή η μέρα τονίζει το προλαμβάνειν που είναι καλύτερο του θεραπεύειν, έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα γιατί άνετα μπορεί να μπλεχτείς σε μια κατάσταση που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου κι όχι απαραίτητα θετικά.
Σε σχέση: Το ότι σ' αρέσει να τεστάρεις όρια και αντοχές και ψυχολογικά να επιζητάς αλλαγές δε σημαίνει ότι είσαι και προετοιμασμένος/η για ό, τι μπορεί να ακολουθήσει, ιδιαίτερα στη σχέση σου που μια ρήξη σήμερα είναι πιθανή.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Ίσως είναι καλύτερα να διακόψεις μια κατάσταση, όσο είναι νωρίς για να μην προλάβεις να εμπλακείς πολύ συναισθηματικά, αν βλέπεις ότι το άτομο που σου αρέσει δεν είναι αυτό που έψαχνες. Όσο το κλωθογυρίζεις, τόσο θα τρως χρόνο και φυσικά καλό είναι να μην σκεφτείς καν ότι μπορεί να αλλάξει στην πορεία γιατί η ιστορία σου έχει αποδείξει περίτρανα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Σε σχέση: Το να προσπαθήσεις να υπερασπίσεις τον εαυτό σου σε ένα γεγονός που ίσως έρθει στο φως σήμερα και να αποφύγεις πιθανές ευθύνες δεν είναι η καλύτερη κίνηση γιατί θα χειροτερέψει το κλίμα στη σχέση σου.

Πηγή: astrology.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share